Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Fredag formiddag snakkede Jytte og Sofie i telefon, Emil var meget stille da vi spiste og han sad og kiggede ned i jorden det meste af tiden, han undgik helt øjenkontakt med mig grinte hun, jeg tror han var flov over hvad der var sket. Bare du nu passer på min skat, sagde Jytte, Sofie beroligede sin mor med at hun nok skulle være forsigtig og sagde at hun var sikker på at Emil ikke ville sige noget. Vi skal på Dyrehavsbakken i dag, og så er der kun 2 dage til du kan komme og hente mig, jeg elsker dig mor, og jeg savner både dig og Svend. Jeg savner også dig min frække tøs sagde Jytte som afsked.

Jytte ville gerne besøge hendes mor og se hvordan det gik. Vi tog begge afsted, Jytte havde fortalt hende at hun og Sofie havde fået lov at holde ferie i mit hus. Det tog lidt over en time så var vi fremme, Hendes mor boede i et lille hvidkalket hus på højst 80 kvm. Det lå flot med åbne marker omkring, en mindre vej kørte forbi huset men der var meget fredfyldt. Der var dækket op med kaffe og kage og vi tilbragte et par meget hyggelige timer hvor snakken gik lystigt. Jeg kunne ikke lade være med at tænke på om Jyttes mor var lige så varm og liderlig som hendes datter og barnebarn

SEX I DAG?

På vej tilbage skulle Jytte tisse, jeg drejede derfor ind på en rasteplads, der var en bred stribe træer der gjorde at stedet lå ugeneret fra vejen. Jytte kiggede efter en toiletbygning men en sådan var der ikke, men jeg skal altså sagde hun. Vi stod ud af bilen, Jytte løftede op i sin kjole og trak trusserne af, hun smed dem ind på sædet. Jeg går lige herind sagde hun og pegede ind mellem træerne bag hende. Vi fulgtes ad, hun satte sig og løftede kjolen og begyndte at tisse, der stod en kraftig stråle fra hende fisse, ahhh sukkede hun, det var tiltrængt, hun rystede lidt med røven som for at få den sidste dråber med. I det samme lød en stemme, det ser sgu da godt ud det der, en mand trådte frem bag et træ, han havde stået bag Jytte med fri udsigt til hendes store røv.

Er i her kun for at tisse spurgte han, hvad mener du svarede jeg. Jeg tænker om i måske var ude efter noget frækt, det er et ret benyttet dogging spot her. Dogging? Jytte lignede et stort spørgsmålstegn, ja, manden forklarede at dogging var sex med tilfældige fremmede i det fri, han tog sig i skridtet, den er klar hvis det skulle være, og jeg er klædt på, han åbnede hånden og viste et kondom. Jytte kiggede først på mig, derefter på manden, tja det var da egentligt ikke derfor vi stoppede, hun rakte en hånd frem og greb om bulen i den fremmedes bukser. Hmmmm, jeg tror da også den er klar sagde hun, trak lynlåsen ned og fiskede en tyk pik frem, mmmm den ser da ud til at kunne gøre noget godt for min kusse, hun vendte sig, løftede kjolen op og bukkede sig med røven direkte mod den fremmede, det gør vel ikke noget spurgte hun mig, jeg rystede på hovedet, næ vi skal da ikke nå noget til en bestemt tid svarede jeg.

Den fremmede fik travlt, han trak bukserne ned om anklerne, rullede kondomet på sin stive pik, han tog fat om Jyttes hofter og uden yderligere snak pressede han pikken i bund, uhhhh jaaaa sukkede Jytte, knep så den kusse. Den fremmede stønnede kraftigt og kneppede Jytte i et voldsomt tempo. Nu dukkede der flere mænd frem mellem træerne, to, tre, fire, fem talte jeg. Hold da kæft hvad er det her for et sted tænkte jeg, det var altså ikke familier der var på skovtur der holdt parkeret på rastepladsen. Ooooorrrhhh, den fremmede der kneppede Jytte, kom med en dyb stønnen, ja ja, tøm din pik i min kusse sukkede Jytte. Den fremmede trak pikken ud, hev kondomet af og smed det fra sig. Jeg rømmede mig højlydt, det mindste du kan gøre, er da at tage dit affald med dig sagde jeg venligt men bestemt. Manden undskyldte og samlede kondomet op inden han skyldte sig mod parkeringspladsen.

Flere af de andre mænd var trådt frem og stod med pikken og gned den ihærdigt, Jytte rettede ryggen, og kiggede sig omkring, nææ der er flere sagde hun, trak kjolen af og lagde den i skovbunden, hun smed sin bh, så de store bryster med stive brystvorter kom frem i lyset, hun smed sig ned på kjolen på alle fire. Er der andre der trænger til noget liderlig kusse, sagde hun højt. En ung mand smed sine bukser og trådte frem, skal jeg tage et kondom på, spurgte han Jytte. Ikke for min skyld svarede hun, jeg har fået sat en stopper for formeringen og hvis du ingenting fejler, så kom med den pik og knep min kusse.

Jeg stod og smilede lidt for mig selv, Sofie har det ikke fra fremmede tænkte jeg, aldrig havde jeg oplevet så liderlig en kvinde tidligere. Den unge mand faldt på knæ bag Jytte satte pikken mod hendes fisse og stødte den i bund. Åhhhh jaaaaaa giv mig noget pik skreg hun, den unge mand fandt ind i en jævn rytme, efter hånden kom de andre frem, helt hen til de to der var i fuld gang. En satte sig foran Jytte med pikken klar, hun greb den i munden og suttede begærligt på den. Jeg trådte et par skidt tilbage, tog min mobil frem og filmede seancen.

Der stod nu seks mænd omkring Jytte ud over den unge mand der kneppede hende til den store guldmedalje og ham hun havde i munden. De stod alle og gned vellystigt på deres pik. Jytte stønnede mere og mere, hun lød som om hun var tæt på at komme. Den unge mand stødte pikken i bunde endnu et par gange, så kom han med et brøl og afleverede hele sin ladning i fissen på Jytte. Jaaaaa aaaa aaaa fyld min kusse skreg Jytte mens han tømte sig dybt i hendes fisse.

Den unge mand trak pikken ud, det dryppede med en blanding af fissesaft og sperm fra Jyttes fisse, den næste stod allerede klar, han havde en lang tyk pik, så jeg var spændt på hvordan Jytte ville reagere på den. Han satte sig til rette bag hende, satte pikhovedet, mod fissen og pressede den op, åhhhhh jaaaaa uhmmm giv mig mere pik i min sultne kusse, knep den i bund, fyld min kusse med sperm, giv mig pik helt i bund, åhhhh min kusse er så sulten efter at blive brugt, sprøjt den kusse fuld af safterne fra din pik. Jytte var i en anden verden nu. Jytte tog imod den ene stive pik efter den anden, spermen rendte ud af hendes fisse hver gang en ny havde tømt sig dybt i hende. Kjolen der stadig lå under hende var efterhånden drivvåd af sperm og fissesaft der lå i en helt lille sø mellem hendes ben. Manden hun havde sutte pik på, havde ladet sin pik sprøjte i munden og ansigtet på hende. Et par stykker havde blot spillet deres pik af og havde sprøjtet ud over hendes ryg.

Den sidste var netop trængt op i hende, sperm og fissesaft lød ud af fissen dan han stødte pikken i bund til roden, Jytte havde lagt sig på ryggen, hun stønnede mere og mere heftigt igen, giv mig den pik, jeg vil mærke den sprøjte i min kusse, skreg hun, tøm dine nosser i mig, lad min kusse malke din pik for alt din sperm, fyld mig op. Åhhhhh uhhhh jaaaaa, Jytte kom for 3. eller 4. gang samtidigt med at manden der kneppede hende, sendte sin ladning op i hendes fisse. Han trak sig hurtigt ud, hev bukserne på plads og forsvandt.

Jeg havde stået et stykke tid og spillet pik til synet, nu gik jeg hen til Jytte, satte mig ned mellem hendes ben, gned pikken et par gange op og ned mellem hendes hævede skamlæber, den var nu godt fedtet ind i diverse safter, løftede hendes røv og satte pikhovedet mod røvhullet og pressede pikken ind. Uuuhhh  åhhhhhh hvor godt hulkede Jytte, jeg stødte pikken i bund i til roden, Jytte hulkede af vellyst, åhhhhh lad mig mærke din pik røvpule mig, jeg tog et fast greb om hendes brede hofter, og kneppede røvhullet  med dybe lange stød. Jytte krampede sammen i endnu en orgasme, jeg pressede min pik en sidste gang i bund inde jeg med et brøl skød den første ladning langt op i hendes røvhul. Jaaaaa jaaaaa jaaaaaaaaaaaaa, Jyttes røv trak sig sammen om min pik og malkede til jeg var fuldstændig tømt for safter.

Jytte lå i flere minutter helt livløs efter jeg havde trukket mig ud, hun var fuldstændig smurt ind i sperm og fissesaft. Langsomt satte hun sig op, hold da kæft, det var ikke lige hvad jeg havde forventet da jeg skulle tisse sagde hun med et sagligt smil. Hun rejste sig, samlede sin kjole op og tog den på.

Fuldstændig udmattet fulgtes vi til bilen og kørte resten af vejen i tavshed. Da vi kom tilbage til huset, gik Jytte i bad, jeg sørgede for lidt mad til os som vi spiste i uden der blev sagt meget. Efter maden sad vi og slappede af i de bløde møbler. Det er noget af det vildeste jeg har prøvet at få så meget pik i kussen på så kort tid sagde Jytte, ja det var ret vildt, jeg tror du har fået pik af 8-10 mand, en hel del af dem tømte pikken i dig uden kondom, svarede jeg. Mmmmm det var så godt sagde Jytte, jeg elsker at få pik, prikken over i’et kom da du tog mig i røven til sidst. Nu føler jeg mig bare brugt, øm og træt, men på den gode måde sagde hun.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.