Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

En eftermiddag kom John forbi, inden Andrea var kommet hjem. Han ville tale med Andrea og mens han ventede i stuen, legede han med Helene. Han bad mig om at blive, for han ville gerne tale med Andrea, uden at de skulle tage sig af Helene samtidig.

Da Andrea kom hjem, gik Helene og jeg ud i haven for at lege. Det første stykke tid talte John og Andrea stille og roligt samme, men pludselig kunne jeg høre Andrea tale højere.

SEX I DAG?

'Du kan sgu da bare lade være med at bolle udenom.'

'Hvis du ikke var så frigid, var det måske ikke nødvendigt, men det skulle altid være, når det passede dig, og det var stort set aldrig.'

'Jeg er ikke frigid. Når du endelig var hjemme var hjemme, skete der ikke noget. Du prøve aldrig på noget. Det var altid mig, der skulle tage initialtivet.'

'Du ville da aldrig lade mig gøre noget som helst.'

'Nogengange skal en mand opføre sig som en mand. kvinder vil bare tages. Mærke, at det er en mand jeg har, der vil have mig og tager mig som han vil.'

John mumlede noget, jeg ikke kunne høre. Andrea kunne jeg tilgengæld sagtens høre.

'Du er en vatpik. En rigtig mand ville bare tage fat håret og give mig pikken i munden, også selvom den måske kom lidt for langt ind. Lade mig mærke, at jeg er din og du tager mig som du vil.'

John mumlede igen.

'Jeg skal ringe til dig, når min elsker presser sin pik op i røven på mig, så du kan høre, hvordan jeg stønner af lyst og smerte.'

Jeg hørte døren smække og lidt efter kom Andrea ud. Jeg lod som igenting og gik hjem kort efter, som jeg plejede om eftermiddagen. John havde åbenbart været hende utro, så måske var der ikke noget at sige til, at hun var vred på ham. Det var nu ikke så meget det, der optog mig. Det var det, hun havde sagt om at John skulle have været en mand. At han skulle stikke pikken ind i hendes mund mens han holdt hende i håret. Andrea havde suttet lidt på min pik et nogle gange, men ikke så meget, måske fordi jeg hellere ville bolle rigtigt. Der var også det med at hendes elsker skulle stikke pikken ind i hendes numse. Jeg havde hørt om det, men min første tanke var, at det lød ret ulækkert.

Næste gang, vi var samme, tog jeg hende bagfra, og når jeg kiggede ned på hendes meget velformede numse i den vinkel, så hendes lille stjerne egentlig ikke så ulækker ud, tværdigmod. Den så til gengæld ud, som om det ville være umuligt at presse sin pik ind. Jo mere jeg tænkte over det, jo mere tændt blev jeg på tanken om at prøve at bolle hende i numsen. over det næste stykke tid kiggede jeg mere og mere på hendes røv og den så mere og mere fræk og spændende ud.

Desværre skete der noget andet. Da vi havde bollet tirsdag aften, fortalte hun, at hun havde fået job i Jylland og ville flytte ugen efter. Hun kom oprindeligt fra Jylland og havde egentlig flere venner derovre end her, plus at det meste af hendes familie boede i Jylland. Hun ville få travlt med flytningen, men hun ville gerne have, at jeg passede Helene fredag aften indtil kl. 9, fordi hun skulle ud med en veninde. Når det var fredag skulle jeg jo ikke specielt tidligt hjem, så vi kunne tage en sidste omgang 'træning'. Det virkede, som om hun var lidt ked af det også, men hun jokede alligevel med, at fredag aften kunne være min eksamen, så jeg kunne vise, hvad jeg havde lært.

Jeg var lidt ked af det, for det havde været fantastisk og jeg var måske nok også lidt forelsket i hende, selvom jeg godt vidste, at det kun var sex, det drejede sig om for hende. Jeg fik overbevist mig selv om, at det også kun var secx for mig, og at jeg bare kunne finde en anden at have sex med. Som sagt havde det gjort underværker for min selvtillid.

Når nu hun gerne ville have mig til at vise, hvad jeg havde lært, kom jeg igen til at tænke på det, hun havde sagt til John om at være en mand og tage hende, om at give hende mig pik i munden og om at bolle hende i numsen. Det var ligesom nu eller aldrig.

Andrea og veninden havde fået et par glas vin, og hun var i ret godt humør, da hun kom hjem. Helene sov som sædvanligt og vi gik direkte i soveværelset. Vi kastede og nøgne på sengen mens vi kyssede og vores hænder prøvede at være overalt på en gang. Jeg prøvede at komme ned mellem hendes ben, og så snart hun mærkede, hvad jeg ville, skubbede hun nærmest på for at få min mund der ned så hurtigt som muligt. På den måde var det lidt svært at være den beslutsome mand, hun gerne ville have. Det måtte jeg nok give John ret i.

Det gjorde nu ikke så meget, for jeg var ret vild med at slikke hende og hun var helt vild med at blive slikket. Jeg stak en finger op i hende for at give hende lidt ekstra. Hun trak benene ret langt op og min tommelfinger kom til at hvile lige på hendes numsehul. Der var allerede vådt af hendes safter og min tommelfinger gled helt naturligt rundt om det lille hul. I første omgang var der ikke nogen mærkebar reaktion from Andrea, men da jeg lirkede det yderste af min tommelfinger ind i hende, stivnede hun et øjeblik, men slappede af igen. Prøvende pressede jeg lidt mere på, og det var ligesom hun pressede tilbage. Min tommelfinger gled ind til det første led var inde i hende.

Jeg trak mig lidt ud igen, så jeg kunne få en ekstra finger ind i hendes rigtige hul, og så bollede jeg hende i begge huller med mine fingre i takt med, at suttede på hendes klit. Hun greb fat om mit hoved med begge hænder og holdt mig fast mon sig mens hendes hofter vred sig op og ned. Pludselig slap hun med den ene hånd for at tage en pude og putte over sit ansigt. Så var det på samme måde, som når et lille barn falder og slår sig: først blev hun helt stille, og så begyndte hun at hyle. Puden dæmpede hendes udbrud, og den anden hånd holdt stadig mit hoved fast. Mine fingre var helt begravet i hende, selv det tykke led på min tommelfinger var kommet ind i det stramme hul. Jeg kunne slet ikke stoppe og til sidst rullede hun væk fra mig, om på maven.

Jeg var ret ophidset og det kunne kun gå for langsomt med at trænge ind i hende. Jeg satte mig overskrævs på hende lår og spredte dem så meget, så jeg kunne få pikken inden for. Vi havde prøvet denne stilling før, og selvom jeg ikke kunne komme så dybt ind, kunne jeg mærke hende klemme rigtig godt om min pik, når hun havde helt samlede ben. Jeg masserede hendes balder mens jeg langsomt bollede hende. Nok var jeg meget ophidset, men lige nu ville jeg bare holde den ved lige, så det kunne vare så længe som muligt. Måske var det sidste gang.

Når jeg masserede hendes balder, spredtes de og jeg kunne se hendes numsehul, der stadig glinsede af mit savl og hendes safter. Min pik var lige ved siden af, og det så ret usandsynligt ud, at den ville kunne komme ind i det lille hul. Jeg holdt dem spredt lidt længere og så, hvordan det lille hul ligesom pulserede og blinkede til mig. Det var for frækt og for fristende.

Jeg trak min pik ud og kørte den et par gange mellem hendes balder. Så trykkede jeg hovedet mod det lille hul og mens jeg stadig masserede hendes balder, prøvede jeg at få min pik ind i hendes numsehul. Hver gang jeg spredte og samlede hendes balder, var det lige som om at jeg kom lidt længere ind. Jeg pressede lidt hårdere og pludselig trængte hovedet ind gennen den meget stramme ring. Andrea havde godt fat i lagnet med begge hænder.

'åh gud, åh gud. åh gud,' gispede hun.

Jeg pressede lidt mere ind.

'Stop... jeg ...skal lige... have lidt tid.... det føles.... som om... du har... stukket... et boldtræ... op i min.... stakkels lille... jomfruelige .... røv.'

Jeg holdt igen og ventede lidt, før jeg bevægede mig igen. Det så ret vildt ud og det føltes, som om hun prøvede at knibe min pik over. Andrea fik kontrol over sit åndedræt og hendes numsehul løsnede grebet en lille smule. Jeg gled lidt frem og tilbage, nogle få millimeter og prøvede at komme lidt længere ind.

'Ja...ja.. nu føles det godt.... mere... lidt mere... '

Jeg havde efterhånden halvdelen af min pik inde i hende, og det var så meget, som jeg kunne i denne stilling. Langsomt trak jeg mig næsten helt tilbage og så lidt hurtigere ind igen. Andrea stønnede som om hun havde fået en mavepuster og greb fat i lagnet igen.

'Knep mig... med din.. dejlige pik...jeg vil...mærke dig... sprøjte i min røv...'

Få sex i dag

Det var ret frækt, når hun talte på den måde, når vi bollede, og jeg tror hun vidste, at det ophidsede mig.

'Kom nu... åh gud... min stakkels røv... så stor... Åh gud... du fylder ... mig helt...'

Det blev mere og mere usammenhængende og selvom jeg ikke bollede hende særligt hurtigt, var jeg ret tæt på at komme. Synet af min pik, der gled ind og ud af hendes usandsynligt udspilede numsehul var vildt ophidsende. Min pik havde aldrig set så stor ud før. Hun strammede voldsomt sammen om min pik, så meget, at der var en hvid ring, hvor blodet var presset væk fra pikken, når jeg trak den ud af hende. Jeg blev lidt i tvivl om jeg overhovedet ville kunne sprøjte inden i hende, fordi hun var så stram, men den tvivl blev gjort til skamme få sekunder efter, da jeg ikke længere kunne holde tilbage. Jeg lagde mig ned over hendes dampene krop og sprøjtede skud efter skud ind i hendes numse, indtil det ikke var mere tilbage.

Vi lå ikke så længe, for Andrea ville gerne på toilettet. Kort efter kom hun ind igen og foreslog, at vi tog et bad sammen. Det var dejligt at sæbe hinanden ind, især hendes bryster. De blev helt glatte og jeg kunne lege med dem på en helt ny måde.

'Uhm, den bliver stiv igen,' sagde Andrea, da hun for anden gang sæbede min pik ind, denne gang med ryggen til mig, så jeg kunne lege med hendes indsæbede bryster. På det tidspunkt var vi nok allerede de reneste mennesker i miles omkreds.

'Du er ret sexet at være i bad med.'

Hun lænede sig forover og tog bruseren, så sæben blev skyllet af min pik. Så slukkede hun og knælede på en badestol, der stod i brusekabinen. Den var helt perfekt til at få Andrea op i højde med min pik. Denne gang brugte jeg det rigtig hul. Det tog lige lidt lirken at komme ind, for vand smøre faktisk ikke så godt, men min pik blev hurtigt dækket af hendes safter, og så kunne jeg komme helt ind i varmen. Hun stemte mod væggen men armene og badestolen var heldigvis beregnet til at stå fast.

Med den ene hånd kælede jeg for hendes bryster, der stadig var sæbet ind. Med den anden nuldrede jeg hendes klit. Jeg kunne godt lide denne her stilling, fordi jeg havde begge hænder fri, og fordi hun så meget sexet ud, når hun svajede i ryggen og vippede numsen op imod mig. Det føltes, som om jeg ville kunne bolle hende hurtigt og dybt resten af natten, fordi jeg lige havde fået udløsning en gang.

Andrea havde ikke nogen problemer med at få udløsning igen. Jeg forstsatte med at bolle hende dybt, men det var ikke nok til at bringe mig tæt på en udløsning. Efter et stykke tid trak jeg pikken ud og lod den glide op imellen hendes balder, men hun rettede sig op og vendte sig på stolen.

'Ikke mere der. Min stakkels røv er dejlig øm, men mørbanket.'

Hun kigge op på mig med bedende øjne og trutmund, en trutmund, er tilfældigvis var lige ud for min pik. Jeg bevæegde mig lidt, så pikken ramte hendes læber. Hun åbnede den ikke, men kiggede stadig uskyldigt op på mig, som om hun ikke forstod, hvad jeg ville. Jeg tog fat om hendes hoved og pressede pikken mod hendes læber. Modstræbende åbnede hun munden og lod mig komme ind, men hun bevægede sig ikke. Jeg spillede med på legen, og pressede pikken lidt længere ind, mens jeg stadig holdt fast i hendes hoved. Jeg bevægede hendes hoved frem og tilbage over pikken, men så snart jeg holdt op, skete der ikke mere. Hun kiggede bare op på mig med store øjne og pikken i munden.

Jeg tog igen fat om hendes hoved og mens jeg stod helt stille pressede jeg hendes mund mod min pik. Jeg blev ved, for at se, hvor meget hun kunne have i munden. Da næsten to tredjedel var inde i hendes mund, lavede hun en lyd og bevægelse, der var ligesom hvis hun skulle kaste op. Hun trak hovedet tilbage, men kastede ikke op. Hun protesterede ikke, men sad igen med pikken i munden og ventede. På en eller anden måde var det enormt ophidsende, at hun lod, som om hun ikke vidste, hvad hun skulle gøre, og bare fandt sig i, at jeg pressede den langt ind i munden på hende.

Jeg prøvede at få mere af min pik ind i hendes mund, og lod den blive inde lidt længere, men holdt ikke mere fast om hendes hoved, end at hun selv kunne trække sig væk, hvis det blev for meget. Faktisk var det i virkeligheden nok stadig hende, der styrede slagets gang. Efter et stykke tid var den så langt inde, og så længe, at hun fik tåre i øjnene, men hun tørrede dem bare væk og var klar igen. Hun kunne ikke tage det hele, men det var en fantastisk følelse at mærke pikhovedet presse mod hendes hals og mærke vibrationerne fra de halvkvalte grynt, hun udstødte.

Jeg opdagede pludselig, at hun ikke var helt passiv. Hendes ene hånd havde travlt mellem hendes ben med at ornanere ret heftigt. Jeg lod mig nok lidt rive med af ophidselsen og med et godt greb om hendes hoved bollede jeg hendes mund og svælg for alvor. Hun fandt sig i det, og forsøgte at trække vejret gennem næsen når min pik ikke var helt i bund. jeg kom tættere på at få udløsning og Andrea begyndte at vride sig, ikke for at få hovedet fri, men som om hun var ved at blive kvalt af min pik eller var ved at få orgasme, Det var ikke lige til at afgøre, men jeg tror det var begge dele. Orgasme fik hun ihvertilfald.

Jeg holdt min pik helt i bund, da jeg kom, men efter nogle sekunder kæmpe hun imod og jeg gav slip på hendes hoved. De sidste sprøjt endte på hendes kind og bryst, mens hun prøvede at få vejret og rømme sig samtidig. Så kiggede hun op på mig med blanke øjne.

'Det var bare så vildt.'

'Jeg håber ikke, jeg var for voldsom.'

'Nej, det var så godt. Jeg kunne virkelig mærke, hvor ophidset du blev.'

Vi vaskede sveden af igen, men selvom jeg blev hård igen, var der ikke nogen af os, der orkede mere.

Det blev sidste gang vi havde sex. Man kan sige, at vi sluttede på toppen. Det er stadig noget af det bedste sex, jeg har haft.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 45 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.