Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er en midaldrende mand på 58 år, gift med min kone i 30 år og udefra set med det perfekte liv. 

Allerede i 2015 trak jeg mig fra arbejdsmarkedet efter at have solgt min virksomhed til en kapitalfond, virksomheden havde jeg arvet fra min far, og siden fået den til at vokse og blive meget succesfuld inden for sit felt.

SEX I DAG?

Jeg har altid drømt om et sommerhus ved vestkysten men aldrig haft tiden til det, det fik jeg nu. Huset blev bygget lige efter mine ønsker tæt på havet med kun klitterne foran.

Min kone er ikke så meget for vestkysten, hun vil hellere være hjemme i Gentofte hvor vi bor, så jeg er som oftest i sommerhuset alene, det var jeg også her tidligt på sommeren 2018.

Når vejret er godt nyder jeg at ligge i en gryde i klitterne og solbade, og det gjorde jeg også den dag jeg vil starte min historie. Jeg havde vel været der omkring en halv times tid og småslumrede som så ofte før, solens varme på min nøgne krop gør mig altid småliderlig, så min pik havde rejst sig lidt og hånden fandt den af sig selv og gned langsomt på den. Jeg fornemmede pludselig noget der tiltrak min opmærksomhed, og uden at bevæge mig yderligere kunne jeg ud af øjenkrogen skimte et hoved og en hånd der holdt et eller andet betragte mig fra en klit lå lidt højere oppe.

Jeg blev ved at gnide pikken et par minutter mere inden jeg drejede hovedet mod stedet hvor jeg havde set den der lurede, hovedet forsvandt med det samme, og jeg lå nogle minutter og kiggede om det skulle dukke op igen. Min nysgerrighed var vagt og efter endnu et stykke tid trak jeg mine shorts på og listede stille op mod klitten, jeg ventede ikke at finde nogen deroppe men nærmede mig alligevel så stille som muligt. Stor var min overraskelse da jeg kunne se over kanten og ned i en gryde hvor der lå en pige med hovedet drejer en smule væk, hun havde en mobiltelefon i den ene hånd og den anden i sine små bikinitrusser, ud over det havde hun ikke noget på.

På mobiltelefonen kørte en kort VIDEO af mig der gned på pikken, det var altså det hun havde lavet. Det var en slank pige med lidt struttende ungpige bryster, jeg anslog hende til at være omkring 16-17 år, synet af hende der lå der eg legede med sig selv fik omgående min pik til at true med at sprænge mine shorts, det dunkede i den af liderlighed.  Jeg rømmede mig og spurgte om hun godt var klar over at det var forbudt at filme andre uden deres samtykke?

Pigen blev åbenlyst forskrækket, drejede hovedet mod mig og tabte mobiltelefonen, undskyld begyndte hun inden jeg satte en finger op for læberne for at tysse på hende. Hun kiggede på mig med at forskræmt blik og hånden i trusserne var også trukket op. Vil det ikke være meget bedre at se i virkeligheden spurgte jeg samtidigt med at jeg trak mine shorts ned. Min pik prang ud og stod stiv lige ud i luften.

Jeg satte mig på knæ ved siden af hende, tog fat om pikken og begyndte stille at gnide op og ned på den, du skal ikke være flov, sagde jeg, det er i orden du leger med din fisse imens jeg spiller pik. Langsomt faldt hun lidt til ro og hånden fandt igen ned i bikinitrusserne, jeg kunne se hun gned energisk på klitten, ind imellem så det også ud til hun fingerkneppede sig selv. Min pik var ved at eksplodere over synet og jeg måtte beherske mig for ikke at sprøjte min sperm ud med det samme. Pigen lå nu med halvt lukkede øjne og kiggede på mig mens hun stønnende mere og mere højlydt, fingrene arbejde ivrigt i trusserne, og der gik ikke mange minutter før hendes krop spændtes i en bue og orgasmen skyllede gennem hendes krop, et lille skrig forlod hendes mund og hendes krop sitrede da min sperm sprøjtede ud over hende mave i fede stråler.

Da vi havde sundet os lidt, spurgte jeg om hendes navn, om hun boede her i området osv. Hun Hed Sofie og var på ferie med hendes mor, moren var for nyligt blevet skilt fra hendes far og ferien var blot for at komme lidt væk fra hjemmet mens faren flyttede ud. Hendes mor hed Jytte men havde ikke ferie endnu, så hun var nødt til at sit arbejde, derfor var hun alene taget ned til stranden.

Jeg fortalte at jeg næsten dagligt kom herned i klitterne og at jeg havde det store hus lige inden stien der førte herned. Åh, er det stjernen spurgte hun, og fortalte at hun og hendes mor havde snakket om at det var et fantastisk flot og kæmpestort hus.

Inden vi gik hver til sit sagde jeg at hun var velkommen til at kigge ind hvis hun en dag skulle få lyst til det, så skulle jeg gerne vise hende hele huset.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 35 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.