Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var blevet torsdag, Jytte og jeg sad og drak morgenkaffe, Jytte fortalte at Sofie skulle til hendes far om søndagen, hun skulle med på en uges ferie med ham og hans nye kæreste og hendes to drenge. De skulle så vidt hun vidste på camping ferie på Sjælland. Jeg spurgte hvor gamle drengene var, der er en på 10 og en på 14 svarede hun. Det skal da nok blive spændende sagde jeg og tænkte tilbage på da jeg selv var 14 og spillede pik til den store guldmedalje. Ja jeg håber bare hun kan opføre sig ordentligt sagde Jytte, er det stadig i orden jeg bliver her og slapper af, spurgte hun. Selvfølgelig. Vi kan da nok hygge os uden Sofie er her tænkte jeg.

Torsdag og fredag slappede vi af, vi gik et par ture, fik noget god mad og hyggede os bare uden det helt store, vi trængte vist alle til at lade batterierne op igen efter nogen hektiske dage.

SEX I DAG?

Lørdag stod jeg tidligt op og forberedte morgenbordet, Sofie vågnede først, hun kom kun med g-streng på, godmorgen sagde hun, det er så varmt, det er næsten ikke til at holde ud at have tøj på, hendes bryster struttede indbydende, synet af hende fik min pik til at vokse betragtelig, hun er nu en lækker lille sag, tænkte jeg.

Jytte kom få minutter efter, hun havde trods alt taget morgenkåben på, hvordan er det du er klædt, sagde hun anklagende til Sofie. Det er så varmt, og vi har alligevel alle set hvordan vi ser ud uden tøj forsvarede hun sig. Det har du da ret i sagde Jytte, og smed morgenkåben, også hun havde kun et par små trusser på, de store tunge bryster hang lidt ned, brystvorterne var store og indbydende. Hvis det skal være på den måde, sagde jeg, jeg rejste mig og trak t-shirt og shorts af, så også jeg kun var iført boxershort. Bulen der var kommer af min nu halvstive pik var ikke til at overse.

Mor, begyndte Sofie, forleden i kælderen. Ja sagde Jytte? Der fik du smæk i numsen. Ja, Jytte lignede et stort spørgsmålstegn. Men det lød som om du kunne li det, fortsatte Sofie, gjorde det slet ikke ondt? Jo det gjorde det, men på en ophidsende måde svarede Jytte. Tror du også jeg ville synes det er ophidsende, spurgte Sofie. Det ved man først når man prøver det min skat. Min pik voksede endnu mere ved at høre samtalen mellem mor og datter. Det kan være vi kan få lov at komme i kælderen igen, sagde Jytte og så på mig med bedende øjne.

Selvfølgelig kan vi det sagde jeg, men nu skal vi lige nyde vores morgenmad først. Men jeg ved jo ikke om jeg kan lide det sagde Sofie. Nej men det finder vi ud af senere svarede jeg, hvis du ikke bryder dig om det, så stopper vi bare med det samme, vi aftalte en stop ord. Hvorfor kalder du egentligt din fisse for kusse spurgte Sofie nu. Jytte forklarede at det nok var fordi hun havde hørt sin far kalde kvindens kønsdele for kusse da hun var barn, derfor synes jeg også at jeg har en kusse, og så lyder det lidt mere beskidt end fisse synes du ikke? Hun ventede ikke på svar, men fortsatte, når jeg er rigtig liderlig, så føler jeg mig som en luder der ikke kan få nok. Men nu skal du altså lade de spørgsmål vente, jeg bliver våd forneden af al den snak. Det gør jeg da også, sagde Sofie, har jeg så også en kusse, hun stak en hånd ned mellem benene, de våde fingre afslørede at det ikke var løgn. Så fræk du er, der er det bestemt en kusse i min verden sagde Jytte, men hvad du vil kalde den er op til dig selv. Så vil jeg blive ved at sige fisse tror jeg, Sofie tog sig endnu en gang mellem benene.

Vi spiste vore morgenmad uden at snakke mere om sex, da vi havde ryddet af bordet, sagde jeg, nu går jeg ned og låser op i kælderen, så kan i gå ind og finde noget rigtig sexet undertøj og tage på, bagefter kommer i ned, så må vi se hvad det fører til. Jytte kom i en sort sæt blonde bh sæt med bundløse trusser, hendes indre skamlæber kunne ses hænge ned i åbningen. Sofie havde taget et piget sæt på, små hvide trusser med Disney prinsesser, og en top der knapt kunne dække hendes bryster. Hun havde sat håret op med rottehaler, så hun lignede en lille uskyldig pige. Nu synes jeg mor skal opdrage hendes lille datter lidt sagde jeg, hun trænger til at finde ud af hvordan en pige i hendes alder opfører sig.

Du har ret sagde Jytte, den lille tøs trænger virkelig til en endefuld sådan som hun har opført sig. Kom her, hun tog fat i Sofies arm og trak hende hen til korset for enden af rummet. Stil dig her med ansigtet ind mod væggen, Jytte satte manchetter om Sofies håndled og ankler. Sofie stod nu spændt fast med benene ud til siden. Jytte tog en gagball , gav Sofie den i munden og spændte remmen bag nakken på hende. Jeg satte mig på kanten af gynækologbænken spændt på at se hvad der nu skulle ske. Jytte kiggede på væggen, hun tog en paddle, slog den prøvende mod sin hånd, den må kunne gøre noget sagde hun og gik hen bag Sofie.

Nu skal jeg varme din lille pigerøv så du kan mærke det sagde hun, klask, det første slag ramte Sofies balder, Sofie gav sig lidt, Jytte trak trusserne så langt ned det var muligt, Sofie nu stod med bar røv, klask, klask, klask, tre slag fulgte hurtigt efter hinanden, ummm åhhh Sofie ømmede sig. Flere slag på den bare pigerøv der efterhånden skiftede farve, stadig ikke noget stop ord. Jytte kiggede på væggen, hendes øjne faldt på et spanskrør som hun tog i hånden. Hun gik tilbage og stak en hånd mellem Sofies ben, sig mig engang, står du der og bliver våd i din lille luder kusse. Nu skal jeg lære dig hvordan man skal opføre sig. Hun gik et skridt til siden, fuiii, spanskrøret gav en fløjtende lyd gennem luften før det ramte Sofies baller. Auuu uuu av av Sofie rystede, ummm mmmm stønnede hun, spanskrøret fløjtede et par gange mere, uhhhhh auuuu auuuu hulkede Sofie, røde striber bredte sig over hende lille røv.

Jytte mærkede endnu en gang mellem Sofies lår, nyder du det din lille skøge skreg hun, og slog et par gange mere, Sofie hulkede og vred sig. Jeg havde taget pikken frem og sad og gned den mens jeg nød synet. Jytte levede sig virkelig ind i rollen som opdrager, hun mærkede endnu en gang efter i Sofies fisse. Din kusse drypper jo ligefrem, hun nærmest skreg Sofie ind i ansigtet, nu skal jeg sørge for at sætte en stopper for det. Hun trak værktøjsvognen hen og åbnede skufferne for at se hvad der var af udstyr, hun fandt en oppustelig DILDO og uden yderligere varsel pressede hun den op i Sofie, hun pumpede nu på bolden så dildoen voksede i fissen. Åhhh åhhhh arrrhhhh, Sofie stønnede mens dildoen blokkede hendes fisse ud, auuu auuuuh ikke mere klynkede hun, Jytte gav pumpen et par ekstra tryk og slap den så.

Det kan måske stoppe den strøm af saft der render fra din liderlige kusse, hviskede Jytte i øret på Sofie. Jytte løsnede manchetterne, fjernede gag ballen. Hun tog fat i Sofies hår, kom så her, vi er slet ikke færdige endnu, nu skal du få lov at prøve hvordan det er at stå i gabestok. Sofie blev hurtigt spændt fast, dildoen sad stadig fast i hendes fisse, pumpebolden svingede frem og tilbage mellem hendes ben. Jytte tog en saks fra en af skufferne og klippede Sofies top af, trusserne der var røget ned om anklerne klippede hun også i stykker. Hun lod hånden glide over striberne på Sofies røv, Av av det svier, jamrede Sofie.

Jeg havde rejs mig fra bænken og stod nu ved siden af gabestokken, pikken stod lige ud i luften, jeg nød synet af den hjælpeløse Sofie og hendes mor der straffede sin datter. Jeg beherskede trangen til at overtage styringen og presse min pik i munden på Sofie. Med flad hånd gav Jytte nu Sofie en gammeldags endefuld, Sofie klynkede og jamrede sig, hendes balder var blevet højrøde da Jytte stoppede og gik om på den anden side. Hun løftede Sofies hoved, der rendte tårer ned ad hendes kinder. Nu fortryder du måske din opførsel din lille tæve, Jyttes trusser var blevet helt fugtigt i kanten af hullet, hendes indre skamlæber hang store og spændte, de glinsede af saft. Sofie rystede let på hovedet. Nå! Så du har endnu ikke lært nok, Jytte tog sin bh af, hendes store bryster hang nu tungt foran Sofies ansigt, Jytte svingede dem så de klaskede mod Sofies kinder.

Jamen så må jeg jo fortsætte til du forstår hvordan en pige på din alder skal opføre sig, snerrede Jytte. Hun gik om gabestokken og fandt en butt plug, smurte glidecreme på den og tørrede fingrene af mellem Sofies røde spændte balder. Det var ikke den mindste plug hun havde fundet, kunne jeg se. Hun satte spidsen mod Sofies røvhul og pressede langsomt pluggen halvt ind, uhmmmm uhhhh, Sofie vred sig lidt. Du nyder måske også at få fyldt røvhullet ud hvæssede Jytte og trykkede butt pluggen i bund. Sofies ben dirrede, hendes vejrtrækning var stødvis, hun stønnede højt i en blanding af nydelse og smerte.

Jeg har godt nok fået varme så nu kunne jeg godt trænge til noget koldt at drikke, men jeg er slet ikke færdig med dig og dine skøge huller sagde Jytte, hun gav Sofies røv et par klask mere og forlod rummet.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 39 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.