Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg ankom til sommerhuset sidst på eftermiddagen, solen stod stadig højt på himlen. Der var ingen i huset, heldigvis stod Jyttes lille bil i indkørslen, så jeg tænkte de nok var en tur ved stranden. Jeg skiftede til noget mere behageligt tøj, shorts og t-shirt, trak en flaske vin op, skænkede et glas og satte mig ud på terrassen og nød det fantastiske sommervejr. Jeg sad og småblundede til jeg hørte nogen råbe, han er kommet! Det var Sofie, hun kom løbende mod mig og sprang op på mit skød og krammede mig som om jeg havde været væk i flere år. Sofie! Nu må du jo ikke kvæle manden grinte Jytte og undskyldte for hendes datter. Det gør da ikke noget sagde jeg, hellere sådan en modtagelse end en kold skulder. Sofie sad lidt uroligt, hendes røv gned mod bulen i mine bukser som ikke blev mindre.

Ind i bad unge dame sagde Jytte, hun har været i vandet nede ved stranden, forklarede hun. Ja ja, Sofie rejste sig og gik modstræbende ind i huset. Jeg så på Jytte, hun så godt ud, hendes kjole strammede de rigtige steder, hendes bryster stod store og spændte og kjolen fremhævede hendes brede hofter, hun var nu en flot kvinde. Vil du ikke have et glas vin spurgte jeg, jeg ved ikke rigtigt, jeg fik vist lidt rigeligt i går, da jeg sad i saunaen, vinen blev hurtigt varm, så jeg drak det vist lidt for hurtigt svarede hun med et grin, faktisk var jeg lidt halvsnallert. Så meget desto mere grund er der til at få lidt nu i nedsat tempo sagde jeg og hentede et glas til hende.

SEX I DAG?

Vi gik på en restaurant i byen og spiste en god middag, Jytte og jeg fik rigeligt vin til maden, Sofie sad med den ene hånd i skødet en del af tiden, jeg forestillede mig hvad hun lavede med den. Da vi kom tilbage til huset, satte vi os og snakkede lidt om løst og fast. Sofie sprang pludselig op, aj! Det er lige før jeg glemte min serie, jeg smutter ind på værelset og ser den, hun fulgte åbenbart med i en eller anden ligegyldig reality serie. Jytte og jeg sad nu tilbage med vores vin, jeg kunne høre på Jytte at den havde gjort sin virkning, hun snøvlede lidt en gang imellem, hun sad også lidt uroligt som om der var noget der kløede.

Jeg rejste mig, jeg kunne nu godt tænke mig at se om billederne du sendte virkelig, var dig, jeg smilte frækt og lagde en hånd på hendes bryst. Det kan vi da ikke her, Sofie kan jo komme tilbage svarede hun. Så går vi bare ind til poolen, vi kan lade som om du blot trængte til noget massage, jeg blinkede til hende, tog hendes hånd og trak hende op af sofaen. Hun fulgte med uden yderligere protester. Jeg tog et fast tag om hende og kyssede hende dybt, hun gav et suk og blev næsten som smør i mine arme, uhh hvor er det længe siden nogen har begæret mig hviskede hun mens jeg langsomt begyndte at klæde hende af. Kjolen røg på gulvet og hun stod nu kun iført bh og små trusser der ikke skjulte meget, jeg løsnede bhén og lod den falde, store tunge bryster kom til syne, jeg vil gætte på en D skål, vorterne stod allerede stive ud i luften. Jytte sukkede længselsfuldt da jeg klemte brysterne med begge hænder.

Op på briksen, læg dig på ryggen kommanderede jeg. Jytte lagde sig, jeg fandt et håndklæde og lagde det over hendes øjne, nu skal du ikke tænke på synsindtrykkene, men udelukkende overgive dig til nydelsen. Jeg greb med begge hænder omkring det ene bryst og klemte så det stod spændt som en ballon, jeg bukkede mig og skiftevis suttede og bed let i brystvorten, Jytte stønnede, det andet bryst fik samme behandling, jeg klemte brystvorterne mellem fingrene og lagde stadig større tryk på. Jytte vred sig, og stønnede mere og mere. Jeg går et øjeblik, bliv liggende jeg er straks tilbage. Jeg skyndte mig at hente nogle tøjklemmer, Jytte lå stadig med håndklædet over øjnene, jeg tog nu fat i en brystvorte, trak i den og satte en klemme fast, det sammen gentog sig med det andet bryst.

Av av uhhh klagede hun, jeg stak den ene hånd mellem hendes ben, lad være med at klage dig, jeg kan da mærke hvor våd du har gjort dine trusser, en stor våd plet havde bredt sig. Dem må vi vist hellere tage af sagde jeg og trak trusserne langsomt af. En smuk hvælvet fisse kom til syne, jeg fik varmen ved synet og trak min t-shirt af, jeg gik op på siden af hende og spredte hendes lår. Jeg slog min flade hånd ned mellem hendes ben, klask, åhhh åhhhh sukkede hun, nå du kan lide det hårdt sagde jeg mens jeg lukkede hånden stramt om hendes fisse, ja, næsten hulkede hun, straf den liderlige kusse. Jeg mærkede en hånd klemme på bulen i mine bukser.

Hendes klitoris var så stor jeg kunne på fat om den med to fingre, jeg klemte den og Jytte trak sig klagende sammen. Uhhh åhhh, hun rystede over hele kroppen, endnu et klask og et lille skrig forlod hendes mund, hånden på mine bukser forsøgte forgæves at trække dem af. Jeg trak i klemmene på brysterne med den ene hånd og gav fissen nogle klask med den anden. Fuck ohhh gud! Hvor jeg trænger til nogen straffer min kusse næsten råbte hun.

Jeg kiggede op og så Sofie stå med store øjne og kigge på igennem glasvæggen, hun havde den ene hånd i trusserne og kørte den rundt i hendes fisse. Jeg signalerede til hende om at være stille og komme ind til os. Hun listede stille ind og stillede sig for enden af massagebænken, hun kunne se lige op i hendes mors våde fisse. Jeg pressede først to så tre fingre op i det våde hul, der kom en smaskende lyd hver gang jeg bevægede fingrene. Jeg trak fingrene ud og signalerede til Sofie om at overtage, imens trak jeg mine shorts af og stod nu med pikken strittende lige ud i luften.

Jyttes hånd fandt hurtigt pikken og begyndte at gnide ihærdigt på den, Sofie stak prøvende et par fingre op i hendes mors våde fisse, jeg viste hende i luften hvordan hun kunne bevæge fingrene ligesom hun ville signalere, kom her. Jytte stønnede højt nu, Sofie trak fingrene ud, samlede alle fingre og pressede dem op i den sultne fisse foran hende, langsomt forsvandt hele hånden op. Sofie bukkede sig og satte munden på den spændte klitoris og sugede den ind i munden. Arrrrg åhhh shit hvor er min kusse fyldt ud! Jeg kommer skreg Jytte og hendes krop gennemrystedes da orgasmen skyllede ind over hende. Hvad gør du ved mig? Hendes hånd slap min pik og hun trak håndklædet væk fra ansigtet og så ned.

Sofies havde løftet hovedet igen, hun betragtede sin mor med glasklare øjne, hendes hånd kørte som et stempel ind og ud af fissen der drev af safter, åhhhh guuud hvad sker der? Jyttes krop krampede endnu engang sammen i en kæmpe orgasme ved synet af hendes datter med hånden dybt begravet i hende.

Nu er der vist tid til vi får noget at styrke os på sagde jeg da Jytte var faldet lidt til ro. Vi satte os ind i de bløde sofaer.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 59 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.