Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Mit første job efter gymnasiet var som piccolo i et mindre firma. Det lå i indre by og der var 10 ansatte. Jeg skulle egentlig mest sørge for post, kaffe og sådan noget, men de fandt ret hurtigt ud af, at jeg vidste en del om computere. Jeg tog mig ret hurtigt af alle de småproblemer, der opstod med folks pc'er. Det avancerede havde vi stadig nogen udefra til at ordne. En af dem, jeg oftest skulle hjælpe, var chefens sekretær. Hun var meget sød, lidt kedelig, og ikke god til det med at bruge en computer. Det var næsten altid ret simple ting, der var galt.

En dag havde hun tilkaldt mig fordi hun ikke kunne komme på en bestemt hjemmeside. For at lige at tjekke, om hun kunne komme på noget andet, gik jeg til den forrige side i hendes browser historik og klikkede på, uden at spekulere over, hvad det var. Det er nogle år siden, og der var ikke nogen filtre eller noget, der hindrede adgang til specielle sider. Internetforbindelsen og browseren fungerede fint, og en side med erotiske historier og billeder tonede frem på skærmen.

SEX I DAG?

Jeg var ikke uvant med, at nogle af mine kollegaer - især dem, der rejste meget - havde billeder og små filmklip på deres PC. Jeg havde også set, hvilke sider de besøgte på Internettet, og det var bestemt ikke altid noget, der havde med arbejde at gøre. Jeg havde bare ikke regnet med, at finde det på hendes PC. Lad mig forklare: Josefine var stort set altid tækkeligt klædt i en nederdel og matchene jakke i brunt eller beige stof. Den påklædning fik hende til at se meget firkantet ud. Hår var sat op i en knold i nakken og skoede var fornuftige. Jeg vidste, at hun var 28 og single og med hendes fremtoning ville jeg tro, at hun boede hjemme hos mor.

Normalt kommenterede jeg aldrig, hvad jeg så, når jeg kiggede på en pc. Jeg er ret sikker på, at min ansættelse ville være sluttet brat, hvis alle pludselig vidste, hvilke sider direktøren besøgte. Det lå ligesom i kortene, at jeg holdt det for mig selv. I denne situation var det lidt svært at lade som ingenting, men jeg holdt masken.
'Tja, det er ikke din forbindelse eller browseren, der er noget galt med. Måske har du bare tastet adressen forkert. Har du den skrevet ned et eller andet sted?' sagde jeg så nonchalant som muligt.

'Du behøver ikke at fortælle nogen, hvilke sider jeg besøger, vel? Det er kun, når der ikke er så meget at lave.' grinede hun.

'Nej, selvfølgelig ikke. Det er ikke mig, der skal holde styr på, hvad i bruger jeres computere til.'

'Nej, jeg er ikke den eneste, der kigger på noget, der måske ikke er helt relevant for arbejdet.'

Hun virkede ikke spor flov. Et par af de andre, hvor jeg havde set, at de havde noget liggende, var blevet ret forlegne, selvom jeg lod som igenting og fortsatte. Men ikke Josefine. Hun rodere rundt i nogle papire på skrivebordet for at finde den URL, hun skulle taste ind.

'Det er faktisk et ret godt site, især historierne. Kender du det eller skal jeg sende linket til dig?' sagde hun, mens hun ledte.

'Nej, jeg kender det ikke.'

'Jeg sender dig linket.' smilede hun.

Så fandt hun sedlen med linket og hun havde læst forkert, så det var nemt ordnet. HUn holdt sit ord og sendte mig linket, måske for at få en medskyldig, men hun havde ret i at der var nogle gode historier der. Vi talte ikke mere om det, selvom jeg forsatte med at få jævnlige opkald fra hende, når hun havde kludret i det.

Et par uger senere fik jeg pludselig et opkald fra hende på min private mobil en varm lørdag eftermiddag.

'Anton, du må hjælpe mig. Chefen er ude og rejse og bad mig om at sende nogle mails til ham, men jeg kan ikke komme ind på min computer. Den vil ikke starte. Der kommer bare en mærkelig meddelelse. Jeg sidder her på kontoret og det er meget vigtigt at jeg sender de mails. Kan du komme herind?'

Jeg var lige kommet hjem fra en dag på stranden ved Bellevue og arbejde var ikke lige det, jeg havde mest lyst til, men hun lød desperat og det var lidt sejt at blive kaldt på arbejde en lørdag. Det kunne måske give goodwill senere og hun var direktørens sekretær, så jeg lovede at komme så hurtigt jeg kunne. Jeg boede på Vesterbro, så det tog ikke lang tid at komme derind.

Jeg fik noget af en overraskelse, da jeg kom ind. En flot kvinde i meget korte, afklippede jeans og en stram, kort skjorte stod med ryggen til mig. Hendes hår var halvlangt og bølgede let og hendes figur var rigtig lækker med fine kurver. Da hun vente sig, kunne jeg se hendes bryster presse sig mod skjorten og et par af knapperne så i faretruende grad ud til at kunne sprænge hvert sekund det skulle være. Det var en uigenkendelig udgave af kedelige, firkantede Josefine.

'Åh, det var så godt, at du kunne komme. Den siger bare det her med at den ikke kan starte fra et eller andet.'

Jeg fik revet mine øjne løs fra hende og over på computeren. Så trykkede jeg på diskettedrevet og tog den diskette ud, der sad i, og genstartede computeren.

'Åh gud nej. Var det bare det. Det er for flovt at kalde dig på arbejde bare for det.'

Det havde hun på sin vis ret i. Jeg ventede til hun havde sent de mails, hun skulle, bare for at være sikker på, at der ikke gik andet galt. Jeg havde god tid til at beundre, hvor godt hun så ud, og hun var heldigvis for optaget af at finde og sende mails, så hun ikke lagde mærke til, hvor meget jeg gloede på hende. Hun var i god form, men ikke på den senende måde. Istedet for at side ved computeren, stod hun bøjet forover med sin flotte røv strittende indbydende mog mig og de tunge bryster presset mod skjorten. Da hun var færdig og vente sig om, var jeg stadig optaget af at glo, og denne gang kunne hun ikke undgå at bemærke.

'Jeg er i civil idag. Jeg var egentlig på vej ud til en af mine veninder for at varme op til en tur i byen, men så ringede chefen. Jeg måtte vende om og tage herind. Skidt, vi skulle ind til byen alligevel, så jeg tanker at jeg bliver her og skifter, og så kan vi måske gå ud og få lidt mad og varme op sammen?'

Jeg havde ikke nogen planer, heller ikke om at gå i byen, så der var ikke så meget at lave om for at tage imod tilbudet. .

'Den er jeg med på.'

'Nu jeg har tvunget dig herind, så har jeg en anden ting, du kan hjælpe mig med..'

Josefine stod lige foran mig og knappede den øverste knap i sine shorts op. Sådan ret casual. De var lavet af et par gamle jeans af den type, der har knapper istedet for lynlås.

'Jeg har ikke fået noget sex i lang tid. Jeg kune rigtig godt bruge noget uforpligtende sex og få en god orgasm eller to. Kunne du hjælpe med det? Så har det jo ikke været helt forgæves, at du kom. Og jeg ved jo, du kan holde på en hemmelighed.'

Man må sige, at hun var meget direkte, og det var bestemt noget, jeg gerne ville hjælpe med. Jeg fulgte hendes fingre med øjnene efterhånden som knap efter knap blev åbnet. Da den sidste knap var åbnet, vrikkede hun med hofterne for at hjælpe med at få de utroligt stramme shorts ned over hendes velformede røv. Da det endelig lykkedes, var det skjortens tur. de 2 øverste knapper behøvede bare en let berøring for at springe op, hvorefter hun knappede resten op med stor omhyggelighed. Det var er ret flot show.

'Jeg havde aldrig forestillet mig, at du var så flot.' røg det bare ud af mig, mens jeg sad og gloede med tungen ud af munden.

'Tak. Jeg gider ikke de gamle fyres blikke til hverdag, så derfor har jeg altid uniformen på. Chefen synes også, det er mere passende.' sagde hun, og tilføjede ' Jeg tror nu, det er hans kone, der synes det.'

Få sex i dag

Hun drejede sig rundt, så jeg kunne beundre hende. Stående med ryggen til mig åbnede hun sin BH og lod den falde ned på gulvet. Så drejede hun sig rundt med hænderne på sine bryster. Langsomt fjernede hun hænderne, så det kun var et par fingre, der dækkede brystvorterne. Hun nulrede dem med fingrene og da hun endelig fjernede hænderne helt, strittede brystvorter ud fra de fyldige bryster.

Så satte hun tommelfingrene ned trussekanten og drejede rundt igen, så hun have siden til mig, mens hun bukkede sig forover med røven struttende godt bagud og trak trusserne ned. Så gik hun hen til mig og trak mig op af stolen. Hun skubbede langsomt min polo op over brystet med hænderne fladt mod mig, Så overlod hun det til mig at få den af, mens hendes hænder glen ned til mine jeans. Knappen blev åbnet og lynlåsen trukket ned. De skulle lige have hjælp til at komme ned over bulen i mine underbukser, så kunne de falde resten af vejen.

Josefine knælede foran mig og med et forventningsfuldt blik trak hun mine underbukser ned. Min pik stod rank og stolt lige foran hendes øjne. Hun stak tungen ud og slikkede et par gange op og ned af skaftet, inden hun tog hovedet i munden. Det var, efter min standard og erfaring, ophidsene nok i sig selv, men efter hun havde suttet lidt på hovedet pressed hun mere og mere af min pik ind i munden, indtil den mødte modstand fra hendes hals. Hun tog en dyb indånding gennem næsen og pressed hele min pik ned i halsen.

Jeg var glad for, at jeg havde ornaneret i badet, efter jeg var kommet hjem fra stranden, så trykket ikke var så stort. En ting var, at hendes hals var snæver omkring min pik, men synet af hendes næse trykket mod min mave med hele pikken inde i hendes mund var helt fantastisk. Jeg troede egentlig ikke, at der var nogen almindelige piger, der kunne gøre sådan noget. At se den komme ud igen var næsten mere fantastisk, for på den måde, hun gjorde, virkede min pik meget lang. Jeg kan ikke forklare det, men det var ret fedt. Det var lidt anstrengende for hende at gøre det, så hun sundede sig mellem hver gang hun tog den helt i bund. Efter et par gange mere stoppede hun og rejste sig op. Hun måtte lige hoste lidt gange, før hun kunne tale igen.

Så var det min tur. Jeg skubbede hende blidt ned i den stol, jeg havde siddet i. Nu var det min tur til at knæle imellen hendes ben og give hende, hvad hun havde ønsker sig. Hendes mis var barberet bortset fra en lille trekant lige over revnen. Jeg sugede hendes små skamlæber ind i munden og suttede på dem sammen og enkeltvis, men undgik hendes klit til at starte med. Efter et kort stykke tid hun begyndte at sidde uroligt på stolen. Jeg ville gerne ophidse hende, men ikke gøre hende alt for utålmodig, så jeg sugede klitten den ind mellem mine læber og begyndte at sutte rigtig på den. Det gav et ryk i hende og hun stønnede tilfreds.

Jeg lod tungen spille på hendes klit, og øgede hastigheden lidt efterhånden som jeg kunne mærke hende spænde mere og mere. Til sidst stod hun i en bue over stolesædet med nakken hvilende på stoleryggen og benene strakt helt ud. Alle muskler i hendes krop var spændt, og nogle halvkvalte, klynkende lyde kom ud af hendes mund, inden hun begyndte at skælve. Så overgav hun sig til orgasmen. Det rykkede i hendes krop og en meget højlydt klynken blev nærmest til et lille skrig. Hun havde fat i mit hår med begge hænder og kørte mig ansigt rundt i hendes skød indtil hun faldt ned igen.

Det havde taget pusten fra hende, men ikke energien. 'jeg vil have dig... nu,' gispede hun forpustet og kiggede sig omkring.

Der var ikke noget, der lignede et sted man kunne ligge godt, men så må man jo prøve sig frem. Første stillede Josefine sig med hænderne på sit skrivebord og den velformede røv vendt mod mig. Hun var mindre end mig, så jeg måtte bøje lidt i knæene for at få pikken ind. Til gengæld kunne jeg nyde, hvordan hendes bryster svingede i takt med, at jeg stødte hårdt ind i hende. Jeg kunne også massere hendes indbydende bagdel. Det var bare ret anstrengende at stå med let bøjede knæ, så vi så os om efter et andet sted.
Hendes skrivebord var næsten passende i højden, men der lå for meget papir. I en FILM havde vi bare fejet det hele på gulvet, men i den virkelige verden skulle vi selv rydde op bagefter. Til gengæld var direktørens skrivebord ryddet. Vi løb ind på hans kontor som to fnisende børn, der var ude på gale streger. Josefine fik øje på hans lækre kontorstol og den ville hun prøve først. Jeg satte mig i den og hun satte sig oven på mig med ryggen til. Det føltes godt, men hun kunne ikke nå gulvet med fødderne, så det var svært at bevæge sig. Hun gled ned imellem mine ben til fødderne nåede gulvet. Jeg holdt godt fast på hendes dejlige bryster, så hun ikke galt forover, og kunne hun glide frem og tilbage, Hun havde samlede ben og kunne klemme ret godt om min pik, men igen var stillingen lidt for anstrengende.

Det blankpoledrede maghoniskrivebord var ret perfekt i højden. Josefine lagde sig op på bordet med røven ud til kanten. Jeg behøvede bare at læne mig mod hende, så gled jeg helt i bund. Hendes øjne var lukkede mens jeg stødte hårdt ind i hende i et roligt tempo. Hun holdt fast på kanten af bordet med fingrene, så hun ikke gled væk fra mig. Langsomt ud og så hårdt ind igen. Brysterne skvulpede i takt med mine stød. Det så så lækkert ud. Hun så lækker ud med lukkede øje og åben mund. Hver gang jeg trængte i bund, udstødte hun et højt støn. Jeg satte tempoet op og puttede min tommelfinger på hendes klit, så den blev mast hver gang jeg bankede ind i hende. Josefine kastede hovedet fra side til side. Jeg satte tempoet op. Ikke noget med langsomt ud mere, bare fuld damp fremad. Jeg var ved at nærme mig. Hun var den vildeste kvinde, jeg nogensinde havde været sammen med. Vi var skinnede af sved og Josefine var begyndt at glide lidt rundt på bordet, fordi det var blevet vådt. Hun holdt kun lige fast med det yderste af fingrene, da hun kom. Jeg var så tæt på at komme, og jeg tror, hun kunne mærke det, for hun skubbede mig væk.

'Jeg er ikke beskyttet,' gispede hun.

'Og det siger du nu,' gispede jeg tilbage, og priste mig igen lykkelig for, at jeg havde tilfredstillet migselv få timer før.

Josefine grinede bare. 'Du havde bare været bange for at sprøjte i mig og så havde jeg måske ikke fået nok ud af dig.'

'Du er da godt nok en Dr Jekyll og Mrs Hyde.' Jeg nynnede et par linjer af Living on the Edge med Aerosmith.

'Det her job giver ikke meget spænding i tilværelse.'

Hun lod sig glide ned fra bordet og kiggede på den fugtige overflade. Så tog hun sin skjorte og tørrede det af. Hun gjorde det helt bevidst med ryggen til mig, og vrikkede meget sexet med røven. Jeg tog godt fat om hendes hofter og trængte helt op i hende igen. Hun stønnede og holdt fast i bordet for ikke at blive skubbet forover.

'Hvad vil du gøre, hvis jeg ikke stopper denne gang.' drillede jeg.

' Jeg vil smage dig, når du kommer i min mund. Jeg tager dig helt ned i halsen'

Hun vred sig fri af mit greb og knælede foran mig. Langsomt forsvant hele min pik ind i munden på hende igen og det gik tilsyneladende nemmere denne gang. Det var så ophidsene at se på. Jeg havde minge hænder på hendes hoved og det krævede al min selvbeherskelse ikke at give los og drive min pik ned i halsen på hende som om jeg bollede hende rigtigt. Hun skiftede mellem at tage mig helt dybt og blot have hovedet i munden og suttede. Et par gange tog hun den ud og pirrede hovedet med tungen. Der kom små dråber af væske ud. de blev ganske forsigtigt slikket af med det yderste af tungespidsen. Så forsvandet den igen i dybet og hun holdt den der et par sekunder, så jeg rigtig kunne mærker, hvor meget hendes hals klemte den. Der kom en halvkvalt lyd som om hun skulle kaste op, og hendes mavemuskler spændte, men der skete ikke noget. Pikken kom langsomt ud igen, blot for at blive slugt efter et par hurtige indåndinger gennem næsen.

Josefine satte tempoet op, og selvom det gik meget langsommere end før, hvor jeg hamrede ind i hendes mis, var det fuldt ud så ophidsende med de slubrende og halvkvalte lyde, der kom fra hende. Der løb savl ned ad hagen på hende. Hun kiggede op på mens hun gav den et ekstra skub indad. Hendes næse var begravet i mine hår og hendes tunge kildede mine nosser i et par sekunder. hun tog den ud, men jeg pressede så behersket som muligt på hendes hoved for at komme helt ind igen, og det første sprøjt kom helt hede i hendes hals. Mine knæ rystede og jeg holdt godt fast på hendes hoved, men lod hende trække sig så meget tilbage, at resten af min sperm endte i hendes mund. Jeg tror, hun slugte det med det samme. Lige før jeg var helt tømt, tog hun mig ned i halsen igen en sidste gang. Så var jeg absolut, totalt og definitivt færdig.
Josephine kiggede op på mig med et stort smil og slikkede sig om munden.

'Nu må jeg hellere lige friske mig lidt op og skifte, inden vi går ud.'

Så vimsede hun ud på toilettet. Jeg tog det andet toilet og fik lidt vand i hovedet og et par andre steder. Efter et stykke tid kom Josefine ud i friskt tøj, klar til at gå i byen. Vi snuppede en pizza sammen og så smuttede hun i byen med sine veninder, mens jeg stødte til nogen af mine venner et andet sted.

Jeg arbejde der et par måneder mere, og seancen gentog sig ikke. Det forblev vores hemmelighed, men det bliver det ikke mere uforglemmeligt af.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.