Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Sofie skulle holde efterfest i forbindelse med sin konfirmation der ville komme 7 veninder og hendes kusine Mette der tidligere havde været på besøg. Kim og Julie ville komme lørdag formiddag så de også kunne være med til at fejre Sofie om eftermiddagen. Jytte var igen arbejdsramt, så jeg havde lovet at hente Sofie og Mette fredag eftermiddag, Jytte og jeg snakkede sammen en halv times tid indtil hendes søster kom med Mette. Jyttes søster gav hånd og hilste pænt, hun rakte Jytte en lille taske med noget skiftetøj og Mettes sovebamse som hun mente var en nødvendighed. Hun kan ikke falde i søvn uden at ligge og kramme den fortalte hun Jytte, det vokser hun forhåbentligt snart fra. Søsteren kørte igen, jeg bar pigernes tasker ud i bilen og vi begav os også på vej efter at have taget afsked med Jytte.

Begge pigen var hoppet om på bagsædet, de sad og snakkede lidt om konfirmationsfesten sidste weekend, nej hvor var din far sur sagde Mette, ja han er ikke rigtig klog ind imellem, men det må han selv om, jeg er ikke noget pattebarn mere svarede Sofie, men jeg synes alligevel det blev en god fest selvom der var alle de gamlinger med grinte hun. Ja fniste Mette, heldigvis kommer der ikke nogen gamlinger i den her weekend. Jeg tænkte hvad jeg så tilhørte, oldinge, jeg kom til at sidde og grine indvendigt. Jeg har fået mine første hår på fissen, vil du se Sofie spurgte Mette lige pludselig, inden Sofie nåede at svare, havde hun løftet kjolen og trukket trusserne til side. Jeg kan ikke se nogen svarede Sofie og kiggede på den lille nøgne revne mellem Mettes ben.

SEX I DAG?

Sofie bukkede sig mere ned, lige der siger Mette og peger på sit lille venusbjerg, Sofie lader fingrene glide hen over, mmm ja du har ret Mette, der er komme små hår på den. Sofie kælede lidt for den lille revne, uhh Sofie det kilder altså når du gnider med fingeren der sukkede Mette. Den er bare så sød den lille fisse siger Sofie, synes du? Mette ser helt stolt ud. Har du fået flere hår på din spørger hun Sofie, ja det havde jeg, men nu har jeg barberet dem alle sammen af. Har du, må jeg se? Mette sad forventningsfuld. Det er ikke så nemt her i bilen når jeg har leggings på, du må vente til vi er kommet hjem til Svend, okay sagde hun, hvornår er vi der? Om 10 minutter svarede jeg, med en stiv pik i bukserne.

Da vi var kommet til huset, bar jeg taskerne ind, jeg satte dem i værelsesgangen så kunne de selv finde ud af hvor de skulle hen. Sofie og Mette havde sat sig i en af sofaerne. Må jeg nu se din fisse Sofie spurgte Mette, Sofie rejste sig og trak sine leggings og trusser helt af, hun satte sig og spredte benene. Mette kiggede meget interesseret på den nøgne fisse foran hende. Mette lod sine små fingre glide hen over de nøgne skamlæber og op over venusbjerget, nej hvor er den glat sagde hun, tror du også jeg skal barbere min? Det skal du ikke endnu Mette, den er supersød og dejlig som den er, men når dine hår bliver mørkere så skal du selv finde ud af om du synes de skal af, det er ikke alle der barberer fissen.

Den er helt våd igen Sofie, ligesom til min fødselsdag, Mette lod en finger glide mellem skamlæberne, ahhh Sofie sukkede dybt, se Mette viste sin våde finger, ja det kan jeg da godt se, måske du kan tørre det lidt af, Sofie kiggede på hende med blanke øjne. Jeg havde sat mig overfor dem og fulgte spændt med i udviklingen, spændt mere end et sted kunne jeg mærke, det ville ikke vare længe inden jeg blev nødt til at smide bukserne. Mette spredte Sofies skamlæber med fingrene og kiggede nærmere på safterne der glinsede i og omkring den våde grotte. Jeg tror der er alt for meget til at tørre den væk med fingrene sagde hun stille. Hun lænede sig frem og stak forsigtigt tungen lige i hullet, det gav et lille gib i Sofie, gjorde det ondt spurgte Mette. Nej nej, det kilder bare dejligt, okay, Mette satte atter tungen mod og gav sig til at slikke Sofies liderlige fisse.

Uummm Sofie stønnede højere da Mette lod tungen glide over den spændte lystknop, der bliver altså ved at komme noget mumlede hun stille, mmmmmm det er fordi den godt kan li det åhhhh gud jaa, Sofie nød de små fingre og den lille tunge der ihærdigt forsøgte at slikke alle safterne i sig. Mette stak tre fingre op i Sofie, hun pressede dem så lang op hun kunne, jaaaa åhh jaaa Mette det er dejligt stønnede Sofie. Det kan den rigtig godt li, Mette lå på alle fire, den lille røv vrikkede fra side til side, Sofies fisse smaskede af safter, Mette slikkede, suttede og finger kneppede hende det bedste hun kunne et stykke tid. Jeg rejste mig og trak det meste af mit tøj af, jeg beholdt kun en t-shirt og boxershort på, de stod som et cirkustelt med min stive pik som masten i midten.

Åhhh jaaaa gør der hårdere Mette, hendes fingre bankede ind og ud af fissen, sådan her spurgte hun, jaaa jaaaa aaaaaa, Soife kastede sig bagover og spændte ryggen, Mette trak fingrene ud, en lille stråle stod ud af fissen da Sofie kom i en voldsom orgasme. Mette kiggede helt forskrækket på hende, ej Sofie den spyttede så nu er min kjole helt våd og det er dit numsehul også. Sofie åndede tungt, undskyld kom her, så skal jeg hjælpe dig med at komme af kjolen, det kildede bare så dejligt jeg kunne slet ikke lade være. Mette kravlede op ved siden af Sofie, tissede du spurgte hun. Nej jeg tror bare min fisse synes det var så skønt den ville af med saften hurtigt, Sofie trak kjolen op over hovedet på Mette, hendes lille røv var kun dækket af små lyserøde trusser, den er også våd sagde Sofie og trak også undertrøjen af hende.

De små ungpigebryster kom til syne, hvad med dine trusser, Sofie stak en hånd mellem Mettes ben. Jeg tror også hellere vi må tage dem af, de er også lidt våde her, Sofie pressede med fingrene mod den lille fisse bag det tynde stof, ihhh det kilder fniste Mette. Jeg var ved at gå til af liderlighed, Mette kiggede på mig, blev dit tøj også vådt Svend spurgte hun. Nej jeg synes bare det var så varmt herinde svarede jeg, vil du se jeg har fået hår på den? Mette så mig lige i øjnene. Det vil jeg da gerne Mette, der var ikke noget jeg hellere ville end se nærmere på den lille (barne) fisse. Mette rejste sig, Sofie sattes sig op og trak Mettes trusser ned, hun sparkede dem helt af. Begge piger kom hen til mig, Sofie trak af tøjet mens Mette stillede sig lige foran mig.

Se her sagde hun og lod fingrene glide mellem sine ben, hun skød underlivet lidt frem mod mig, prøv at mærke, man kan godt mærke dem, jeg lod et par fingre glide over hendes spæde venusbjerg, ja jeg tror sørme også der er kommet lidt hår på den sagde jeg og lod fingrene glide ned i revnen. Hihi Mette fniste, det kilder Svend, jeg pressede mod den lille klit, Mette lukkede øjnene uhhh hvor det kilder dejligt lige der sukkede hun. Sofie havde fisket min pik frem, prespermen glinsede på pikhovedet, hun lukkede læberne om den, hun suttede langsomt op og ned, hendes tunge spillede på pikhovedet. Nu skal jeg altså bolle lidt sagde hun til Mette, læg din ned Svend. Kom lad os gå ind i soveværelset sagde jeg, rejste mig og gik forrest med pigerne lige i hælene.

Få sex i dag

Skal du bolle sådan rigtigt spurgte Mette på vejen, ja jeg skal have Svends pik op i min fisse svarede Sofie. Må jeg også godt bolle, sådan rigtigt spurgte hun videre, det er ikke sikkert du kan, det kan være din fisse er for lille. Jeg har da bollet den med en af fars skruetrækkere, den var så tyk, Mette formede en ring med tommel og pegefinger. Vi må se svarede Sofie. Da vi var kommet ind på værelset, trak Sofie mine boxershorts af, jeg selv trak t-shirten af og smed den til side, jeg lagde mig på ryggen i sengen. Begge piger kravlede op ved siden af mig. Sofie gned op og ned på min pik, så skrævede hun ind over mig og satte den mod sin fisse og gled stille ned over den. Åhhhh jaaaa stønnde hun da pikken gled i bund, hun begyndte nu at ride op og ned. Kom her sagde jeg til Mette, jeg skal lige se lidt nærmere om det nu også er hår der er begyndt at komme på din lille yndige fisse.

Mette kravlede op ved siden af mit hoved, jeg tog fat i hendes ene ben og trak det over på den anden side, så hun nu sad med det nøgne skridt lige foran mig, jeg løftede hovedet en smule og trak Mette nærmede, hmmm! Jeg bliver vist lige nødt til at mærke efter med tungen sagde jeg og lod tungen glide over og op mellem de små skamlæber, en lidt salt smag af tis erstattedes hurtigt af smagen af jomfruelig fisse. Uhhh for søren hvor det kilder, mmmm Mette småstønnede hendes vejrtrækning var blevet stødvis. Sofie red hurtigere og hurtigere op og ned på pikken, åhhh jaaaaa jeg kommer snart stønnede hun, jeg kunne også mærke det presse på, mine nosser havde gjort sig klar til at skyde spermen ud. Jeg slikkede nu Mettes fisse som besat, hendes lille røv kørte frem og tilbage. Jaaaaaa jaaaaaaaaaa Sofie satte sig hårdt ned på pikken, fissen pulserede rytmisk i takt med orgasmens krampetrækninger, aarrghh spermen sprøjtede ud af min pik dybt begravet i Sofies våde stramme indre.

Sofie løftede sig, sperm og fissesaft løb ud af hende, hun lagde sig ned på sengen helt forpustet, Svend har fyldt min fisse med creme så nu er den endnu mere våd Mette. Har han, Mette flyttede sig og kiggede på Sofie der lå med spredte ben, blandingen af sperm og fissesaft rendte ned mellem hendes baller. Mette rakte et par fingre frem og fangede lidt, hun smagte på det, mmm ja det smager næsten ligesom sidst, hun bukkede sig og lod tungen glide hen over Sofies åbne fisse. Den lille røv stak bagud, jeg flyttede mig og slikkede mellem de tynde lår, hele vejen op over den lille stjerne. Forsigtige prøvede jeg at sætte en finger mod fissehullet, jeg pressede langsom fingeren lidt op, uhhh! Mette stønnede og trykkede røven lidt bagud, fingeren gled længere op.

Efter at have landet fingeren glide stadig længere ind og ud et stykke tid, prøvede jeg med yderligere en finger, det var lidt sværere, men til sidst gled de begge op, åhhh jaaa Sofie sukkede dybt mens Mette grådigt slikkede hende ren for safter, ummmm mmm hvor det altså smager godt Sofie stønnede hun stille. Min pik var begyndt at rejse sig igen, mine fingre der gled ind og ud af den lille fugtige stramme fisse, og Mette og Sofies stønnen gjorde hurtigt sin virkning. Tror du ikke også jeg må prøve at bolle spurgte Mette, jo det tror jeg da svarede Sofie, men du må selv sige stop hvis det gør ondt, det var det sidste der skulle til, pikken stod igen stiv som en stenstøtte.

Læg dig lige ned Svend sagde Sofie til mig, Mette vil gerne prøve om hun kan få pikken op i sig. Jeg rullede lynhurtigt om på ryggen, kom så skal jeg hjælpe dig sagde Sofie, hun guidede Mette hen over pikken. Sofie holdt pikken mod Mettes lille fisse, så prøv at sætte dig forsigtigt ned, men kun en lille smule ad gangen. Okay, Mette sænkede ganske langsomt sin lille fisse ned, pikhovedet pressede de små skamlæber ud til siden, spidsen trængte op i det stramme hul, uhhmmm Mette sænkede sig yderlige lidt ned, aaaaaa hun skar en lille grimasse og sad helt stille, pikhovedet var næsten trængt op i hende. Hun åndede tungt, det strammer meget sagde hun til Sofie, men hun så fast besluttet ud på at fortsætte.

Mette satte sig yderligere ned, pikhovedet gled ind og hun sænkede sig de første centimeter ned over mit dunkende lem, fissen var strammere end noget jeg havde oplevet før. Uhhhh jeg tror den er inde i mig sukkede Mette, Sofie bukkede sig og kiggede, ja Mette nu har du en rigtig pik oppe i den lille fisse, jeg havde den største lyst til at støde pikken op og bare kneppe den skønne fugtige pige fisse, men jeg beherskede mig og lå blot helt stille. Mette løftede sig lidt og satte sig så yderligere ned, det gentog hun et par gange inden hun til sidst med et højt suk satte sig så langt ned over pikken hun kunne. Åhhhh nu tror jeg ikke den kan komme længere op Sofie, Sofie mærkede med fingrene rundt om pikroden.

Den er også næsten forsvundet helt op i dig Mette, er det dejligt? Ja, men det strammer helt vild mellem mine ben, men det snurrer også dejligt, det er sjovt at bolle sagde hun. Du boller ikke rigtigt endnu sagde Sofie, du skal ligesom sidde og hoppe op og ned mens pikken er oppe i dig, sådan her spurgte Mette og hævede og sænkede sig op og ned. Ja det er sådan der sagde Sofie, hun lå og betragtede hvordan Mettes lille røv kørte op og ned over mit stive lem, med en hånd i skridtet der gned i fissen. Sofie rakte en hånd om og kærtegnede Mettes små bryster. Mette lænede sig lidt frem, åhhhmm nu boller vi Svend sagde hun til mig, ja Mette det gør vi, jeg trak hende helt ned til mig, nu skal jeg bolle dig, jeg begyndte stille at kneppe den lille varme pige fisse. Uhhhmm uhhh hvor gør det min fisse glad kan jeg mærke stønnede hun, jeg satte tempoet op, trak pikken næsten helt ud og lod den glide så langt op det var muligt ved hver bevægelse.

Sofie sad bag Mette og onanerede med blanke øjne, hun stønnede højt, hvor ser det frækt ud, din lille fisse er helt fyldt ud, åhhh jaaaaa knep nu den lille fisse Svend, fyld den med creme. Jeg holdt mine hænder om Mettes lille faste røv og kneppede hende nu taktfast i lange træk, mmmmm uhmmm Mette stønnede højt, min pik var tæt på bristepunktet, da Mette kom med et lille skrig, hende spæde krop rystede og fissen blev om muligt endnu strammere. Med et højt brøl sprøjtede jeg spermen op i det stramme jomfruhul, den ene stråle efter den anden skød ud af pikken, spermen blev presset ud omkring pikken. Jaaaaa åhhhh! Jeg kommer, fyld hendes fisse med sperm, Sofie skreg højt og lænede sig frem og slikkede mine nosser og op mellem Mettes røvballer.

Mette lå hektisk stønnende helt stille ovenpå mig, pikken var stadig dybt begravet i hende mens den langsomt blev slappere. Uhhhh det skal jeg altså prøve igen sukkede hun forpustet med et stort smil på læberne, hendes øjne var blanke, hun havde vist virkelig fået smag for det. Vi lå adskillige minutter sådan, jeg nød den stramme fisse om pikken og krammede Mette ind til mig, jeg kyssende hende og løftede hendes røv så pikken gled ud, spermen væltede ud af det stramme hul, Sofie skubbede Mette ned så hun lå på ryggen, hun slikkede hende ren for sperm of fissesaft, ummmmm iiiihhh Mette kom i en lille orgasme igen.

Det var altså sjovt at bolle sådan rigtigt sagde Mette da vi havde sundet os lidt, nu har jeg også prøvet at få creme helt op i mig, hun stak et par fingre op, og smagte efterfølgende på dem. Synes du det smager godt Sofie? Ja din lille fisse smager godt når den er blevet brugt og fyldt med sperm svarede hun. Hvad er sperm spurte Mette, det hedder den creme der kommer ud af pikken, Sofie krammede Mette, og du fik så meget op i din fisse der slet ikke var plads til det hele. Vi lagde os alle til at sove i min store dobbeltseng.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 30 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.