Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg vågnede med en ordentlig morgen stivert, den var lidt øm efter gårsdagens leg. Jytte sov stadig, hun lå på siden med ryggen til mig, hendes røv stak fristende ud under dynen. Jeg lod mig friste til at liste en hånd ind mellem hendes baller, fingrene søgte mellem skamlæberne og op i fissen, den var dejlig varm og fugtig. Jeg lod fingrene glide op mellem ballerne, de ramte hendes røvhul, jeg pressede prøvende en finger ind, Jytte reagerede ikke, hun sov tilsyneladende stadig tungt. Jeg rykkede lidt nærmere, min stive pik lå nu helt op ad hendes røv, jeg løftede let i den ene balle, placerede pikhovedet mellem skamlæberne og pressede pikken ind i det våde hul, ganske langsomt begyndte jeg at kneppe hendes fisse.

Mmmm Jytte gav sig lidt, vendte sig næsten om på maven, min pik røg ud. Jeg lå spændt og lyttede, den dybe regelmæssige vejrtrækning fortsatte, hun sov stadig. Jeg satte mig overskrævs bag hendes røv, lagde igen pikken til rette og lod den glide i bund. Jeg tog nu med begge hænder om hendes brede hofter og begyndte at kneppe hende for alvor. Mmmmm åhhhhh uhhhhh, Jyttes vejrtrækning ændrede karakter, uhmmmm uhmmm, åhhh ja knep mig dybt i kussen stønnede hun og lagde sig helt om på maven samtidigt med hun løftede røven lidt så pikken kunne komme længere ind. Rejs dig op på alle fire sagde jeg, hun adlød med det samme og stødte røven bagud.

SEX I DAG?

Jeg holdt nu med et fast greb om Jyttes hofter mens pikken for ind og ud, Jeg gav hendes baller nogle ordentlige klask, uhhhmmm straf min store røv og knep så den kusse i bund, Jytte skiftevis stønnende og kom med sjofle udbrud. Stik et par fingre op mit røvhul tryglede hun, jeg spyttede på mine fingre og pressede to fingre op i hende. Uhhhhh hmmm jaaaa det er så godt, Jytte rystede over hele kroppen, hendes ene hånd kørte kraftig rund på klitten. Åhhhh åååhhhhh jeg kommer skreg hun efter et stykke tid.

Jeg trak pikken ud og lod det første sprøjt af sperm flyve langt op ad ryggen på hende, jeg lagde hurtigt pikken mellem hendes baller og pressede med hænderne på hver side, min pik gled op og ned mellem de kraftige røvballer, mens det ene sprøjt afløste det anden. Jaaaaa sperm mig til, tøm din pik mellem mine røvballer. Jyttes ben dirrede og safterne fra hendes fisse dryppede ned på lagenet.

Vi lå et stykke tid og slappede af i sengen, sikke da en dejlig måde at blive vækket på sagde Jytte, jeg føler dog jeg er klistret over hele kroppen og sengetøjet er griset til. Skidt med sengetøjet, jeg riger og får Margrethe til at komme, der trænger også til noget rengøring efterhånden. Hvem er Margrethe spurgte Jytte, det er en ældre kone der gør rent for mig når jeg har behov, svarede jeg. Vi stod op, gik i bad og klædte os på før vi spiste morgenmad.

Margrethe kom glad som altid, nå du har nok damebesøg sagde hun mens hun blinkede med det ene øje. Ja det har jeg de næste uger svarede jeg. Nå da da, så bliver der nok noget at rydde op på grinte hun. Det er godt med dig Margrethe, se du nu bare at komme i gang så jeg kan få dig ud af huset igen, sagde jeg med et grin. Jytte havde sat sig ind i saunaen, jeg smed tøjet og tog mig en dukkert i poolen.

Da jeg kom op kiggede Margrethe nysgerrigt, står du og får fornemmelsen sagde jeg grinende, Måske svarede hun, men jeg samler kun appetit ude og spiser hjemme, Margrethe smilte forlegent. Du er en forfærdelig kvinde Margrethe, jeg gik lige forbi hende med min halvstive pik dinglende mellem benene, tak jeg ved det svarede hun, og gav mig et klask i røven med kosten da jeg var kommet forbi hende, hun kluklo så hele hendes krop dirrede, men det er da en ordentlig pikkemand du render rundt med, fortsatte hun og kiggede sultent efter mig. Jeg rystede blot på hovedet og fortsatte ind i soveværelset.

De jeg påklædt kom tilbage stod Jytte i samtale med Margrethe, nej hvor pudsigt hørte jeg hende sige. Svend, sagde hun, tænk dig engang Margrethe kender min mor, hendes søn og min mor har været ungdomskærester, de har gået på samme skole, er det ikke sjovt som verden er lille spurgte hun. Det måtte jeg jo indrømme. Jytte og Margrethe fortsatte samtalen lidt tid endnu, tak for snakken hørte jeg Margrethe sige, jeg er færdig nu, så jeg må vist hellere komme hjem til manden igen. Hun stillede de sidste ting på plads. Jeg betalte hende for arbejdet, Margrethe takkede og sagde henvendt til Jytte. Pas nu på ham der, han er som en brunstig tyr, hun grinte igen så hendes tunge bryster hoppede under blusen. Ud! Forfærdelige kvinde, råbte jeg med et grin.

Jytte og jeg var igen alene. Lever dine forældre stadig spurgte jeg, kun min mor, min far gik bort for et par år siden, han blev dræbt i en trafikulykke, forklarede hun. Mor bor i et lille hus lidt uden for Skive fortsatte hun. Hvor gammel er din mor, hvis jeg må spørge, hun er lige blevet 62 sagde Jytte. Vi snakkede lidt videre om hendes familie og jeg fortalte om mine forældre som desværre begge var døde.

De næste dage gik uden den store aktivitet, Jytte og jeg var på stranden et par gange men her skete ikke meget så det blev ved solbadningen, selvfølgelig kunne vi ikke lade være at pille lidt ved hinanden, Jytte sov hos mig i den store dobbeltseng, og vi elskede da også en enkelt gang. Torsdag morgen skrev Jytte en sms til Sofie og spurgte til hendes ferie. Det går fint nok, far har lejet en stor campingvogn hvor vi alle kan være, det er sådan en amerikansk en. Vi er i Nordsjælland men har også været en tur i København skrev hun og sendte et par billeder fra hovedstaden. Vi var i Tivoli i går skrev hun videre, en selfie fra rutschebanen viste en skrigende Sofie på vej ned ad bakke med håret flagrende bagud.

Jytte spurgte nu til striberne på Sofies baller, nu har far forhåbentligt ikke opdaget striberne på din numse? Nej far her ikke set dem, men. Men hvad skrev Jytte, hendes hjerte gik næsten i stå, hun sad utålmodigt og ventede på svar. Pling, den næste sms tikkede ind. Sofie fortsatte, i aftes da vi var kommet hjem trængte jeg til et bad, far, Rikke og Tobias var ved at grille udenfor, Emil, det er den ældste sad i stuen. Som sagt smuttede jeg ind for at tage et hurtigt bad, jeg havde ikke fået taget rent tøj med ind, så da jeg var færdig viklede jeg bare et badehåndklæde om mig. Pludselig kom der et nys lige uden for døren, jeg rev den nærmest op, lige udenfor døren stod Emil, hvad fanden laver du råbte jeg ham ind i hovedet, står du og lurer gennem nøglehullet.

Pling, pling, Den ene sms kom efter den anden. Emil blev lidt rød i kinderne, stod der videre, så spurgte han, hvad er det for nogen røde striber du har på din røv. Jeg vidste næsten ikke hvad jeg skulle svare, og fik givet en åndsvag forklaring om at jeg havde sat røven i nogle brændenælder da jeg skulle tisse i skoven. Emil grinte, det er da en historie der er værd at fortælle ved aftensbordet. Du holder din kæft, ellers fortæller jeg at du lurer gennem nøglehullet. Okay jeg skal nok holde mund, men så vil jeg også se din røv rigtigt sagde han til mig. Jeg turde ikke andet end love ham det skrev Sofie.

Vi gik derfor ind på mit værelse, jeg vendte mig med ryggen til og løftede håndklædet så han kunne se min røv. Emil satte sig på hug, og lagde en hånd på min ene balle, jeg skældte ud og sagde det ikke var en del af aftalen. Han fjernede hånden igen, rejste sig op og sagde, det er vist ikke brændenælder der har lavet de striber. Jeg vendte mig om og så på ham, han kiggede ned, jeg kom i tanke om at håndklædet stadig var trukket op, han kiggede med store øjne direkte på ned mellem mine ben, jeg skyndte mig at sænke håndklædet igen.

Jytte kiggede lidt skræmt på mig, jeg håber Erik eller hvad det er han hedder holder mund med det han har set. Det er jeg da sikker på svarede jeg, han kan da ikke så godt sige han har stået og luret ved nøglehullet uden at få problemer, og så hedder han ikke Erik men Emil, jeg smilte til hende.

Pling, endnu en sms, Jytte kiggede straks på telefonen. Sofie fortsatte. Da mit blik faldt på Emils shorts, kunne jeg se han havde fået stiv pik, jeg greb fat i den, kiggede ham i øjnene og sagde til ham, hvis du på æresord lover ikke at nævne det, så skal jeg hjælpe dig af med den her inden vi skal ud og spise. Emil rødmede og lignede en der kunne kravle i et musehul. Hæ! Tænkte jeg, nu er det mig der har overtaget.

Emil lovede højt og helligt at han ikke ville sige det mindste, godt sagde jeg og hev hans shorts ned, frem sprang en meget stiv tynd pik, der var ikke særlig mange hår på den. Jeg lod håndklædet falde til gulvet og knælede ned foran ham. Emil kiggede med åben mund ned på mine bryster. Jeg tog hans pik i hånden og begyndte at spille den af, jeg nåede ikke at rykke mange gange i den før han med et stort suk kom ud over mine bryster. Hvor er du fræk sagde han til mig, ja svarede jeg, men det behøver du ikke fortælle andre. Far råbte at maden var klar. Emil skyndte sig at trække sine shorts op, og jeg fik travlt med at tørre spermen af mine bryster og få tøj på.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.