Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Babysitter for en knap 1½ årig var måske ikke det mest oplagte job for en fyr på 16, men jeg havde ikke noget job og det var forholdsvis let, for det var for vores nabo. Jeg var lidt af en kikset nørd type, unden det store image at skulle beskytte, så det var heller ikke noget problem.

Jeg skulle hente lille Helene 2 gange om ugen, når hendes mor kom sent hjem. Hendes far - John - kom altid sent hjem. Han var jurist hos et eller andet stort advokatfirma og man så ham ikke så meget. Andrea, som Helenes mor hed, var deltid i en tøjforretning, men havde et par sene dage om ugen, hvor jeg så skulle hente. Helene var nem at gøre tilfreds. Hvis jeg bar hende hjem på skuldrene fra vuggestue og læste for hende eller legede med f.eks. klodser, når vi kom hjem, så var hun glad. Jeg skulle kun passe hende i knap 1 time, når vi kom hjem.

SEX I DAG?

Andrea var en del yngre end Helenes far. Hun var nok midt i tyverne og John var omkring de 40. Der var ikke meget husmor over Andrea og det undrede mig, at hun var blevet gift med sådan en som John. Han virkede ikke ligefrem som en festabe, og Andrea var typen med godt humør og lyst til at gøre noget. Jeg vidste, at hun gik til fittness mindst en gang om ugen, mens John primært arbejdede og ikke så meget andet.

Jeg startede med at passe Helene i det tidlige forår, lige efter at de var flyttet ind, og i løbet af sommeren skete det et par gange, at Andrea var hjemme, når Helene og jeg kom hjem. En af gangene var en ret varm dag og Andrea var ude i have for at få lidt sol. Hun havde bikini på og så vildt godt ud. Jeg havde svært ved at lade være med at kigge på hendes bryster. Hun havde store, flotte bryster, der fyldte godt i den lille bikini. For en teenagedreng, der aldrig havde haft en kæreste, var det som at holde en gulerod for snuden af en kanin. Jeg måtte virkelig koncentrere mig for ikke at glo hele tiden.

Da de havde boet i huset i omkring tre-fire måneder, fortalte Andrea mig pludselig en dag, hun måske ville få bruge for lidt mere pasning af Helene. John var flyttet, de skulle skilles, og huset skulle sælges. Hun ville nok få behov for, at jeg passede Helene om aftenen en gang imellem. Jeg skulle bare være der, for Helene ville sove, og når hun først sov, var der ikke noget, der kunne vække hende. Jeg ville kunne lave lektier og den slags. Jeg sagde selvfølgelig ja.

Den første gang, Andrea bad mig om at passe Helene en aften, var en fredag, og hun var lidt bekymret for, om jeg kunne. Jeg havde ikke noget, jeg skulle. Jeg gik til fester, men ikke så mange og den fredag var en af de mange, hvor jeg ikke skulle noget. Hun skulle i byen med nogle veninder og vidste ikke, hvornår hun kom hjem, men jeg havde jo ikke langt hjem.

Det blev temmelig sent, før hun kom hjem, og hun havde ret dårlig samvittighed over det. Jeg var faldet i søvn foran fjernsynet og havde ingen problem med det, men den følgende Tirsdag, hvor hun bad mig om at passe, lovede hun, at hun nok skulle komme tidligt hjem, for hun skulle bare træne. Hun lovede at hun nok skulle være hjemme kl. 21.30. Jeg sagde, at hun bare skulle tage det roligt. Jeg skulle møde sent dagen efter.

Andrea kom hjem 21, ret opkogt cykelturen tilbage.

'Gider du blive indtil jeg har taget et bad?' Spurgte hun.

'INtet problem..'

'Det tagerikke så lang tid lang. Jeg er lynhurtig.'

Hun var faktisk temmelig hurtig og 10 minuter efter kom hun tilbage iført badekåbe. Hun havde en flaske hvidvin med.

'Vil du have et glas? Jeg er ked af, at jeg kom så sent fredag.'

'Det vil jeg gerne, men du skal ikke være ked af, at du kom sent. Jeg skulle ikke lave noget og jeg gik bare tidligt i seng lørdag.'

'Går du ikke ud til fest eller venner. Måske en kæreste.'

'Jeg... nej ikke rigtig,' stammede jeg, lidt generet.

Vi talte lidt om andre ting, og Andrea skænkede et glas hvidvin mere til sig selv, men hun blev ved med at vende tilbage til det der med piger. Jeg svarede nok lidt undvigende, så til sidst var hun meget direkte.

'Har du aldrig kysset en pige?*

'Næ... det er lidt svært, sådan at komme derhen, hvor man kysser, og jeg ved ikke rigtig, hvordan man gør og kommer videre og sådan....'

'Skal jeg lære dig, hvordan man gør?'

Spørgsmålet kom bag på mig, men jeg fik fremstammet et ja.

'Kom herover,' sagde Andrea og klappede på pladsen ved siden af sig på sofaen.

Jeg havde stadig ikke helt forstået, hvad der skulle ske, men da jeg satte mig ned ved siden af Andrea, lænede hun sig ind mod mig og begynde at kysse. På en eller anden måde vidste jeg, at jeg skulle åbne munden lidt, da hendes læber rørte mine, så vores tunger kunne røre ved hinanden. Det var en ret fantastisk følelse. Jeg havde slet ikke lyst til at stoppe igen, men efter et stykke tid brød Andrea kysset. Hun tog min hånd og førte den ind under hendes badekåbe.

'Kan du mærke, hvor hård min brystvorete er? Når en piges brystvorter bliver stive, er det enten fordi det er koldt, eller også er det fordi, hun er ophidset. Du ved, ligesom når din pik bliver stiv. Det er ikke nødvendigvis det samme som, at hun er klar til at hoppe i kanen med dig, men det er et stykke på vejen.'

Min pik var i den grad stiv. Hun havde lige puttet min hånd på hendes bryst som om det var den naturligste ting i verden. For første gang mærkede jeg, hvor blødt et bryst føltes. Hun afbrød mine tanker igen.

'Du var faktisk ret god til at kysse.'

Vores læber mødtes igen og mens vi kyssede, krammede jeg hendes bryst lidt. Da vi holdt pause var badekåben var gået lidt op, og hendes bryst var blottet. Jeg lod min finger lege lidt med hendes brystvorte for at mærke, om den stadig var hård.

'Det er ikke, fordi den fryser.' fnisede Andrea. 'Du behøver ikke at se så skræmt ud. Vi kan bare stoppe, hvis du ikke har lyst.'

Jeg er helt sikker på, at Andrea vidste, jeg havde lyst. Hun behøvede bare at kaste et blik på mine bukser.

'Jeg vil gerne,' fik jeg sagt med grødet stemme.

'Så lad os gå ind i soveværelset.'

VI rejste sig og gik ind i soveværelset. Hun trak gardinerne for oo vendte sig om mens hun lod badekåben falde på gulvet. Det var ligesom i en FILM, bortset fra at i en film ville man have set badekåben falde fra hendes skuldre og så ville billedet skifte til hendes fødder med badekåben på gulvet. Her havde jeg det fulde udsyn. Hendes bryster var runde og pænt store. De havde stadig antydningen af den lille bikini, jeg havde set hende i.

Hun stod et øjeblik med let spredte ben. Hendes hår var nærmest lyst over mod det gule, i hvertilfælde om sommeren, men den sparsome behårring mellen hendes ben afslørede, at hendes hår nok i bund og grund var rødt.

Jeg var helt optaget af at kigge på hende, og var gået helt i stå, så hun kom hen og begyndte at tage mit tøj af. Det vækkede mig, og det gik ret hurtigt med at blive nøgen. Vi væltede omkuld i sengen. Jeg var stadig meget fokuseret på hendes bryster og kælede for hendes brystvorter, mens vi kyssede og snoede os om hinanden. Det var vildt godt at være helt tæt, hud mod hud.

'Hvis du virkelig vil gøre en pige glad,' gispede Andrea, 'så skal du slikke hendes mis.'

Ideen var ikke helt fremme for mig. Det var noget jeg havde hørt om, og som havde indgået i en dagdrøm eller to. Jeg bevægede mig nedad og stoppede først ved hendes bryster og slutte lidt på dem,. Hun vred sig og stønnede højere mens hun prøvede at presse mig ned mod hendes skød. Jeg forlod brysterne og lagde mig mellem hendes ben. Prøvende stak jeg tungen ind mellem hendes skamlæber og slikkede opad.

'Der.. lige der, lige på klitten,' stønnede Andrea mens hun prøvede at styre mit hoved med hænderne.

Jeg kunne godt mærke den lille, opsvulmede knop og jeg prøvede at holde mit fokus på den, men det var svært, for hun vred sig rundt. Hun fortsatte med at stønne 'ja, det er så godt.' og sådan noget i den stil, men det blev hurtigt til grynt og støn. På det tidspunkt var hele mit underansigt vådt, og det var ikke bare fordi, jeg savlede. Andrea greb hårdt fat i mit hår og samlede lårene om mit hovet. Hele hendes krop blev spændt op i en bue. Hun holdt vejret indtil det hele blev udløst i nogle voldsomme ryk i hele kroppen. Til sidste skubbede hun min ivrige tunge væk.

*Åh gud, det var godt. Du lærer hurtigt.'

Jeg kravlede op til hende og hvilede på mine albuer over på hende. Hendes øjne havde ligesom en særlig glans.

'Du skal bolle mig nu. Første gang kommer du nok ret hurtigt, men det gør ikke noget. Du skal bare nyde det. Hvis du løfter dig lidt, så styre jeg dig på plads.'

Det hele virkede så naturligt for hende. Hun vidste, hvad hun ville og hvad jeg skulle gøre. Jeg havde været lidt nervøs, faktisk ret nervøs for den første gang, jeg skulle være sammen med en pige, men hun fik det bare til at være det nemmeste i denne verden. Hun tog fat i min pik og styrede den i mål. Jeg bevægede mig frem og tilbage og der gik ikke ret længe før jeg var helt inde.

'Uhmmm, det er dejligt. Nogen gange jeg man elske langsomt og længe.Andre gang er jeg bare død liderlig og vil have den hårdt og dybt. Du har gjort mig helt vildt liderlig og nu skal du bare sørge for at komme helt i bund hver gang.'

Jeg havde aldrig forestillet mig, at en pige kunne tale sådan om at være liderlig. Jeg mener, på film og sådan er piger altid forsigtige og tilbageholdende, og det er fyrene, der er vilde med sex. Jeg trak mig lidt tilbage og frem til jeg var helt i bund igen.

'Hårdere ind... Ja, sådan. ... Alt hvad du kan...'

Hun trak benene næsten helt op til brystet, så jeg kunne komme endnu længere ind. Jeg støttede på armene og svævede nærmest over hende, mens jeg stødte ind i hende. Det føltes fantastisk og jeg gjorde mit bedste for at følge de anvisninger, Andrea gispede stønnede til mig om at gøre det hurtigere og hårdere. Hendes bryster skvulpede voldsomt frem og tilbage i takt med mine stød. Mine arme begyndte at ryste af anstrengelse, men jeg ænsede det ikke rigtig. Alt i mig var spændt til det yderste. Andrea foldede sine ben bag min ryg for at presse mig mod sig, samtidig med at hun løftede sine hofter for at møde mine stød. Jeg kunne mærke, hvordan min udløsning nærmede sig. Det byggede op og byggede op og jeg gjorde alt, hvad jeg kunne for at holde det tilbage bare nogle få sekunder ekstra, men til sidst kunne jeg ikke mere og stivnede i voldsomme ryk, mens jeg sprøjtede ganske mange skud dybt inde i hende. Så faldt jeg pustende sammen over Andrea.

Vi lå et stykke tid for at få vejret igen. Jeg vidste ikke rigtig, hvad jeg skulle sige, og selvom jeg normalt ikke er den, med de smarte bemærkninger, kom det lige pludselig til mig.

'Tænk, hvis det var sådan at lære noget nyt i skolen.'

Andrea grinede. 'Du er en fantastisk elev. Men en lære må ikke gå i seng sine elever, og jeg skulle nok ikke forfører min babysitter, men du er bare så sød og du havde også lyst, havde du ikke?'

'Jo.'

'Jeg var måske også lidt egoistisk, for trængte rigtig meget til at få noget. Det er meget længe siden sidst.'

'Hvis du var egoistsk, må du gerne være det igen.'

Lige så snart jeg havde sagt det, kunne jeg mærke, at jeg rødmede. Hun lod, som om hun ikke hørte det, tror jeg.

'Man skulle ikke tro, at det var første gang. Du har en dejlig tunge.' Hun holdt en lille pause. 'Jeg tror bestemt, at jeg kunne få lyst til at være egoistisk en anden dag, men vi skal nok ikke fortælle om det vidt og bredt.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 56 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.