Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

De næste par dage så jeg ikke noget til Sofie og jeg tænkte om de mon var rejst hjem fra ferieboligen. Lørdag formiddag sad jeg med min laptop og gennemgik nogle mails da det ringede på døren. Jeg rejste mig og åbnede, udenfor stod en nydelig, rimelig slank kvinde med langt lyst hår i en let sommerkjole. Allerede inden hun præsenterede sig var jeg klar over hvem det var, det var nærmest Sofie i en lidt ældre og lidt mere fyldig udgave.

Goddag sagde hun jeg hedder Jytte, jeg syntes lige jeg ville komme forbi med et par flasker vin som tak for du fandt min datters telefon. Hun rakte en gaveæske med vin frem mod mig. Tusind tak, men det er der nu ingen grund til svarede jeg, vil du ikke indenfor og have lille forfriskning spurgte jeg. Nej tak, Sofie sidder og venter i bilen, vi skal desværre hjemad sagde hun med et sørgmodigt blik i øjnene. Jamen hvis i ikke har travlt så hent da din datter og kom ind et par minutter. Jeg ved ikke rigtigt sagde Jytte, det var jo ikke for at komme til ulejlighed vi kom forbi. Det er ingen ulejlighed, jeg vil da nyde lidt selskab og jeg insistere på det.

SEX I DAG?

Jytte gik ned mod bilen holdt for enden af indkørslen, et øjeblik efter hørte jeg en dør blive åbnet og snart efter lukket igen. Nu kom mor og datter gående sammen op til hoveddøren. Sofie gik lidt bag hendes mor med et skælmsk blik i øjnene, jeg håbede ikke hun ville sige noget dumt der afslørede noget. De kiggede begge omkring i det stor rum, og selv Sofie kiggede sig omkring som om hun aldrig havde set stedet før. Ej mor udbrød hun, se hvor fedt der er en pool herinde, hun pegede ivrigt mod poolen. Hendes mor nikkede anerkendende og henvendt til mig sagde hun, det ligner et meget eksklusivt hus, det må være dyrt at leje. Det ville det sikkert være, men så er det jo godt jeg ikke er nødt til det svarede jeg med et smil.

Drikker du kaffe spurgte jeg Jytte, det gjorde hun, så laver jeg lige en kop frisk kaffe, hvad vil du gerne have spurgte jeg henvendt til Sofie. Har du en cola spurgte hun og blinkede med det ene øje. Vi satte os ved spisebordet. Jeg satte kopper på bordet hentede cola og glas til Sofie, hun skænkede cola i glasset og så tabte hun flasken så der sprøjtede cola på hendes kjole. Sofie! Hendes mor skældte ud, du er da en lille klovn din kjole er helt våd nu. Sid stille, så henter jeg en ren i bilen sagde hun, Jytte undskyldte, rejste sig og gik ud til bilen.

Jeg havde fundet en karklud til at tørre op med, Sofie smilte og trak op i kjolen, tog fat i trussekanten og trak den til side og stak et par finger op i fissen. Den er så våd og liderlig sagde hun med et frækt smil, synet gik lige i pikken der øjeblikkeligt rejste sig i mine bukser. Stop det! Udbrød jeg, din mor er tilbage om et øjeblik, hun lod fingrene glide ud og ind et par gange mere, så trak hun dem ud lod kjolen falde på plads, tog fingrene op til munden og slikkede dem rene for fissesaft. Mmmm sagde hun, det smager faktisk rigtigt godt. I det samme gik døren op, og Jytte kom tilbage med en ren kjole, gå ud på toilettet og skift sagde hun, jeg viste Sofie hvor nærmeste toilet var og gik tilbage og satte mig med en pik der dunkede i bukserne.

Sofie kom tilbage og vi sad og snakkede lidt om løst og fast, Sofie kiggede ind til poolen, må jeg tage en tur i din pool spurgte hun? Ja det må du da gerne svarede jeg, Jytte protesterede og sagde at de jo altså skulle hjem. Jeg spurgte om de skulle være hjemme på et bestemt tidspunkt, nej svarede Jytte, men vi har ikke huset længere så hjem det skal vi jo. Jamen hvis ikke der er noget der haster, så sker der da ikke noget ved at Sofie tager en dukkert svarede jeg. Yes! Sofie sprang op og nærmest løb ind til poolen, Jytte råbte, Sofie du har jo ikke engang din bikini på, men det var for sent, Sofie havde allerede trukket kjolen op over hovedet og sekundet efter sprang hun i vandet. Jytte der sad med ryggen til, rystede på hovedet, den skøre tøs udbrød hun, hun er så vild og spontan ind imellem.

Jytte fortalte at de havde lejet et lille hus i en uge mens hendes nu eksmand fik flyttet ud af deres hjem, vi blev gift da jeg var 20 og har været gift i 16 år, det gik fint i starten men nu er vi vokset fra hinanden, ingen fælles interesser og ingen erotik mere, det holder et forhold ikke til. Så har du også være meget ung da i har fået Sofie sagde jeg. Ja lidt ung kan man vel godt sige svarede Jytte, jeg var 23 da Sofie kom til verden, det gik nu op for mig at Sofie ikke var 16-17 år som jeg havde gættet mig til, hun var ikke mere end 15, Jeg gøs ved tanken om hvad der ville ske hvis det kom frem hvad vi havde foretaget os, jeg kiggede mod poolen og kunne nu se Sofie sidde på vippen med benene spredt ud til siden mens hun ihærdigt kørte en hånd rundt mellem benene og den anden kærtegnede hendes bare bryster der strittede frækt ud i luften. Jeg kiggede på Jytte og håbede hun ikke ville vende sig om.

Hvad så nu spurgte jeg, er ferien slut? Næ svarede Jytte, min er faktisk først lige startet, jeg har været på arbejde lige indtil i går, men pengene rækker ikke til mere ferie lige nu. Jeg skævede igen ud til poolen og kunne se Sofie ihærdigt fingerkneppe sin lille stramme fisse, det var svært at koncentrere sig om samtalen, min pik bankede og jeg havde den største lyst til at hive den frem og spille den af. I er da velkommen til at holde noget mere ferie her i huset, der er 7 gæsteværelser og ingen gæster, så der er plads nok, sagde jeg. I det samme lød et lille skrig fra Sofie efterfulgt af et plask da hun hoppede i vandet, Jytte drejede hovedet og kiggede efter hvad hendes datter havde gang i. Tak sagde hun, det er meget sødt af dig men vi vil ikke trænge os på. Det gør i heller ikke, jeg vil kun være glad for lidt selskab. I første omgang kan i da blive til i morgen, så kan vi se om i skulle have lyst til at blive længere.

Da Sofie var kommet op spurgte Jytte hende om hun havde lyst til at blive til i morgen? Jaaa! Svarede hun med det samme. Jeg viste dem hver deres værelse de kunne være i, der er eget toilet og bad til hvert værelse forklarede jeg, Jytte mente det da godt nok var det rene luksus. Resten af dagen hyggede vi os med lidt god mad og afslapning i de bløde sofaer. Jytte og Sofie sad overfor mig, jeg kunne ikke lade være med at tænke på hvad der var foregået der for blot få dage siden. Om aftenen trak jeg et par flasker vin op som vi kunne nyde mens snakken gik, Sofie havde klædt om til nattøj og sad i en lænestol og så et program i TV, ind imellem kunne jeg ud af øjenkrogen se at hun fra tid til anden stak fingrene i trusserne og bagefter sagde hunsmagte lidt på dem. Frække tøs tænkte jeg, og så mens hendes mor sad i samme rum.

Lidt senere rejste Sofie sig, jeg vil gå i seng nu, godnat sagde hun, godnat svarede både Jytte og jeg. Vi blev siddende og snakkede videre. Jeg fortalte lidt om mit ægteskab som var ved at gå i opløsning, da der heller ikke her var mere at bygge videre på. Min kone går mest op i shopping og i at spille tennis, jeg vil bare gerne nyde livet i naturen og det indbefatter bestemt ikke shopping. Jytte sad nu med benene trukket op, hendes kjole var røget lidt op, så jeg havde fri udsigt til hendes trusser, det var et par meget små næsten gennemsigtige g-streng så det ud til, trusserne sad lidt skævt, så den ene skamlæbe kunne ses tydeligt, stor, glat og fyldig, over den kunne jeg ane en stribe sort hår, hun trimmede altså hendes fisse tænkte jeg, mens liderligheden bredte sig i min krop.

Jytte og jeg var efterhånden blevet småberusede af vinen og hun fortalte at hun var en meget varmblodig kvinde, det var en af grundene til at det slet ikke gik mellem hende og hendes eks, hun var sikker på at Sofie havde arvet en hel del fra hende. Hun fortalte videre at hun en dag havde fået tidligere fri fra arbejde, da hun kom hjem, var Sofie ikke i stuen som hun plejede, hun bemærkede nogle lyde og gik forsigtigt hen og kiggede ind ad døren der stod på klem til hendes soveværelse, der på sengen lå Sofie med spredte ben, og en af sin mors dildoer dybt begravet i fissen. Jeg havde nær råbt hvad hun havde gang i, men stod i stedet som forstenet og kiggede på min lille datter, der åbenbart ikke var så lille mere.

Faktisk blev jeg helt våd mellem benene ved synet sagde hun, jeg listede stille tilbage, åbnede hoveddøren og lukkede den med et højlydt brag. Der gik ikke længe så kom Sofie med røde kinder mig i møde, hun havde taget en kort kjole på, den kunne ikke helt skjule at hun ikke havde haft tid til at tage trusser på og hendes lår glinsede af fugt. Jeg går lige ind og klæder om sagde jeg, gik ind i soveværelset, åbnede min natbordsskuffe og tog min DILDO, den var stadig helt fugtig, jeg kunne ikke lade være med at snuse til den, den duftede skønt af frisk fisse, jeg stak prøvende tungen på spidsen og smagte på det, det endte med at jeg slikkede hele dildoen ren for safter.

Hun sad nu og så helt flov ud over hvad hun havde fortalt, synes du ikke det er perverst spurgte hun? Jeg vidste knap hvad jeg skulle sige, historien havde gjort mig mere liderlig end jeg var i forvejen. Hvem afgør hvad der er perverst, sagde jeg, det må vel være op til den enkelte at afgøre med sin samvittighed. Jeg sætter mig i hvert fald ikke til dommer over andres lyster.

Klokken var blevet tæt på midnat, vi takkede begge for en hyggelig dag, Jytte gav mig et kram, jeg kunne mærke hendes store tunge bryster presse mod mig og forstillede mig hvordan hun så ud uden tøj på. Vi sagde godnat og vi gik hver til sit, jeg med en stiv pik i bukserne.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 46 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.