BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Peters historie. Første møde med Sofie.

Jeg havde lagt mærke til Sofie stort set den første dag vi startede i gymnasiet, selvom vi ikke havde timer sammen. Hun så rigtig godt ud og hun vidste det helt sikkert. Faktisk virkede hun lidt arrogant, selvom hendes smil var sådan lidt genert på den nuttede måde og hun rødmede rigtig tit. Det var ike sådan, at jeg havde planlagt at score hende fr adag et, jeg havde bare lagt mærke til hende, men mere blev det ikke til, før vi tilfældigt kom til at tale sammen til den første fest i 3. g. Pludselig var hun meget talene. Hun havde godt nok en øl i hånden, men det var ikke fordi hun var fuld eller noget. Hun så måskje endnu bedre ud end hun havde gjort i . g. Hendes bryster var blevet større og selvom hun var meget slank havde hun fået en rigtig smuk facon.

SEX I DAG?

Vi havde kun snakke et par minutter før jeg var klar over, at jeg måtte have hende, men der skulle nok lidt finess til for at score hende. Jeg vist, at rigtig mange af drengene havde prøvet og var blevet afvist, før de nåede længere end en enkelt dans, men jeg havde en plan.

Føste del gik fint. Vi kom på dansegulvet og begyndte at kysse. Jeg holdt mig tilbage og holdt mine hænder hvor de ikke gjorde skade. der skulle gås forsigtigt til værks, hvis det skulle lykkes. Jeg havde bare forregnet mig lidt med tiden, eller rettere sagt: tiden var bare gået så hurtigt i Sofies selskab, så bedst som vi stod og kyssede, og jeg havde fået hænderne indenfor under hendes bluse, blev festen lukket.

Mine klassekammerater var død misundelige fordi jeg var flyttet på kollegie. Ingen kontrollerende forældre, ingen bekymring for at vække dem, når man kom hjem og ingen spørgsmål om, hvem man havde med hjem. Det var helt sikkert ret fedt, men lige nu var jeg ikke kommet langt nok til at invitere hende med hjem.

'Vi kan gå i byen, hvis du har lyst' foreslog jeg, ' eller vi kan spise brunch sammen imorgen.'

Jeg synes selv, at ideen med brunch virkede ret tjekket og Sofie var med på den. Vi aftalte at mødes kl. 10 på Cafe Coffee. Det var tæt nok på mig til at vi kunne gå hjem bagefter.

Jeg dyrkede ellers en ret cool stil og har været sammen med piger nok til ikke at være nervøs, men jeg var alligevel lidt spændt på, om hun ville komme. faktisk var jeg så spændt at jeg kom 10 minuter for tidligt. Lidt uncool, men hun kom. Hold kæft, hun så bare bedre ud end nogen sinde før. En tynd, stram top der fremhævede hendes bryster og en nederdel, der var ret kort, og fik hendes ben til at se ud som om de var 2 meter lange, selvom hun var en relativt lille pige. Jeg kunne næste ikke koncentrere mig om at spise brunch.

Det lå ligesom i luften, at vi skulle hjem til mig og da vi kom indenfor døren, kunne jeg næsten ikke bevare min cool attitude mere. Heldigvis var min taktik lykkedes og vi flåede tøjet af hinanden i løbet af no time. Hun måtte have haft nogle super kærester med det udseende, og min taktiske planlægning var så langt som til første gang jeg fik hende med i seng. Hun skulle forkæles, pirres og tilfredsstilles, før vi nåede til mig. Jeg ville være sikker på, at det ikke bare blev en engangsfornøjelse.

Jeg gik langsomt frem og startede med hendes bryster. De fik en kærlig behandling, blev nusset slikket og bidt blidt. I begyndelsen var der ikke meget reaktion, men efter et stykke tid kom der en hånd ned til min pik, lidt famlende. Måske var hun alligevel ikke så erfaren, som jeg havde troet. Jeg havde egentlig regnet med, at hun i det mindste ville være delvis barberet, men selvom hun ikke havde så meget hår, så det ikke ud til at være barberet. De sidste par piger jeg havde været sammen med, var glatbarberet, og det var helt sjovt at lege med hendes hår.

Sofie tøede langsomt op og begyndte at bevæge sig. Hun stødte mod mig og vred sig på den sexede måde, som piger kan gøre med deres hofter. Jeg gled ned over hende, mens jeg kyssede hende. Hun var helt sikkert ophidset nu, og da jeg begyndte at slikke hende kunne jeg mærke og høre, at jeg havde gjort det rigtig. Hendes hofter roterede og hun klynkede. Det tog ikke mange minutter før hun kom. Hun tog godt fat i mit hår og pressede mit ansigt imod sig. Det var ret ophisende at maærke en pige få orgasm så hun virkelig gav slip.

Da hun slap mig, løftede jeg mit våde ansigt og kiggede ned på hede. HUn var nok den mest sexede pige jeg nogen sinde havde været sammen med. Hendes bryster strittede lige op i luften og som hun lå der foran mig, helt åben og klar, var hun bare uimodståeelig. Jeg huskede at spørge, om hun brugte noget, og det gjorde hun. Det var jeg ret godt tilfreds med. Jeg var vant til at tage kondom på, men med en pige som Sofie i sengen kunne man ikke udelukke lidt præstationsangst.

Der var ikke behov for glidecreme. Jeg sank lige så stille og roligt ind. Det krævede ret meget selvbeherskelse ikke bare at køre på for fuld kraft, for hun snoede sig bare omkring mig og nærmest spandt som en kat. Jeg begyndte at sætte farten op, men det gik ikke ret længe, så måtte jeg stoppe for ikke at komme. Det skulle bare ikke slutte nu, selvom jeg var helt der henne, hvor der knap var vej tilbage.

'Du må ikke holde op.' klynkede Sofie og puttede begge hender på min mine balder. Hun var helt foldet sammen og jeg tror ikke, at jeg kunne komme længere ind i hende. Det var bare for meget og jeg gav den alt, hvad jeg kunne, så længe som muligt, men hun havde en virkelig negativ effekt på min udholdenhed. Hun klemte sammen om min pik på den mest uimodståelige måde og efter et vildt ridt måtte jeg overgive mig. Det var bare sygt godt.

Vi lå et stykke tid og pustede ud. Sofie var bare så lækker, og jeg er sikker på, at vi kunne have fortsat lidt senere, men hun skulle til fødselsdag elelr noget. Men vi aftalte at mødes igen. Min plan var lykkedes.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.