Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Lørdag, Jytte var godt øm i fissen efter al den pik hun havde fået dagen før, så vi var mest i huset. Tog en dukkert i poolen og slappede bare af. Om aftenen spiste vi noget god mad fra restauranten. Efter aftensmaden strakte Jytte sig, åååhumm, jeg kunne nu godt trænge til lidt afslapningsmassage, hun kiggede på mig, hvis nu jeg klæder mig af og lægger mig på briksen, kommer du så og smører mig ind i olie, hun blinkede med det ene øje og fortsatte, altså bare sådan helt almindelig massage. Selvfølgelig svarede jeg, rejste mig og tog ud af bordet.

Da jeg kom tilbage, kunne jeg se Jytte kravle op på briksen og lægge sig til rette på maven, netop som jeg var kommet ind til hende ringede dørklokken. Hvem kan det nu være sagde jeg og gik ud og åbnede døren, hej tak for sidst, sagde Knud og Elly i munden på hinanden, vi var lige ude og gå en tur og tænkte vi lige ville kigge forbi nu vi alligevel var den har ende af byen. Selv tak svarede jeg, vil i ikke indenfor, jeg har både kold øl. Vin og en varm nøgen kvinde på lager sagde jeg frækt. Jo tak svarede de, vi gik indenfor. Hvem var det råbte Jytte, det er Knud og Elly svarede jeg, jeg har inviteret dem ind. Mmmmm bare du ikke glemmer mig lød det. Jeg skulle lige til at massere Jytte forklarede jeg, jeg hentede drikkevarer, følg med ind til poolen, der er stole så i kan sidde behageligt.

SEX I DAG?

Knud og Elly trak et par stole tættere på massagebriksen og satte sig til rette, det er da en skøn udsigt der er her, sagde Knud, han kunne kigge op mellem Jyttes baller. Jeg begyndte at massere Jyttes skuldre, ganske langsomt bevægede hænderne sig ned over ryggen, pressede på hver af hendes baller og fortsatte ned ad hendes ben. Mmmmm mmmm det er bare skønt, Jytte nød behandlingen, man bliver, da helt misundelig sagde Elly, jeg drejede hovedet og så på hende, du kan da sagtens få en tur når jeg er færdig med Jytte, svarede jeg og smilte frækt til hende. Hvad siger du Knud spurgte hun, det skal du da ikke spørge mig om, Knud svarede uden at flytte blikket fra Jytte der nu havde vendt sig på ryggen.

Jytte lå med let spredte ben, hendes store bryster lå som små bjerge i landskabet, brystvorterne strittede let, de blev helt stive da mine hænder smurte olie ud over dem, jeg lod mine fingre lege lidt med dem inden jeg fortsatte ned over maven. Uhmmm uhmmm mmmm, Jytte trak vejret dybt, hendes ben faldt yderligere ud til siden da hænderne kom nærmere. Knud kunne nu se direkte op til hendes fisse, både de indre skamlæber og klitoris kunne ses tydeligt. Jeg lod mine hænder glide op af inderlårene, helt op mod skridtet, jeg trykkede let med tommelfingrene idet jeg lod dem glide over hver deres skamlæbe, Jyttes fisse åbnede sig og afslørede at hun var blevet godt våd af behandlingen. Hun sukkede let da jeg stoppede og sagde slut for nu, Elly vil også gerne have en omgang.

Må jeg ikke masserer Elly, spurgte Jytte der have sat sig op, hendes store bryster hang let med brystvorterne strittende ud i luften. Elly nikkede, jo da svarede jeg så kan jeg tage en kold øl og nyde forestillingen. Elly rejste sig og trak langsomt af tøjet, hun stod nu kun med små trusser på, de kunne ikke helt skjule dusken der strittede ud i begge sider. Af med det hele sagde Jytte, ellers kommer der bare olie på, Elly vendte ryggen til og trak trusserne ned, hun bukkede sig for at samle dem op, hendes lille røv strittede direkte mod Knud og mig der sad rigtigt godt placeret. Både røvhul og fisse kunne ses tydeligt mellem ballerne.

Elly lagde sig op på briksen og Jytte gik i gang med at massere hende. Der er da en god varme herinde sagde Knud, han rejste sig og trak af tøjet, så han kun var iført boxershorts. Det er der svarede jeg og fulgte hans eksempel. Vi satte os begge til rette igen og nød synet af Jytte der stod nøgen og lod hænderne vandre op og ned ad Ellys lige så nøgne krop. Så kan du godt vende dig på ryggen sagde Jytte, Elly vendte sig og Jytte fortsatte massagen. Elly lå med lukkede øjne og nød tilsyneladende behandlingen, Da Jyttes hænder strejfede de små faste bryster, kunne hun ikke modstå fristelsen til at bukke sig og slikke på brystvorterne der straks reagerede ved at blive helt stive. Uhmmm Elly stønnede let, Jytte nappede let i dem og trak først den ene så den anden lidt lange med tænderne. Åhhhh jaaa, det føles så skønt sukkede Elly.

Jytte løftede Ellys ben så hun lå med dem let spredt og knæene trukket op. Hun tog en ordentlig portion olie i den ene hånd og begyndte at smøre Ellys ben ind. Jeg kiggede på Knud, pikken havde rejst sig og løftede stoffet i hans boxershorts, min egen pik var også blevet halvstiv af at betragte Jyttes flittige hænder der nu gled ned af inderlårene mod Ellys behårede fisse. Jytte lod den ene hånd lukke sig mellem Ellys ben, hun trak den langsomt op mod maven mens den ene finger pressede sig mellem Ellys skamlæber, fingeren glad kortvarigt op i fissen og fortsatte så hen over klitten, Jytte lod fingeren cirkle at par gange rundt hvorefter hånden gled tilbage. Hun stak to fingre op i Elly mens hun lod tommelfingeren cirkle på den spændte klit. Uhmmm åhhhhh åhhhhhh jaaaa, Elly stønnede højere nu, de smaskende lyde når Jytte fingre gled ind og ud af fissen afslørede at hun var blevet godt våd.

Åhhhh åååhhhhh åååååååh, Elly rystede, Jytte satte tempoet yderligere op og fingerkneppede hende i højt tempo. Åhhhh jaaaaaaaa orgasmen skyllede ind over Elly, hun spændte i hele kroppen, løftede røven og pressede mod Jyttes fingre. Knud havde trukket sine boxershorts af, de store nosser hang tungt mellem hans ben, han lod en hånd glide ned og krammede dem, mens han med den anden gned på pikken der glinsede af pre sperm. Det er altså fantastisk sagde han, siden vi besøgte jer første gang, er det ligesom Elly er vågnet op igen, hun har været så liderlig lige siden, han smilte og gned lidt mere på pikken.

Jytte bukkede sig og kyssede Elly i et langt tungekys, Elly lå med blanke øjne der strålede af liderlighed. Har du ikke lyst til at barbere mig forneden spurgte hun, jeg kunne godt tænke mig at mærke hvordan det føles med en helt glat fisse. Jo! Svarede Jytte straks, hun vendte sig mod mig, jeg havde allerede rejst mig, nu skal jeg finde noget grej frem sagde jeg. Jeg skyndte mig at hente både trimmer, skum og skraber. Jeg rakte det til Jytte som stillede sig for enden af briksen. Lad os så se hvordan den lille kusse ser ud uden hår på sagde hun og startede trimmeren og fjernede det meste hår med den inden hus smurte barberskum på.

Jytte arbejdede metodisk med skraberen og snart lå Elly med en fuldstændig glat fisse, Jytte tørrede det overskydende skum væk med et lille håndklæde, rettede sig op og betragtede sit værk i et kort øjeblik. Sikke en smuk og indbydende kusse sagde hun, bukkede sig og pressede ansigtet mellem Ellys lår. Mmmm mmmmm, Jytte slikkede grådigt Ellys nu helt glatte fisse, og pressede tungen så langt op i hende som muligt. Åhhhh uhhhhh hvor er det godt klynkede Elly. Nu blev jeg også nødt til at smide mine boxershorts, min pik var efterhånden blevet hård som granit. Skal vi ikke gå ind i soveværelset spurgte Jytte, der kan vi alle ligge mere behageligt i sengen.

Jytte lagde blidt Elly på sengen, vendte sig og lagde sig ovenpå Elly spredte hendes ben og pressede samtidigt sin fisse mod Ellys ansigt. Smag min kusse sagde hun inden hun igen dykkede ned i mellem Ellys ben og grådigt lod tungen slikke både fisse og røvhul. Knud stod med blanke øjne og spillede pik, det dryppede fra den. Jeg satte mig på sengekanten, kiggede på Knuds pik og tog en hurtig beslutning, nu skulle det prøves for alvor. Kom her Knud, han trådte et skridt frem, jeg rakte ud og tog med begge hænder om hans røv og trak ham tættere på, så lukkede jeg munde om hans pik og begyndte at sutte den. Århhh for satan udbrød han, og begyndte at kneppe min mund.

Uuuh åhhhh guuud hvor føles det godt når du æder min kusse hørte jeg Jytte sige, Uhmmm mmmmm Elly stønnede under Jytte, med tungen dybt begravet i hendes fisse. Begge kvinder slikkede og suttede grådigt på hinandens kønsdele, de smaskende lyde fra de våde fisser var så ophidsende at min pik dunkede uden jeg behøvede at røre den. Stik et par fingre i mit røvhul tryglede Jytte, bare pres dem op, lad mig mærke dig fingerkneppe mit liderlige røvhul. Elly pressede straks to fingre i røven på Jytte det nu stønnede endnu mere. Jytte spredte Ellys små baller, slikkede hendes røvhul mere grådigt end før og forsøgte at presse tungen op. Mmmmm åhhhhh, det så liderligt at mærke dine fingre i mit liderlige røvhul og din tunge i min kusse stønnede hun og lod en finger presse prøvende mod Ellys stramme røvhul. Uuummm, Elly gav et suk fra sig da fingeren trængte ind, Jytte begyndte nu i roligt tempo at lade fingeren glide ind og ud, for hver gang pressede hun den lidt længere op så den til sidst forsvandt fuldstændig. Knud trak pludselig pikken ud af min mund, det er lige før den spermer sagde han, han lagde sig på sengen, trak benene op under sig, han lod en finger cirkulere om sit røvhul og spurgte, har du ikke lyst til at kneppe mig i røven med din fede pik. Jeg havde leget lidt med min pik mens jeg suttede Knud, det føltes faktisk frækt at sutte pik, og det havde ophidset mig voldsomt.

Knud lå nu og spredte ballerne med sine hænder, røvhullet ligesom tiggede om at blive brugt, de store nosser hang tungt mellem hans ben. Jeg trak skuffen ud i natbordet og tog en tube glidecreme, smurte mit pikhovet ind, og gav Knud en ordentlig klat mellem ballerne. Åhhh jaaaa jaaaaaaa gud min kusse kan snart ikke klare mere, fuuuuuuck jeg kommer skreg Jytte, hendes krop rystede. Jeg satte mig mellem Knuds ben, lagde pikhovedet mod hans røvhul og pressede, røvhullet gav sig let og lod min pik trænge ind, åhhhh jaa pul nu den røv sagde Knud. Jeg greb om hans pik, begyndte at gnide på den og stødte af fuld kraft min pik op ham. Jytte havde vendt sig så hun nu i forlængelse af Elly. Hendes hoved var begravet mellem Ellys ben, Elly så med sammenknebne øjne hvordan hendes mand blev røvpulet. Uhhhhh ja jaa jaaaaaaa åhhhhhhh, Ellys krop krampede da hun kom.

Ååårhhhh nuuuuuuuu stønnede Knud, mens min pik kneppede hans røvhul, hans pik trak sig sammen og sendte den en stråle tyk sperm op over hans mave og brystkasse. Jaaaaaaaaaaahhh min nu kommer jeg også stønnede jeg, første ladning skød op dybt i Knuds røv, jeg trak den hurtigt ud og lod den sende de næste sprøjt ud over Knuds pik, spermen rendte ned oven nosserne og videre ned mellem ballerne. Der sivede også sperm ud af Knuds brugte røvhul. Jeg havde aldrig forestillet mig at jeg skulle prøve at slikke pik og røvpule en mand mens hans pik spermede, men som Knud havde sagt, men skal prøve alt i livet mindst en gang, ellers ved du ikke om du kan li det.

Efter et hurtigt bad takkede Knud og Elly for endnu en skøn aften og tog hjem, Jytte og jeg lagde os i sengen og faldt hurtigt i søvn.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 33 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.