Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Da jeg hen på eftermiddagen ankom til mit hus i Gentofte, var det tomt, jeg gik ind i soveværelset, sengen var uredt, et par af min kones trusser lå under sengen, det ene gæsteværelse bar også bræg af at have været i brug, rengøringshjælpen havde jo fri i weekenden og min kone har nu har aldrig været det store ordensmenneske så egentligt, undrede det mig ikke. Vi havde talt sammen et par gange i ugen løb, men hun vidste ikke jeg ville komme, det undrede mig dog at hendes bil holdt i garagen.

Jeg trak en øl op og gik derfor i teknikrummet for at gennemse noget af videoovervågningen jeg havde fået installeret i huset. Der var ikke sket meget i ugen der var gået, jeg kunne se min kone komme hjem med poser efter shopping et par af dagene, hun var også gået ud og ind i sit tennisoutfit en del gange, hendes træners bil så jeg også ankomme og køre igen, ellers var der ikke meget aktivitet før fredag eftermiddag.

SEX I DAG?

Fredag omkring kl 16 kørte en bil op i indkørslen, det var konens tennis træner, få øjeblikke efter kom endnu en bil, jeg genkendte den som en af min kones veninder, hun trådte ud sammen med en yngre mand, de var alle klædt på til tennis. Jeg tænkte ikke videre over det, da min kone tog imod i døren, og de gik sammen om mod tennisbanen i haven.

Efter en lille times tid kom alle tilbage, veninden og træneren hentede en taske hver i deres biler og gik ind i huset, jeg kunne se hendes veninde og den unge mand fik vist gæsteværelset, de gik ind og lukkede døren. Min kone gik mod soveværelset, jeg havde ikke set hvor hendes træner var blevet af, det fandt jeg dog ud af da jeg slog om til kameraerne der dækkede værelserne. Træneren sad på sengekanten kun iført underbukser, han rejste sig og gik hen til min kone, tog om hende og gav hende et kys. I gæsteværelset så jeg veninden og den unge mand smutte nøgne ud på badeværelset, jeg hørte bruseren blive tændt.

Jeg er så svedig hørte jeg min kone sige, hun vred sig ud af trænerens arme og begyndte at klæde sig af. Hun så nu stadig godt ud efter alle de år, fast og stram røv, store tunge bryster der hænger en smule med store brystvorter. De forsvandt begge på badeværelset, også her blev bruseren tændt. Jeg sad og forbandede at jeg ikke havde bedt om der blev sat kameraer op på badeværelserne. Der gik dog ikke lang tid før de alle kom ud, alle havde taget en morgenkåbe på, og de samledes nu i stuen, jeg kunne høre min kone bestille mad fra en nærliggende restaurant, det skal leveres tak, sagde hun.

Da manden var ankommet satte de sig parvis på hver side af spisebordet, der var sat vin på bordet og det så ikke ud til nogen af dem holdt sig tilbage, de skålede, drak og fyldte glassene igen og igen. Selvom kameravinklen ikke var den bedste, kunne jeg ane trænerens hånd glide op ad låret på konen, der villigt spredte benene så der var bedre plads, hendes veninde sad også lidt uroligt på stolen så det ud til, her kunne jeg på grund af bordet ikke se hvad der foregik. Nu vil jeg sgu ind i det bløde hørte jeg min kone sige, hun gik i dagligstuen, tændte for noget stille musik og satte sig i sofaen, slog morgenkåben til side og sagde højt, nu er jeg klar til en mixdouble mere.

Nu kunne jeg bedre forstå hvorfor hendes sexbehov var faldet efter hun havde fået tennis som interesse. Det krævede en kold øl mere inden jeg kiggede videre. Jeg glædede mig over at dagligstuen var udstyre med flere kameraer, så den var dækket fra flere vinkler. Alle fire befandt sig nu i stuen, konens veninde smed sin morgenkåbe fra sig, hun var en velproportioneret kvinde med runde former, meget store bryster der hang tungt ned, hun skubbede sofabordet væk og knælede ned foran min kone og begyndte at slikke hendes fisse. Den unge mand og træneren smed hurtigt morgenkåberne, den unge mand tog fat om nakken på min kone og pressede sin halvstive pik i munden på hende, veninden lå med røven strittende indbydende og træneren lagde sig på knæ bag hende og begravede hovedet mellem de store røvballer men han spillede sin pik. De stønnede nu alle højlydt, den unge mand trak sin nu stive pik ud af munden på konen, han lagde sig på gulvet og kommanderede, kom så din mær, så skal du få pik til du segner. Min kone rejste sig, skrævede over den unge mand og satte sig med et suk så pikken gled i bund, hun begyndte nu at ride ham, hold kæft hvor er det godt med noget ung pik i min liderlige skøgefisse hørte jeg hende sige, veninden havde lagt sig så konen kunne slikke hende og træneren stod nu bag dem med kampklar pik, han spyttede på fingrene og gned det ud over pikhovedet, greb fat om konens hofter og pressede pikken mod hendes røvhul. Åhhhh jaaaa skreg hun, knep det røvhul, lad mig mærke din pik helt i bund.

Veninden havde flyttet sig, så hun nu sad over hovedet på den unge mand der lød som om han var lige ved at blive kvalt. Min kone stønnede højt mens hun blev gennem kneppet i begge huller. Jaaaaa jeg kommer skreg hun og hedes krop rystede så voldsomt at den unge mans pik faldt ud af fissen på hende, træneren holdt der havde godt fat i hendes hofter blev ved at røvpulede hende i dybe stød.

Nu vil jeg sgu også have noget pik sagde veninden, skubbede min kone til side og satte sig over den unge mand pik, samtidigt med at hun red pikken kyssede hun min kone dybt og krævende. Træneren trak nu pikke ud, rejste sig, gik hen og spillede pikken foran ansigtet på de to kvinder, nu skal i få sperm sagde han, inden han med et brøl sendte den ene ladning efter den anden i hovedet på konen og hendes veninde. Åhhh jeg kommer også lød det fra den unge mand, veninden hoppede af, og bede hende og konen kastede sig over pikken der sprøjtede op i luften i store stråler, de slikkede sig begærligt om munden, og slikkede hinandens ansigter ren for sperm.

Jeg sidder målløs og undre mig. Aldrig har min kone haft lyst til analsex, og nu ser jeg hede ligger og skrige på pik i røven alt imens hun rider med en pik i fissen. Samtidig med det har ophidset min voldsomt, kan jeg ikke lade være med at føle mig snydt. Jeg henter endnu en øl, i det samme kører en bil op i indkørslen, jeg skynder mig derfor tilbage i teknikrummet og sidder musestille mens jeg aktiverer kameraet i hallén. Døren gik op og min kone og hendes tennistræner trådte ind, de gik straks ovenpå og direkte ind i soveværelset hvor de omfavnede hinanden og kyssede dybt samtidigt med de hev og sled i hinandens tøj. Min kone skubbede træneren ned på sengen, trak bukser og underbukser af i et snuptag, faldt på knæ og tog hans pik i munden.

Jeg rejste mig, gik stille op på 1. sal, hen til soveværelsesdøren og åbnede den, min kone lå med røven vendt mod døren, hendes kjole var trukket op og hendes fingre gned ihærdigt på fissen. Hun rejste sig med et forskrækket skrig, hvornår er du kommet hjem udbrød hun, mens træneren havde travlt med at trække dynen over hans stive pik der stod lige op i luften. Ken det ikke være lige meget sagde jeg koldt, skulle vi ikke hellere finde vores nemid og få den skilsmisse ordnet, jeg drejede omkring, gik ud og lukkede døren.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 40 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.