Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Fredag i uge 6, jeg var kørt til Herning for at hente Kim og Julie der skulle komme med toget, jeg havde tilbudt at sende flybilletter men det ville Kim ikke høre tale om, så det blev toget, det var 4 uger siden Sofie og jeg havde været til Julies fødselsdag, og samtidigt 4 uger siden jeg sidst havde set Jytte og Sofie, det havde bare ikke kunne passe sammen med skole, arbejde og andre aktiviteter, så nu glædede jeg mig til at se dem alle i vinterferien som de ville tilbringe sammen med mig i huset. Kim og Julie kom nærmest løbene hen af perronen da de fik øje på mig, begge faldt mig om halsen, jeg var nær blevet væltet bagover. Rolig nu sagde jeg, en gammel mand vælter nemt, Julie lo, så gammel er du altså heller ikke endnu Svend er han vel mor? Jo jeg synes nu altså han ser lidt skrøbelig ud svarede Kim drillende. Nå det mener du grinte jeg, jeg skal sgu vise dig hvor gammel jeg er når vi er tilbage i huset, Uhhh det glæder jeg mig til fniste hun.

Julie gik ind og pakkede ud, Kim satte bare sin kuffert ind på et af værelserne, hun kom hen og satte sig på skødet af mig lænende sig lidt frem og gav mig et vådt tungekys. Jeg kan mærke i dine bukser at du måske ikke er helt så gammel endnu fniste hun, jeg stak en hånd mellem hendes ben, og jeg kan mærke at du er nøjagtig lige så liderlig og våd som du plejer svarede jeg og lod fingrene lege med hendes klit igennem trusserne, åhhhhh stoop sagde hun, ellers ligger vi bare her og knepper om to minutter, og ville det være så slemt svarede jeg med et sjofelt grin. Nej det ville det måske ikke, jeg stak hånden ned i trusserne, mmmmm sukkede hun, jeg kunne også bare lige spille din fisse af på dig her, så kunne du få taget toppen af trykket sagde jeg og lod et par fingre glide op i det stramme hul, uuuuhmmm jaaa, måske, Kim kyssede mig igen, jeg lod fingrene glide ind og ud af den fugtigt grotte, op over klitten der var hævet og stod som en stor hård ært.

SEX I DAG?

Kim rejste sig ug trak trusserne af, hun hoppede op på bordet, du er selv skyld i det sagde hun i et bebrejdende tonefald, slik min våde fisse tiggede hun og spredte de slanke lår. De indre skamlæber stod flot frem, fugten var tydelig, jeg satte munden mod det smukke syn og sugede hendes skamlæber ind i munden og lod tungen lege omkring dem, den skønne let krydrede fissesmag jeg kun havde oplever ved Kim og Julie bredte sig i munde på mig, åhhhhh jaaaaa hvor godt sukkede hun, gud hvor jeg trænger. Jeg stak igen et par fingre langt op i hende og masserede g-punktet mens jeg slikkede omkring hullet og lod tungen spille hen over klitten. Julie kom gående nøgen, stoppede kort op og kiggede, nå i er allerede godt i gang kan jeg se, jeg løftede hovedet og kiggede på hende, for sa… hun er en flot pige tænkte jeg igen, ja var mit korte svar. Julie gik ind og hoppede i poolen. Åhhhhhh jaaaa gud jaaaaa jeg kommer skreg Kim hun spændte ryggen op klappede benene sammen omkring min hånd, fissen pulserede vildt omkring mine fingre imens orgasmen stille klingede af.

Jytte og Sofie ankom, jeg gik ud og tog imod dem, Sofie kom heldigvis springende som hun plejer, hoppede op og slyngede arme og ben omkring mig og gav mig et stor kys. Århh Sofie du bliver tungere og tungere for hver gang synes jeg, du må snart finde på noget andet grinte jeg, jeg bliver jo ikke yngre. Jeg holder op når jeg fylder 40 svarede hun og slog en stor latter op. Jytte hilste hjerteligt, vi gik indenfor, eiiii hvinede Sofie, Kim og Julie er allerede kommet, hun smed sin taske og sko, løb ind i poolhallen, PLASK! Hun hoppede i med al tøjet på og krammede Julie ind til sig. Jytte fortalte hun blev nødt til at køre hjem til sin mor, hun havde talt med hende i telefon på vejen, jeg er lidt bekymret for hende, hun døjer med at luft siger hun, det har vist stået på den sidste uges tid. Skal jeg køre med spurgte jeg, nej det skal du godt nok ikke, bliv du nu og nyd Kim og de unge, jeg skal nok ringe og fortælle hvordan hun har det. Okay, hils mange gange og ønsk god bedring. Jytte hilste lige på Kim og sagde tak for sidst, det er ikke andet end et par uger siden de sidste striber forsvandt fortalte hun, selv tak skulle det være en anden gang sagde Kim og gav Jytte et kys på kinden hils din mor, Jytte kørte mod Skive.

Kim og jeg tog et glas vin med ind til poolen og satte os, Sofie havde efterhånden fået smidt alt hende både tøj op på gulvet, de to nøgne tøser kyssede og krammede så man skulle det var flere år siden de havde set hinanden. Vi sad og hyggesnakkede et stykke tid, Julie og Sofie kom hen til os, de havde taget et håndklæde og tørret sig nødtørftigt, og slået det om håret, det lignede de havde turban på. Vandperler glimtede på deres lår da de satte sig i er par stole. Du kan da sidde på skødet af mig sagde Julie, skal jeg komme og sidde på skødet af dig spurgte jeg med et dumt grin, sgu da ikke dig grinte hun, bliv du bare siddende der sammen med mor. Sofie satte sig på skødet af Julie, kan du ikke se det er meget bedre det her sagde hun og gav Sofie en vådt tungekys, jo det er det da svarede hun og gengælde kysset bare endnu længere, Sofie stønnede let imens.

Pigerne sad skråt bag os så vi kunne ikke lige se hvad de lavede, men det lød til de nød det begge to. Da der lød et par højere støn bag os, drejede Kim sig i stolen, hvis i vil til at elske kan i lige så godt lægge jeg på en madras her foran, så er vi andre fri for at dreje hovedet ad led grinte hun. Okay sagde Sofie, vi kan da godt give et lille lesbisk show hvis det skulle være ikke Julie, Sofie trak en tynd madras hen og smed den på gulvet et par meter foran os, så skal jeg altså lige have hentet et par ting i min taske, Julie løb ind på værelset, jeg hentede en flaske vin, og klædte mig af så jeg kun havde boxershorts på, jeg er nødt til at have udvidelsesmuligheder sagde jeg til Kim, så vil jeg da ikke sidde her som den eneste fuld påklædt svarede hun, trak bluse og nederdel af, bh røg også på gulvet, jeg var allerede ved at rejse cirkusteltet.

Sofie lå og pillede sig selv lidt i skridtet da Julie kom tilbage, hun havde strapon dildoen i den ene hånd, i den anden havde hun en stor DILDO og en synes jeg ret stor butplug og en tube glidecreme. Nå! Er i klar til live show spurgte Julie, i dagens anledning er der gratis entre, hun grinte og lagde sig ned ved siden af Sofie. Sofie kælede straks for Julies bryster de mørke brystvorter rejste sig, Sofie slikkede ug suttede på dem, ummmm Julie spændte dildoen omkring sig, Sofie suttede på den som var det en rigtig pik, hun stak fingrene mellem Julies lår og lod dem glide frem og tilbage i fissen på hende, ahhhhhh jaaaa det er godt Sofie stønnede hun, kom med din lille fisse så jeg kan slikke den, Sofie svingede det ene ben over Julie og satte sig ned mod hendes ansigt.

Julie trak Sofie ned til sig, og slikkede hendes fisse i lange grådige strøg, Sofie suttede stadig på dildoen og legede med fingrene mellem Sofies lår. Begge piger stønnede nu højlydt, Sofie rakte ud og greb butpluggen og glidecremen, hun pressede en klat glidecreme ud over sine fingre og smurte Julies røvhul ind, hun pressede en finger prøvende op, mmmmmm åhhhh Sofie sukkede Julie. Sofie smurte glidecreme på butpluggen og satte den mod Julies røvhul, jeg åndede tungt, det her var fucking frækt at sidde og kigge på, min pik stod lige op som en teltpæl, jeg bliver sgu nødt til at smide dem her også, sagde jeg henvendt til Kim, jeg rejste mig og trak boxershortsene af, pikken sprang frem og stod hård og stiv. Kim sad med blanke øjne og fulgte de to dejlige tøsers leg med hinanden.

Sofie pressede langsomt pluggen op, lidt efter lidt trængte den op i Julies røvhul. Åhhhhh mmmmm vent lidt Sofie, Sofie trak pluggen lidt ud igen og lod den glide ind og ud, lidt længere ind for hver gang, Julie stønnede og sugede og slikkede på Sofies fisse, åhhhhhh jeg kommer skreg Sofie pludselig, hun dirrede over det hele, hun satte hånden hun havde på butpluggen pressede den helt op i Julies udspilede røvhul, auuu åhhhhh Julie klagede sig lidt da den tykkeste del trængte op i hende, uhhhhh jaaaa. Julie skubbede Sofie til side, nu skal du få pik i dit lille liderlige hul, hun var lynhurtigt nede mellem Sofies ben, greb om anklerne, spredte hendes ben helt ud til siden og stødte dildoen op i et langt stød, åååhhh guuuuud skreg Sofie, Julie gav sig til an kneppe hende i lange seje bevægelser.

Prespermen glinsede på mit pikhoved, jeg kiggede på Kim hun sad stønnede og onanerede med fingrene i trusserne, lad mig se din smukke fisse sagde jeg, Kim rejste sig og kom hen til mig, jeg trak hendes trusser ned, og snusede den vidunderlige duft af hendes våde fisse. Jeg lod et par fingre glide mellem skamlæberne, jeg stak de våde fingre i munden og smagte den vidunderlige nektar der flød fra det eksotiske hul. Sofie hylede og skreg mens Julie kneppede hende med dildoen, hun bankede den op hver gang, kan du li når den lille fisse bliver kneppet Julie lignede selv en på kanten af orgasme, åhhhh jaaaa Julie knep mig, jeg elsker dig, jeg elsker når du bruger min fisse ohhhhh jaaaaaaa Sofie kom i endnu en kraftig orgasme.

Nu var jeg så liderlig jeg bare skulle mærke og smage noget fisse, jeg lagde Kim ned og begravede ansigtet mellem hendes lår, det må have føltes som et grådigt rovdyr der åd hendes fisse, jeg sugede hendes safter i mig, stak to fingre op i fissen for at trække mere ud af den, glemt var alt om lesbisk show, nu var det kun Kim og hendes vidunderlig fisse det drejede sig om. Kim stønnede som besat, jeg sugede hendes skamlæber ind i munden, lod tungen danse hen over dem, pressede tungen så langt op jeg kunne, og forbandede at den ikke var dobbelt så lang, lod den spille over hendes hårde klit og slikkede hende lille stramme stjerne. Åhhhh jaaaa nu går den på mig, Kims røv hævede og sænkede sig i et rasende tempo, små sprøjt stod ud af fissen på hende, jeg slugte alt jeg kunne, hele hendes krop var spændt til bristepunktet.

Jeg satte mig op og trak Kim med op over min spændte pik, hun kørte underlivet frem og til bage et par gange inden hun sænkede sig helt ned over den, med et dybt suk forsvandt pikken centimeter for centimeter op i hendes stramme indre. Mine hænder havde fat om hendes faste røvballer, jeg trak hende tæt ind til mig, mens hun vrikkende gled frem og tilbage på min spændte pik. Jeg lod en finger glide rundt om den lille stjerne der fugtig af en blanding af spyt og fissesaft lod den glide ubesværet ind da jeg pressede let mod ringmusklen. Uhhhh guuud Kim kom igen, hendes vrikkede røven frem og tilbage, den stramme fisse strammede endnu mere, min pik var tæt på at eksplodere. Vend dig sagde jeg, Kim lagde sig på alle fire, der dryppede presperm fra min glinsende pik.

Jeg kastede et blik på pigerne, Julie lå på ryggen med spredte ben og butpluggen stadig begravet i sin røv, Sofie sad med glasklare øjne og huggede den store dildo ind og ud Julies fisse. Af og til bukkede hun sig frem og slikkede rundt om den og hen over den spændte klit. Påspændingsdildoen lå smidt på gulvet ved siden af dem. Julie havde en hånd mellem Sofies lår, den arbejdede voldsom i Sofies fisse kunne man fornemme på armens bevægelser, de stønnede begge højlydt på kanten af orgasme.

Jeg satte pikhovedet mod Kim lille fristende røvhul, åhhhhh av av forsigtigt klynkede hun, jeg havde bare lyst til at støde den i bund, men lod dog ringmusklen give efter stille og roligt, Kim slappede mere af og pikhovedet gled indenfor. Ohhhhh gud din pik sprænger min røv, ohhhhh åhhhh jaaaaa mmmm, langsomt pressede jeg pikke længere og længere op indtil hele pikken var trykket i bund. Kim lå med en hånd mellem benene og gned sin våde fisse, hun hulkede, stønnede og klynkede da jeg begyndte at røvpule hende for alvor. Der gik ikke lang tid inden Kim igen skreg JEG KOMMMER IGEN! Det sortnede næsten for mine øjne, med et dybt brøl sendte jeg tykke stråler af fed sperm langt op i hendes endetarm.

Sofie og  Julie lå længe og nussede på madrassen, Kim og jeg have igen sat os op i stolene og drak lidt vin, Kim havde taget et håndklæde at sidde på, der rendte lidt sperm ud af hendes røvhul ind imellem, hendes fisse var glinsende våd og indbydende, en let rødmen omkring den viste med al tydelighed at den var blevet brugt for nyligt, fræk og lækker så hun ud. Sofie og Julie rejste sig, vi smutter ind på værelset og tager et bad, og bliver lidt mere anstændige sagde de næsten i munden på hinanden, de så på hinanden og grinte. Det burde vi måske også gøre sagde Kim, tja det må vi vel hellere selv om jeg elsker at se på dig som du sidder der, men der er en betingelse svarede jeg, og hvad er så det Kim så på mig med de vidunderlig smukke øjne, jeg smeltede indvendigt, det er at du følger med ind på mit soveværelse med din kuffert, jeg smilte tog fat i hende hoved og kyssede de skønne læber.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.