Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Konfirmation 4. maj

Jeg stod tidligt op og gik i garagen, Rollsen skulle gøres klar til konfirmationskørsel, jeg pyntede den med et bånd påsat hvide roser, blank og ny poleret, den gamle tøs så godt ud, da det hele var klart, spiste jeg morgenmad og gjorde mig selv klar. Jeg ankom til kirken 20 minutter før gudstjenesten skulle starte, så jeg var i god tid, der var kommet et par andre der skulle køre konfirmander fra kirken, en ældre Porsche og en gammel Ford T. Jeg listede ind og satte mig på bageste rækken. Det hele startede, præsten kom ind fulgt af konfirmanderne i to rækker, der var 11 der skulle konfirmeres i dag, fem drenge og seks piger, Sofie gik forrest af pigerne, hun var næsten et hoved højere end den mindste, hun var klædt i en smuk kort konfirmationskjole med korte ærmer, der var blonder på ærmerne og i halsudskæringen, hvide nylonstrømper og højhælede sko. Det lange hår var flot sat op, hun havde en flot gyldenbrun farve, jeg var sikker på hun måtte have været mere end en gang i solarium.

SEX I DAG?

Julie sad et par rækker foran mig, da der var gang i den sidste sang, listede jeg stille ud ad døren så jeg var klar ved bilen til de kom ud. Der var kommer yderligere et par biler, en stor åben amerikaner og en lille Fiat 500, konfirmanderne og alle andre var kommet ud, Jytte og hendes eks stod sammen med Sofie alle lykønskede hinanden. Julie kom lige hen til mig, jeg gav hende et kys og et kram, hun så som sædvanlig brandgodt ud, elegant klædt som altid, kort nederdel, stram skjortebluse der fremhævede hendes bryster, de øverste knapper var ikke lukket, kavalergangen var tydelig og indbydende. Julie satte sig ind på bagsædet. Wow Sofie bliver du hentet i en Rolls Royce hørte jeg en af drengene råbe da Sofie stod klar til at sætte sig ind i bilen, Sofie vinkede til ham og satte sig ind ved siden af Julie.

Klokken var kun 20 minutter over 11, de skulle først spise klokken 13, så der var god tid og ikke mere end 7 kilometer til hvor festen skulle holdes, jeg havde advaret Jytte om at jeg ville køre en lidt længere tur med pigerne, så hun skulle regne med der gik et stykke tid inden de kom. Den gamle tøs summede yndefuldt ud fra parkeringspladsen da vi roligt kørte afsted. Sofie og Julie krammede og kyssede på bagsædet, tillykke min skat sagde Julie, jeg har en lille gave til dig, Sofie pakkede den lille pakke op, Gud hvor er du bare vidunderlig, Sofie fik tårer i øjnene, se Svend, Sofie holdt en flot alliancering mellem sine fingre, er den ikke smuk. Jeg nikkede og gav hende ret, jeg var lige så glad som Julie at hun kunne li den, jeg havde været med til at bestille den, men det sagde vi ikke noget om.

Jeg har også fået en til mig selv sagde Julie, og viste sin finger frem, hun lagde hånden på Sofies lår og lod den glide op under den korte kjole. Hun kiggede Sofie i øjnene, Sofie udbrød hun, har du været i kirke uden trusser på, ja svarede, jeg havde håbet på at kjolen var så kort det kunne ses grinte hun med et frækt smil. Vi var kommet til en rasteplads der lå lidt skjult fra vejen, jeg drejede ind og parkerede bilen. Julies hånd var stadig oppe under kjolen, Sofie havde lagt hovedet tilbage og stønnede let, nu holder vi stille sagde Julie, så du kan godt lægge dig ned. Sofie lagde sig og spredte benene, Julie løftede kjolen op, mmm du har barberet fissen sagde hun, jeg bliver nødt til at teste om du har været grundig, hun lagde sig og pressede munden mod den lille glatte revne.

Åhhhhh jaaaa det er godt stønnede Sofie, jeg elsker din tunge, den er så god ved mig, Julie stak et par fingre op i fissen og fingerkneppede hende mens hendes tunge spillede over klitten. Ohhhh gud jeg kommer, skreg Sofie safterne rendte ud af hende ned mellem ballerne og ned på kjolen under hende. Åhhh Julie, jeg skal altså også smage dig, kom og sæt din fisse ned over mig stønnede hun videre. Julie trak sine trusser af, hun skrævede over Sofies hoved og sænkede underlivet ned mod hende, Sofie skubbede nederdelen op over røven og trak Julies fisse ned mod munden, de to piger lå nu og slikkede hinanden. Min pik var ved at sprænge mine bukser, jeg blev nødt til at fiske den frem, hård som sten stod den lige op i luften, prespermen glinsede på pikhovedet. Mmmmmm ummm jeg vil gerne have noget pik inden festen, please sukkede Sofie, Julie flyttede sig, Sofie åbnede døren, bukkede sig og slikkede Julie der havde lagt sig på sædet med vidt spredte ben.

Jeg stod ud og gik om bag Sofie der stod med røven strittende bagud. Jeg åbnede knappen i mine bukser og trak dem ned, løftede op i Sofies kjole, der var er stor våd plet på bagsiden af hendes fissesaft der var rendt ned på den, jeg lod en hånde glide mellem hendes lår, hun var drivvåd og helt glat, jeg satte pikken mod fissehullet og trængte langt op, uhhhhh jaaaa, knep mig og fyld min fisse stønnede Sofie, også Julie stønnede højt, Sofie fingre legede med hendes hårde klit og tungen blev boret op o den saftige fisse, jaaaaa jaaaa ohhh guuud Julie spændte i ryggen og kom i en kæmpe orgasme der rystede hele hendes slanke krop. Min pik bankede ind og ud af Sofies stramme grotte, min pik eksploderede langt op i hende, spermen sprøjtede i fede stråler helt i bund i fissen. Åhhhhhh mmmmmm Sofies fisse trak sig rytmisk sammen om min pik mens den tømtes dybt i hendes våde hul.

Der lød et indestæng brøl bag os, jeg vendte hovedet og så en mand stå med pikken i hånden, stråler af sperm stod ud af den, ingen af os havde bemærket der var tilskuere på. Jeg trak min pik ud, spermen rendte ud af Sofies gennem kneppede fisse, det dryppede ned på jorden under hende, Julie havde vendt sig om så hun lå med hovedet helt ud på kanten af sædet, vend dig og lad mig slikke dig ren Sofie, Sofie vendte røven til og sænkede fissen ned i munden på Julie der lappede safterne i sig. Sofie suttede min pik ren inden jeg trak bukserne op, manden bag og havde puttet pikken tilbage i bukserne. Han kom lidt nærmere, hold da kæft, man skulle være chauffør for konfirmander, sagde han. Tja det er slet ikke så ringe svarede jeg med et smil. Manden takkede for showet og forlod os.

Jeg gjorde Sofie opmærksom på at der var en våd plet på hendes kjole. Det finder jeg nok en undskyldning på svarede hun, hun havde et tilfredsstillet udtryk i ansigtet. Inden vi kører, må du også hellere få din gave fra mig sagde jeg, jeg tog gaven fra handskerummet og rakte den om til hende, værsgo og tillykke endnu en gang. Sofie pakkede gaven op, et gisp forlod hendes mund, hun kiggede på smykket og certifikatet der lå i æsken, Svend for helvede, hvis det er hvad jeg tror, så er du sgu ikke rigtig klog. Det har jeg heller aldrig påstået grinte jeg. Sofie løftede et Diamant Collier op, en rød rubin sad omkranset af fem diamanter på hver side, Sofie løftede det op til halsen, ser det godt ud spurgte hun Julie, Lad mig hjælpe dig med at lukke det, du ser så smuk ud skat, hun kyssede Sofie mens hun lukkede låsen i halskæden.

Sofie sprang ud af bilen kiggede sig i sidespejlet, rev fordøren op og krammede mig, tusind tusind tak din gamle tosse, det er noget af det smukkeste jeg har set. En smuk pige fortjener et smukt smykke svarede jeg, hun gav mig et langt kys, og sprang glædestrålende ind på bagsædet igen, hun fandt et lille sminkespejl i sin taske, og kiggede i det, nej hvor er jeg allerede blevet forkælet sagde hun og viftede med allianceringen glimtede blank omkring hendes finger. Gud hvor jeg elsker jer sukkede hun og krammede Julie ind til sig, en lille tåre rendte ned ad hendes kind. Nu må vi hellere køre så i ikke kommer for sent til festen sagde jeg, startede bilen og trillede ud fra rastepladsen.

Vi ankom til selskabslokalet et kvarter i et, Sofies far stod udenfor og røg, han så mere end almindelig sur ud, nå, sagde han da Sofie steg ud, så kunne det måske passe grevinden at indfinde sig til festen. Slap dog af svarede Sofie, det er da min fest, så er det vel også mig der må bestemme. Sofies kusine Mette kom springende, ej Sofie hvor ser du flot ud med alt den bling om halsen. Sammen med Mette og med Julie i hånden gik hun stolt ind til de ventede gæster. Jeg startede bilen og kørte langsom hjemad, mens jeg glædede mig til næste weekend hvor der ville komme en lille flok tøser for at holde efterfest hos mig.

Da jeg kom hjem, ringede jeg til Knud for at høre om han havde været hos lægen, jo det har jeg svarede han, jeg har fået recept på nogle viagra lignende piller, jeg prøvede en af dem i aftes. Hvordan gik det så spurgte jeg, da først Elly pillede ved den blev pikken blev sgu så hård som jeg ikke kan huske hvornår den har været sidst. Jeg kneppede og røvpulede hende fandeme tre gange i løbet af et par timer grinte han og kunne godt have fortsat hvis ikke det var fordi Elly sagde stop, hun er godt øm i både fisse og røvhul i dag siger hun. Der kan du bare se, det er ikke så farligt at tale med lægen om den slags, rigtig skønt at høre det har haft en positiv effekt for dig. Tak sagde han, jeg er sikker på Elly, får en ordentlig rusketur igen i aften.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.