Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg må være faldet i søvn, og vågnede ved at nogen suttede energisk på min pik, jeg åbnede øjnene og kiggede ned, der lå Sofie i sin natkjole med min pik dybt i munden. Er du tosset røg det ud af mig, hvad mener du spurgte Sofie, er det ikke dejligt? Jo det er det da, men din mor er i et af værelserne i den anden fløj, hvad hvis hun vågner? Hun vil da ikke gå ind på dit soveværelse, nej det kan godt være men det kan være hun ville gå ind til dig og undre sig over hvor du var henne svarede jeg nervøst. Hun sov tungt da jeg gik sagde Sofie, jeg tro ikke lige hun vågner, hun bukkede sig ned og tog pikken i munden igen, hendes læber gled fra pikhovedet og helt ned til hun havde slugt hele pikken.

Vend dig om kommanderede jeg, hun vendte sig, og jeg trak hende ind over mig, løftede i natkjolen og begravede hovedet mellem hendes ben. Åhhh sukkede hun da jeg slikkede fra hendes klit og helt om til røvhullet, igen smagte jeg de skønne safter der flød fra hendes fisse og ned i munden på mig, væk var alle tanker om hendes alder, fornuften var endnu en gang pist væk, det var kun liderligheden der herskede. Hendes tunge arbejdede på højtryk på min pik, hun slikkede begærligt al pre spermen i sig og jeg svømmede endnu en gang væk i ren nydelse.

SEX I DAG?

Sæt dig på min pik og lad den fylde din lille stramme fisse sagde jeg, hun rykkede lidt ned i sengen, tog fat med hånden at satte pikhovedet mod fissen, hun kiggede sig over skulderen, er det sådan her du gerne vil have det spurgte hun og ventede ikke på svar før hun sænkede sig og lod pikke forsvinde op i det lille våde hul. Hun lænede sig forover så røven struttede lige mod mig, jeg kunne se hvordan hendes fisse blev fyldt fuldstændig ud, hendes lille røvhul nærmest kiggede indbydende på mig, jeg slikkede på en finger og pressede den langsomt op. Uhhh, din frække mand udbrød Sofie og red mere energisk op og ned mens jeg fingerkneppede hendes røvhul. Jeg måtte virkelig beherske mig for ikke at komme, Sofie rettede sig pludselig op, hoppede af pikken og pressede sin røv op i ansigtet på mig, jeg stak tungen ind i fissen og slikkede som en besat mens Sofie spillede min pik. Jaaaaa sukkede hun åhhh åhhh uhhh og så spændte hun ryggen i en bue og kom med et lille skrig, hele hendes krop dirrede og hun sang sammen mens hun stadig gned op og ned ad min pik som sprøjtede i fede stråler ud over hendes ansigt.

Hvor var det godt du fik mor overtalt til at vi skulle blive til i morgen sagde hun, ellers ville jeg ikke have fået mere pik. Hør her sagde jeg uden overbevisning i stemmen, det her går heller ikke, jeg kunne være din bedstefar, du er slet ikke gammel nok til alt det her. Okay bedstefar sagde hun med et grin, men din pik og min fisse mener noget andet. Hun lod en finger glide over kinden og stak den i munden for at slikke lidt sperm af. Hun sprang glad ud af sengen, godnat vi ses i morgen sagde hun og forsvandt ud ad døren.

Søndag morgen hentede jeg morgenbrød hos bageren og dækkede op til morgenmaden. Jeg tjekkede min mail, der var en mail fra min advokat der gerne ville have et møde mandag eftermiddag. Pokkers tænkte jeg, så er jeg nødt til at køre til Sjælland.

Jytte var den første til at stå op, hun kom iført en morgenkåbe der med bæltet strammet lige under brystet fik hendes bryster til at virke endnu større, godmorgen sagde hun stille mens hun tog sig lidt til hovedet, jeg blev vist lidt fuld i aftes sagde hun med et lille smil, jeg håber ikke du har alt for dårlige tanker om mig. Overhovedet ikke svarede jeg, jeg nyder når nogen viser mig tillid og betror mig deres hemmeligheder. Der er frisk kaffe på kanden. Jytte satte sig til rette, med vilje fik jeg skubbet en teske på gulvet, jeg fik den sparket lidt ind under bordet, hov udbrød jeg og bukkede mig ned for at samle den op, nå den er smuttet helt ind under bordet sagde jeg, Jytte undskyldte at hun ikke lige stak hovedet nedad, tror ikke det vil gøre noget godt for det lige nu grinte hun.

Det skal du ikke tænke på svarede jeg inden jeg forvandt ind under bordet, jeg løftede blikket og kunne se Jytte sidde med let spredte ben, sikke et syn. Jeg kunne se direkte op til den smukkeste topfisse, Jytte sov tilsyneladende nøgen som jeg selv, og havde ikke bekymret sig om at tage undertøj på da hun stod op. Hun havde en smal stribe mørkt hår tilbage, hendes venusbjerg stod svulmende, de indre skamlæber tittede indbydende frem i revnen, jeg blev helt varm ved tanken om måske en gang at få lejlighed til at lege med den. Jeg kravlede langsom tilbage mens jeg nød de sidste glimt.

Nu kom også Sofie, hun havde klædt sig på og så ud som om hun havde været i bad, håret var endnu vådt. Godmorgen sagde hun friskt og satte sig, har du et glas mælk spurgte hun, jeg tror da der er mælk i køleskabet svarede jeg, Sofie rejste sig og gik ud mod køkkenet, da hun var kommet gennem glasdøren mod køkkenet, bukkede hus sig ned, trak op i kjolen og afslørede sin nøgne røv, fuck hun er så fræk tænkte jeg.

Mens vi spiste, fortalte jeg at jeg var blevet kaldt til København, men at Jytte og Sofie var velkomment til at blive i huset, jeg regnede med at være tilbage tirsdag aften. Jytte sagde at det gjorde ikke noget, de var nok nødt til at tage hjem og se om eksmanden var færdig med at flytte sine ting ud. Min skuffelse må have kunnet ses, for Jytte fortsatte hurtigt, men vi vil meget gerne komme igen onsdag morgen hvis det er i orden. I behøver ikke vente til onsdag fik jeg sagt, jeg kan give jer en kode til låsen, så kan i bare selv låse jer ind og lade som om i er hjemme. Sofie sendte mig et frækt smil og slikkede med et provokerende blik en lille klat syltetøj fra mundvigen, hun kørte en finger hen over læberne, stak den i munden og suttede på den som var det en lille pik.

Da vi hen på formiddagen havde fået ryddet op efter morgenmaden, pakkede jeg et par få ting jeg skulle have med. Jeg lavede en kode til døren og gav den til Jytte, hun fik også mit mobilnummer så hun kunne komme i kontakt med mig hvis der skulle være behov for det.

Ved middagstid var jeg klar til at køre, altså du er da noget af det sødeste, Jytte gav mig et kram og et kys på kinden, takkede endnu en gang og lovede at de nok skulle sørge for at huset var låst når de tog afsted. Sofie kom også springende, jeg vil også give dig et kram sagde hun og sprang om halsen på mig, hun pressede sin krop tæt op ad mig, og hendes ene hån røg ned og klemte på bulen i mine bukser. Ha det godt til vi ses igen kvidrede hun glad, jeg tager nok en dukkert inden vi kører hvis det er ok, så vil jeg tænke på dig hviskede hun og stak kort tungen i mit øre.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 42 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.