Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

De næste par dage gik stille og roligt, pigerne havde travl med hinanden, det samme havde Kim og jeg. Vi gik nogle ture i naturen og hyggede os ellers i huset. Påskedag skulle Knud og Elly komme så skulle vi have en god frokost, Kim og jeg havde gemt påskeæg udenfor på grunden, faktisk havde vi også lagt påskeæg rundt omkring i klitterne, så kunne de der var ude og vandre måske finde dem, vi hyggede og i hvert fald med tanken.

Da Knud og Elly var kommet, satte vi os og spiste, bagefter gik pigerne på jagt efter påskeæg, selvom jeg tænkte de nok var blevet for gamle til det, så havde de det sjovt med at rende rundt og se hvem der fandt flest. Vi andre sad og snakkede, Kim og Elly var dybt i en samtale om at holde sig i form. Knud rykkede lidt tættere op mig, jeg har fået et problem, startede han, jeg har sgu svært ved at holde rejsningen, den kan sgu godt komme op at stå, men se er det ligesom begejstringen falder igen. Har du været forbi lægen spurgte jeg. Nej sgu da, Knud kiggede på mig som om jeg ikke var rigtig klog, jeg har ingen problemer med at komme, men pikken er bare halvslap. Jeg synes nu du skulle tage en snak med lægen, der er jo ikke sikkert det er noget fysisk, men så kan du da få det afkræftet. Hvad skulle det da ellers kunne være spurgte han. Psyken spiller jo også ind, de fleste i vores alder har prøver at få problemer med rejsningen, og hvis først man begynder af fokusere på det, så tror jeg det er selvforstærkende. Men tag da en snak med lægen, der findes jo behandlingsmuligheder. Tja det kan vel aldrig skade, pisse irriterende er det i hvert fald svarede Knud.

SEX I DAG?

Pigerne kom ind, jeg vandt triumferede Sofie, jeg fandt 6 æg, Julie fandt kun 4, så må i jo se om der er noget i der kan bruges sagde jeg. Sofie åbnede det første, det var ikke så stort, indeni var der en pakke kondomer, Sofie kiggede skuffet på dem, hvad i alverden skal jeg bruge dem til spurgte hun. Der er sgu ikke nogen drenge der skal i nærheden af min fisse. Det næste var noget større, hmm den ser spændende ud sagde Sofie, det var en womanizer, Sofie tændte den og satte fingeren på, mmmm den tror jeg er god, hun stak den ned i sine leggings, OH FUCK! Den suger på min klit, åhhh shit stønnede hun, hun trak den hurtigt op igen. Julie havde fået en finger vibrator i det første æg, hun fik også et med en womanizer i, nå Sofie jeg fik også sådan en.

Prøv den sagde Sofie, men ikke for længe så kan du bare ikke stoppe igen. Julie tændte for den, hun løftede sig nederdel og stak womanizeren ned i trusserne, holy shit udbrød hun, ejjj hvor er det godt, Sofie kom her Julie rendte ind til poolen og lagde sig på en af de tynde madrasser. Hun flåede sine trusser af og satte womanizeren mod klitten igen. Sofie var fulgt efter hende, Sofie trak sine leggings af, som sædvanlig havde hun ikke trusser på indenunder, hun lagde sig modsat Julie, og tog womanizeren ud af hånden på hende, og gav hende sin egen. Sofie spredte Julies skamlæber og lod en finger glider over klitten, hun tænde womanizeren og satte den mod den hårde knop, samtidig mærkede hun de pulserende vibrationer på sin egen klit. Begge piger stønnede og sukkede højt.

Dem ser vi ikke mere til foreløbigt grinte jeg, jeg håber ikke vi har fået byttet rundt på nogen af æggene, Kim lo, hvis et af de æg vi lagde rundt op i området indeholdt sådan noget, ville jeg gerne være mus og se reaktionen når det blev åbnet. Vi grinte allesammen ved tanken om de ansigtsudtryk der kunne komme ud af det. Kim rejste sig og gik ind til pigerne der lå højt stønnende og kom med små skrig ind imellem, nu kan i godt stoppe med det der, vi kan jo dårligt høre hvad vi selv tænke sådan som i skriger, Kim grinte lidt. Sofie kiggede alvorligt på hende, åh, er der en der er misundeligt stønnede hun og greb fat om Kims ene ankel. Julie satte sig op, et højt hvin, iiiiiiihhh Kim blev trukket omkuld af de to tøser.

Nej nu bliver jeg sgu nødt til at kunne se ordentligt hvad der foregår, sagde jeg, kom vi tager vores drikkevarer med ind til poolen og sætter os der.

Sofie, Julie og Kim tumlede rundt, Kim lå på ryggen, Julie sad på hug ved hendes hoved og holdt hendes arme fast, Sofie kæmpede for at trække trusserne af hende, Kim vred og vendte sig, stoooop! Tossede tøser grinte hun. Julie rykkede sig frem og satte knæene på Kims arme så hun selv fik hænderne fri til at hjælpe Sofie med trusserne, hun lænede sig frem med det resultat at hendes underliv kom lige op i ansigtet på Kim. Julie satte hænderne på Kims hofter for at holde dem mere i ro så Sofie bedre kunne trække hendes trusser af. Kim løftede hovedet, hun pressede munden mod Julies nøgne skridt og slikkede i et langt strøg fra klitten til røvhullet. Uhhhhh Julie hoppede af forskrækkelse så Kim fik armene fri. I det samme lykkedes det Sofie at få trusserne af hende.

Så hjælp mig dog! Skreg Kim til os, i sidder bare der, gør noget. Hun skubbede på Julies røv for at få hende væk fra sin brystkasse. Så må en af os jo hellere gøre noget sagde Elly, hun lagde sig på alle fire ved de kæmpende, greb fat i Kims arme og holdt dem fast, det var sgu da mig du skulle hjælpe, ikke dem grinte Kim, Elly bukkede sig og lukkede munden på hende med et tungekys. Sofie havde fået tændt en af womanizerene og satte den mod Kims klit. Ummmmh åhrmmmm, Kim forsøgte at vride underkroppen, Elly fjernede munden, åhhhhhh guuuuud uhhhh jaaaaa Kim kom voldsomt efter få minutter, Julie løsnede sit pres på Kims hofter. Elly rejste sig svedende og trak kjolen af, hun havde et smart frækt blonde bh-sæt på, brystvorterne stod ud af huller i bh’en og trusserne var bundløse.

Det her ender vist med at udvikle sig sagde jeg til Knud, jeg trak alt mit tøj af, og sad nu med en halvstiv pik og betragtede optrinnet foran os. Det udvikler sig sgu altid her hos dig grinte Knud og fulgte mit eksempel med tøjet. Julie havde rejst sig, hun trak af resten af sit tøj og stillede sig lige foran Sofie, Sofie løftede hovedet, satte sig lidt mere op og pressede ansigtet mellem Julies lår. Åhhhhh jaaaaa jeg kommer igen skreg Kim, womanizeren havde gjort sin virkning. Kom, Julie trak Sofie op, klædte hende af og kyssede hendes bryster, hun trak hende hen til poolen og de hoppede begge i vandet. Kim og Elly satte sig op, Kim lænede sig frem og suttede på Ellys brystvorter der stod stive frem gennem hullerne i bh’en, mmmm Elly småstønnede, nu skal du også få lov at prøve denne sagde Kim og tog womanizeren, læg dig ned. Kim satte den mod Ellys klit og tændte, ohhhh det føles skønt sukkede hun.

Min pik stod nu stiv og dunkende, skal jeg ikke lige mærke din lille stramme fisse sagde jeg og gik på knæ bag Kim, uden at vente på svar trængte jeg op i hendes våde indre, Kim lå på alle fire med er par fingre i Ellys fisse og womanizeren i den anden hånd, der pulserede på Ellys klitoris. Knud rejste sig også og kom hen til os, så kan du lige så godt tage min pik i munden sagde han og satte sig på knæ ved siden af Kim, åhhhh hvor skønt Elly stønnde højere og højere da Kim skruede op for tempoet på womanizeren. Mmmm . mmmm Kim suttede Knud pik og jeg kneppede hendes fisse i lange dybe stød.

Pigerne var stået op af vandet, Sofie havde lagt sig på massagebriksen, Julie stod foroverbøjet for enden og slikkede hendes fisse. Jeg får en utroligt trang til at gå hen til pigerne og trækker pikken ud af Kims fisse, rejser mig og siger til Knud at nu er der klar bane, han skynder sig at overtage. Elly stønner heftigt, åhhhhh jaaaa hvor er den god, hun gennemrystes af orgasmen der skyller gennem hendes krop, Kim smider womanizeren til side og slikker Ellys safter i sig. Jeg går hen til pigerne sætter mig på hug bag Julie, tager fat om hendes smalle hofter og presser ansigtet ind mellem hendes faste baller og begynder at slikke hendes lækre safter i mig. Åhhh yes sukker Jullie, min tunge arbejder på højtryk i både fisse og røvhul.

Knud er trængt op i Kims fisse og knepper hende i hurtige stød et stykke tid, så er det ligesom om han mister gnisten, og pikken bliver halvslap, for helvede bander han højlydt. Jeg har rejst mig, pikken gnider mellem Julies baller, jeg trængte op i hendes fisse, ohhhh jaaaa bare knep mig stønnede hun. Jeg kneppede hende nogle minutter, Julie stønnede dæmpet med munden begravet i Sofies fisse, jeg vil også mærke noget pik, stønnede Sofie, kan vi ikke bytte plads Julie. Knud har sat sig op i en stol Elly og Kim sidder på knæ ved siden af de spiller og sutter hans pik på skift, der går et stykke tid inden Knud kommer med en dyb brummen, hans pik er ikke rigtig stiv men indholdet fejler ikke noget, spermen vælter ud af ham i stride strømme som altid. Elly og Kim bliver fuldstændig smurt ind, de tungekysser mens spermen sprøjter op i deres ansigter. Sofie og Julie har byttet plads, Sofie står nu med røven bagud og min pik dybt pumpende i fissen mens hun slikker Julie til en orgasme der ryster hendes slanke krop. Åhhhh jaaaaa Julie skriger Sofie uhhhhhh du er så lækker, jeg kommer også, Sofies fisse trækker sig rytmisk sammen om pikken. Jeg trækker den ud lige før den eksploderer, kom her, slik den af på mig siger jeg, Sofie vender sig og Julie hopper ned fra bænken, Julie når lige at sætte sig på knæ ved siden af Sofie, så går den på mig, begge piger sidder med åben mund og fanger det meste. De mødes i et spermfyldt tungekys, det render ud af mundvigene på dem begge, inden de slutter af med at sutte pikken ren.

Da vi havde sundet os lidt tog vi alle et hurtigt brusebad, og en frisk dukkert i poolen inden Knud, Elly, Kim og jeg endte i saunaen, pigerne var ”trætte”, sagde de. Elly og Kim sad og kælede for hinanden, duften af fugtig fisse hang til sidst tæt i luften, vi må hellere gå ud inden vi koger over, sagde Elly. Klokken var blevet mange og Knud insisterede på at de skulle hjemad, de klædte sig på og vi tog afsked. Jeg kiggede på Kim, så har jeg min lille lækkerbisken for mig selv, jeg tog fat i hende og løftede hende op, vendte bunden i vejret på hende og begravede ansigtet i skridtet, uuhhhh Kim kom med et lille skrig af overraskelse, hun klamrede sig til mig, tab mig nu ikke. Jeg havde et fast tag omkring hendes talje, og slikkede og sugede de velsmagende safter i mig. Åhhhhhh fuck jaaaaaaa guuud jaaaaaaa Kim kom i en massiv orgasme, jeg lagde hende ned på gulvet og kneppede hende sønder og sammen til min pik fyldte den stramme fisse med sperm.

Stadig forpustet gik vi i seng og faldt hurtigt i søvn.

 

Slut på serien Svend og venner, fortsættelsen vil være under navnet: Sofie, Julie og Kim efterfulgt af en undertitel. Kom gerne med jeres kommentarer, konstruktiv kritik og ros modtaget med tak.

Klitluskeren

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.