Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg mødte Anne på nettet. En frisk pige på 48 år og single. Jeg var selv 58 år på det tidspunkt.

Vi skrev godt sammen og blev enige om at udveksle mobil-numre, så vi kunne tale sammen uden for megen besvær. Jeg var på forretningsrejse og kørte rundt i Holland en formiddag hvor mobilen ringede - ukendt nummer. God morgen - det er Anne, hvad går du rundt og laver. Jeg var lidt overrasket og fortalte at jeg var i bilen i udlandet og ville holde ind så vi kunne tale sammen. Jeg fandt en rasteplads og samtalen var igang. Anne fortalte hun lige havde været i bad - jeg spurgte om hun var påklædt. Nej jeg sidder i sofaen med kimonoen åben og tænker frække tanker. Fortæl mig om dine bryster og om din mis.

Mine brystvorter er ved at være stive og jeg kan mærke min kusse blir fugtig. Forestil dig jeg sidder på gulvet foran dig - jeg masserer dine bryster og vorterne er nu stive - mine hænder vandrer ned over din spænstige mave og kæler for inderlårene. Jer starter med at massere dine ydre skamlæber, og finder vej til dine indre læber der allerede er fugtige. Din klit berøres let og dit ånderdrag blivber tungere - jeg tar tungen til hjælp og sutter/slikker din klit, der nu er vokset og er hård og våd, samtidig med jeg fører en finger op i din kusse og stimulerer dig i stjernen. Plusdelig skriger du din orgasme ind i mobilen , og jeg fortæller dig at min pik er spændt til det yderste og jeg må beherske mig for ikke at ejakulere. Vi taler om oplevelsen og enes om at mødes næste gang jeg er i din by.

Efter et par uger ringer jeg til dig og vi aftaler at mødes I R L på hotellet i din by. Vi mødes i baren du er flot klædt - håret sat op, en udfordrende læder jakke og herunder en blonde-body der ikke skjuler dine flotte bryster. En kort lædernederdel og lækre stilletter fremhæver dine flotte solbrune ben og såvel læber som negle er røde - alt tiltaler a reel gentlemann . Jeg selv er i en figursyet mørkeblå habit og hvis skjorte - uden slips - har bevidst ikke barberet mig et par dage. Vi går op på værelset og i elevatoren kysser vi let hinanden - det er dog første gang vi ses.

På værelset fortæller vi hinanden at vi hver især kan li hvad vi ser og hører, og vi taler om oplevelsen over telefonen et par uger forinden. Vi har svært ved at holde fingrene fra hinanden, og vi kysser nu lidenskabeligt. Jeg fortæller dig at jeg har købt en gave til dig og gir dig den. Et lækkert Marie-Jo lingeriesæt - en stram pushup bh med matchense g-string i gyldenbrun farve. Sættet falder i din smag og du spørger om "vi" skal prøve sættet. Jeg klær dig af det yderste tøj og du står nu foran mig i din flotte body - der fremhæver dine kvindelige fortrin. Du synes det nu er min tur til at få tøjet af, og du fjerner langsomt alt mit tøj og jeg står nu som -skabt af gud- med en voldsom erektion, til din fulde begejstring. Du sætter dig nu foran mig og starter et lækkert blowjob og jeg må igen beherske mig for ikke at explodere - allerede.

Du vil nu prøve gaven, men fortæller mig at du har en surprise inden du "går igang". Din veninde Dorthe , der er 7 år yngre end dig, er bekendt med hvad du laver iaften, og hun vil gerne deltage hvis du gir grønt lys for mig som elsker/forkæler. Jeg synes det lyder spændende - og ser frem til at møde Dorthe og til at forkæle 2 voksne, flotte og lidenskabelige piger - mere herom en anden gang

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.