BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg lagde ikke mærke til det, så længe hun gik i solen, og jeg var lige ved at overhale hende på fortorvet,.jeg nåede det heldigvis ikke, før vi kom ind i træernes skygge. Så kunne man pludselig se, at hendes haremsbukser var halvgennemsigtige. Faktisk lidt mere end halvt gennemsigtige, måske fordi jeg havde solbriller på. De afslørede den mest perfekte bagdel, kun iklædt en g-streng. Den var fast og spændstig og dirrede blot en lille bitte smule hver gang hun tog et skridt.

Jeg blev helt hypnotiseret af det fantastisk syn foran mig, og afpassede mine skridt, så jeg blev i passende afstand bag hende. Hun var en velformet lille kvinde i alle andre henseender, men hendes popo var ikke bare velformet. Den struttede, uden at være for stor, den var fyldig, men fast. Alt i alt: Den var perfekt.

SEX I DAG?

Mens jeg gik og studerede hende, stoppede hun pludselig og vendte sig.

'Følger du efter mig?'

'Egentlig ikke. Jeg bor lidt længere henne. Men jeg må nok erkende, at jeg undlod at gå forbi dig, for jeg har aldrig set så perfekt en popo, pakket så smukt ind i næsten gennemsigtige bukser og en lille g-streng.'

Hun kiggede lidt skeptisk på mig. Så grinede hun.

'Du taler sjovt. Min popo. Men du er god til at give komplimenter. Går du tit og studere pigenumser?'

'Nej aldrig. Jeg ser måske nok efter en smuk kvinde, hvis der kommer en forbi, men du er noget særligt.'

'Du er sød. Er du gift?'

'Nej, jeg bor alene.'

Hun stod og overvejede lidt.

*Det er meget varmt idag. Har du noget koldt at drikke?'

'Et koldt glas hvidvin måske. Ellers endnu bedre: jeg champagne på køl. Det er altid godt at have på køl, hvis der skulle byde sig en lejlighed. Det er sådan en forfriskende drik'

'Rigtig champagne. Det lyder godt. Jeg har aldrig smagt rigtig Champagne.'

'Jeg tror, du ville synes om en Bollinger.'

Jeg overtalte hende til at gå foran mig det sidste stykke hjem til min lejlighed. Champagnen blev åbnet ude på min tagterrasse og det faldt i hendes smag. Flasken var snart tom, men man kan heldigvis altid drikke mere champagne. Jeg fandt en ny flaske og skænkede igen.

'Det er varmt heroppe i solen. Må jeg tage et bad?'

'Selvfølgelig. Det er tilbage til gangen, hvor vi kom ind, og så til højre. Nu skal jeg vise sig.'

Hun rejste sig og gik foran mig ind i lejligheden, mens hun tog sit tøj af som den naturligste ting i verden. Det var ikke kun hendes popo, der var fantastisk. Hendes små bryster struttede, så det var en fryd at se på. Hun havde fjernet alt hår i sit skød på nær en lille, studset trekant, der pegede ned mod et par fyldige læber. Jeg fandt et stort håndklæde til hende, og gik tilbage til terrassen og slog parasollen op.

Der gik ikke længe, før hun kom tilbage som den skumfødte venus. Jeg boede øverst, så ingen kunne kigge på os, selvom vi var ude. Man kan kun sige, at det var synd for resten af verden at de gik glip af dette fantastiske syn. Hun blev stående med sit friske glas champagne og vendte sig med siden til mig ,så jeg kunne beundre både hendes små, fine bryster og hendes perfekte bagdel.

'Min numse kan rigtig godt lide opmærksomhed. Stort set al slags opmærksomhed. Der er blevet kælet for, kysset, krammet og slikket. Fingre, legetøj og et par pikke har fået lov at komme indenfor, og hvis jeg har været rigtig uartig, har den fået smæk, så den er blevet dejlig varm og rød.'

Hun kørte en hånd henover sin popo mens hun talte.

'Men min kusse kan også godt lide at blive kælet for og slikket. Faktisk kunne den godt trænge til at blive slikket lige nu.' hHn lagde sig med spredte ben i parasollens skygge. 'Var det noget for dig?'

'Jamen, selvfølgelig.'

Jeg knælede foran hende. Hun så frisk og indbydende ud, og livlig var hun. Jeg fulgte hendes bevægelser og snart var det mig, der lå på ryggen, mens hun sad over mit hoved og kørte sit skød rundt så min tunges kærtegn havnede der, hvor hun allermest ønskede dem. Efter et stykke tid havde hun fået tilstrækkeligt af min tunge, men nye behov viste sig. Hun rejste sig og spurgte om vej til køkkenet, og inden jeg kunne nå at gøre anstalter til at hente, hvad hun måtte mangle, var hun tilbage med en flaske med sesamolie.

'Når mit numsehul bliver slikket, får jeg altid lyst til at få noget ind bagefter. Skulle vi prøve med din pik?'

Jeg tog hastigt mit tøj af, og jeg tror ikke, hun var utilfreds med, hvad jeg havde at tilbyde. Hendes ferme hænder indsmurte mit lem i sesamolie og herefter lirkede hun en finger ind i sin anus for at fordele mere olie der.Så satte hun sig overskrævs på mig med ryggen til, så jeg kunne nyde at betragte hendes popo samt hvordan hendes ringmuskel blev spilet ud af min manddom. Jeg vil ikke udelukke, at nogen kunne høre hende, da hun sank ned over mit lem og den store udvidelse af den lille åbning fik hende til at synge af lyst.

Omend jeg aldrig før havde mødt en kvinde, der havde ønsket at få noget stukket op i sin anus, var det en stor fornøjelse at prøve, både visuelt og ret fysisk i form af en dejlig tæt omsluttende følelse omkring mit lem. Især denne stilling, hvor hendes popo bevægede sig op og ned på mit ranke lem lige foran mine øjne, var meget tilfredsstillende.

Hun kærtegnede sig selv med den ene hånd, mens den anden kærligt kælede og blidt klemte mine testikler. Hun red mig med rank ryg og fortalte hele tiden, hvor dejligt det var at føle mig i sig, og hvor tæt hun var på at få orgasme igen. Da en gentleman altid holder døren for en kvinde, og venter på, at hun er kommet igennem, ventede jeg, til hun var færdig med at forfølge min egen tilfredsstillelse.

Da hun havde opnået sin udløsning, var hun meget direkte i sit krav til mig.

'Fyld min røv med din sperm nu. Jeg vil mærke din pik sprøjte i mig.'

Jeg var mere end villig til at føje hendes ønske. Fornøjelsen var faktisk helt på min side. Og en fornøjelse var det. En, jeg ikke havde oplevet længe, sammen med en kvinde, og slet ikke en så ung og smuk af slagsen.

Da vi bagefter slappede af, ville hun vide, om jeg ikke var meget ensom, alene i den store lejlighed.

'Lidt, måske, men jeg arbejder meget og lægger ikke så meget mærke til det.'

'Måske kunne jeg holde dig med selskab. Jeg mangler noget at bo i, for jeg er blevet smidt ud af mit fremlejede værelse og skal være ude om en uge, så hvis jeg nu kune låne et værelse hos dig, så ville du ikke være alene.'

'Det lyder som en god ide, men jeg er jo ikke så meget til larm og fester og sådan.'

'Det skal du ikke være bekymret for. Jeg er for det meste en meget stilfærdig pige, med mindre der er nogen, der boller mig i røven, og jeg er faktisk mest til piger, selvom jeg gerne vil have sex med en fyr engang i mellem. Men jeg har næsten kun piger på besøg, og vi er ret stille. Hvis vi laver noget, der larmer, er det som regel kun, hvis vi leger, at en af os har været uartig og skal have smæk.'

'Det lyder jo meget godt, men...'
'Jeg kan lade døren stå på klem, så du kan se, at der ikke sker noget farligt, hvis vi larmer.'

'Ja, det var vel en mulighed.'

'Næsten alle mine veninder er kun til piger, så du må nøjes med at kigge på. Anna er lidt anderledes, for hun kan godt lide at se mig blive bollet af en mand, og så slikke min kusse ren bagefter, så der kan nok blive behov for lidt hjælp til at fylde min kusse, hvis hun kommer på besøg.'

'Jeg står gerne til tjeneste. Du kan flytte ind i værelset på den anden side af badeværelset. jeg har soveværelse til venstre for. Det værelse til højre bruger jeg egentlig ikke til noget.'

Et par dage efter flyttede hun ind. Hun hedder Lise og er en rigtig sød, naturlig og stilfærdig pige. Hun har lidt svært ved at huske, på hvilken side af badeværelset, hendes værelse ligger, især når hun har været i bad om aftenen. Så kommer hun til at gå ind i mit soveværelse. Hun ved, hvilken effekt det har på mig, og hun undskylder altid og hjælper med at få mit lem til at ligge ned igen. Hun er så fantasifuld, når det gælder om at tilfredsstille mit behov. Som regel kan hun finde en måde, hvor hendes eget behov også bliver opfyldt, Vi har gjort det både for og bag og vi har ofte brugt både mund, hænder, tunge eller tænder til at pirre og tilfredsstille.

Nu venter jeg bare på, at hun får veninder på besøg. Hun har lovet at lade døren stå på klem. Jeg tror, det vil være meget fascinerende at se et par unge kvinder i lystig leg med hinanden på nogle af de mange måder, Lise har beskrevet for mig, når vi har talt om det om aftenen, inden jeg går i seng, og hun går i bad.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 31 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.