Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var blevet onsdag og vejret var lidt trist, varmt men overskyet uden udsigt til opklaring i løbet af dagen, så den daglige tur i klitterne blev afløst af hygge på terrassen, her kunne jeg følge med i den livlige trafik der var til og fra stranden.

Hen på formiddagen kom Julie gående med sit tæppe under armen, hun kiggede mod huset og så jeg sad der, hej råbte hun, er det i dag du vil vise mig huset? Ja, du skal være velkommen kom blot ind. Hun fulgte mig ind i den centrale del af huset, der består af et stort rundt lokale hvorfra der er 5 grene der strækker sig ud kun adskilt af glasvægge, herfra har huset blandt de lokale fået navnet stjernen.

SEX I DAG?

Julie kiggede sig benovet omkring, hold da op det er stort, jeg tror det lille hus min mor har lejet kan være herinde i dette rum. Der er god plads sagde jeg, men det er sådan jeg kan lide det, nu skal jeg vise dig resten. Vi gik gennem de 5 grene, Julie fandt specielt pool området interessant, her er ud over en opvarmet pool og sauna en massagebriks og liggestole så der er mulighed for afslapning når vejret er dårligt udenfor.

Er du god til at massere spurgte Sofie, ja svarede jeg, det er i hvert fald hvad jeg tidligere har fået at vide. Okay sagde hun, trak sin kjole op over hovedet og sprang op på briksen, så må du bevis det sagde hun og lagde sig på maven. Hendes lille røv i de små trusser gjorde at min pik begyndte at røre på sig. Kom nu sagde Sofie, jeg trænger til en ordentlig omgang. Jeg fandt olien frem og begyndte at massere hendes ryg og skuldre, mmm det føles dejlig afslappende sagde Sofie, jeg arbejdede mig langsomt ned til trussekanten og blev mere og mere opstemt. Nu var det benenes tur, jeg lod hænderne glide hele vejen fra fødder op til lårene, indimellem gled de ned på inderlårene helt op til trussekanten. Efter et stykke tid, sagde Sofie at nu måtte det være nok med ryggen og vendte sig om så også maven kunne få en tur.

Hendes bryster lå nu og fristede, vorterne var stive og strittede lige op i luften, igen kom jeg olie på hænderne og begyndte at massere hende, ganske langsomt nærmede jeg mig brysterne og lod hænderne glide rundt om inden jeg med begge hænder greb begge bryster og gned olien ud over dem, Sofie lå med lukkede øjne og begyndte at trække vejret dybere og mere stødvis, det var tydeligt at hun nød behandlingen. Jeg gik nu videre til hendes ben imens min pik efterhånden var så hård at det spændte vildt i mine shorts. Jeg smurte olie ud på begge ben og lod hænderne glide langs inderlårene op mod trussekanten, jeg er bange for der skal komme olie på dine trusser sagde jeg, er det i orden jeg tager dem af? Ja svarede Sofie uden at åbne øjnene, og jeg tog fat i trusserne og mens Sofie løftede sig let, trak jeg dem langsom af.

Nu var jeg ved at min pik ved at eksplodere i mine bukser ved synet af den skønne fisse der kom til syne, den var næsten glat med bløde lyse dun, jeg fortsatte nu med at massere hendes ben, op ad inderlårene og lod fingrene strejfe hendes venusbjerg, det gav små gib i Julie hver gang mine fingre kom i nærkontakt og til sidst kunne jeg ikke lade være med at lade tommelfingrene gnide op af skamlæberne, skille dem let og lade en finger glide over hendes klit som nu var meget spændt. Sofie klynkede stille og vred sig lidt hver gang mine fingre rørte ved fissen.

Glemt var alt om almindelig massage og min koncentration var udelukkende om den lille lyserøde plet mellem hendes ben, jeg stak prøvende en finger op og mærkede hvordan hendes fissesaft nærmest løb ud af hende, fissen trak sig sammen om min finger hver gang jeg bevægede den og Sofie trak vejret endnu dybere. Endnu en finger kom op og jeg trykkede dem mod g-punktet mens jeg med den anden hånd legede med hendes klit. Sofie stønnede nu højlydt og vred sig under behandlingen, safterne drev nærmest ud af hendes fisse og massagebænken blev helt våd under hende. Jeg mærkede hvordan fissen trak sig mere og mere sammen om mine fingre, og pludselig kom der et skrig fra Sofie samtidig med at hendes krop rystende krampede sig sammen mens orgasmen skyllede gennem hendes krop, hun blev så urolig og pressede så meget mine fingre røg ud og jeg kunne se hvordan safterne drev ned mellem hendes røvballer.

Hold da op hvor var det dejligt udbrød hun efter et stykke tid, nu er det vist din tur til at få lidt massage hvis du har lyst, hun kom med at skævt smil da jeg sagde ja tak, det har jeg meget lyst til, men jeg er nødt til at smide mine shorts og jeg har ingen underbukser på grinte jeg. Jeg smed mine shorts og min pik stod lige ud i luften, pre spermen glinsede på spidsen af den, det havde været tæt på den gik i bukserne på mig da Sofie fik orgasme. Jeg kan ikke lægge mig på maven kan du godt se ikke, spurgte jeg, jo det er også lige meget, så kan du kun få massage på maven sagde Sofie med et grin. Læg dig ned slap af og luk øjnene, jeg gjorde som hun befalede, og kunne nu mærke olie blive smurt på min brystkasse, de små hænder gled op og ned fra brystet og ned mod skridtet. Hendes hænder gled nu ned til nosserne der hang tungt og spændt til bristepunktet, imens den ene hånd bearbejdede nosserne blidt tog hun med den anden om pikken og begyndte at spille den af i lange seje træk, det krævede al min koncentration ikke at skyde den af med det samme.

Efter et par minutter slap hun grebet og jeg fornemme at Sofie kravlede op på briksen, nu mærkede jeg noget meget blødt der gned mod min pik, jeg kunne ikke lade være med at kigge og så Sofie sidde overskrævs og gnide sin våde fisse op og ned ad min stive pik der nu glinsede af hendes safter. Ikke snyde sagde hun med et grin og jeg lagde hovedet tilbage og lukkede atter øjnene og hengav mig til nydelsen.

Jeg mærkede nu igen hendes hånd på min pik og straks efter gled den med et suk fra Sofie ind i hendes lille stramme hul, Sofie klynkede lidt da hun satte sig helt ned og lod pikken glide helt op i fissen, hun sad stille et øjeblik, hvorefter hun begyndte at ride pikken som om det var et derby hun deltog i, aldrig har jeg mærket en så stram og våd fisse på min pik, safterne drev ned af skaftet. Sofie stønnede nu højlydt og det samme gjorde jeg. Endnu en gang måtte jeg åbne øjnene og se hvordan det så ud, Sofie red energisk med lukkede øjne, hendes fisse var helt spilet ud af min tykke pik der glinsende gled ud og ind. Sofie var tæt på klimaks og fissen strammede mere og mere om pikken, med et brøl skød jeg min sperm langt op i hendes lille stramme fisse, samtidigt krampede Sofie, hele hendes lille krop sitrede og hun faldt sammen over mit bryst mens hun kom med det ene højlydte støn efter det andet.

Sofie blev liggende sådan i flere minutter og jeg kunne mærke hvordan fissen malkede hver en dråbe ud af mine fyldte nosser. Efter et stykke tid rejste hun sig op på hænderne, løftede sig lidt så pikken gled ud af hende med en svuppende lyd, sperm og fissesaft drev ned ad hendes lår. Et lykkeligt smil bredte sig på hendes læber da hun sagde, så har jeg også prøvet det og jeg forstod nu at det var første gang hun havde en rigtig pik i fissen.

Nu trænger jeg til noget at drikke sagde jeg, vil du ikke have noget at styrke dig på spurgte jeg. Har du en cola spurgte Sofie. Ja da, kom med ud i køkkenet. Vi tog tøj på og fandt en cola og en øl som vi tog med ind i centralrummet hvor der var bløde lædersofaer at sidde i. Sofie lagde sin mobiltelefon i sofaen lænede sig tilbage og vi drak lidt i stilhed, det har været en skøn oplevelse sagde hun efter et stykke tid og jeg kunne kun give hende ret, jeg havde nydt det i fulde drag. Jeg er nødt til at smutte nu sagde Sofie, hun rejste sig, gav mig et kys på kinden og væk var hun.

Noget tid efter fandt jeg hendes mobiltelefon, den måtte hun have glemt.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 48 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.