Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Lørdag morgen vågner jeg ved jeg mærker en lille hånd gnide på min stive morgenpik, jeg åbner øjnene og ser Mette sidde ved min side, Sofie ligger på den anden side og sover tilsyneladende stadig. Mmmm! Jeg stønner let ved synet af den lille frække hånd der spiller pik på mig, prespermen glinser på pikhovedet, godmorgen siger jeg stille, Mette kigger op fra pikken, godmorgen svarer hun, din pik var så glad og stiv da jeg vågnede så jeg kunne ikke lade være med at røre den lidt, og så savlede den, så jeg tror den godt kan li det. Det kan du tro den kan svarede jeg og rakte en hånd mellem hendes tynde lår og lod fingrene glide mellem de små skamlæber, fissen varm og fugtig. Kom her jeg tror også din lille fisse kan blive rigtig glad stønnede jeg ophidset, jeg trak hendes underliv op over mig så det fugtige skød lå lige ud for min mund.

Jeg mærkede Mettes tunge på spidsen af pikken, hun slikkede prespermen af den, mmmm sukkede hun. Jeg pressede munden mod hendes fisse, og pressede tungen op i det lille fugtige hul, uhhhh hvor det kilder dejligt, Mette gispede og tog pikhovedet i munden. Jeg rakte en hånd over og kærtegnede Sofies bryster, hun gav sig lidt, brystvorterne reagerede og stivnede mellem min fingre. Sofie slog øjnene op, fuck hvor er i strenge, hun vendte sig og kyssede Mette, sammen fortsatte de med at slikke og sutte på pikken. Jeg skubbede Mette om på ryggen, nu bliver jeg vist nødt til at bolle din lille fisse lidt sagde jeg til hende, hendes øjne var blanke, sådan her spurgte hun, og spredte villigt benene.

SEX I DAG?

Den lille fisse lå fristende våd og åben, klar til at blive kneppet, jeg satte pikhovedet mod den og pressede det langsomt ind, uhhhhh Mette trak vejret dybt da pikken penetrerede det lille stramme hul. Det var et fantastisk syn at se den lille fisse blive spilet ud af mit dunkende jern, pikhovedet blev fedtet ind i en blanding af presperm og hendes safter, jeg pressede pikken langsom op indtil jeg ikke kunne komme længere, Mette sukkede og stønnede, uhhhh hvor er det altså dejligt at bolle, hendes små fingre gned rundt om pikken og cirklede rundt på den lille faste klitoris, hun løftede hovedet lidt for at se den store pik glid ind og ud af hende. Sofie skrævede hen over hendes hoved, slik min våde fisse, hun pressede skridtet ned i ansigtet på Mette, mmmmm mmmm Mette slikkede og sugede Sofies fissesafter i sig, jeg satte tempoet op, og kneppede nu det stramme hul i højt tempo.

Åhhhhh jaaaaa fuuuuck jeg kommer skreg Sofie, hendes røv kørte frem og tilbage mens safterne rendte ud af hende, Mettes muskler spændtes, jeg løftede hendes røv og kørte pikken hårdt op i hende, uhhhmmm mmmmm sammentrækningerne i den spæde fisse blev endnu voldsommere, jeg trak pikken ud og sprøjtede i store stråler ud over hendes åbne fisse, mave og brystkasse. Da de sidste stråler havde forladt pikken, kastede jeg mig ned og slikkede den lille saftige fisse til Mette kom i endnu en lille orgasme.

Husk nu at det er vores hemmelighed ikke også sagde Sofie, det skal jeg nok, Mette smilte og gav Sofie et kys, du er altså den bedste i verden Sofie, jeg får lov at prøve så meget sjovt og dejligt sammen med dig.

Nu skal vi altså have noget morgenmad piger sagde jeg, i må se at komme i bad og få noget tøj på, så laver jeg kaffe og varm kakao imens. Jeg gik ud i køkkenet og gjorde morgenmanden klar. Da det hele var sat på bordet, smuttede jeg ind og tog en hurtig bruser, jeg trak i et par jeans og en t-shirt, det måtte være det. Pigerne var gået ind på et af værelserne og kom nu nyvaskede og påklædt ind, vi spiste morgenmad og snakkede om den forestående fest. Kokken 10 ankom Kim og Julie, Sofie sprang op og kastede sig i armene på Julie, hun trykkede sig ind til hende og gav hende et langt vådt tungekys. Mette stod og så på dem, er det din kæreste Sofie spurgte hun. Sofie smilte til hende, ja Mette, det kan du godt sige, kan jeg så ikke sove sammen med dig? Mette så helt trist ud, selvfølgelig kan du det, hun kiggede på Julie, sengen er stor nok til vi alle tre kan ligge der, kom sagde Sofie, alle tre piger forsvandt ind på et af værelserne.

Hvor er det dejligt i kunne komme sagde jeg til Kim, jeg holdt om hendes hoved og kyssede hende dybt og længe. Vi begyndte at pynte op med balloner, serpentiner og flagguirlander, den lokale købmand kom med friske forsyninger af drikkevarer, chips og andre godter. Gæsterne var inviteret til klokken 14, så vi havde en lille times tid tilbage at slappe af i. Vi lagde os ind på sengen, jeg kælede lidt for Kims bryster, hun åndede tungt, min ene hånd gled ned mellem hendes lækre lår og op under nederdelen. Åhh nej Svend, det må du altså ikke nu stønnede hun, jeg bliver bare så liderlig, ohhhhhh neeej mine fingre fandt inden for trusserne og gled end mellem de fyldige skamlæber, der er ikke tid til vi kan kneppe sukkede hun. Hvem siger også vi skal kneppe svarede jeg og lod et par fingre glide op i den drivvåde fisse.

Jeg kan da mærke du trænger til at komme sagde jeg og gled ned mellem hendes ben, jeg løftede og spredte dem, ohhh guud klynkede hun da jeg trak trusserne til side og begravede ansigtet mellem hende lår, jeg sukkede dybt da hendes safter ramte min smagsløg med den vidunderlige særegne smag jeg kun har oplevet ved hende og Julie, ummmm jeg kunne slikke den fisse i dagevis mumlede jeg. Åhhhh fuck jaaaaa, slik den våde fisse, åhhhh gud hvor jeg trænger til det hulkede hun. Jeg lappede safterne i mig og sugede hendes klit ind i munden, lod tungen spiller over den og pressede den helt op i den dampende skede. Jaaaaaa nuuuu ohhh jaaaaaa Kim skreg højt, hendes lille krop rystede da orgasmen skyllede gennem hende.

Det ringede på døren, vi fik rejst os og sat tøjet ordentligt, Sofie havde allerede åbnet døren, de første tre piger ankom, moren stod lidt i baggrunden da jeg kom ud, de skal først hentes i morgen eftermiddag spurgte hun tvivlende, ja det er korrekt svarede jeg. Kort efter kom de sidste 4 piger. Julie og Mette stod lidt længere inde i lokalet og hilste på pigerne, årh hvor fedt Sofie, var det derfor du sagde vi skulle tage badetøj med, en høj tynd pige havde fået øje på poolen. Ja jeg tænkte da vi skulle have en dukkert alle sammen. De 7 piger var meget forskellige både i højde og drøjde, 4 af dem var fra Sofies klasse, de var blevet konfirmeret sammen, to andre gik i klassen over men var gode veninder den sidste blev også konfirmeret sammen dag som Sofie men i en anden kirke.

Den høje tynde pige hed Gurli og gik i klassen over Sofie, hun var kun en centimeter højere, alle de andre var mindre. Jeg kan ikke huske alle navnene på dem, en lille buttet pige fra Sofies klasse hed Sonja, der var også en yndig slank pige der havde flotte former som Sofie, hun hed Malene, resten af navnene er væk i glemslen. Jeg viste pigerne værelserne, de ville gerne dele værelse to og to, men det gik jo ikke op, så der var tre der blev enige om de sagtens kunne dele et værelse så ingen skulle sove alene. Skal vi ikke hoppe i poolen inden vi skal spise spurgte Sofie, det synes de alle var en god ide. Kim og jeg blev enige om at sætte os ind til poolen så vi kunne holde lidt øje med dem.

En efter en kom de ud, Gurli havde bikini på, hun var næsten flad som et strygebræt og med det korte hår lignede hun mere en dreng end en pige, Sonja havde som den eneste badedragt på, den sad så stramt at man tydelig kunne se aftegningen af hendes fisse. Malene var en meget lækker pige at se på, ret store bryster når man tog hendes alder i betragtning, og en dejlig struttende røv i et par minimale bikini trusser. De fire andre piger havde også bikinier på, de var rimelig slanke alle sammen, med bryster der spændte fra en lille håndfuld til en hel håndfuld, brystvorterne strittede på et par af dem, faktisk var det til at blive godt gammeldags liderlig af et se alle de tøser, Julie og Mette havde også taget bikini på, Julies var med g-streng hendes velformede bagdel var lige til at spise.

Sofie havde kun taget bikinitrusser på, ej Sofie du kan da ikke gå med bare patter grinte Malene, hvorfor kan jeg ikke det, jeg plejer da slet ikke at have noget på svarede hun. Kom! Sofie sprang i vandet, de fulgte alle efter, der var en plasken og skrigen. Sofie og Julie stod tæt sammen, Julie havde blanke øjne jeg tænkte der forgik noget under vandet vi andre ikke kunne se. Pigerne badede en lille times tid, en efter en steg de op, Kim og jeg havde fundet nogle sodavand og chips og stillet på et af bordene, så der var lidt forfriskninger klar. De sad nu alle og snakkede på kryds og tværs, Malene spurgte hvem Julie og Mette var, Mette en min kusine sagde Sofie, og inden hun kunne nå at sige mere, røg det ud af Mette, og Julie er Sofies kæreste.

Er det rigtigt spurgte et par af pigerne i munden på hinanden, Sofie kiggede på Julie, ja svarede hun højt og tydeligt. Cool sagde Sonja, det er sgu fedt Sofie. Som for at sætte trumf på rejste Sofie sig og gik over og gav Julie et kys på munden, flere af pigerne piftede, de morede sig alle sammen, det ringede på døren, det var pizzamanden det kom med pizza til hele banden. Han kiggede noget med alle de letpåklædte piger. Vi rykkede ind til spisebordet hvor der var dækket op. Sofie satte sig ved siden af Julie, Mette satte sig hen mellem Kim og mig. Vi spiste, snakken gik højrøstet på kryds og tværs af bordet. Pigerne sad stadig i deres badetøj, det var lige før det var tortur at kigge på alle de halvnøgne teenagere, Julie fangede mit blik, hun smilte skævt som om hun kunne gætte hvordan jeg havde det.

Resten af aftenen blev der festet og danset til den stor guldmedalje, Mette sad dog mest hos Kim og mig, jeg fik en fornemmelse af at hun følte sig lidt udenfor fællesskabet. Sofie og Julie dansede tæt, Julie havde hænderne på Sofies røv, flere af de andre piger fniste da de så det, se hun gramser på Sofies røv, sagde Gurli til Sonja, ja og hvad så, det kan være du vil gramse på min svarede hun og vrikkede lidt med den fyldige røv. Det kan jeg da godt, Gurli klaskede begge hænder ned på Sonjas røv og klemte den grundigt. Bare bliv ved sagde Sonja, det er dejligt at få masseret ballerne. Sofie hørte det sidste, så skal i da gå ind ved poolen, der er en massagebænk og alt hvad man ellers skal bruge. Sonja kiggede på Gurli, skal vi? Det kan vi da godt svarede hun, de forsvandt ind ved siden af.

Klokken var ved at være mange, må jeg sove inde ved jer spurgte Mette lige pludselig, det var ikke helt med i mine planer, jeg havde håbet på at skulle kneppe Kim inden vi skulle sove, men svarede alligevel, det må du da Mette, men tror du ikke Sofie og Julie bliver kede af det, jeg spørger dem lige, sagde hun og rendte hen til dem. Hun kom tilbage med et stort smil, de sagde at det gør da ikke noget, hvis jeg gerne vil så må jeg da godt for dem. Jamen så må du også for os sagde Kim. Jeg er lidt træt fortsatte hun, så må vi hellere hente dine ting på Sofies værelse, Kim rejste sig og tog hende i hånden.

Jeg rejste mig og kiggede ind til poolen, Sonja lå nøgen på massagebriksen, Gurlis hænder gled op og ned ad ryggen, ned over røven der struttede i vejret, og videre ned ad de buttede lår. Da hendes hænder gled opad igen, var det langs indersiden af lårene, hun stoppede ikke og lod dem glide op over røvballerne, men det så ud til hendes hænder masserede Sonja lige i skridtet. Kim kom tilbage, så nu er hun lagt til at sove, hun havde ikke noget nattøj med, men hun sagde hun plejer at sove uden tøj på, så det fik hun selv lov til at bestemme. Hvad tænker du på spurgte hun da jeg ikke svarede lige med det samme. Jeg tænkte om vi skulle sætte os ind til poolen, så kommer vi lidt på afstand af larmen svarede jeg. Kim kiggede ind, åh, og så kan du lige holde øje med hvad der sker, sagde hun med et sjofelt smil. Også det sagde jeg.

Vi gik ind og satte os med et par glas vin, Gurli var meget optaget af Sonjas baller og det der var imellem dem så det ud til, vend dig om kunne jeg svagt høre hende sige, Sonja drejede sig om på ryggen, hun havde faktisk ret store bryster med store brystvorter der stivnede straks Gurli lod hænderne glide over dem, hun trak vejre dybt, brysterne hævede og sænkede sig i takt med hendes vejrtrækning. Det er sgu pisse frækt at se på sagde jeg til Kim, hun nikkede tavst og tog sig i skridtet. Gurli lod nu hænderne glide ned over maven til lårene, herfra kom de ikke meget længere, en hånd gled direkte ned i Sonjas fisse.

Sofie og Julie kom ind til os og sagde godnat, Sonja rejste sig og kiggede flovt hen mod os, hun stod uden en trævl på kroppen, hun tog et håndklæde og slyngende om sig, og kom hen til os. I må love ikke at sige noget til mor i morgen, Gurli stod bag hende og så også lidt flov ud. Det kunne aldrig falde os ind sagde jeg, hvad der sker her i huset, bliver her i huset. Tak sagde hun, godnat vi vil gå i seng nu. Vi slukkede lyset og gik ind i soveværelset, Mette sov allerede trygt i den store seng.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.