Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Der gik en uge, før jeg skulle være babysitter om aftenen igen. Jeg tænkte en del på den prøvetime, Andrea havde givet mig og håbede, at vi kunne gentage det næste gang, jeg skulle passe om aftenen. Når jeg var der om eftermiddagen, var lille Helene der, så der var ikke mulighed for noget.

Jeg havde ondt i maven af spænding, da jeg kom næste tirsdag aften. Andrea var på vej ud af døren og var sit sædvanlige, smilende og glade jeg, så det gav mig ikke nogen ide om vi skulle være sammen igen. Jeg lagde Helene i seng og satte mig til at kigge TV, sådan lidt ukoncentreret. Jeg var nødt til at trække gardinerne for, fordi aftensolen skinnede ind på fjernsynet. Tiden gik ret langsomt, men endelig hørte jeg nøglen i døren og Andrea kom ind. Hun havde faktisk været hurtig. Klokken var kun kvart i 9.

SEX I DAG?

'Jeg skar lidt ned på træningen for at komme lidt tidligere hjem. Jeg tænkte, at jeg kunne lave nogle øvelser herhjemme istedet,' smilede hun.

Hun lynede sin hættetrøje ned. Der var kun en lille bikini top under. Overtræksbukserne forsvandt og afslørede en lige så lille bikini underdel. Da hun vendte sig, kunne jeg se, at der bare var en snor bagpå, som gik op imellem hendes balder. Jeg spekulerede på, om hun også trænede sådan i centret.

'Vil du hjælpe med at støtte? Jeg vil gerne lave en smidighedsøvelse, hvor jeg bøjer bagover. Du kan støtte mig i ryggen.'

Mens jeg støttede hende i ryggen, gik hun i bro bagover. Samtidig med, at hun satte hænderne på gulvet, faldt hendes bryster ud af bikinien. Jeg prøvede selvfølgelig at skubbe brysterne tilbage med min frie hånd. Hver gang jeg havde fået det ene bryst skubbet på plads, var det andet faldet ud igen. Hendes brystvorter var ret hårde, da hun rejste sig igen.

''Nu skal jeg øve lidt med at sprede benene i split. Jeg skal helst ikke for langt ned ,så du må støtte mig, hvis mine føder glider.'

Hun stilelde sig med spredte ben og jeg placerede en hånd mellem hendes ben. Hun var meget varm. De små bikini trusser kunne ikke helt dække hendes læber, eller også var stoffet blevet trukket ind imellem dem. Jeg sørgede for at have et godt greb mens hun gik lidt op og ned. Andrea skiftede og gik i spagat, så min hånd blev klemt fast imellem hendes ben. Igen holdt jeg et godt pres mod hendes skød, så hun ikke gled. Det var ikke så let, for der begyndte at blive lidt fugtigt og glat mellem hendes ben. Hun skiftede ben, så højre ben var forest, og jeg gjorde mig umage for at få et godt greb, hvilket betød, at jeg måtte gnide en del frem og tilbage i hendes skød, indtil jeg havde det rette greb.

'Jeg sveder meget, så måske skulle jeg tage mine trusser af, så de ikke bliver så våde?'

'Det lyder som en god ide.'

Trusserne var hurtigt væk og vi fortsatte legen. Hun gik lidt i spagat igen, selvom hun ikke kunne komme ret langt ned. Jeg prøvede at støtte hende med en hånd mellem benene. Andrea bevægede sine hofter frem og tilbage indtil hun fangede en af mine fingre og den gled ind i hende. Hun gik lidt længere ned så min finger blev presset helt ind.

I en ret flydende bevægelse skiftede Andrea fra spagat til at dreje sig over mod mig og til at side på hug, men stadig med min støttende hånd under og i sig. Hun åbnede mine bukser og trak dem ned sammen med mine underbukser. Min pik sprang ud af bukserne lige ud for hendes ansigt. Hun kiggede sultent på den et øjeblik før hun sugede den ind mellem sine læber. Det var et ret ophidsende syn at se min pik i hendes mund, og følelsen af hendes tunge på hovedet var næsten for meget.

Selvom det var lækkert, stod jeg foroverbøjet over hende for at kunne nå under hende, og jeg kunne ikke holde stillingen ret længe. Jeg lagde mig ned på gulvet og hun skrævede over mig med det samme og lod sig synke ned på min pik. Helt ned. I stedet for at bevæge sig op og ned, bevægede hun sig frem og tilbage, så hun gned sig mod mig. Jeg skubbede toppen op, så jeg kunne kæle for dem.

Med lukkede øjne sad hun halvt lænet ind over mig og bevægede sig hurtigere frem og tilbage. Bevægelserne blev kortere og kortere i takt med at hastigheden steg. Pludselig begyndte hun at klynke voldsomt og gnide sig meget hårdt i mod mig, hvorefter det vildeste ridt begyndte. hun bumpede op og ned på mig. Mens hun gned frem og tilbage havde hun ikke pirret min pik så meget, men nu fik den hele armen.

'Jeg kan ikke holde ret meget længere ...'

'Det er så godt,' gispede hun 'bare lidt længere.'

Jeg bed tænderne sammen, men snart var der ingen vej tilbage. Jeg greb fat i hendes hofter og selvom hun allerede bevægede sig hurtigt op og ned, kunne jeg bevæge mig endnu hurtigere og mens jeg holdt hende fast bankede jeg op i hende indtil det omtrent sortnede for mine øjne. Det blev en ret heftig udløsning. Andrea faldt sammen over mig og vi prøvede begge at få vejret igen.

'Jeg behøver vist ikke gå i motionscenter, så længe du er her,' gispede Andrea.

'Man bliver ihvertilfælde forpustet,' var det eneste, jeg kunne finde på at sige. Andrea grinede og rettede sig op.

'Måske skulle man begynde at dyrke motion lidt oftere. Kan du komme på torsdag, når Helene er lagt i seng?'

Det blev en aftale og de næste par uger var jeg på besøg et par gange om ugen. Jeg passede stadig Helene om tirsdagen, og når Andrea kom hjem havde vi sex et eller andet i huset. Hun fik lært mig ret mange stillinger man kunne have sex i. Det var spændende og min selvtillid fik et ordentlig boost. Jeg passede stadig nogle eftermiddag, og her var vi påpasselige med at opføre os, som om der intet var imellem os. Det kunne være svært at holde fingrene fra hinanden, og nogle gange kunne det blive til et klem om min bule i bukserne eller et kram af hendes bryster.

En enkelt gang fik jeg hånden lirket ned i hendes bukser, mens vi stod så Helena kun kunne se vores overkrop. Jeg nåede at få gjort Andrea hende godt våd, inden Helena pludselig ville over til os. Andrea insisterede på, at jeg kom ekstraordinært over og hjalp hende med nogle strækøvelser den aften.

Det, der lå og lurede i baghovedet på mig var, hvornår at de skulle flytte, og om de blev så tæt på, at jeg kunne fortsætte med at passe Helena.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 38 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.