Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi havde et lille område med træer bag ved husene, der hvor jeg voksede op. Det var perfekt til at lege cowboydere og indianere, og det gjorde vi meget i perioder. Jeg var egentlig for længst holdt op med at lege den sommer, men da de 'små' børn på vejen kom sammen med Mia, og spurgte, om ikke jeg ville være med, lod jeg mig overtale. Det var sommerferie og der var ikke så meget at tage sig til, og så var Mia med. Mia og jeg var 3-4 år ældre end de andre børn. Hvordan de havde fået hende overtalt, ved jeg ikke, men det, at hun også var med, gjorde det nok nemmere at overtale mig. Så var det ikke kun mig, der legede med 'de små'.

Det var en varm sommereftermiddag og vi jagtede rundt efter hinanden, mig som høvding på indianerholdet og Mia som anfører for cowboyholdet. Det var meget sjovt at se, hvor meget de små gik op idet. Vi legede i lang tid, men på et tidspunkt syntes jeg, at det var ved at være nok og det var også ved at være spisetid for de fleste, så jeg lod mig fange af comboyderne. Når høvdingen var fanget, ville legen formodentlig hurtigt slutte.

SEX I DAG?

Jeg blev ført til Cowboydernes lejr og bundet til et træ. Der gik ganske som forventet ikke ret lang tid foør indianerne overgav sig, og stort set samtidig kunne man høre nogen kalde om, at nu var der mad. Mia sagde, at de bare kunne løbe hjem, så skulle hun nok befri mig. Jeg kendte Mia, forstået på den måde, at hun var vokset op et par huse fra mig på samme vej og vi var begge omkring 16 og gik i parallelklasse, men ellers havde vi ikke så meget med hinanden at gøre.

Mia ventede ligesom på, at alle de små var smuttet, før hun kom hen til mig. Hun var ikke så høj, slank, havde kort, lyst hår og lidt fregner. Hun havde altid været lidt den type, der var med på den væste og let fik ballade i skolen. Jeg kunne godt se på hende, da hun stod foran mig, at hun havde noget i tankerne.

"Jeg kunne godt tænke mig at se, hvordan en dreng ser ud, sådan i virkeligheden."

Jeg var ikke klar over, hvad hun mente, lige med det samme. Det var først, da hun satte sig på hug foran mig og tog fat i mine shorts, at det gik op for mig. Før jeg kunne nå at gøre noget, havde hun trukkket mine shorts og underbukser ned.

"Hvad laver du?!"

"Jeg kigger.. og jeg skal lige prøve at røre også."

Det tog ikke mange sekunder fra, at hun begynde at røre ved min tissemand, til den var stiv som et bræt. Den forsigtige berøring var helt vildt dejlig, selvom situationen gjorde mig lidt flov. Jeg var ikke rigtig begyndt på det med piger, andet end at beundre dem på afstand, og fantasere om dem, når jeg var alene. Mia var overrasket.

"Wow, det gik hurtigt. Hvor er den pludselig stor."

Hun tog fat om den med hånden og gav den et lille tryk. Så tog hun med den anden hånd om pungen.

'"Er det her, alt sæden er?" Jeg tror ikke, hun forventede et svar, for hun fortsatte med det samme. "Hvordan gør man for at få den til at sprøjte det ud?"

"Man... øh... man skubber sådan frem og tilbage."

Jeg kunne høre, at der blev kaldt på Mia hjemmefra, og jeg kunne se på hende, at hun også hørte det, men hun var ikke klar til at gå. Hun bevægede sin hånd tilbage, så forhuden blev trukket tilbage.

"Sådan?"

"Ja"

Der blev kaldt igen, og Mia råbte irriteret tilbage: "Ja, Ja. Jeg kommer nu."

Hun rejste sig op og skulle lige til at gå.

"Hov, du skal binde rebet op."

Hun vendte sig om og skyndte sig at befri mig. Så løb hun, inden jeg nåede at få mine shorts op. Jeg gik hjem med en sjov, spændt fornemmelse i mave. Det var mærkeligt, for på den ene side var lidt pinligt at have stået der med stiv pik mens hun rørte, og samtidig havde det føltes så godt. Jeg var faktisk været, da jeg hørte hendes mor kalde. Jeg havde søde drømme om Mia og hendes hænder den nat.

Da 'de små' dukkede op næste eftermiddag for at spørge, om jeg ville lege med, sagde jeg ja med det samme, og da vi mødte de andre, var Mia med, som jeg havde håbet. Hun smilede indforstået til mig. Mens vi legede, overvejde jeg, om jeg skulle lade mig tage tilfange ingen og hvornår. Jeg holdt øje med tiden, så det ville være for sent til at starte på en ny omgang og stadig ville give Mia og jeg tid til at fortsætte det, vi startede dagen før.

Inden jeg blev taget til fange, ændrede det hele sig, for pludselig kom nogle af mine små indianere stolt tilbage til vores lejr med Mia. Jeg bandt hende omhyggeligt til et lille træ ligesom hun havde gjort med mig dagen før. Hun så lidt nervøs ud og jeg var ikke sikker på, at det var med vilje, hun var blevet fanget.

Timingen var ret god. Der gik ikke lang tid før der blev kaldt til aftensmad og de små løb hjem. Jeg kiggede mig omkring før jeg begyndte at trække op i Mias top. Alle de små var væk. Det var anderledes end dagen før. Vi vidste begge, hvad der skulle ske, og jeg tror, Mia var lige så spændt som jeg var. Jeg fik skubbet toppen op over hendes bh, men vidste ikke rigtig, hvordan jeg skulle få den åbnet, så jeg prøvede at skubbe den op også, og selvom hendes bryster blev skubbet med op et stykke af vejen, kom de pludselig fri. Det var de første bryster, jeg så i virkeligheden. De strittede ud mod mig med en lidt mørkere, lyserød bule omkring meget små brystvorter. Det gibbede i Mia da jeg forsigtigt rørte ved dem.

De var på en gang faste og bløde. Jeg lod en finger glide hen over en af de små brystvorter, og det fik Mia til at gispe igen og at dømme efter hendes ansigtsudtryk var det ikke fordi, at det gjorde ondt. Med pegefingrene masserede jeg begge brystvorter på en gang. Hun trak vejret hurtigere og stod lidt uroligt, lidt som om hun skulle tisse.

Vi blev afbrudt af Mia's mor, der kaldte på hende. Jeg var slet ikke klar til at stoppe, men vi havde begge hørt det. Jeg gik om bag træet for at løsne rebet, men inden jeg gjorde det, tog jeg hendes bryster i mine hænder og klemte dem lidt. Mia's mor råbte igen. Jeg løsnede båndene. Mia trak sin bh og bluse ned. SPænding var ikke udløst, men der var ikke nogen af os, der rigtig vidste, hvad vi skulle sige. Så snart Mia havde fået trukket bh og bluse ned, løb hun hjemad med et 'Vi ses imorgen' over skulderen.

Dagen efter var vi igang med legen igen, og jeg var sikker på, at nu måtte det være min tur igen, men Mia blev igen fanget før mig. Jeg var næsten skuffet, men på den anden side også ret spændt på at få lov til at røre ved hende igen. Hun blev fanget lidt før, og vi fik de små til at gå, lidt før det ellers ville være blevet kaldt på dem.

Hun havde en løs bluse på og et par træningsshorts. Jeg skubbede nemt blusen op for at opdage, at hun ikke havde nogen bh på. Den stramme bluse fra dagen før havde den fordel, at den blev, hvor den var, mens denne her gled ned over brysterne, hvis jeg ikke holdt den oppe.

'Skub den op over hovedet,' sagde Mia og rødmede ret kraftigt lige så snart hun havde sagt det.

Hun så brandgodt ud som hun stod der med bar overkrop. Jeg kælede lidt med hendes bryster, men jeg var også nysgerrig efter at se hende uden bukser. Det var virkelig smart, at hun ikke havde jeans på, ligesom dagen før, for shortsene var lige til at trække ned. Da jeg trak trusserne ned, kom der først en lille smule lyst hår frem. Jeg trak trusserne helt ned, så jeg kunne se det hele. Jeg rørte forsigtigt ved læberne. De var enormt bløde. Jeg blev lidt mere modig og kørte en finger ned imellem læberne. Mia gispede, og jeg var lidt overrasket over, at der var ret fugtigt og glat mellem dem, som om der var smurt med olie.

Jeg lod fingeren glide frem og tilbage. Det virkede, som om hun prøvede at presse sit skød mod min finger, så jeg trykkede lidt hårdere. Hun trak vejeret i små, hurtige gisp. Der var meget varmt mellen læberne og det var, som om der blev mere vådt og glat. Hendes ben sitrede lidt, nok fordi hun var gået lidt ned i knæ da jeg begyndte at røre ved hende mellem benene. Det var det mest spændende jeg nogen sinde havde oplevet.

Lige netop på det tidspunt råbte Mia's mor, at der var mad. Jeg er sikker på, at vi begge gerne ville have ladet, som om vi ikke havde hørt hende, hvis ikke det var fordi, at vi var bange for, at hun komme og lede efter Mia.

Efter jeg havde løst rebene, bragte Mia sit tøj iorden.

'Ses vi imorgen?' spurgte jeg.

'Vi tager 14 dage i sommerhus imorgen.'

Der var ligesom ikke så meget mere at sige. Hun løb hjem og vi så ikke hinanden igen før skolen startede. Vi gik i parallelklasse og talte normalt ikke sammen i skolen. Der kom ligesom ikke en naturlig situation, hvor vi kunne komme videre med vores leg, og selvom jeg stadig havde fantasier om hende, så blev det ikke rigtig til andet end fantasier. Birgit fra min egen klasse blev den første pige jeg kyssede med ved en klassefest et par måneder senere. Jeg fik lidt mere erfaring med, hvordan en pige fungerer og hvad hun kan lide, selvom vi kun kælede for hinanden med hænderne og vi aldrig nåede til at give hinanden orgasme, før vi slog op igen.

Vi gik i 9. klasse og da vi nåede til sidste skoledag, var der arrangeret en fest for alle 3 klasse i et festlokale om aftenen. Der var nogle forældre tilstede, og vi måtte naturligvis ikke få alkohol, men der var selvfølgelig en del trafik til garderoben og der blev set igennem fingre med det. Det var den første fest jeg var til, hvor Mia også var med og i løbet af aftenen talte vi mere og mere sammen. Måske var vi lidt mere afslappede, selvom igen af os var fulde. Så var vi ude og danse og lige pludselig stod vi og kyssede. Det føltes meget bedre end med Birgit og ligeså godt som jeg havde drømt om. Og jeg havde drømt en del.

Den sidste time af festen var der kun os. Enhver form for generthed var ligesom væk. Vi kyssede og kælede indtil festen sluttede og lyset blev tændt kl. 12. Det var svært at give slip.

'Kom hjem til mig imorgen. Jeg har drømt om, at du skulle binde mig siden sidste sommer,' hviskede Mia, da vi sagde farvel. Festen var tirsdag aften, så vores forældre var på arbejde dagen efter.

'Kl 10?'

'Ja, der er mine forældre gået.'

Jeg plejede ikke at have problemer med at sove længe, men jeg vågnede allerede kl. 7.30, da mine forældre rumsterede inden de skulle på arbejde. Mor var lidt overrasket over at se mig, og spurgte, om det havde været en god fest og om jeg havde tømmermænd. Det havde jeg ikke, men jeg syntes ikke, jeg ville fortælle, hvorfor jeg var oppe, så jeg sagde bare, at jeg skulle på toilettet og ville gå ind og sove igen, hvilket jeg naturligvis ikke kunne.

Klokken var næppe et sekund over 10, da jeg ringede på hos Mia. Døren blev åbnet før jeg havde sluppet ringeklokken og jeg blev nærmest hevet ind af døren i en tæt omfavnelse. Vi stod og kyssede i gangen mens jeg prøvede at få mine sko af.Vi afbrød for at gå ind på hendes værelse. På hendes seng lå noget, der lignede et bælte fra en badekåbe.

'Du mente virkelig, at jeg skulle binde dig,' sagde jeg, og tog bæltet op.

Få sex i dag

'Det var da spændende, var det ikke?'

'Jo, det var det.'

Jeg kiggede mig omkring efter noget, jeg kunne binde hende til. Det bedste bud var hendes seng, der havde et hovedgærde med mellemrum mellem de stykker træ, der gik mellem stolperne.

'Læg dig ned på sengen.'

Mia lagde sig ned. Jeg tog hendes hænder op over hovedet og bandt dem sammen med bæltet, som jeg havde ført igennem mellemrummet i hovedgærdet. Jeg havde ikke bundet det så stramt, kun lige nok til, at hun ikke kunne komme fri. Hun havde et par jeans og en løs bluse på, så jeg startede med at åbne knappen i hendes jeans og trække lynlåsen ned. Så ombestemte jeg mig og trak hendes bluse op over brysterne. Jeg var meget glad for at se, at hun havde ikke nogen bh på.

Et øjeblik var jeg tilbage til sidste sommer og skulle til at skynde mig tilbage til hendes jeans, men så kom jeg i tanke om, at vi havde masser af tid, så der var ingen grund til hastværk. Jeg satte mig ved siden af hende og begyndte at kæle for hendes bryster. De var lidt mindre end Birgits, men meget fastere, og strittede op, selvom hun lå på ryggen. Jeg lænede mig ned og slikkede og suttede på brystvorterne. Jeg kune være blevet ved længe, men Mia begyndte at ligge og rotere med hofterne.

Jeg vende tilbage til hendes jeans. De sad ret stramt, men Mia hjalp så godt hun kunne. Jeg ventede med at tage hendes trusser af, bare for at trække spændingen ud. Jeg lod hænderne glide op ad hendes inderlår, lige til jeg nåede trussekanten. Så fulgte jeg kanten opad, hvilket fik hende til at hvine, fordi det kildede. Jeg stak en pegefinger lidt ind under kanten i begge sider så de lige rørte ved hendes læber. Selvom det var spændende at trække tiden ud, blev jeg alligevel utålmodig og trak hendes trusser ned. Jeg overvejede kun at trække dem lidt ned, indtil jeg igen huskede, at vi ikke ville blive forstyrret foreløbig, og trak dem helt af.

Mia spredte benene. Jeg lod iegn hænderne glide op langs hendes bløde inderlår, helt op til de rørte ved ydersiden af hendes læber. Jeg spredte dem lidt så jeg kunne se de små læber, der glinsede af fugtighed. Oppe i toppen mellem de små læber var en lille opsvulmet perle. Jeg havde ikke før kigget så nøje på, hvor klitoris egentlig var, selvom jeg godt vidste det fra den tegninger, jeg havde set i sexualundervisningen.

'Du skal også tage dit tøj af,' sagde Mia stakåndet.

Jeg havde været så optaget af hendes nøgne krop, at jeg slet ikke havde tænkt over, at mine bukser strammede temmelig meget i skridtet. Nu kunne det kun gå for langsomt med og jeg var ved at falde, da jeg skulle have bukserne af. Så snart jeg havde fået tøjet af, lagde jeg med ned ved siden af hende, så jeg kunne mærke hendes nøgne hud mod min. Vi kyssede, og min ene hånd kælede første for hendes bryster, inden den bevægede sig ned over hendes maveskind til missen. Jeg lod en finger glide ind i den varme fugtighed mellem læberne. Der var ikke bare fugtigt; der var vådt og nærmest olieagtigt glat. Hun trak vejret heftigt gennem næsen da jeg begyndte at røre ved hendes klitoris og efter et øjeblik afbrød hun vores kyssen.

'Jeg har drømt om, at du slikkede mig mellem benene så mange gange. Vil du ikke nok slikke min mis?'

Hendes øjne var helt blanke og hendes stemme lidt hæs og forpustet. Hendes hænder var bundet, og hun var helt overladt til, hvad jeg havde lyst til, og jeg havde også fantaseret om at slikke hende, mens hun var bundet op af træet. Jeg svarede ikke, men lagde mig ned mellem hendes ben. Jeg kunne mærke duften af hende. Måske er man programmeret til at vide, at det er duften af sex og ophidselse, for sådan virkede det på mig. Min tunge søgte målrettet efter hendes klitoris og hun stønnede højt, da jeg jeg ramte den. Jeg sugede og slikkede mens hun vred sig som om hun prøvede at komme fri. Hendes ophidselse ophidsede mig. Jeg var totalt opslugt af at slikke hende og jeg blev bare ved med at slikke, selvom hun vred og vendte sig.

'Jeg kan ikke mere. Stop, pleaseeeee.'

Jeg slap mit greb om hende og stoppede.

'Undskyld, jeg blev vist revet lidt med.'

'*Gud, det var lækkert,' gispede hun. 'Jeg tror, du skal løsne mig nu. Jeg vil ikke være bundet, første gang. Har du prøvet før?'

Der gik lige et øjeblik, før det gik op for mig, hvad hun mente. Jeg løste rebet og fik hendes hænder fri. Hun var lidt rød omkring håndledene

'Nej. er du ... beskyttet?'

'Jep, p-piller. Jeg får jo altid rodet mig ud i alt muligt, så mor syntes, det var en god ide.'

Mia ville være øverst, så jeg lagde mig på ryggen, og hun satte sig overskrævs på mig og lod sig glide ned mod min pik. Den ramte ikke helt præcist og hun måtte dirigere den med hånden. Hun så koncentreret ud, da hun pressede sig mod mig men lidt efter lidt kunne jeg mærke ,at jeg kom ind i hende. Det var lige som om, at min pik skulle smøres først, for da jeg først var inde, så var det meget nemmere at bevæge sig frem og tilbage, og det føltes helt vildt godt. Hun bevægende sig meget langsomt i starten.

Lidt efter lidt løftede hun sig mere og bevægede sig hurtigere. Det var bare alt for godt. Jeg kunne allerede mærke, hvordan det begynde at suge i maven, og tog fat om hendes bryster og kælede for dem for at distrahere migselv lidt. Det virkede nok i virkeligheden modsat.

'Jeg kommer snart, hvis du bliver ved.'

Mia satte farten op. 'Ja, kom,' stønnede hun.

Jeg prøvede det bedste jeg kunne at holde tilbage, men der gik ikke lang tid for jeg fik den mest fantastiske udløsning jeg nogensinde havde havde fået. Det gjorde næsten ondt, da jeg sprøjtede op i hende. Mia faldt sammen over mig mens jeg skød de sidste dråber ind i hende. Vi lå et øjeblik sådan, men så løftede hun sig op så min pik gled ud og min sæd løb ud af hende on ned på min mave. Det var lidt lyserødt.

'Gjorde det ondt?'

'ikke så meget, men det sved lidt mens vi bollede. Det gør det ikke næste gang. Så skal du bolle mig, mens jeg er bundet,' sagde hun med strålende øjene.

Det gjorde ikke ondt næste gang, og det blev rigtig mange gange efter. Vi fandt ret hurtigt ud af, at det eneste, der fungerede med os sammen var sex, men man behøver jo ikke være kærester for at have sex. Selv når vi havde andre kærester var vi nødt til at have sex engang imellem, for det var svært at finde en pige, der syntes, det var sjovt at være bundet, og det var svært at finde en fyr, der forstod, at bare fordi man godt kunne lide at være bundet, betød det ikke, man man kunne lide at få smæk eller få tøjklemmer på brystvorterne.

Vi prøvede selvfølgelig andre ting end bare at bolle, mens hun var bundet. Selvom det ofte var Mia, der bestemte, hvad der skulle foregå, når hun var bundet, så benyttede jeg nogen gange min magt til at udfordre hende til at prøve nye ting. Men det er en anden historie.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 41 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.