Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Søndag eftermiddag var jeg igen hos Peter, fuld af forventning. Det føltes som om mine trusser krøb op og gned sig mod min kilder for hvert skridt jeg tog mod Peters værelse. Jeg havde bare så meget lyst igen. Foran hans dør var jeg så nervøs, at jeg var lige ved at gå igen, men da han åbnede og jeg var komemt inden for døren, var det lige som om at magien fra dagen før var tilbage øjeblikligt. Vi fik hurtigt tøjet af og. Peter kiggede ned over mig.

'Vi må have gjort noget ved alt det hår. Du kan meget bedre mærke mig, hvis du er barberet. Kom,' sagde han og tog min hånd.

SEX I DAG?

'Men..' Jeg prøvede at protestere, men han trak mig ud på det lille badeværelse og satte mig på toilet med låget slået ned. Det hårde plastiklåg var lidt koldt og det fik mig til at skælve lidt. Eller måske var det skrækken for at skulle skifte til gymnastik med en hårløs mis, der gjorde mig lidt bange. 'Kan vi ikke bare studse det lidt?'

Peter havde allerede en saks og en skraber fremme. 'Nej, det skal helt af. Du vil elske det.' Og som om han kunne læse mine tanker, ' Du skal ikke være bange for, hvad de andre piger tænker. Hvis de siger noget, er det bare fordi de er misundelig og ikke tør selv.'

Jeg overgav mig og så til, mens han klippede mit i forvejen lidt sparsomme hår helt kort. Så begyndte han at sæbe mig ind. Det var lidt svært at sidde stille. Han barberede og sæbede ind igen. Han gjorde meget ud af at sæbe mig ind og hans fingre var overalt. Et par gange havde jeg lyst til bare at bede ham om at blive ved med at smøre sæbe på. Da han endelig rejste sig op, var jeg ved at gå til af lyst. Jeg troede, at jeg var færdig og jeg var mere end klar til at løbe ind til sengen, men nej.

'Vend dig om og læn dig forover.'

'Hvad? Hvorfor det?'

'Jeg skal lige have fjernet de sidste hår.'

'Jammen...'

'Bare vend dg om.'

Peters stemme var bestemt og jeg vendte mig om. Peter spredte mine ben lidt mere og pressede mig min overkrop længere ned. Han måtte have frit udsyn til min numse og det var bare så flovt. Jeg mener, jeg havde været i bad og var helt ren og sådan men alligevel. Han fordelte sæben omkring mit numsehul og barberede forsigtig. Det var første gang nogen rørte mig der og selvom det var frygtelig pinligt, føltes det meget godt. Peter virkede som om at det var helt naturligt og blev ved med at barbere indtil han var helt tilfreds med resultatet. Jeg slappede lidt mere af og hans fingre føltes bedre og bedre.

Endelig var han færdig jeg blev dirigeret ud i den lille brusekabine, hvor vi lige akkurat kune være begge to, og fik skyllet de sidste rester af sæbe af.

'Jeg skal lige teste, om der er mere sæbe og om jeg har gjort det ordentligt.' sagede Peter og kantede sig ned på hug foran mig. Han begyndte at slikke på min nu nøgne mis og han havde ret. Det føltes ret godt. Jeg spredte benene, så han kunne komme til at slikke så meget af mine læber som muligt.

Jeg havde vandhanen i ryggen og selvom hans tunge var føltes rigtig godt, var jeg nødt til at flytte lidt på mig. Det var svært i det lille rum og på en eller anden måde endte jeg med ryggen til ham. Peter kyssede mine balder og med hænderne sprede han dem. Han ville da ikke ... Jo, det ville han. Peters tunge slikkede rundt om mit numsehul uden at røre det. og selvom jeg syntes, det var helt klart forbudt at slikke der, kunne jeg ikke lade være med at tænke på, hvordan hans tunge ville føles. Jeg skød tanken fra mig. Sådan noget tænkte en pæn pige som mig ikke.

Han rejste sig op igen og vendte mig om.

'Er vandet for varmt? Du er helt rød i hovedet.'

Jeg svarede ikke, for jeg tror godt, han viste, hvorfor jeg var rød i hovedet. Vi stod tæt og jeg kunne mærke hans pik. Egentlig havde jeg vildt meget lyst til at prøve at tage den i munden, men jeg turde ikke rigtig. Jeg vidste ikke, hvad man skulle gøre, når først den var der. Jeg vidste, at der var noget, der hed deep throating og det kunne jeg helt bestemt ikke, så det var mere sikkert at lade være. Istedet tørrede vi os hurtigt og løb ind i seng.

Selvom jeg stadig ikke synes det var nemt at tale om, hvad vi gjorde, var jeg blevet lidt mere modig.

'Er du sikker på, at du fik mærket grundigt nok efter, og du havde fået det hele med?' spurgte jeg, da vi var oppe og trække luft mellem to kys.

'Kunne du godt tænke dig at jeg slikkede dig igen?'

'Ja, slik min mis,' svarede jeg med lidt grødet stemme og følte mig som en rigtig slem pige. Det var lidt spændende bare at sige det højt. Det var endnu mere ophidsende, da Peter begyndte at slikke og sutte på mine nu helt glatbarberede skamlæber. Hans tunge gled et par gange helt ned under min skede, næsten ned til numsen og jeg tanken om hans tunge på mit numsehul kom tilbage, stærkere end før. Min krop begyndte at bevæge sig uden min kontrol, når hans tunge nærmede sig, prøvede at få den til at komme lige det stykke længere ned, men de første gange skete der ikke noget.

Jeg løftede min ben højere for at give bedre adgang og det var som om at Peter instinktivt forstod, hvad det var jeg ville. Hans tunge strejfede den følsomme åbning og jeg tror jeg stønne ret højt. Jeg var ved at kortslutte. Den ene pæne pige i mig sagde, at det var helt forbudt at blive slikket i numsen, mens den hidtil ukendte lille frække pige i mig sagde, at det var vildt ophidsende og frækt. En finger på min kilder og et fornyet angreb på mit lille hul med tungen overbeviste mig om at lytte til den lille frække pige istedet for den pæne. Jeg tog en flig af hans dyne i munden for at dæmpe mine støn, der måske mere var små skrig af ophidselse.

Hans finger dansede på min kilder og hans tunge koncentrerede sig helt om min numse. Det var meget overvældende og jeg ville slet ikke have , at det skulle holde op, selvom jeg samtidig var ved at dø af ophidselse. Da jeg kom, føltes det næsten, som om at noget eksplodere. Hele min krop havde været spændt til det yderste, og så gav den slip. jeg krøllede mig sammen for at komme væk fra den insisterende finger på mit klílder, der pludselig var for meget.

Peter lagde sig bag mig og aede mig blidt på siden mens han kyssede min nakke. Jeg var helt udmattet, men jeg kunne hårdt prikke mig. Jeg lå bare så godt og orkede kun at rykke ganske lidt på mig i takt med, at Peter nussede mig kærligt på siden. Langsomt jeg flyttet mig så meget, at Peters pik var mellem mine balder. Jeg krummede ryg og peter åbne mine balder så pikken kunne komme ind imellem dem og spidsen gled lige så stille ind i min mis. Vi bevægede os næste ikke, kun lige nok til at han trængte længere og længere ind.

Min første kæreste og jeg havde altid gjort det forfra. Det var ligesom den rigtige og romantiske måde at gøre det på, ansigt til ansigt. Som så meget andet med Peter var det første gang, at jeg blev bollet bagfra, og det var meget mere 'tæt på', end jeg havde regnet med. Peter havde en arm rundt om halsen på mig, der kærtegnede mine bryster mens den anden hånd kærtegnede mig på siden, især fra mit lår og op til hoften. Hvis bare han kunne komme lidt dybere ind i mig, så havde det været helt perfekt.

Peter havde åbenbart også behov for at komme dybere ind, for han rejse sig lidt op på strakte arme.Han skubbede lidt til mit lår, så han kom til at side overskrævs på det lår, der lå nederst. Jeg nød, at han trængte dybere ind i mig, mens jeg bare kunne ligge og nyde det. Faktisk kunne han komme rigtig langt ind i den stilling. Han bollede mig hårdere og hurtigere. Mine kræfter vendte tilbage og jeg pressede tilbage mod ham for at få så meget som muligt ind. Det fik jeg. Han kom helt i bund i hvert stød.

Peter stoppede og lagde sig ind over mig, lettere forpustet. Vi kyssede og kælede i et stykke tid, mere og mere intenst. Til sidst rejste Peter sig op på strakte arme igen og jeg blev bollet som aldrig før, indtil han stivnede og kom helt dybt inde i mig. Vi lå gispende oven på hinanden i lang tid, uden at sige noget. Jeg brød tavsheden.

'Det var bare vildt.'

'Uhu. Bedre end nogen af dine andre kærester?'

'Jeg har kun haft en, men helt sikkert bedre.'

'Hvordan kan en vildt smuk og sexet pige kun have haft en kæreste?'

Peter lød fuldstændig målløs og jeg blev pludselig meget genert.

'Øh jeg... jeg ... Det ved jeg ikke.'

'Det er okay. Jeg mener, du er bare så über lækker at jeg troede, du havde haft svært ved at være alene.'

Jeg anede ikke, hvad jeg skulle sige. Jeg vidste godt, at jeg så rimelig pæn ud, men det var der så mange piger, der gjorde. Der var aldrig nogen, der havde kaldt mig vildt smuk eller overlækker før. Jeg blev halt varm indeni.

'Det har jeg altså ikke.'

Jeg puttede mig ind til Peter. Han var jo faktisk også ret lækker. Jeg havde ikke lyst til at tale mere om min mangle på erfaring, så jeg prøvede at skifte emne.

'Hvorfor er du flyttet hjemmefra?'

'Mine forældre blev skilt da jeg var ret lille. Jeg boede hos min mor og min far fik en ny kone og nogle flere børn, så jeg har en halvsøster og halvbror.' Peter trak vejret dyb.

'Så fik min mor pludselig problemer med hjertet. jeg var lige fyldt 16 og det kom ud af igenting. Lige pludselig var hun død.'

'Åh gud. Det må du undskylde. Jeg vist ikke...' Jeg blev helt forfjamsket.

'Det er okay. Jeg kan godt tale om det. Jeg savner hende selvfølgelig, men vi nåede at sige farvel. Jeg tror hun vidste, at hun skulle død, da hun blev indlagt. Jeg lovede hende, at jeg ville komme videre med mit liv, selvom hun var død.'

Jeg kunne se, at det gjorde ondt. Jeg ville ikke begynde at tude, for det var jo ikke min mor, men det var en kamp at holde det tilbage.

'Min far havde jo sin egen familie og de havde ikke rigtig plads til mig. Alså, jeg ville nok heller ikke have syntes, at det var sjovt at flytte ind i værelset under trappen som en anden Harry Potter, så jeg flyttede hertil. Min mor havde et godt job med en god livsforsikring, så jeg har sådan set penge nok, indtil jeg er færdig med at læse eller fylder 26, alt efter hvad der kommer først.'

Han var kommet forbi det svære og grinede lidt, da han fortsatte.

'Jeg har et fint forhold til min far, men han har lidt dårlig samvittighed, så jeg får også penge fra ham i ny og næ. Jeg er faktisk et ret got catch. Og det er faktisk ikke så tosset at bo her, selvom jeg ville have råd til min egen lejlighed. Så skulle min far bare købe den for mig, så jeg venter til jeg er blevet 18.'

Nu var det Peter, der skiftede emne.

'Skal vi ikke gå ud og spise på Onsdag? Ikke noget fancy. Vi kan gå på La Vecchia Signora. De har en rigtig brændefyret ovn og deres pizzer er bare for gode.'

Jeg var ikke rigtig vant til at blive inviteret ud af en fyr, men det lød ret hyggeligt og det var lidt ligesom at være voksen. Måske var vi egentlig ved at være voksne. Nogle gange føltes det bare ikke sådan, når man stadig gik i skole.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.