Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Den 15. april, påsken stod for døren, Julie og Kim ville hente Sofie på vejen, Julie havde fået sit kørekort og de havde lejet en bil og ville selv køre herover. Jytte havde ikke mulighed for at komme pga. arbejde. Sofie havde glædet sig så hun havde helt ondt i maven da de hentede hende. Sofie havde hilst kort og kærligt på Kim, hun sprang Julie om halsen, kyssede og krammede hende, gud hvor har jeg savnet at mækre dig sagde hun med tårer i øjnene, i lige måde min lille skat svare Julie, lad os nu komme afsted, vi skal nok nå at få krammet når vi kommer hjem til Svend, Julie blinkede med det ene øje og lod en hånd glide mellem Sofies lår. Jytte stod og snakkede med Kim, jeg er så ked af at jeg ikke har kunnet bytte mine vagter, men sådan er det i den branche, helligdage og ferier sætter jo ikke en stopper for der kommer syge mennesker der skal plejes.

Jeg stod og kiggede ud ad vinduet, da bilen svingede ind i indkørslen, skyndte jeg mig ud. Tillykke med kørekortet råbte jeg til Julie straks hun var stået ud, Sofie kom løbene som sædvanlig, hej Svend igen væltede hun mig næsten bagover. Julie kom hen krammede mig, tusind tak Svend, det er din fortjeneste at jeg har kørekort nu, sikke da noget pjat at sige svarede jeg, det er dig selv der har bestået prøverne. Du ved godt hvad jeg mener sagde hun og gav mig et kys, jeg kunne ikke lade være med at lade hænderne glide ned over hendes smukke krop, og presse hende ind mod mig. Jeg kan mærke du også er glad for at se os sagde hun med et skælms blik i øjnene. Jeg løftede Kim fra jorden og holdt hende tæt ind til mig, hej min lille dejlige eksotiske pakke sagde jeg og kyssede hende længe.

SEX I DAG?

Pigerne var gået ind, vi hentede bagagen i bilen og fulgte kort tid efter, Kims kuffert blev sat ind i mit soveværelse, Sofie og Julies bagage gik vi hen på værelset med, Kim åbnede døren. Nej ved i nu hvad grinte hun, i kan da dårligt komme inden for døren før i er i gang. Sofie stod med sine legging trukket ned om knæene, hun havde en hånd i Julies trusser og Julies fingre legede mellem hendes lår. Jamen det er så længe siden stønnede Sofie, min fisse brænder og Julie er den eneste der kan slukke ilden. Kim kiggede på mig, er de ikke håbløse spurgte hun, jo det er de, på den mest pragtfulde måde svarede jeg. Pigerne var tilsyneladende fuldstændig ligeglade med vi var kommet og havde taget dem på fersk gerning, de fortsatte ufortrødent deres kæleri.

De stod snart helt nøgne begge to, Julie tog om Sofie og lod sig falde bagover ned på sengen og trak Sofie med sig, Kim og jeg havde sat deres bagage på gulvet ved siden af døren, Kim ville til at gå ud men jeg stoppede hende. Nu er de selv ude om vi kigger sagde jeg, og tog at fast greb om Kims lille stramme røv, det syn der får det til at dunke i min pik, jeg klemte Kim tæt ind til mig. Det er vist ikke kun det syn der gør det, bulen i dine bukser afslørede dig allerede da du krammede min datter udenfor, Kim kiggede mig i øjnene, du vil stadig gerne have noget ungdomsfisse på din pik, gamle gris lo hun. Det vil jeg, men jeg vil også have din stramme fisse svarede jeg, og stak en hånd op under nederdelen og ned i hendes trusser, mmmm du er så slem sukkede hun.

Sofie og Julie havde lagt sig i en 69er, de slikkede og stønnede begge to om kap, åhhh hvor har jeg dog savnet smagen af dig stønnede Sofie, i lige måde svarede Julie hun pressede tre fingre op i Sofies fisse, den var smask våd, det hørtes tydeligt, åhhhhh jaaaa Julie, du er så god, uhhhhmm jeg kan ikke holde til det, guuuud jeg kommer skreg Sofie, hendes krop spændtes og hun overgav sig i orgasmens magt. Jeg havde fået mine bukser ned om anklerne, min pik stod dunkende og klar, jeg løftede Kim, trak hendes trusser til side og satte hende ned over pikken, den gled uden besvær helt i bund i det våde stramme hul. Presset op mod dørkarmen kneppede jeg hende voldsomt, ohhhhh uhhhhh gud jaaa hvor godt stønnede hun højt.

Sofie havde nu næsten vendt bunden i vejret på Julie, hun lå med røven hævet op i luften, knæene var presset helt op på brystkassen, Sofie slikkede og sugede både hendes fisse og den lille stramme stjerne, hun borede tungen op og lappede Julies safter i sig som en bi der suger nektar. Ahhhhh aahhh mmmm det var tydeligt at høre på hendes stønnen at orgasmen nærmede sig, uhhhhh jaaaaa Julie trak vejret i lange dybe stød. Sofie pressede en finger helt op i Julies røvhul, det var det sidste der manglede, jaaaaiiiii Julie skreg og kom med et brag, hun gik helt levede og kastede kroppen rundt i sengen, Sofie forsøgte det bedste hun kunne af holde fast og følge med.

Jeg kunne mærke på sammentrækninger i Kims fisse at hun også var tæt på, jeg legede med en finger omkring stjernen, samtidig pumpede min pik ind og ud af fissen, mine nosser trak sig sammen, det ville ikke vare længe inden jeg ville tømme dem. Jeg stødte pikken i bund et par gange mere, Kims fisse trak sig sammen og jeg tømte pikken dybt i fissen på hende. Hun havde end ikke nået at få noget af tøjet af, hendes trusser blev fyldt med sperm og fissesaft da jeg trak pikken ud og trusserne gled på plads igen. Pigerne lå stadig og var helt opslugt af hinanden da vi forlod værelset.

Sikke en velkomst sukkede Kim, jeg skal vist have rene trusser på nu, jeg kan mærke det rende ned ad mine lår. Hun gik ind for at tørre fissen og skifte trusser. Senere sad vi alle samlet og hyggesnakkede, Sofie glædede sig til sin konfirmation, det skulle være d. 4. maj, jeg lovede hende at komme i kirken, til festen var kun inviteret få mennesker, Sofie havde dog fået Jytte til at invitere Julie med også. I weekenden efter ville Sofie så komme sammen med hendes kusine Mette og nogle venner og holde eftergilde som vi havde aftalt for længe siden.

Jeg glæder mig også til jeg er færdig på gymnasiet, jeg har besluttet mig for at droppe sabbat år og har allerede sendt kvote 2 ansøgning om optagelse på universitet allerede i år. Vil du stadig gerne være læge spurgte jeg, ja jeg har i hvert fald søgt ind på medicinstudiet, Julie smilede, jeg håber at blive optaget i Århus, så er jeg tættere på Sofie. Jamen hvor vil du bo lille skat, spurgte Kim, det finder jeg da nok ud af, ellers må jeg bare dele værelse med Sofie svarede hun. Det kan du da ikke, der er langt til Århus hjemme fra Jytte og Sofie, Kim så tvivlende ud. Så er det da heller ikke længere, det tager da kun lidt over en time med lyn bussen.

Resten af dagen gik med spisning og hygge i lædersofaerne, vi gik rimeligt tidligt i seng alle sammen. Pigerne smuttede først, Kim og jeg snakkede en halv times tid mere og fandt så også soveværelset, jeg kunne selvfølgelig ikke holde fingrene fra Kims skønne krop, det endte selvfølgelig med vi kneppede som kaniner inden vi lagde os til at sove.

Tidlig næste morgen, jeg vågnede omkring kl. 5, stod op. satte kaffe over og tog en hurtig dukkert. Jeg nående lige at stå op af vandet, så kom Julie, hun havde kun trusser på og så som altid forrygende ud, er du allerede vågen spurgte jeg åndsvagt, det kunne jeg jo se. Ja jeg kan ikke falde i søvn igen efter jeg vågnede, sagde Julie. Hvordan kan det være du vågner så tidligt, det plejer da ikke ligne dig? Jeg havde en dum drøm. som jeg heldigvis vågnede fra, men bagefter rumsterede den bare i mit hoved så jeg ikke kunne falde i søvn igen, svarede hun. Nå, så kan du lige så godt holde mig lidt med selskab, lad os få en kop kaffe, så kan du fortælle mig om drømmen så den kan komme ud af hovedet på dig, jeg gav Julie et kys på kinden, vi hentede kaffen og satte os i en sofa.

Nå sagde jeg, fortæl så hvad den drøm gik ud på? Jamen det er da bare så åndsvagt begyndte hun, jeg drømte at mig og Sofie var gået på stranden, det var sommer og vi lagde os på et tæppe, vi kyssede og krammede og havde det dejligt lige indtil der kom to andre piger gående hen til os, du er da usandsynlig lækker sagde de til Sofie, mig kiggede de slet ikke på. Synes i det sagde Sofie og rejste sig og trak bikinien af, ja nu er du da endnu mere lækker kom her og lad os forkæle dig, og Sofie gik hen til dem og lod dem gramse overalt på hendes krop. Jeg råbte efter hende, men hun reagerede slet ikke på det, hun smed sig bare i sandet, de to piger krammende og slikkede hendes bryster, stak fingre op i hende og slikkede hendes fisse. Jeg rejste mig og gik derhen, kom Sofie sagde jeg. Nej jeg har det så godt her svarede hun, gå du bare, jeg løb og løb derfra, men jeg kom ingen vegne, Sofie lå stadig lige der og stønnede højt mens de to piger slikkede og pressede deres fisser i munden på hende, og så vågnede jeg.

Der rendte en tåre ned ad Julies kind, jamen lille skat sagde jeg, det var jo kun en drøm, jeg holdt om hende, hun trykkede sig ind til mig. Men det virkede bare så virkeligt, og jeg blev så ked af det at jeg bare ikke kunne falde i søvn igen, men det har faktisk hjulpet lidt at fortælle om det, Julie smilede til mig. Jeg var som smør når Julie smilede, hun var bare så smuk i mine øjne. Jeg kærtegnede hende ned over de nøgne skuldre, jeg kunne mærke lysten sprudle i min krop, og måtte virkelig beherske mig for ikke at vælte hende omkuld. Jeg fik taget mig sammen og sagde til hende, kom, nu går vi ind på værelset til Sofie, så kravler du op i sengen til hende og finder ud af det hele var en ond drøm.

Da vi var kommet ind på værelset, kravlede Julie op i sengen, Sofie gav sig lidt, Julie trykkede sig ind til hende, Sofie vågnede, hvad sker der sagde hun søvndrukken og kiggede på mig der stod ved siden af sengen. Julie har haft mareridt sagde jeg, men vi har snakket om det, Sofie krammede Julie ind til sig. Jeg gik hen til sengen og bukkede mig ned for at give dem begge et kys inden jeg ville lade dem være i fred. Julies hånd havde allerede fundet ned mellem Sofies ben, jeg gav Sofie et hurtigt kys og vendte hovedet mod Julie, da jeg kyssede hende, holdt hun mit hoved fast med en hånd bag min nakke, og pressede tungen ind i munden op mig, hun stønnede let, hendes fingre legede med Sofies nøgne fisse.

Julie slap sit greb, jeg trænger sådan til jer begge to sukkede hun, er det forkert at have lyst til både fisse og pik spurgte hun. Det er da overhovedet ikke forkert skat sagde Sofie, jeg kan da også godt lide at få pik, bare jeg ikke skal undvære dig, hun gav Julie et intens tungekys. Julies anden hånd fandt ind i min morgenkåbe og op til min efterhånden helt stive pik, hun greb om den og begyndte at gnide op og ned ad den. Jeg smed straks morgenkåben, Sofie satte sig op i sengen, hun kiggede på Julie, vil du slikke min fisse mens Svend giver dig pik? Åhh Sofie, jeg vil altid slikke din fisse, det ved du da svarede Julie, hun skubbede Sofie ned at ligge igen, kravlede ned og lagde sig på alle fire og pressede munden mod Sofies våde skræv.

Julies røv vendte indbydende mod mig, jeg kastede mig over den og begravede ansigtet mellem de faste baller, og lod tungen glide mellem dem. Sofie stønnede højlydt, åhhh Julie jeg elsker din tunge, du er så god til at forkæle min fisse. Julie vred røven fra side til side, jeg satte mig op bag hende og lod pikken glide mellem de fyldige skamlæber, uhh jaaa, lad mig mærke den lange pik i mig sukkede hun, jeg styrede pikken mod fissehullet og lod pikhovedet trænge op, hun var varm og våd, klar til at tage imod. Julie havde stukket nogle fingre op i Sofie, hun finger kneppede hende i et jævnt tempo, mens hun slikkede omkring fingrene de kørte ind og ud af det våde hul.

Jeg trængte helt op i Julies stramme indre, fissen pulserede allerede omkring pikken, jaaa knep mig dybt og hurtigt stønnede hun, jeg tog fat om de smalle hofter og stødte pikken op med voldsom kraft, åhhhh jaaaaa, det er så godt, jaaaaa jeg kommer skreg hun, fissen trak sig sammen om min pik, hun rystede og dirrrede og kastede ansigtet ned mellem Sofies spredte lår. Jeg trak pikken ud da jeg kunne mærke jeg var tæt på at komme.

Sofie satte sig op, læg dig ned Svend sagde hun, jeg vil også mærke noget pik i min fisse, jeg lagde mig på ryggen, Sofie skrævede over mig og satte sig ned over pikken der trængte helt i bund. Julie pressede sin fisse mod mit ansigt, igen fik jeg den berusende duft og smag. Sofie gav sig til at ride min pik, Julie kørte fissen rundt i hele mit ansigt, hun lænede sig frem og tungekysse med Sofie imens. Jeg prøvede forgæves at sige til Sofie hun skulle sætte tempoet ned, men det var umuligt med munden fyldt af fisse. Med et grynt skød spermen ud af pikken dybt i Sofies lille fisse. Uhhhh jaaaa Sofie satte tempoet yderligere op, jaaa Julie min fisse bliver fyld med sperm, Sofies orgasmen kom som en lavine, hun faldt bagover og rystede som en vild, pikken røg ud af fissen og sendte de sidste stråler op over hendes venusbjerg, Julie kastede sig over hende og slikkende sperm og fissesafter i sig.

Nu må i hellere se om i ikke kan sove lidt mere sagde jeg da vi var kommet til os selv igen, jeg kyssede dem begge og forlod værelset, jeg gik ind og satte mig stille med en kop kaffe.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.