Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er sikker på, at vi begge to troede på, at vi kunne holde os i skindet resten af ugen, måske med lidt mere fælles håndarbejde, men det var temmelig naivt. Vi var ligesom to børn med en stor pose slik. Selvom selv syntes, at vi var vokse, så har sekstenårige stadig barnets trang til øjeblikkelig behovstilfredsstillelse, når det kommer til sex. Måske ikke alle, men vi havde.

Efter morgenmaden gik vi til stranden igen, mens de voksne slappede af i haven. Vi var ankommet søndag, så nu var det mandag formiddag og stranden var helt øde. Dem, der havde været der igår var nok lokale. Jannie og jeg fandt et godt sted med overblik over stranden, en afsides gryde et langt stykke fra stien, hvor vi lagde vores håndklæder og et stort tæppe vi havde med. Så gik vi i vandet. Jannie havde sin nye bikini på. Hun så brandgodt ud i den, hvilket jeg selvfølgelig sagde til hende. Så snart vi var i vandet kastede vi os ud i en brydekamp, og det var svært at holde badetøjet der, hvor det skulle være. Vi kunne ligeså godt have badet nøgne, men dels kunne der komme nogen, og dels var det sjove ved brydekampen netop at få skubbet badetøjet til side, så vi kunne gramse. Vandet var ikke så varmt, men vi mærkede det ikke før vi nærmest havde blå læber og rystede.

SEX I DAG?

Tilbage på land skulle vi selvfølgelig have solcreme på.

'Skal vi ikke bare skiftes til at smøre hinanden ind?' foreslog Jannie.

Det var jeg helt klart med på. Vi besluttede, at først skulle jeg smøre hende ind på bagsiden, så skulle hun smøre mig på bagsiden osv. Så snart jeg gik i gang, var de tynde stropper til bikini i vejen.

'Vi kan se, om der kommer nogen på lang afstand. Skal vi ikke bare tage tøjet af, mens vi smøre solcreme på?' spurgte jeg. 'Så kommer der heller ikke solcreme på din nye bikini.''

Jannie var med på den, så vi tog tøjet af og jeg fortsatte med at smøre hende ind oppe fra og nedefter. Det gik relativt hurtigt ned mod hendes velformede numse og hendes inderlår. Ligesom dagen før klemte og pressede jig mod hendes skamlæber, dog uden at komme solcreme på dem og jeg kunne se, hvordan de glimtede af den fugtighed, der trængte ud imellem dem fra hende skede. Hun nødt det i fulde drag, mens jeg var nødt til at holde øje med vores omgivelser fra tid til anden for at sikre, at vi stadig var alene.

Så blev det min tur og Jannie smurte min ryg ind, men brugte ligesom jeg det meste af tiden på min bagdel og inderlår. Hendes indsmøring lige omkring skridtet var meget blid og voldsomt pirrende. Små lette berøringer af min kugler og huden omkring. Jeg havde aldrig tænkt på, at det kunne være så ophidsende netop ikke at blive berørt på selve pikken.

Så blev det min tur igen. jeg knælede foran hendes hoved med et knæ på hver side og startede med skuldrene. Jeg sad så jeg skyggede for hendes ansigt og hun kunne se op på mig, og ikke mindst min meget stive pik. Da jeg lænede mig lidt frem for at smøre hendes bryster ind, var min pik lige over hendes hoved, og hun kunne ikke lade være med at stikke tungen ud og slikke langs undersiden. Det gibbede i pikken og den vippede op og væk fra tungespidsen et par gange. Hvis hun lagde nakken lidt tilbage, ville den glide lige ind i hendes varme mund. Det var næsten ikke til at bære. Jeg lænede mig tilbage og kiggede ned i hendes øjne, der i den grad udstrålede ophidselse.

'Hvad nu, hvis vi siger, at vi slår op med vores kærester i denne uge. De behøver jo ikke at få det at vide.'

Jeg syntes selv, at det var en genial ide, og Jannie behøvede ikke meget betænkningstid.

'Det er en god ide. Så er vi ikke nogen utro.'

Med det afklaret var jeg klar til at styre pikken direkte ind i hendes mund, men hun blev ved med at slikke på undersiden et stykke tid, mens hun nød, at jeg masserede hendes bryster. Hun prøvede så vidt muligt at slikke undersiden af hovedet, som på mig er ret følsomt. Min pik spjættede,og det hun syntes var utroligt sjovt. I lang tid masserede jeg kun hendes bryster, og da jeg endelig bevægede mig længere ned, åbnede hun endelig sin varme mund for min min pik. Jeg var i en fremadgående bevægelse og hun havde sine hænder ned langs siden, så der var ikke noget til at stoppe min fremdrift indtil min pik ramte hendes hals og ikke ville længere. Hun lød som om hun var ved at gylpe og skubbede mig tilbage. Så tog hun et godt greb om min pik og så den ikke kunne komme helt så dybt. Jeg strakte mine arme så langt jeg kunne for at smøre solcreme ind over mave, hofter, lår og skød. Jeg masserede ydersiden af hendes læber, pressede dem sammen og masserede dem mod hinanden. Det var ikke nok til at give hende udløsning, men gjorde hende meget våd og ophidset. Da jeg var helt sikker på, at hendes lyske og inderlår ikke ville blive solskoldet, gav jeg hurtigt hendes ben lidt solcreme og så byttede vi plads.

Det var lidt distraherende, at vi var nødt til at holde øje med omgivelserne, men der var stadig ingen på stranden. Det var også lidt spændende at vi var helt nøgne på et offentligt sted. Da Jannie satte sig op og skulle til at give mig solcreme på, valgte hun at tage sin bikinitop på. Hun lagde sig på knæ på samme måde som jeg havde siddet, så min mund var lige mellem hendes ben. Jeg blev helt våd i underansigtet i løbet af ingen tid. Jeg suttede og slikkede på hendes bløde og opsvulmede små læber. (De store smagte af solcreme, adr.) Da jeg for alvor lod tungen koncentrere sig om hendes kilder, holdt hun nærmest op med at smøre mig ind. Hun pressede sig ned mod mig og roterede mod min mund.

Jeg kunne nogenlunde holde min næse fri, så jeg kunne trække vejret, men hun havde samlet sine lår omkring mit hoved, så jeg kunne ikke høre eller se noget. Jeg kunne tilgengæld mærke, da hun kom efter få minutter, men hendes orgasm var dårligt slut da hun nærmest vælte væk fra mig.

'Der kommer nogen,' fnisede hun stakåndet.

Jeg kiggede op og kunne se 2 mennesker, der heldigvis var ret langt væk. Jeg tog mine badebukser på igen så godt jeg kunne. Det var temmelig svært at skjule min stive pik. Jannie syntes, det var enoment sjovt, at de stod som et telt, når jeg lå på ryggen. De 2 mennesker kom tættere på. Jannie stak hånden ned i mine badebukser og legede lidt med pikken. De to personer var nu kommet så tæt på, at vi kunne se, at det var en mand og en kvinde. De kunne stadig kun se vores hoveder, når vi var oppe på albuerne for at se efter dem. Jannie fik manøvreret min pik ud af badebukserne og tog den i munden.

'Hvad laver du? De er snart tæt nok på til at se, hvad du laver.'

Hun løftede hovedet et øjeblik. 'Bare sig, når jeg skal stoppe.'

Så gik hun ellers igang med en rigtig god behandling af min pik. Det var svært at stoppe hende, og da jeg endelig gjorde det, var de måske tæt nok på til at se, hvad vi lavede. De smilede venligt til os, da de gik forbi. Vi kiggede efter dem, og da de var uden for hørevidde, kastede Jannie sig over min pik igen. Jeg skulle både koncentrere mig om at nyde hendes mund og tunge, og samtidig holde øje med omgivelserne. Parret kiggede sig over skulderen et par gange, og jeg spekulerede over, hvor meget de kunne se, for vi var ikke så godt afskærmet til den side. Da Jannie lod sine fingre kæle omkring min pung, mistede jeg imidlertid interessen for, om de kunne se os eller ej.

'Åh gud,' stønnede jeg.

'Skal jeg stoppe?' spurgte Jannie lige så uskyldigt, selvom hun godt kunne høre, at jeg mente det modsatte.

'Nej, bliv ved.'

Hun vendte hovedet og kiggede. 'Jeg tror, de kan se, hvad vi laver. De står og lader som om de ser på noget andet, men jeg tror, de kigger på os.'

Jeg kiggede op, og måske havde hun ret, men de var lidt langt væk og jeg var så tæt på. 'Det er ligemeget.' stønnede jeg.

'Okay,' grinede hun og tog mig i munden igen.

Jeg advarede hende ikke, da jeg kom. Jeg tror nu, at hun kunne mærke, at jeg var ved at komme, og hun brokkede sig heller ikke over, at hun fik det i munden. Hun suttede og slikkede til hun var helt sikker på, at der ikke kom mere, før hun slubrende lod min pik slippe fri. Så forsøgte hun at sluge min sæd, og det lykkedes, selvom hun lavede nogle grimasser mens hun gjorde det.

'Jeg har ikke prøvet at sluge det før, men en gang skal jo være den første, og det er som regel med dig.'

'Var det slemt?'

'Det er lidt underligt. Nu har jeg prøvet, og næste gang vil jeg nok spytte det ud.'

Vi gik i vandet for at skylle os lidt af, inden vi gik tilbage til sommerhuset. Senere på dagen var vi til stranden igen alle sammen, og om aftenen grillede vi og havde det bare rigtig hyggeligt. Det blev stadig lidt køligt henunder aften, så da klokken var 23, gik de voksne ind i huset og vi sagde godnat og gik over til os selv.

'Kommer du ind til mig og snakker lidt?' spurgte Jannie.

'OK. Jeg skifter lige til nattøj først.'

Få sex i dag

Jeg skiftede ikke helt til nattøj, bare til underbukser, selvom jeg plejede at sove nøgen. Jannie lå under dynen, da jeg kom ind til hende, så jeg satte mig på kanten.

'Måske skulle vi bare nøjes med at snakke. Det er lidt forkert at være sammen, selvom vi har midlertidigt slået op.' sagde Jannie. Jeg var ret sikker på, at hun ikke mente det, for havde svært ved at holde masken, mens hun sagde det.

'Lad nu bare være. Du har også lyst. Jeg er sikker på, at jeg kan få dig til at skifte mening.'

'OK. Du kan jo prøve.'

'Du trænger til forandring,' sagde jeg, og lod en hånd glide ind under hendes dyne, ind på hendes bare maveskind. Hun havde ikke noget på overkroppen, men mindre hun var begyndt at sove med bh.

'Hænder og fingre er ikke altid nok,' Jeg skubbede dynen væk fra overkroppen. 'Læber og tunge giver lige lidt ekstra.' jeg slikkede rundt om den ene brystvorte.

'Eller tænder...'

Jeg greb brystvorten med tænderne og bed let i den, skiftede til den anden og bed let i den også. Jannie gav sig lidt, men prøvede stadig at ligge stille. Jeg skiftede mellem tunge, læber fingre og tænder indtil hun ikke længere kunne ligge stille. Jeg viste, at det gik direkte ned mellem benene, når jeg kælede for hendes brystvorter. Jeg blev ved lidt længere, bare for at være helt sikker på, at hun var at dø for at mærke min hånd eller tunge mellem benene.

Mens jeg stadig slikkede på brysterne, lod jeg en hånd glide ned over maven til hårgrænsen, hvorefter jeg fortsatte til siden og ned langs med låret. Jeg grinede lidt indvendig da hun spredte benene helt per refleks, og så kom i tanke om, at hun skulle prøve at modstå fristelsen. Jeg lod fingrene glide langsomt op langs indersiden af låret, helt op til læberne, som jeg kun lige akurat berørte.

Hun var standhaftig. Det var først, da jeg pressede hendes skamlæber sammen mellem fingrene, mens jeg kyssede hendes lår, at hun spredte benene lidt. Tungen kom tættere på hendes varme skød og benene blev spredt mere og mere, men selvom jeg var helt oppe og slikke på læberne, så undlod jeg omhyggeligt at komme for tæt på kilderen. Til gengæld havde jeg lagt mærke til, at det gibbede i hende på den gode måde, når jeg slikkede hende lige under skeden ved mellemkødet, så det gjorde jeg flittigt. Hun kæmpede bravt, men til sidst kunne hun ikke mere. Med begge hænder tog hun fat i mit hoved og pressede min mund mod sit skød.

'Okay, du vinder. Slik mig, inden jeg går helt til.'

Hold op, hvor var hun våd og ophidset. Jeg havde stort set kun lige suget hendes kilder ind mellem læberne og ladet tungen spille over den, før hun kom. OK, måske lidt overdrevet, men det gik stærkt. Hun havde ikke brug for pause efter orgasmen, men rullede om på maven og stak numsen i vejret.

'Jeg bruger p-piller.' gispede hun.

Det var et fortrylledene syn at se hende ligge der som en frø med numsen mod mig, hendes våde skød åbent og klar. Jeg var helt oppe i hende i løbet af et par stød og jeg var også vildt ophidset. Jeg bollede hende det bedste jeg havde lært, men sengen knirkede ganske forfærdelig, så jeg måtte stoppe igen med det samme. Jannie kastede sin dyne på gulvet og lagde sig på alle fire, og så fortsatte vi. Vi var stadig nødt til at lægge en dæmper på os selv, så vi ikke klaskede alt for højlydt sammen. Jannie gled forover og til sidst lå hun nærmest flat på dynen med samlede ben og numsen presset op mod mig.

Det var så godt at bolle rigtigt med hende og vide, at jeg bare kunne komme i hende. Hendes greb om mig pik var ret stramt i den stilling og jeg kunne støde ret hårdt uden at der var nogen lyd. Men selvom det var godt, havde jeg lyst til at prøve mere. Den første, og eneste gang vi havde gjort det før, havde hun været øverst., og i mine drømme var det stadig det mest sexede, jeg kunne forestille mig. Jeg trak mig ud af hende og lagde mig ned.

'Kom. Du skal side på mig nu.'

Hun satte sig på mig og gled ned langs min mave indtil hun mærkede pikken. Men en hånd fik hun dirigeret den ind og så rettede hun sig langsomt op, indtil hun sad på mig med helt rank ryg og min pik så langt inde, at jeg kunne mærke modstand mod hovedet.

'Du skal ligge helt stille.'

Hun vippede frem og tilbage med en bevægelse i hoften. Hendes indre gned mod spidsen af min pik og det var vildt lækkert. Jannie sad helt rank med lukkede øjne, og vippede hurtigere og hurtigere frem og tilbage. Jeg tog fat om hendes bryster, krammede og kælede for dem mens jeg nødt den måde hun gned mod spidsen min pik. Jeg tror, at vi begge holdt vejret mens vi arbejdede os hen mod den store afslutning. Da hun kollapsede hen over mig, forsvandt den dejlige gnubben på mit pikhoved, men til gengæld kunne jeg nu støde op i hende, og det tog ikke mange stød før jeg pumpede min sperm in i hende.

VI havde meget lyst til at sove sammen, men vi havde stadig ikke lyst til at forklare vores forældre, hvad vi lavede, så vi gik hver for sig og sov.

Vi fortsatte med at pirre hinanden fra morgenstunden og frem til vi gik i seng, resten af ugen. Om morgenen, hvis vi vågnede tidligt nok, ellers på stranden, hvor vi - ud over vores brydekampe i vandet, også lærte vi at dykke ned og sutte på hinanden. Vi tog vores badetøj helt af for at kunne gøre det. Den, der blev slikket, havde det i hånden. Det var slet ikke så nemt, og der blev slugt en del havvand i forsøget på at blive nede så længe som muligt. Følelsen af, at Jannie suttede på min pik under vandet var ret ophidsende, også selvom hun ikke kunne gøre det ret længe ad gangen.
Vi prøvede også at bolle i vandet, men det fungerer ikke så godt.

Det blev den sidste ferie, vi holdt sammen, men måske også den bedste.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.