Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Elly og jeg gik gennem huset for hver gren vi havde gået gennem, kom vi tilbage til centralrummet, den sidste gren, var pool området, jeg skævede ind i centralrummet, Jytte sad med spredte ben, Knud havde travlt med fingrene mellem hendes ben. Det er da et enormt hus, hvorfor i alverden har du dog købt det spurgte Elly, det må da koste en bondegård at holde. Jeg har ikke købt det, jeg har fået det bygget, og det er blevet netop som jeg har tegnet det. Jeg tror vi skal gå tilbage nu sagde Elly, jeg kan se at det er ved at udvikle sig, vi gik tilbage, Knud havde hånden begravet mellem Jyttes ben, Jytte havde fået fisket Knuds pik frem og gned heftigt op og ned på den.

I hygger jer nok sagde Elly, man kan da heller ikke vende ryggen til dig Knud, hun smilte og satte sig til rette så hun bedre kunne se hvad der foregik. Knud havde trukket Jyttes trusser til side og havde flere fingre dybt begravet i fissen på hende. Skulle vi ikke hellere gå ind i soveværelset, det bliver vist mere behageligt for alle sagde jeg. Knud trak fingrene ud, det var da en ide, sagde han og rejste sig med pikken strittede ud af bukserne. Jeg viste vej, straks vi var kommet indenfor døren trak Knud trusserne af Jytte, dem skal du vist ikke bruge mere i dag sagde han. Du skal heller ikke bruge dem her det næste stykke tid svarede Jytte og trak Knuds bukser og underbukser ned.

SEX I DAG?

Knud smed resten af sit tøj og skubbede Jytte ned på sengen, som et grådigt dyr pressede han hovedet mellem hende lår, mmmm mmmm for helvede hvor har jeg drømt om at begrave ansigtet mellem dine ben siden den dag på stranden stønnede han, og sugede Jyttes store skamlæber ind i munden. Åhh jaa æd den lider kusse, stik din tunge helt op, sug min liderlige klit, sug min kussesaft i dig, stønnede Jytte. Elly spurgte om jeg ikke skulle have mit tøj af, jo det skal jeg vel svarede jeg, jeg vi da gerne se hvad det er for et monster jeg mærkede tidligere, Elly smilte frækt, den er vist noget større end det jeg er vant til. Så vil jeg også se hvordan du ser ud svarede jeg, Det er en aftale sagde Elly og begyndte at klæde sig af.

Jeg stod nu i boxershorts, Elly havde et pikant Bh-sæt på, hendes bryster behøvede bestemt ikke en Bh, de var de var ikke særligt store, jeg gik hen til hende og løsnede Bh’en lod den falde til gulvet, brysterne strittede lige ud i luften, de små brystvorter stod stive frem. Elly greb fat i mine boxershorts, og trak dem ned, min pik hang halvfed ned mellem benene, hold da kæft udbrød hun, det kalder jeg en pik. Elly sagde jeg. Du er en flot sexet velholdt kvinde, sæt dig på sengen, nu jeg vil se hvordan din fisse ser ud. Jeg trak hendes trusser af, mellem de spændstige veltrænede lår afsløredes en flot behåret trekant.

Knud havde rejst sig, Jytte sad nu på kanten af sengen og suttede ivrigt på Knuds stive pik, Kan den mere end en gang, spurgte hun mens hånden kørte frem og tilbage på pikken. Det skulle jeg mene svarede han, en lille pause, så plejer den at være klar igen. Godt sagde hun, jeg vil smage noget af den fede sperm du præsenterede forleden. Hun lukkede igen munden om pikken og suttede ivrigt mens hun masserede de store hængende nosser med den ene hånd. Elly havde grebet fat i min pik, hendes lille hånd kunne knap lukke sig om den, hun gned op og ned ad den mens hun interesseret betragtede den vokse. Min pik stod snart blodfyldt og stiv lige foran hendes ansigt. Hun trak forhuden tilbage så det store pikhoved var blottet, pre spermen havde gjort det fugtigt og glinsende.

Knud stønnede højt over Jyttes behandling af sin pik, mmmmm mmmmm giv mig den fede sperm, lad din pik tømme sig i munden på mig, sprøjt mit ansigt til med dine safter mumlede Jytte og lod munden grådigt sluge hele Knuds pik til roden. Elly kiggede på sin mand der stønnede højlydt, så tøm da den pik i munden på den skøge sagde hun, Jytte suttede pik som en malkemaskine samtidigt med hendes ene hånd gned voldsomt mellem hendes ben. Arrrrrrg uhhmm, nu skal du få sperm dit liderlige kvindemenneske, Knuds pik trak sig sammen og sendte den første stråle ned i halsen på Jytte der begærligt suttede på pikken. Hun trak hovedet tilbage for at få luft, en stor stråle sprøjtede fra Knuds pik og ramte hende i ansigtet, jaaaa aaaaa ahhhhh, sprøjt mig til, hun åbnede munden og fangede det meste af den næste skylle, det rendte ned ad hagen og dryppede videre ned mellem de store bryster.

Jeg var igen imponeret over den mængde han kunne aflevere, det var som en sprinkler der blev aktiveret. Spermen der rendte ned over hendes krop, var efterhånden nået ned mellem hendes ben. Uhhhh aaahhhh jaaaaa, gud min kusse bliver helt smurt ind i sperm skreg Jytte, hun gned endnu ivrigere hånden rundt, hun kastede sig bagover og slog hånden hårdt mod den spændte klit, jaaaa jaaaaaaaa åååhhhhuuuuh, kroppen rystede, jeg koooooo mmer, hele hendes krop dirrede under den kraftige orgasme.

Hun kan da tømme en pik så det er gjort sagde Knud med et smil, Elly kiggede på ham, hun gned stadig let på min pik, det kan godt være den ikke er så stor som denne sagde hun, men der har altid været stort indhold. Kom her, hun slap min pik, jeg vil smage lidt af din sperm, Knud gik hen til sin kone og lod den sperm indsmurte pik forsvinde i munden på hende. Jytte der havde sundet sig en smule, kiggede sulten på mig, nu vil jeg have noget pik i kussen, kom og læg dig på sengen. Jeg gjorde som hun ønskede, lagde mig på ryggen, pikken stod lige vejret, Jytte skrævede ind over mig, satte pikhovedet til fisseåbningen og satte sig ned så pikke røg i bund i en lang bevægelse.

Ååååååh jaaaaaa stønnede hun og lænede sig frem så de store bryster dinglede for mit ansigt, jeg greb det ene med begge hænder, satte munde på og bed i hendes stive brystvorter. Uuuhm aaaaahhh, straf mine patter skreg hun, pul min kusse, igen svømmede de vulgære ord fra hendes mund. Sperm og fissesaft rendte ned af min pik. Knuds pik var begyndt at rejse sig igen, han stod og onanerede til synet af Jytte der red min pik, hendes store røv hoppede op og ned, snart stod hans pik kampklar igen.  Elly skrævede ind over Jytte, Jyttes krop blev presset mod min, Elly tog nu fat i Jyttes balder og spredte dem, se Knud sagde hun, der er stadig et ledigt hul, Knud satte sig straks op bag os, Jyttes røvhul var stadig smurt ind i Knuds sperm der var løbet helt ned mellem hendes baller. Knud satte pikke mod røvhullet og pressede den i bund i et stød. Uuuuuuh ååhhhh jaaa, røvpul mit liderlige hul, mmmmm hvor er det godt at få pik i begge huller, fyld min kusse og røv med pik, Jytte var tæt på at komme igen.

Elly sad og gnubbede sin fisse op og ned ad ryggen på Jytte, hun gav Jyttes balder et par klask med hænderne. Knep det røvhul, pres din pik helt i bund, Elly opmuntrede ligefrem hendes mand til at gennemkneppe Jytte i røven. Åååååårhh guuuud, det går på mig igen, jeg koooommmmer skreg Jytte og hendes krop gennemrystedes igen og igen. Nu vil jeg også mærke noget pik sagde Elly, hun hoppede ned og lagde sig på knæ, Knud kom og knep mig fortsatte hun. Knud trak pikken ud af Jyttes røv, stillede sig bag Elly og trængte op i hendes fisse. Jytte væltede nærmest af min pik, hun rystede stadig over hele kroppen. Jeg fik mig drejet og skubbede mig ind under Elly så mit ansigt lå lige under hendes behårede fisse.

Jeg kunne nu tydeligt se Knuds pik der pumpede ind og ud af Ellys fisse, jeg pressede munden op mod hende og slikkede hendes klit. Elly greb om min pik, lukkede munden om den og begyndte at sutte energisk. Arrrrh ååårrhh, Knud stønnede højere og højere mens han kneppede sin kone i et stadig højere tempo, Elly stønnede nu også højt. Jeg kunne mærke det ikke ville vare længe inden jeg ville komme, det dunkede i min spændte pik. Jaaaa jaaaa jaaaaaaa ggggg, jeg kunne se hvordan Knuds pik begyndte at pumpe sin sperm op i Ellys fisse. Jeg kom med et brøl, spermen væltede ud af min pik og ind i munden på Elly. Knud trak pikken ud, spermen sprøjtede stadig ud af den, ud over Ellys fisse og ned i ansigtet på mig, jeg åbnede munden og greb den stadig sprøjtede pik mellem min læber. For første gang havde jeg en pik i munden og så spermede den oveni købet, jeg sank det bedste jeg kunne alligevel løb det ud af mundvigen på mig. Jytte havde nydt synet og gned hendes fisse frem til endnu en orgasme.

Fuldstændig tømt for energi, gik vi alle ind og satte os nøgne i sofaerne, nu skal vi vist have noget at styrke os på sagde jeg og hentede kolde øl og hvidvin i køleskabet.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.