Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jytte og Sofie havde taget deres morgenkåber på og sad nu ved siden af hinanden. Jytte kiggede forlegent ned i gulvet mens hun nippede lidt til sin vin, jeg ved da ikke hvad der gik af mig sagde hun stille, hun løftede blikket og så skiftevis på Sofie og mig. Hvordan i alverden kunne i komme i tanke om sådan noget spurgte hun. Var det ikke dejligt spurgte jeg, jo men! Længere nåede hun ikke før Sofie brød ind. Jeg blev bare så opstemt da jeg så hvordan du lå derinde sagde hun, og jeg har altid syntes du så så indbydende ud mor fortsatte hun, jeg hat tit smugkigget ind til dig når du lå i din seng og legede med dig selv. Jyttes kinder blussede, men alligevel, begyndte hun inden jeg afbrød hende.

Sket er sket, det kan vi ikke lave om på, og vi nød det vist allesammen. Nu vil jeg vise jer mit hemmelige rum. Jeg tog mine nøgler og bad dem følge med ned i kælderen. Jeg låste døren op, vi gik ind i en lille teknikgang, herfra var der endnu en dør til et væsentligt større rum. Jytte og Sofie gik ind, jeg fulgte efter lukkede døren og tændte lyset. Der lød et gisp da de så rummet, væggene var mørkegrå, for enden var et kors med manchetter til hænder og fødder, en gynækolog bænk på hjul stod foran en gabestok, bagved stod en maskine hvorpå der kunne sættes forskellige dildoer, ved siden af gynækologbænken stod en sybian, fra loftet hang en elskovsgynge, langs den ene væg hang piske og spanskrør. En værktøjsvogn med et bredt udvalg af dildoer mv. stod midt i rummet, indholdet kunne ikke ses, men jeg vidste udmærket hvad den indeholdt af legetøj.

SEX I DAG?

Egentlig havde jeg fået indrettet rummet i håb om det kunne vække min kones interesse, både den erotiske og generelt for at komme med i sommerhuset. Hun havde dog blot kaldt mig pervers og ikke rigtig klog hvis jeg troede det var noget hun ville deltage i. Siden havde hun ikke været med herover, men det tror pokker, hun har jo haft travlt med at blive pulet i alle huller straks jeg var ude af huset.

Hold da kæft udbrød Jytte, Sofie stod tavs, hendes udtryk i ansigtet var en blanding af skræmt og spændt. Det her er så mit hemmelige legeværelse sagde jeg, det har desværre ikke været brugt rigtigt tidligere, men det kan vi jo lave om på nu. Giv mig morgenkåberne, dem får i ikke brug for det næste stykke tid. Sofie lod sin morgenkåbe faldt til gulvet. Jamen begyndte Jytte. Ikke noget jamen afbrød jeg og gik hen og rev med et snuptag morgenkåben af hende. Du kan jo godt li det på den lidt hårde måde, ikke sandt sagde jeg og greb hendes lange hår, trak hendes hoved let bagover og førte hende hen til gabestokken. Hun stod nu foroverbøjet, brysterne hang tungt under hende og røven struttede indbydende bagud. Jeg gav den et ordentligt klask med hånden. Av uhh, klynkede hun og vred sig så godt det kunne lade sig gøre. Jeg stak hånden ind mellem hendes ben, hun var allerede godt våd igen, kunne jeg mærke.

Nu gik jeg hen til Sofie og stak et par fingre i munden på hende, smag på din mors safter sagde jeg. Hun suttede villigt på mine fingre. Kom her og sæt dig, jeg pegede på sybianen, Sofie satte sig lidt tøvende ned og lod den lille DILDO der var montere glide op i fissen med et lille suk. Jeg gav hende fjernbetjeningen, nu kan du selv styre tempoet sagde jeg, jeg vendte mig mod Jytte. Der lød et lille gisp fra Sofie da en langsom metodisk brummen fortalte at hun havde tændt får den.

Hvad skal vi nu gøre ved dig sagde jeg henvendt til Jytte, nu står du jo og kan nyde synet at din lille datter der tilfredsstiller sit grådige hul. Jeg tog et par brystklemme og en flogger fra væggen klemmerne blev sat på, av uuuu lød det, jeg hængte nogle vægtlodder i klemmerne, de trak i hendes brystvorter, hun klynkede endnu mere da de første slag ramte hendes spændte baller, der langsomt skiftede farve, jeg tvang hende til at sprede benene og rettede floggeren så de sidste slag ramte mellem hendes ben, de ramte lige så de dækkede hele vejen fra røvhullet op over fissen, snerten slog mod den spændte klit. Jytte skiftevis stønnede og klagede sig i takt med behandlingen, med våde øjne kiggede hun på sin datter der havde sat tempoet op så der nu var en hørbar brummen blandet med hendes stønnene åndedræt.

Jeg fandt glidecreme og en dobbelt dildo i værktøjsvognen, smurte glidecreme mellem Jyttes baller og stak prøvende en finger op i røven på hende, hendes røvhul virkede meget stramt, nej nej klagede hun sig, samtidigt med hun stødte røven bagud. Dobbeltdildoen bestod af en dildo på ca 15 cm. Ikke så tyk som min pik, og en på ca 20 cm. Denne var til gengæld en del tykkere omkring 7 cm. I diameter, her kunne jeg ikke være med. Jeg monterede dildoerne på maskinen og justerede højden så den passede, Jytte stod nu med dildoer placeret ud for begge hendes huller, jeg smurte lidt glidecreme på den lille dildo, nu skal du få fyldt dine grådige huller sagde jeg og tændte maskinen, begge dildoer trængte langsomt ind i hver deres hul.

Åhh nej nej, det er for meget skreg hun, mens jeg øgede tempoet på maskinen så dildoerne nu pumpede ud og ind af hendes huller. Safterne drev ned ad lårene på hende, mens hun stønnede stadig kraftigere. Et skrig fra Sofie fortalte at sybianen havde gjort sit arbejde, hun sad nu og rystede i hele kroppen.

Jeg smed mine shorts og gik om foran Jytte, min halvstive pik hang lige foran hendes ansigt. Sut min pik, sagde jeg og pressede den mellem hendes læber, den skal gøres helt klar til at kneppe din datter. Hun rettede sine øjne op mod mig, en tåre rendte ned ad hendes kind mens hun begærligt suttede på min pik.

Læg dig op på bænken sagde jeg til Sofie og pegede på gynækologbænken, læg benene op i bøjlerne, hun rejste sig, der lød en lille svuppende lyd da dildoen røg ud af hendes fisse, safterne rendte ned over sædet. Sofie lagde sig op på bænken med benene spredt langt ud til siden, hendes lille fisse lå våd og åben klar til at blive brugt. Jeg trak min nu stive pik ud af munden på Jytte, skruede lidt op for tempoet på maskinen der kneppede hendes røv og fisse. Nu skal du se hvordan det ser ud når din datter får en rigtig pik, sagde jeg og gik hen til Sofie.

Åhh uhhh jeg kan ikke klare mere lød det fra Jytte, jeg stoppede maskinen så hun nu stod med dildoerne i bund, jamen så må du jo hellere bare stå der og kigge lidt svarede jeg, tog fat i min pik og lagde hovedet mod Sofies fisseåbning, med et fast tag om hendes hofter pressede jeg pikke i bund, åhhh jaaaa stønnede Sofie giv mig pik til den går på mig, knep min liderlige fisse. Jeg tændte igen maskinen som atter pumpede ud og ind af Jytte. Åhhhhh guuuud det fylder min røv og kusse helt ud, jeg kommer nu skreg hun, hun spændte i hele kroppen og hendes ben dirrede da orgasmen skyllede gennem hende.

Sofie klynkede mere og mere, hendes fisse blev virkelig blokket ud, åhh jaaa jeg vil komme igen skreg hun, fissen krampede sig sammen om pikken. Jytte skreg, jaaa knep den lille ludertøs, og gennemrystedes af endnu en orgasme. Nu kunne jeg heller ikke holde til mere, jeg trak pikken ud, det første sprøjt ramte Sofie fra lige under brysterne og helt ned over hendes klitoris, hurtigt pressede jeg pikken i bund i hende og tømte resten af min sperm langt op i fissen. Sofie rystede stadig da jeg trak mig ud, jeg skubbede bænken helt hen foran gabestokken så Sofie nu lå med skridtet lige foran hendes mors ansigt.

Slik din datter ren kommanderede jeg og tog fat i Jyttes hår og pressende hendes ansigt helt ned i fissen på Sofie, spermen der var presset ud af Sofies krampetrækninger, løb ud af hende og ned over hendes røvhul. Sørg for at få det hele med sagde jeg og holdt hendes hover fast mellem benene på Sofie. Fuck hvor er det frækt mumlede Jytte mens munden arbejdede ihærdigt i hendes datters fisse, hele hendes ansigt glinsede af sperm og fissesaft. Jeg lod mor og datter fornøje sig et stykke tid. Da jeg mærkede pikken begyde at rejse sig igen slukkede maskinen der stadig havde pumpet stille og roligt i Jyttes huller. Jeg gik om og trak den væk. Åhhh mor hørte jeg Sofie stønne, stik din tunge op i mig, ja jaaa jaaaaaa aaaaaaaah, Sofie kom i endnu en orgasme. Jeg pressede mit pikhovet mod Jyttes røvhul, nej neeej, den er alt for stor klagede hun da pikhovedet gled indenfor, vrøvl sagde jeg og pressede pikken i bund.

Sofie var hoppet ned fra bænken, hun sad nu sammenkrummet under hendes mor, og suttede og slikke på hendes store klitoris mens jeg røvpulede Jytte der skreg og stønnede af vellyst. Ohhh uhhh jeg kan ikke holde til mere, slik min kusse din lille tøjte, knep det røvhul, det væltede ud med vulgære ord fra hendes mund. Ja ja jaaaaa guuud skreg hun, safterne sprøjtede ud af hende, Sofie sank og slikkede begærligt alt hvad hun kunne, Jytte rystede over hele kroppen, hendes røvhul trak sig sammen og malkede min pik, jeg kunne mærke jeg var tæt på igen. Åbn munden sagde jeg til Sofie, trak pikken ud og sendte en stråle af fed sperm ind i munden på hende, sperm og safter fra hendes mor rendte ned over hendes bryster og videre ned til hendes våde fisse, en hånd gned rytmisk mellem hendes ben der dirrede og krampede mens den gik på hende endnu en gang. Jeg åbnede gabestokken så Jytte kunne komme fri, hun fald sammen på gulvet ved siden af sin datter der tog om hende og gav hende et kys.

Den nat sov vi alle i min store dobbeltseng.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 52 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.