Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Dagen efter mit første møde med Sofie, var jeg igen taget ned i klitterne til min foretrukne gryde, her lå jeg og nød solen og det varme vejr mens jeg tænkte på gårsdagens oplevelse. Min pik rejste sig ved tanken og jeg kunne ikke lade være at gnide en smule på den. Nå! Du hygger dig nok igen hørte jeg en stemme, jeg kiggede op og så Sofie stå på kanten af gryden. Hun var i en tynd sommerkjole, det var tydeligt at hun ikke havde nogen bikinitop på, man kunne tydeligt se hendes brystvorter stritte gennem det tynde stof.

Må jeg lægge mig her ved siden af dig spurgte hun og inden jeg nåede at svare, havde hun bredt sit tæppe ud ved siden af mit. Hun vendte ryggen til og trak kjolen langsomt af bukkede sig let forover da hun lagde kjolen fra sig, hendes røv struttede lige mod mit ansigt og jeg havde den største lyst til at kaste mig over den og begrave ansigtet mellem hendes baller, dog beherskede jeg mig da jeg på ingen måde ønskede at skræmme hende bort.

Sofie lagde sig ved siden af mig og havde også i dag beholdt bikinitrusserne på, vi lå og småsludrede om løst og fast i et stykke tid, min pik var ikke faldet helt til ro, men lå dog lidt mere afslappet. Jeg vender mig lige om sagde Sofie, og jeg regnede med hun ville vende sig på maven, men hun vendte sig om så hun lå med hovedet modsat mig, må jeg prøve at røre den spurgte hun pludselig, det gav et gib i pikken med det samme, selvfølgelig må du det svarede jeg, og sekundet efter mærkede jeg et fast greb fra Sofies lille hånd omkring min pik.

Hun begyndte at gnide op og ned på min nu meget stive pik, gør jeg det okay spurgte hun? Ja det er rigtig dejligt svarede jeg med et åndedræt der begyndte at bære præg af hendes behandling. Sofie rykkede sig lidt, så hun nu lå med hovedet ud for pikken, hun lå let på siden så hendes små bikinitrusser var næsten ud for mit ansigt, jeg havde mest lyst til at dreje mig, men nøjes med at dreje hovedet og jeg kunne se en våd plet på hendes trusser. Jeg lukkede øjnene og nød hendes leg med pikken i fulde drag.

Pludselig mærkede jeg hendes tunge på min pik, det gav et gib i mig, Sofie blev lidt forskrækket og spurgte om det gjorde noget, nej nej sagde jeg og kunne nu se hvordan hun prøvende smagte på det pre sperm der sivede ud af pikken. Sofie tog nu pikken helt ind i munden og sugede ihærdigt på den, hendes læber kørte op og ned ad den mens hun stak den ene hånd ned i sine trusser og begyndte at gnide sin lille fisse. Vi stønnede næsten om kap nu og jeg kunne mærke jeg ikke ville holde til dette meget længere.

Hvis du bliver ved med det der så sprøjter min pik snart, sagde jeg til hende, hvis jeg havde troet det ville få hende til at sætte tempoet ned, så blev jeg klogere, i stedet suttede hun endnu mere energisk og tog pikken dybt ind i munden, fingrene i trussen arbejdede på højtryk kunne jeg se og hendes åndedræt lød som om også hun var tæt på orgasme. Jeg rakte ud og tog fat om hendes røv og trak hende mod mig, jeg kunne nu dufte hendes fisse og var klar til at begrave hovedet mellem hendes lår, i det samme gennemrystedes hendes krop da orgasmen skyllede ind over hende. Det var mere end jeg kunne holde til, min pik trak sig sammen og skød den ene stråle sperm efter den anden ind i munden på hende. Hun fjernede ikke munden fra min pik, men forsøgte forgæves at fange alt hvad der kom, spermen rendte ud af mundvigen ned over min bankende pik.

Mmmm hold da op der kom godt nok meget ud af den sagde hun mens hun slikkede pikken ren for det der var løbet ved siden af. Det var sjovt at prøve, måske du skal have lov at lege med min lille fisse en anden gang lo hun.

Det var efterhånden blevet middagstid da hun kiggede på sin telefon og hun udbrød at hun blev nødt til at skynde sig hjem da hendes mor havde tidligt fri. Hun rejste sig hurtigt tog sin kjole på og væk var hun inden jeg kunne nå at sige noget.

Jeg lå nu tilbage med en pik der var fuldstændig tømt og alligevel stadig liderlig ved tanken om at lege med hendes fisse.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 41 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.