Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Sofies historie. Føste møde med Peter.

Jeg havde egentlig kendt Peter i 2 år men vi havde aldrig talt sammen for den første fest i 3.g. Han gik i min parallelklasse og var ret anderledes end de andre drenge. På en eller anden måde var han mere tjekket påklædt, selvom han som regel var meget casual. De fleste af den andre drenge gik ikke så meget op i det der med påklædning som pige ofte gør, men Peter var anderledes og jeg havde hørt nogen sige, at han var til fyre. Jeg troede ikke rigtig på det, for jeg havde set ham med en pige i byen en aften.

SEX I DAG?

Pludselig sad vi og talte sammen til festen, et stykke fra musikken, hvor man kunne tale uden at råbe. Han var enormt nem af tale med. Jeg er nok ret genert og virker lidt reserveret på nogen. Jeg tror nok, jeg egentlig ser ret godt ud, men jeg er ikke så voldsomt selvsikker. Jeg havde haft eet par kærester, men jeg var kun gået hele vejen med den sidste og det havde ikke været så fantastisk. Jge mener, det var okay of føltes rart, men jeg var ikke nået helt derop, hvor jeg blev tilfredsstillet. Han gjorde nogen af de rigtige ting, men aldrig længe nok og jeg var for genert til at sige det til ham.

At tale med Peter var helt anderledes. Ikke at vi talte om sex, men det var bare så nemt at tale om alt muligt. En gymnasiefest kunne ellers godt være noget anstrengende, for drengene var ofte lidt for fulde og bare at hygge og danse var lidt svært. Men selvom Peter drak nogle øl, så var det ikke så meget, så man kunne mærke det. Vi dansede og pludselig stod vi og kyssede, men hans hænder var ikke over det hele. Han holdt om mig, hans hænder gled ned af min ryg og stoppede før han nåede helt ned hvor det blev frækt. Lidt efter lidt kom de længere ned, men stadig ikke helt og det var faktisk ret ophidsenden. Jeg fik mere og mere lyst til ,at han gik længere. Hans hænder sneg sig ind under min bluse til mit bare skin og selvom han bare kærtegnede mig ryg, gjorde det mig helt bøld i knæene.

Selvølgelig var det lige på det tidspunkt, hvor festen var slut. Musikken stoppede og vi gik i garderoben efter vores overtøj. Jge vidste, at peter boede på kolegie, men Peter prøvede ikke at lokke mig med hjem.

'Vi kan fortsætte i byen, hvis du har lyst, men ellers kan vi brunch imorgen'

'Jeg tror ikke, jeg vil videre,' sagde jeg, 'men brunch lyder da godt.'

'Kl 10. Kender du Cafe Coffee?'

Den lå ikke ret langt fra, hvor jeg boede og vi blev enige om at ses der.

Jeg havde lidt sommerfugle i maven, men han var der heldigvis allerede, da jeg kom. Vi spiste brunch og bagefter gik vi bare og snakkede, uden vi egentlig havde aftalt, hvor vi skulle gå hen. efter et stykke tid var vi kommet til hans kollegie og jeg blev inviteret med op. På en eller anden måde virkede det mindre farligt at blive inviteret ind om eftermiddagen, hvilket selvfølgelig var noget sludder, for jeg havde drømt om ham hele natten og var ike så meget i tvivl om, hvad jeg gerne ville have, der skulle ske. Jeg blev ikke skuffet. Vi havde opført os pænt som voksne mennesker, der bare mødtes til brunch, men så snart vi var inden for døren, begyndte vi at kysse. Det var august, det var varmt og vi havde ikke så meget tøj på, så det tog ikke lang tid, før vi var helt nøgne. Peter kælede for mine bryster og nippede lidt i mine brystvorter med læberne. Jo mere han nippdede og bed, jo mere kildede det mellem mine ben. Jeg begyndte at kæle for hans pik for ligesom at prøve at få ham til at gøre det samme, men han kælede kun rundt om. Hans fingre gled op og ned langs mine læber på ydersiden og viklede sig rundt i mit hår over missen. Mine hofter begyndte at rotere helt af sig selv.

Jeg blev lidt overrasket, da jeg mærkede, at han ikke havde noget hår omkring pikken. Jeg havde set i omklædningsrummet efter gymnastik, at nogle af pigerne i klassen havde barberet alt håret af, men jeg havde ikke tænkt på, at drenge ville gøre det. Han var helt blød og glat. Jeg prøvede, om jeg kunne presse missen mod ham, men han gled væk og fortsatte med at ophidse mig på sin egen måde. Jeg var ved at gå til af lyst, da han kyssede videre ned fra mine bryster, over min mave og så til mine indelår. Jeg havde aldrig prøvet at blive slikket og gispede højt, da hans tunge endelig skilte mine læber og gled op mod min kilder. Når jeg havde sex med min forrige før, var jeg altid ret stille, men nu kunne jeg ikke undertrykke min stønnen.

Hans tunge gjorde de mest fantastiske ting ved min kilder og da han holdt den fast mellem sine tænder og lod tungespidsen spille på den, måtte jeg overgive mig til den første orgasm jeg havde fået sammen med en fyr. Efter jeg havde sluppet Peters hår, som jeg havde grebet fat i mens han slikkede mig, rejste han sig på knæ mellem mine ben.

'Hold kæft, hvor ser du lækker ud,' smilede han. 'Er du beskyttet?'

'Ja', gispede jeg, selvom jeg var ret omtåget og dårligt hørte, hvad han sagde.

Han lod den glatte pik glide op on ned i revnen et par gange før den stille og roligt trængte ind i mig. Jeg nød det bare i fulde drag. Vi elskede langsomt og tæt i et stykke tid, og jeg nød det mens efterdyningerne fra min fantastiske orgasm blev til lyst igen. Peter rejste sig på armene og trak jeg benene helt op, så han kunne komme endnu dybere. Det var tydeligt, at det ophidsede ham og han bollede mig hurtegere og hårdere. Pludselig holdt han igen, men jeg var alt ofr ophidset og hørte mig selv stønne 'Du må ikke stoppe.'

'Jeg er ved at komme!'

'Det er ligemeget. Jeg vil mærke dig nu.'

Peter gav los og ankede ind i mig så det næsten gjorde ondt i mit skød, men på den gode måde. Jeg kom ikke igen, før han stivnede og med pikke så dybt, som den kunne komme, og sprøjtede inde i mig, men det føltes alligevel vildt tilfredsstillende at mærke ham komme.

Vi lå og puttede en halv times tid. Jeg var oppe på en lyserød sky. Vi talte ikke ret meget, bare kælede og nødt at ligge nøgne samme i sengen. Det kunne bare ikke blive meget bedre, men jeg skulle desværre til familiefødseldag hos min fætte og var nødt til at gå. Sommerfuglene i maven baskede igen, da jeg tog hjem, men det var i spændt forventning til vores næste møde.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.