Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Mia var den første, der flyttede hjemmefra. Hun var 18 og fik en lille lejlighed, som trængte til at blive frisket op, inden hun kunne flytte ind. Mia fik nogle af hendes veninderne - og mig selvfølgelig - til at hjælpe hende med at gøre stedet istand, inden hun skulle flytte. Der skulle slibes og males, og når man var nogle stykker om det, var det faktisk meget sjovt. Der var af en eller anden mystisk grund blevet lukket for strømmen den første uge, vi gjorde istand, så vi var nødt til at stoppe omkring kl. 18, for der var ikke længere lys nok. Da vi først kom igang efter arbejde og skole, gik det langsomt fremad.

Det var Mia's veninder, der gik hjem først, når det blev for mørkt til at lave mere. Mia og jeg gik og ryddede lidt op, inden vi skiftede tøj og gik hjem. VI boede jo stadig lige ved siden af hinanden og fulgtes hjem. Vi var begge uden kærester, men det var alligevel over en måned siden, at vi sidst havde været sammen, hvilket var lidt usædvanligt, når vi begge var single. Jeg fik faktisk ret meget lyst til hende mens vi gik og ordnede, så jeg udtænkte en plan.

SEX I DAG?

Om fredagen i den første uge, foreslog jeg, at hun ikke havde trusser og bh på under den gamle t-shirt og de slidte bukser hun brugte, når vi gjorde istand. Hun var med på den med det samme, og spurgte ikke om mere. Hun kunne godt lide, at jeg nogengange overraskede hende. Da de andre var gået, førte jeg Mia hen til en døråbning, hvor der var skruet en stang op, så man kunne hæve sig op i armene, eller hvad man nu havde lyst til. Den sad så højt, at jeg var den eneste, der var høj nok til at tage den ned. Mia havde bedt mig om at gøre det, så vi kunne få slebet dørkarmen, men jeg havde "glemt" det. Frem fra min rygsæk fremtryllede jeg nogle stykker reb, som jeg bandt om hendes håndled, og rundt om stangen. I første omgang gjorde jeg ikke noget med hendes ben.

'Der er ikke nogen gardiner. Folk kan kigge ind,' protesterede Mia.

Hun vidste, at hun sikkert ville være ret afklædt om kort tid, og var måske lidt bekymret for det første indtryk, hun ville gøre på sine genboer. Personligt ville jeg mene, at med hendes krop ville være et godt indtryk, men nogle ville måske syntes, at det vi lavede, var lidt perverst. Det var nu næppe noget problem.

'Det er allerede halvmørkt, så de kan ikke se noget så langt inde i stuen.'

Det var faktisk allerede meget mørkt, for det var trukket op til regn. Vi havde lige renset pensler. Jeg tog en af de større og dyppede den i et glas med vand, jeg tilfældigvis havde hentet lige inden jeg bandt hende. Så penslede jeg vand på hendes bryster, lige der, hvor jeg var sikker på, at brystvorterne var. Det var en del af min plan, at hendes hvide t-shirt ville blive gennemsigtig, når den var våd, men jeg havde glemt, at det ville være mørkt. Til gengæld blev det lidt koldt, hvilket fik hendes brystvorter til at stritte.

Det våde, kølige stof klæbede til hendes hårde brystvorter, så det var ikke noget problem at finde dem i det svage lys. Jeg tog fat om en brystvorte med fingrene og samlede lidt af stoffet mellem mine fingre. Så lod jeg brystvorten slippe fri og klippede i stoffet med en saks, så der kom et hul omkring brystvorten og en del af brystet. Jeg gentog det med det andet bryst og trådte så lidt tilbage for at se på resultatet. Jeg havde stadig penslen, så jeg penslede mere vand på brystet, Mia skælvede lidt.

'Det er koldt,' gispede hun

Jeg tog den brystvorte, jeg lige havde penslet, i munden, og varmede den op. Så penslede jeg den anden. Hun begyndte at trække vejret lidt hurtigere. T-shirten blev mere og mere våd, kold og klæbende. Selvom jeg ihærdigt varmede hendes brystvorter, rystede hun lidt. Jeg tog fat i de to huller, jeg havde klippet og hev til, så stoffet flænsede. Jeg fortsatte med at rive i den til den var revet helt i stykker og hun stod med bar overkrop. Det var nu så mørkt, at gadelygterne var tændt og oplyste hendes krop en lille smule. Hun så bare så sexet ud med bar, fugtig overkrop og et trodsigt og ophidset udtryk i ansigtet.

Jeg tog min t-shirt af og varmede hende med min krop, mens vi kyssede. Så trådte jeg et skridt tilbage og knælede foran hende. Der var blevet et stykke bræt på ca 80 cm tilovers fra et panel, jeg havde repareret, og det havde jeg lavet 2 huller i, så da jeg havde bundet et par stykker snor om hendes ankler, førte jeg snoren igennem hver sit hul, så hun stod med tilpas spredte ben.

Hendes malerbukser var nogle gamle, løse sommerbukser af ret tyndt stof. Der var allerede nogle huller i dem, men ikke helt der, hvor jeg gerne ville have et hul. Saksen måtte i brug igen. Denne gang klippede jeg kun et meget lille hul og rev derefter op til den størrelse, jeg syntes hullet skulle have. Nu kunne jeg komme til hendes mis og valgte af pensel faldt denne gang på en lille pensel, der ikke havde været brugt endnu. Jeg ved ikke, hvorfor Mia overhovedet havde købt den, da vi var ude og købe pensler og maling, for den var nok mere egnet til en kunstmaler, men lige nu var den præcis det, jeg havde brug for.

Jeg skilte hendes læber og strøg langsomt hendes små læber med penslen. Det var en meget blid berøring. Jeg nåede helt ned til mellemkødet, før jeg vendte og strøg opad igen med lidt hårdere penselstrøg. Jeg dubbede hendes små læber med penselbørsten og drejede den også lidt rundt. Jeg havde prøvet på min tunge og det stak ikke, bare en let prikken. Da jeg kom op til hendes klitoris, strøg jeg den forsigtigt hen over den allerede blottede knop. Hun stønnede lidt og skød sin mis frem mod mig. Jeg penselede og dubbede hendes klit indtil jeg kunne se, at fugtigheden begyndte at sive ned ad hendes lår, men jeg var hele tiden omhyggelig med at holde pause, hvis det virkede, som om hun var tæt på udløsning.

Mia klynkede og begyndte at tigge mig om at fortsætte. Istedet rejste jeg mig og gik om bag hende. Jeg tog fat om hendes bryster og kælede for dem et stykke tid, mens jeg en gang imellem lod en hånd glide ned i hendes bukser, mellem hendes ben. Det virkede på en eller anden måde mere ophidsende at presse hånden ned under bukselinningen end at bruge det hul, jeg havde revet. Igen trådte jeg tilbage, da hun var ved at være der, og tog fat i bukserne bagfra. Hullet blev flænset lidt større bagtil, og efter jeg havde taget mine bukser af, kunne jeg trænge ind i hende bagfra. Det var lidt besværligt, for jeg skulle langt ned i knæ for at få den ind, men man må nogengange lide for nydelsen.

Mia pressede sig så voldsomt bagud mod mig, at jeg var ved at tage balancen og måtte tage et solidt greb i hendes hofter for ikke at falde. Jeg bollede hende hårdt bagfra, så længe at mine ben kunne holde til den anstrengende stilling. Hun var så våd, at der dårligt var nogen modstand, når jeg gled ind og ud af hende. Mit greb skiftede fra hofterne til brysterne, så jeg kunne nulre hendes brystvorter. Jeg vidste, at hun på nuværende tidspunkt ville være desperat for at jeg nulrede hendes klit, og at hendes følsomme brystvorter ville sende enhver berøring ned til hendes skød og gøre hende endnu mere vild.

Jeg var nødt til at gøre noget, for musklerne i mine ben smertede af den anstrengende stilling. Jeg gik om foran hende igen for at nyde hendes ansigtsudtryk. Når hun var liderlig fik hun fuldstændig blanke øjne og fik et ubeskriveligt længselsfuldt udtryk i ansigtet, der signalerede en dyb trang til at få udløsning. Jeg knældede og slikkede lidt på hendes læber.

'Pleaseeeee,' klynkede hun desperat.

Beslutsomt sugede jeg hendes klit ind mellem læberne og lod tungen spille over den. Hun stønnede højt og hendes ben begyndte at ryste. Det var nok også lidt anstrengende for hende at stå med spredte ben så længe, selvom jeg nu ikke tror, det var derfor hun rystede. Det tog mindre end et minut før hun for alvor begyndte at vride sig. At dømme efter hendes klynken of hvordan hendes krop skælvede, var det er ret god udløsning.

Da hun hang mere eller mindre slapt i rebene, løste jeg hendes fødder og så hendes hænder. Vi kyssede og efter et stykke tid kom hun til kræfter igen.

'Hvor vil du gerne bolles første gang i din lejlighed?' spurgte jeg. Den lille smule, jeg havde bollet hende, mens hun bar bundet, talte ikke rigtig.

'Du skal lægge mig hen over køkkenbordet og bolle mig hård bagfra.'

Som sagt så gjort. Jeg førte hende ud i køkkenet og lagde hende ned over bordet, som var det eneste møbel i lejligheden ud over en gammel, vakelvoren klapstol. Jeg overvejede at binde hende til bordet, men jeg havde ikke tid. jeg ville have hende. Det var også ved at være for mørkt. VI havde aldrig før haft sex i mørke og jeg måtte føle mig lidt frem for pikken rigtigt ind. Det var anderledes og intenst at skulle føle hende istedet for at se. Jeg rev lidt mere i hendes bukser for bedre kunne føle hende og endte med at rive dem helt i stykker. Jeg lod mine hænder glide fra hendes baller og op over ryggen i takt med at jeg sank ind i hendes.

Jeg lukkede øjnene, selvom jeg stort set intet kunne se i det mørke køkken, og koncentrerede mig om at føle. Ikke kun med pikken, men jeg lod mine fingerspidser udforske hendes ryg, ned til balderne og ned mellem balderne. Når jeg trak mig tilbage kunne jeg få fingrene ned og presse hendes læber samme mod min pik. Når jeg stødte ind i hende igen, trak jeg fingre op, så de masserede hendes læber.

Når jeg stødte ind i hende langsomt, var der ingen lyd, kun en lille slubrene lyd en gang imellem. Hun producerede rigeligt med smørelse, når hun var ophidset. Ellers var der kun vores åndedræt. Stilhed blev afbrudt, da jeg stødte hårdt ind i hende. Hun gav sig og klynkede lidt ved næste stød. Jeg trak mig stadig langsomt ud, men satte farten op. Der var ikke nogen, der kunne klynke så lystent som Mia. Jeg var ikke i tvivl om, at hun nød det, og det ophidsede mig endnu mere.

Med fuld koncentration på følelsen af hendes mis, der klemte sammen og min pik, satte jeg farten op. Det var lidt af et under, at bordet holdt, selvom det var skruet fast i væggen, for den fik ikke for lidt i det sidste minut for jeg eksploderede i hende.

Vi stod og lå lidt for at komme ned på jorden igen.

'Nu er jeg vist ligesom flyttet ind,' grinede Mia.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 33 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.