Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Oplevelsen af at komme hjem og overraske og overrumple sin kone i færd med at onanere i haven havde tændt ham. Desværre var det kun 1-2 minutter han fik lov at overvære, inden hun var færdig. Hans stive pik i bukserne måtte falde til ro inden hele familien var samlet. Det havde tændt ham at se hende "klare" sig selv til orgasme, hvor han tidligere kun havde fået hende til at røre sig selv for hans skyld. Han havde fortalt hende, hvor meget tanken – og synet – af hende røre sig selv tændte ham; men hun havde indtil nu insisteret på kun at blive tilfredsstillet ved hans hjælp. Han undrede sig et kort øjeblik over, hvor hendes ide og lyst til at barbere alt håret væk på kussen var kommet fra. Også dette tændte ham helt vildt og han glædede sig til at stifte nærmere bekendtskab med det senere. Resten af dagen var gået med familien samlet og hverken han eller konen havde kommenteret dagens hændelse. Tværtimod havde hun nærmest undgået at kigge ham i øjnene og holdt sig lidt på afstand. Efter et par timer så han på sin telefon, at hun havde sendt ham en sms med teksten "UNDSKYLD", som det eneste indhold.

Senere samme aften havde han sat sig ud i haven med en øl og en smøg. Børnene var kommet i seng efter have pakket deres ting til en lille ferie hos bedsteforældrene de næste dage. Han sad og genkaldte sig synet af sin fantastiske; men blufærdige kone i haven fra tidligere på dagen, da endnu en sms kom på telefonen. "Er du sur på mig over det, der skete i eftermiddags? Jeg er så flov over jeg gjorde det – og så i haven." Han grinede for sig selv – sur? – aldrig. "Det er en af de smukkeste oplevelser jeg har haft længe. Det var desværre for lidt jeg nåede at se, inden du var færdig. PS. Flot barbering i øvrigt – glæder mig til at kigge, røre og kysse." Han elskede at holde hende lidt på pinebænken og ventede spændt på hendes svar. "Åh – du så det? (rødmende smiley)Jeg håber ikke du synes det er forkert at gøre?" Det synes han slet ikke – det tændte ham faktisk meget. En helt glat kusse der kunne slikkes uden for meget, der var i vejen. "Hvis du kan holde til mere sex i dag efter din "tur" i eftermiddags, har jeg været mere eller mindre tændt lige siden – og vil gerne lade det "gå ud over" dig." Hans pik var begyndt at røre på sig igen. "TAK J - GIV MIG 2 MINUTTER" – var hendes hurtige svar tilbage. Han smilede – tømte øllen og slukkede smøgen. Da han kom ind gik han på badeværelset og børstede sine tænder inden han gik i soveværelset.

SEX I DAG?

Hun lå nøgen på sengen på ryggen og kiggede på ham. Hun dækkede sin kusse med sine hænder og åbnede munden. "Tak fordi du er dig og kan li' mig som jeg er, selvom jeg gjorde som jeg gjorde i eftermiddags."

Han lagde en finger over hendes mund, som tegn på hun skulle være stille. Han smilte til hende og kyssede hende blidt i panden. Han fjernede hendes hænder, som skjulte kussen. Det glatte look så perfekt og lækkert ud. Hendes skamlæber var let opsvulmede og spredte, så han kunne se herlighederne. Han klemte forsigtigt skamlæberne sammen og trak derefter huden til side, så hendes kusse åbnede sig for ham. Hun lukkede øjnene og bukkede nakken let bagover. Mens han fortsatte sine berøringer af hendes skød, blev hendes vejrtrækning dybere. Hun begyndte at klemme sine stive brystvorter, som hun elskede at blive berørt på. Han lod sin tunge ramme den ene brystvorte, og hun slap den med det samme. Han slikkede, sugede og suttede på den strittende vorte, mens hans ene hånd stadig berørte hendes skamlæber. Hendes nu frie hånd gled ned over maven og hun fortsatte med pegefingeren nedover den fugtige revne. Hans hånd og hendes finger arbejde sammen. Når han trak skamlæberne til side, stak hun fingeren ind i kussen. Den glimtede af safter, når hun trak den ud igen. Efter nogle minutter på denne måde trak hun fingeren helt ud og tog den i sin min mund. "Jeg smager af sex" stønnede hun og stak igen fingeren i kussen. Hans mund slap hendes bryst og fortsatte kys og slik ned ad maven. Hun spredte sine ben helt ud, da han kravlede ned over hende, så hendes kusse var helt åben. "Du dufter af sex" hviskede han med ansigtet ud for hendes våde kusse. Han skilte hendes skamlæber med sin tunge og lod den glide ind i dybet. Han nød altid at slikke hendes dejlige kusse; men denne gang var det endnu mere fantastisk med den nybarberede hud. Han lod tungen glide op ad revnen og ramte hendes klitoris, der var vokset i størrelse. Et halvkvalt hvin undslap hendes mund, da tungen ramte plet. Hun nærmede sig en orgasme og tæt på hendes klimaks stoppede han behandlingen af hendes kusse. Hun trak vejret hurtigt og stødende.

Han rejste sig og trak sit tøj af mens hun stadig lå på sengen. Hans pik strittede stift ud i rummet da boxer shortsene faldt på gulvet. Hun kiggede sultent på ham, da han vendte sig mod hende. Hun greb ud efter hans pik og satte sig på sengen. Hun kyssede det opsvulmede hoved og kiggede liderligt op på ham, hvorefter hun lod pikken glide helt ind i sin varme mund. Med den ene hånd klemte hun blidt om hans nosser, mens den anden hånd onanerede hans pik mens hun slikkede. Hun nød det ikke altid, men hun vidste at han gjorde. Når hun – som nu – var meget liderlig, elskede hun at slikke hans pik og se ham nyde.

Efter nogle minutters intens slikkeri af hans pik, nærmede han sig udløsning. Men det var for tidligt. Han lagde sig på sengen ved siden af hende og trak hende ned over sig. Hun lagde sig helt tæt oven på ham, så hendes bryster maste sig mod hans bryst. Hans stive pik lå op ad maven med hendes underliv ovenpå. Med vuggende bevægelser i underlivet gnubbede hun kussen mod hans pik. Denne form for stimulering af hendes klitoris var stort set lig med orgasmegaranti. Hendes bevægelser blev mere og mere heftige, og hendes vejrtrækning mere og mere stødende. Hun skulle ikke komme endnu, så han løftede hendes underliv lidt, så han kunne skubbe sig længere ned i sengen. Hun satte sig op på knæ, så han kunne bevæge sig så meget at hans hoved lå under hendes åbne og våde kusse. Han trak hendes krop længere ned mod sit ansigt og lod hendes kusse omslutte hans mund og næse. Han stak tungen så dybt i hende, som han kunne, og nød smagen af hendes safter. Hun begyndte igen med sine vuggende bevægelser med underlivet, så hendes klitoris blev stimuleret mod hans ansigt. Hun red hans ansigt i mere og mere hidsigt tempo og hun stønnede højt i takt med orgasmen nærmede sig. Med kraftige trækninger i underlivet kom hun i en fantastisk orgasme, der sendte rystelser gennem hendes krop.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.