Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jannie og jeg så ikke hinanden i lang tid. Ikke før at de skulle på Juleferie og havde valgt at tage til København og flyve videre derfor. De havde et par timer, hvor vi kunne ses, og mødtes med dem i Lufthavnen. Jannie og jeg havde ikke nogen chance for at være alene sammen, men vi fandt en undskyldning til at gå ud og lede efter et sted, hvor vi kunne købe et eller andet, som Jannie påstod hun manglede. På den måde kunne vi snakke lidt sammen uden at blive forstyrret. Vi havde begge haft et par kærester. Jeg var ikke nået så langt med mine kærester, men Jannie var begyndt at spise p-piller og var kommet hele vejen med 2 drenge. Hun var ikke helt tilfreds med dem, og havde ikke nogen kæreste lige nu. Jannie og jeg var egentlig ikke forelskede i hinanden, måske fordi vi allerede var rigtig gode venner, men jeg tror, at hun savnede vores uge samme lige så meget som mig.

Lige inden vi skulle sige farvel, kom Jannie's far til at sige noget i retning af 'Vi ses til sommer.' Både Jannie og jeg spidsede øre, og Jannie spurgte, om der var planlagt noget? Det var der. De havde lånt det samme sommerhus, som vi var i sidste år, og vi skulle afsted sammen igen. Det var en ret god nyhed.

SEX I DAG?

Det var ikke sådan, at jeg tænkte på det hele tiden, men i ny og næ kunne jeg få en dejlig varm følelse, når jeg tænkte på, at vi skulle på ferie sammen igen og bo sammen i annexet. Det var på den anden side ikke noget, der satte mit liv i stå, og jeg prøvede et par kærester til. En af dem var villig til at gå lidt længere og vi havde ret god sex, men uden at gå hele vejen. Der var dog ikke nogen af mine kærester, der holdt mere end en måneds tid.

Et stykke tid før jeg skulle på ferie, havde jeg lige fået en ny kæreste. Jeg havde ikke tænkt så meget over det, før at dagen hvor vi skulle afsted på ferie nærmede sig. Hun var nok ikke den, jeg skulle leve med hele livet, men hun var faktisk meget sød, så jeg vidste ikke rigtig, hvad jeg skulle gøre. Jeg blev enig med mig selv om, at jeg måtte se, hvad der skete, og så tage det derfra.

Det var dejligt vejr, da vi kom til sommerhuset ud på eftermiddagen. Jammie og hendes forældre var kommet kort for os, og mens vores forældre slappede af ved huset, gik Jannie og jeg til stranden.

'Har du en kæreste nu?' Ville Jannie vide.

'Altså ja, sådan, ikke så længe endnu, så jeg ved ikke, om vi er rigtig kærester.'

'Jeg har også en kæreste. Han er egentlig meget sød, men for... fornuftig nogen gange.'

'Fornuftig?'

'*OK. Kedelig. Men han er ret sød. Men der måtte gerne være lidt mere eventyrlust i ham. Prøve nye ting, du ved. Ligesom dig.'
'Som for eksempel?'

'Altså, det behøver ikke altid at være at først kæle lidt med fingrene og så bolle i missionærstilling. Han kunne også godt prøve noget andet. Hvis jeg tager initiativet, går han helt i gadlås.'

'PIger er langt mere fornuftige end drenge. Der er kun en af dem, jeg har været kæreste med, der ikke har været meget fornuftig.'

Vi begyndte grine af vores egne omformuleringer af, at vores kærester ikke ville have sex, eller ikke have tilstrækkelig spændende sex. Vi var nået til stranden og smed vores håndklæder for at gå i vandet. Stranden var ikke overrendt, for der var ikke så mange sommerhuse, og dermed ikke så mange turister, og de lokale gik ikke meget på stranden. En en 7-8 andre unge og en familie med et lille barn. Ingen af dem var i vandet.

Vi skyndte os i vandet og fandt ud af, at det ikke var helt så varmt, som vi havde håbet. Jannie sprøjtede lidt vand på mig, jeg sprøjtede igen, og inden vi fik set os om, var vi igang med en brydekamp. Vi rev selvfølgelig ikke i håret eller gjorde andet, der gjorde ondt, men ellers var der ingen grænser for, hvor der blev taget fat. Jannie havde en forkærlighed for angreb, der betød at hun skulle have en hånd imellem mine ben, mens jeg skiftede mellem hendes bryster og hendes skød. Jannie havde badedragt på, så der var desværre ikke noget, der gled til side i kampens hede, mens mine badebukser gled ned en enkelt gang eller to, og det var lidt besværligt at få dem op over min stive pik igen.

Da noigen af den andre på stranden besluttede sig for at gå i vandet, blev vi enige om at stoppe vores brydekamp og gik op af vandet. Jeg var glad for, at der ikke var så mange på stranden og håbede, at ingen af dem var tæt nok på til at se den store bule i mine badebukser. Jannie havde solcreme med og vi smurte os hurtigt ind på forsiden.

'Skal jeg ikke smøre dig ind op ryggen?' Spurgte jeg.

Jannies badedragt havde ikke så meget stof på ryggen, så der var faktisk noget at smøre ind. Hun svarede ikke, men vendte sig bare om på håndklådet og gav mig flasken. Jeg begyndte ved skuldrene og den bare del af ryggen. Så var der et stykke, der var dækket, indtil det nederste af balderne. Det var lidt skuffende og jeg prøvede at skubbe badedragten lidt væk fra balderne. Hun havde en meget lækker, strittede numse og jeg kunne godt lide at kæle for den og klemme den. Det lykkedes mig at få samlet stort set alt stoffet mellem hendes balder.

'Man skulle egentlig ikke lade en fyr gramse på sin numse, når man har en kæreste,' hviskede Jannie, 'Men når det er for at smøre solcreme på, er det vel en lovlig undtagelse.'

'Helt sikkert en undtagelse. Spred lige dine ben lidt.'

Hun adlød villigt, så jeg kunne komme helt ned mellem lårene. Huden var så uendelig blød der. Jeg smurte begge sider ind samtidig. Der var ikke så meget plads mellem hendes ben, så jeg kom helt tilfældigt til at klemme lidt sammen om hendes skamlæber, mens jeg smurte solcremen ind. Hun sukkede og samlede benene lidt, så der var endnu mindre plads. Min fingre blev presset hårdere mod hendes skamlæber. Det var meget følsom hud der, så jeg var nødt til at være sikker på, at jeg havde smurt det grunding ind, men på et tidspunkt lod jeg hænderne glide videre ned ad hendes lår. Jannie gav en lille, utilfreds lyd fra sig. Jeg kørte op og ned af hendes lår adskillige gange. Hver gang blev mine hænder presset mod hendes skamlæber. Hun havde egentlig smurt sine ben ind selv, men det havde vi begge glemt. Efter at have smurt hendes søde numse ind en gang til, stoppede jeg, og gav flasken tilbage til Jannie. Hendes kinder blussede, da hun rejste sig og jeg lagde mig ned på maven.

Det tog hende ikke længe at smøre min ryg ind, men mine lår tog tid. Benene i mine badebukser var løse, og hendes fingre kunne nemt komme ind under stoffet.

'Man ved aldrig, om de glider op,' sagde hun med en alvorlig mine, som hun alligevel ikke helt kinne hodlde.

Mine badebukser skulle godt nok krybe langt op, hvis de skulle blotte den hud, som hendes fingre nåede. Hun var helt oppe og røre mine kugler med fingerspidserne og det var svært ikke at prøve at løfte sig lidt, så hendes hænder kunne komme om på den anden side.

'Better safe than sorry,' fik jeg fremstønnet.

Hendes hænder kom helt op og holdt fast om mine kugler.

'Man må godt, når man smøre solcreme på.'

Hendes stemme afslørede hende. Hun var mindst lige så ophidset som jeg var. Hun brugte så længe hun overhovedet kunne på at smøre mig ind, og så lidt længere. Da hun var færdig, flyttede hun sit lagen helt tæt på mit og lagde sig ned.

'Der kommer til at gå lang tid, før jeg kan vende mig om.'

Jannie grinede. 'Min badedragt er heldigvis allerede våd. Ellers tror jeg, der ville være en vådt plet dernede.'

'Det er ærgerligt, at du ikke har bikini på. Så ville der være mere at smøre ind i solcreme. Har du ikke en bikini?'

'Jeg plejer at gå i svømmehal, og der er en badedragt praktisk, men jeg har købt en bikini. Jeg finder den frem til imorgen.'

'Du kunne også bare smøge toppen af din badedragt ned. Så kunne jeg smøre ryggen lidt mere...'

'Jeg går til, hvis du begynder at smøre solcreme ind igen.'

Jeg rakte over og nussede hende i nakken. 'Det må vi finde en løsning på.'

Så trak jeg hånden tilbage. 'Men først må vi prøve at holde fingrene fra hinanden længe nok til ,at jeg kan gå hjem. Sagde de ikke, at de ville tænde grillen, så vi kune grille omkring kl. 8?'

'Uhum,' mumlede Jannie med lukkede øjene. .Hun vendte sig om på ryggen og strakte sig, hvilken gjorde, at hendes ene hånd tilfældigvis havnede på min ryg og gled nedad.

'Det hjælper ikke.' protesterede jeg.

'Undskyld. Jeg havde ikke lige styr på, at du var så tæt på.' grinede Jannie.

Det lykkedes mig at få min pik til at falde, så vi kunne gå hjem. Så snart vi var hjemme, skiftede jeg til et par jeans og en t-shirt. Jeans kunne bedre holde min pik på plads. Med den effekt, Jannie og jeg havde på hinanden, kunne det være nødvendigt. Det gik nu meget godt resten af aftenen. Vi sad ude og grillede indtil klokken var 10 og det blev lidt for køligt. Så rykkede vi ind i stuen, men efter en halv times tid blev Jannie og jeg stiltiende enige om at gå i seng. Jannie fik lov at gøre sig færdig på toilettet først og hun var allerede i seng da jeg kom over til annekset. Hun lå meget anstændigt med sin dyne på, men havde ladet døren stå åben, så jeg vidste, at jeg skulle komme ind og snakke, iden vi lagde os til at sove.

Jeg sad på kanten af hendes seng og begyndte at tage tøjet af. Jannie lod sin hånd glide hen over min mave, da jeg tog min t-shirt af. Hun havde skubbet dynen til side og hendes t-shirt var krøbet op. Jeg lod min hånd cirkle på det bare maveskind. Det føltes godt, varmt og blødt.

'Vi havde det ret hyggeligt her sidste år,' sagde jeg.

'Ja.'

'Jeg burde nok bare gå ind til mig selv.'

'Måske, men så vil du bare ligge og ende med at tilfredsstille dig selv, og jeg vil ligge her og gøre det samme. Når nu vi vil gøre det begge to, så kan vi ligeså godt bare hjælpe hinanden. Det er vel næsten det samme, så det må være en undtagelse.'

'Jeg kan godt lide din måde at tænke på.'

'Du må hellere slukke lyset.'

'Vi skal lige have tøjet af først.'

Jeg gav os lidt tid til at kigge, før jeg slukkede lyset og kravlede ned i sengen til Jannie. Vi var enige om, at vi bare skulle hjælpe hinanden til en udløsning, ikke andet. Kun hænder og fingre.

'Jeg starter altid med at slappe af og gøre mig vel tilpas først,' sagde Jannie og før jeg kunne svare havde hun lukket munden på mig med et kys, mens vores hænder begyndte at vandre. Hendes bryster var endnu dejligere og bløde end jeg huskede, og hendes brystvorter var helt hårde allerede da jeg rørte ved dem første gang. Forspil var heller ikke nødvendigt for at skaffe smørelse.

Jeg undgik med vilje hendes klit i første omgang for at det ikke skulle gå for hurtigt. Jeg havde drømt om en gentagelse af sidste sommers eventyr, og hvis det her var, hvad vi kunne gøre, skulle det helst vare længe. Jeg lod en finger smutte indenfor i den våde, varme skede. Jannie stønnede tilfreds og begyndte at bevæge hofterne i modtakt med mine bevægelser, så min finger blev presset så langt ind den kunne. Det virkede, som om hun ville have mere. Jeg kunne ikke gøre min finger længere, så jeg prøvede med 2 fingre. Hendes bevægelser blev vildere. Jeg pressede min tommelfiner direkte mod hendes klit og masserede den, og tog det ikke lang tid før hun bed i hovedpuden for at dæmpe sin stønnen, da udløsningen kom.

Jeg ville gerne have haft lyset tændt, så jeg kunne se hendes blussende kinder og tilfredse udtryk, men jeg kunne næsten føle det, da hun puttede sig ind til mig bagefter. Hun lå lidt og sundede sig, inden hun satte sig op i skrædderstilling ved mine hofter og gik igang med begge hænder. Den ene havde et fast greb om min pik mens den anden kælede for mine kugler. I starten kildede hun mine kugler med fingerspidserne mens hun bare holdt om pikken. Det var meget pirrende og jeg kunne ikke lade være med at vippe med hofterne for at prøve at få hende til at bevæger hånden op og ned. Hun ventede med at gøre det og blev ved med at pirre mig. Jeg tror hun nød at føle min ophidselse vokse. Vi var faktisk ret gode til at ophidse hinanden. Jeg håbede til det sidste, at hun ville bukke sig ned og tage mig i munden, men vi have en aftale og den holdt hun. Istedet begyndte hun endelig at bevæge sin hånd op og ned, første langsomt, frygtelig langsomt, men så satte hun farten op indtil jeg skød min ladning højt op i luften.

VI havde ikke noget at tørre op efter mig med, så Jannie fordelte det over mit maveskind og sin hånd. Så snakkede vi lidt, inden jeg gik ind på mit eget værelse og sov.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 33 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.