Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Søndag, normalt en dag til afslapning og nydelse, for mig var denne dog anderledes, Sofie skulle til sin far og ville ikke komme tilbage før om 8 dage, jeg følte mig ærlig talt lidt trist til mode. Egentligt var det lidt underligt, jeg var jo ellers blevet vant til at være alene her i mit store sommerhus, men nu var det ligesom der ville komme til at mangle noget.

Jytte og Sofie kom begge op, de havde været i bad og var klædt på, Sofie havde en lille taske med hendes toiletsager i hånden. Vi snupper lige lidt morgenmad og så må vi hellere køre, vi skal lige forbi hjemme og hente lidt tøj til Sofie, sagde Jytte. Vi spiste lidt i tavshed, Jytte brød den. Husk nu at passe på far ikke ser striberne på din røv, formanede hun, og ikke tale om noget af det der er sket her, lover du det. Ja ja mor, det har jeg jo sagt flere gange efterhånden, Sofie svarede lidt irriteret som teenagere har for vane når forældre gentager noget de har svaret på en gang. Sofie rejste sig og trak ned i sine shorts, fem røde striber viste sig over hendes baller, de er allerede blevet mindre synlige, sagde hun, om et par dage er de nok væk, hun lod en hånd glide over dem som for at viske dem bort.

SEX I DAG?

Skal jeg køre jer, spurgte jeg. Nej tak, det er nok bedst vi bare selv kører, jeg har noget jeg skal snakke med min eks om svarede Jytte så det kan godt tage lidt tid. Så kan i tage min bil, den er noget større og mere behagelig at køre i fortsatte jeg. Ikke denne gang sagde Jytte, så skal jeg blot til at forklare en masse overfor ham, og det gider jeg simpelthen ikke, vi klarer nok også at køre i min lille skrammelkasse, det er vi jo vant til grinte hun, jeg ved heller ikke om jeg kunne køre så stor en bil alligevel. Vrøvl sagde jeg, selvfølgelig kunne du det, det er ikke så svært, du skal ikke engang selv skifte gear, nej netop sagde Jytte, tænk hvis jeg koblede ud midt i det hele. Jeg grinte højlydt, ja så ville i begge hænge i forruden klukkede jeg og kunne se det for mig, jeg havde jo selv prøvet at lave en kraftig opbremsning da automatgear var helt nyt for mig.

Jytte og Sofie var nu klar til at køre, Sofie krammende mig, jeg kommer til at savne dig, sagde hun, tog min hånd og førte den ned i sine shorts, hun havde ingen trusser på, den frække tøs tænkte jeg da jeg mærkede hendes varme fugtige fisse på mine fingre. Glem den nu ikke sagde hun, og gned fissen mod mine fingre, det kommer ikke til at ske, jeg vil tælle dagene til du kommer igen, svarede jeg og lod et par fingre glide op i hende, mmmmm jeg glæder mig til at komme tilbage sagde hun, jeg trak hånden op, fingrene var helt klistrede af fissesaft, jeg snusede til dem, jeg tror ikke jeg vil vaske den hånd før du er tilbage, sagde jeg med et smil. Nu kommer du vel tilbage spurgte jeg idet jeg tog afsked med Jytte, det gør jeg da svarede hun, så medmindre du har ændret koden til døren, så skal jeg nok komme ind. Hun smilte, gav mig et kys, satte sig ind og startede bilen, Sofie vinkede som en besat da de kørte ud ad indkørslen.

Hmmmm, der ville gå det meste af dagen inden Jytte ville være tilbage. Nå! Tænkte jeg, dagen skal nu nok gå alligevel, jeg ryddede op efter morgenmaden, jeg kiggede mig omkring, der var ved at være lidt små nusset i krogene, jeg ringede derfor til Margrethe, en sød ældre dame der gerne kom og gjorde rent for mig, det kan jeg sagtens klare sagde hun, jeg er der om en times tid. Jeg gik i bad og klædte mig på, et par shorts og en t-shirt, så måtte det være godt, solen skinnede fra en skyfri himmel, det ville vist blive en varm dag igen. Det ringede på døren, jeg åbnede, udenfor stod Margrethe, hej sagde hun, så er nullermandsekspressen klar, kom ind, jeg trådte et skridt til side.

Margrete er en meget frodig dame, men yderst effektiv. Jeg går nok en tur til stranden sagde jeg, det er helt i orden, jeg ved jo hvor tingene er svarede hun, så er du heller ikke i vejen for mig hele tiden klukkede hun så de store bryster hoppede bag den tynde kjole, hun gik ud i rengøringsrummet og kort tid efter kom hun tilbage med støvsuger og rengøringsvogn. Hun bukkede sig for at sætte stik i stikkontakten, kjolen kravlede lidt op og afslørede en et par store balder indrammet af hvide mormor trusser. Ikke stå der og få fornemmelser grinte hun, jeg er en gift kvinde, hendes bryster hoppede endnu en gang. Afsted med dig, sagde hun, jeg skal have arbejdsro, hun tændte for musikanlægget og gik igang med støvsugeren.

Jeg gik ned i klitterne, fandt min yndlingsgryde tog tøjet af og lagde mig, jeg kiggede op mod klitten over mig og tænkte tilbage på første gang jeg mødte Sofie. Min pik rejste sig ved tanken om den liderlige tøs, jeg smilte for mig selv, gned lidt på pikken, lukkede øjnene og slumrede lidt hen. Goddag lød det, jeg åbnede øjnene, det var manden med de store nosser fra den anden dag, har du ikke din frække kone og datter med i dag spurgte han. Det er nu ikke min kone og datter forklarede jeg, det er en mor og hendes datter der holder ferie i mit hus, men som du ser er de her ikke i dag. Jeg hedder Knud, manden præsenterede sig og rakte hånden frem, Svend sagde jeg og gav ham hånden.

Det var da ellers et par frækkerter sagde han og tog sig i skridtet, ja tænkte jeg, du drømmer ikke om hvor frække. Jo svarede jeg, de kan godt sætte gang i hormonerne, min pik lå stadig halvstiv op ad maven, jeg kan da godt hjælpe dig med den der sagde han, Knud pegede på min pik. Det ved jeg nu ikke rigtigt, jeg er ikke homo svarede jeg, det behøver man da heller ikke være sagde Knud og lagde sig på knæ, hans hånd lukkede sig om min pik, og lod den køre op og ned, luk dine øjne sagde han og tænk på de frække tøser. På den ene side havde jeg svært ved at abstrahere fra det var en anden mand der spillede pik på mig, ikke siden min grønne ungdom havde en anden mand rørt den, på den anden side var pikken tilsyneladende ligeglad, den stod nu rank og stiv. Jeg slappede mere af og begyndte at nyde det.

Den ser sgu indbydende ud sagde Knud og sekundet efter mærkede jeg en tunge på det blottede pikhoved, mmmmm det er nu godt at smage noget pik indimellem sagde han og lukkede munden helt om den. Han havde åbnet sine bukser og spillede sin pik mens hans slikkede mine nosser inden han igen lukkede munden om pikken og sugede den langt ind i munden. Det overraskede mig hvor godt det føltes, jeg havde ingen tidligere erfaringer med den slags, alligevel ophidsede det mig nu voldsomt. Jeg stønnede taktfast til hans mund og tunges arbejde på mit stive jern, jeg kunne mærke at jeg ikke ville holde til det meget længere. Uhhhmm hvis du fortsætter med det der sagde jeg, så skyder jeg den snart af. Det håber jeg da svarede han inden ham fortsatte ufortrødent.

Må jeg komme på din pik spurgte han pludselig, mmmm mmmm var alt jeg kunne sige, jeg var tæt på at sprøjte, endnu et par dybe sug fra Knud gjorde sin virkning, aaarrrrg ohhhhh min pik eksplodere i munden på ham, han satte sig op og spillede min pik, det væltede ud af den, jaaaaaa jaaaaaaaa lød det med dyb stemme fra Knud, spermen skød ud af pikken på ham, det drev ned af min pik og nosser, åhhhhh uhhhh, endnu en stråle ramte mig, både pik og nosser var efterhånden fuldstændig smurt ind i sperm. Knud slap sin pik, den hang nu lidt ned og mens han bukkede sig og begyndte at slikke sperm i sig, sendte hans pik stadig små stråler afsted. Jeg rakte hånden ned, med en finger fangede jeg lidt, jeg stak fingrene i munden og smagte lidt på det. Hmmm lidt salt men eller ikke en ubehagelig smag tænkte jeg.

Nå så klarede vi det uden tøserne, Knud løftede hovedet, spermen glinsede i ansigtet på ham. Ja det gjorde vi jo svarede jeg lidt forlegen. Ja jeg er altså heller ikke homo sagde Knud, men det er nu også skønt at sutte pik en gang imellem. Det skal jeg ikke kunne sige svarede jeg, jeg har aldrig prøvet. Det skulle du tage og få gjort lød det, man skal prøve alt i livet mindst en gang, Knud blinkede og smilte. Vi satte os og snakkede, Knud fortalte at han var gift, hans kone havde ikke lyst til sex så tit mere, og slet ikke så tit som han, men hun var indforstået med at han ikke kunne leve uden, hun havde derfor accepteret at han fik dækket sit ekstra behov andre steder hvis det var muligt. De var begge i starten af 60 erne og boede i et lille hus i udkanten af byen.

Jeg sagde at de da var velkommen til at komme på besøg, jeg kendte endnu ikke så mange i området. Jeg fortalte hvor mit hus lå, det kender jeg da udmærket sagde Knud, det tror jeg de fleste i byen gør, det er da en kæmpe kasse. Vi vil da helt sikkert gerne komme forbi og hilse på, vi er selv flyttet hertil for nyligt, nu regner vi med at skulle nyde vores otium her.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 30 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.