BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

På Facebook søgte en familie en lektiehjælper.

Mine egne børn var nu ældre, men jeg huskede det var hyggeligt at hjælpe dem med deres lektier.

SEX I DAG?

Familien inviterede mig hjem til en snak.

De boede i en villa i en gammelt hyggeligt kvarter med smalle veje med vejtræer.

Forældrene arbejdede selv meget, ønskede lektiehjælp til deres ældste datter hver uge og ville gerne have jeg holdt dem opdateret hvordan det gik.

De havde to døtre: Mathilde der snart fyldte 16 år var lige startet i gymnasiet og Sofie på næsten 15 år der nu efter ferien gik i 9. klasse.

De havde tydeligt vis arvet en del fra deres mor. Mor så ganske godt ud med varme frække øjne, lækker røv og fyldig barm.

Vi gennemgik Mathildes skema og pensum så jeg kunne møde forberedt op en onsdag eftermiddag.

Mathilde åbnede døren og sagde "Hej, dejligt du ville komme" og lukkede mig ind i den store entré.

Hun havde langt hår, en stram t-shirt på, træningsbukser og havde en kop i hånden.

"Må jeg byde på noget?", spurgte hun og gik ind i det flotte store åbne køkken. Hun lavede en kop brev-the til mig og jeg takkede.

På køleskabet hang en ugeplan og jeg kunne se at døtrene var alene hjemme: Far kom hjem fredag fra konference og mor kom hjem søndag fra kursus.

Vi gik op på førstesalen og hen til hendes værelse. Vi passerede lillesøster Sofie's værelse. Hun havde lidt kortere hår, bar en løs kjole og sad i hendes seng med sin bærbare computer og headset. "Hej", sagde hun og smilede. Hendes smil var ligesom deres mors og Mathildes...og gik direkte i bukserne! Jeg måtte virkelig prøve at tænke på noget andet...!

Vi fortsatte ind på Mathildes værelse. Hun lukkede døren og trak en stol hen til mig ved hendes skrivebord. Der lå opslået bøger, en notesblok og en bærbar computer. Vi begyndte at gennemgå de opgaver hvor hun var stødt på problemer. Jeg satte hende i gang, drak imens min the og kikkede rundt i hendes værelse.

Hun havde altandør med udsigt til den store gamle have. Hun havde stort klædeskab, en gammel lænestol, et lille bord, en seng og et natbord. På natbordet lå en mobiloplader, en bog, en tube...og en vibrator!

Hun skævede til mig, smilede og sagde: "Vi låner den af vores frie mor til afslapning, øvelse, træning..."

Jeg blev lidt forlegen og fik sagt: "Øh, sød mor, det er jo også vigtigt at træne...".

Jeg var lige blevet noget paf, men heldigvis skulle jeg lige tjekke om hun havde lavet opgaven rigtigt. Der var et par stavefejl som hun rettede, hvorefter hun kikkede på mig og spurgte: "Har din kone ikke en vibrator...?".

"Øh, ikke det jeg ved. Hun har jo mig", sagde jeg og fumlede med blyanten.

Hun kikkede fnisende på blyanten i min hånd og spurgte:"Vil du så hjælpe...?"

Jeg troede det var opgaven hun mente,...men hun begyndte at tage t-shirten af! Hendes bryster faldt tungt ud da hun krængede t-shirten over hovedet. Så rejste hun sig op, tog bukserne af og lagde sig hen i sengen.

"Kom lektiehjælper og lær mig noget...", sagde hun, rakte ud efter vibratoren og gav den til mig.

Det var da en hyggelig lektie!

Jeg satte mig på sengekanten med vibratoren, prøvede at samle mig og sagde: "Det her er op og den del der føres ind. Knappen sidder..."

Hun klukkede, rakte ud efter tuben og lagde en pæn klat glidecreme på toppen af vibratoren.

Så trak hun de små sorte trusser af, spredte benene lidt, lagde sig godt til rette, lukkede øjnene, trak vejret dybt og hviskede: "Jeg er klar til lektion 1..."

Jeg vidste hvad konen derhjemme nød, så jeg kyssede Mathildes skød, let behåret mis og forsigtigt hendes lukkede skamlæberne.

"Dejligt", hviskede hun og trak benene op så jeg bedre kunne komme til. Skamlæberne havde lukket sig lidt op.

Jeg slikkede hende, først de ydre skamlæber, så de indre og så hendes lille klit. Den var gemt lidt så jeg slikkede legende rundt omkring den.

Kunne mærke at hun trak vejret dybt. Varierede det lidt ved at slikke med hele tungen, så med tungespidsen, så kysse, så sutte... Hendes klit var vokset lidt og kommet lidt mere til syne.

Jeg lod min langefinger glide op i hendes pænt våde skede og begyndte at massere omkring hendes g-punkt.

"Mmmmmm, hvad så med vibratoren?", hviskede hun.

Jeg fordelte glidecremen på vibratoren og lod den glide rundt om skamlæberne og ned til hendes fine røvhul.

Derefter trykkede jeg den stille og roligt ind i hendes røv. "Huuu...", sagde hun kælent. Jeg trykkede mere og den gled nu helt ind.

Jeg fortsatte med at massere med min langefinger, slikke hendes klit og tændte vibratoren.

Hun blev helt stille, trak vejret koncentreret og tog fat i mit hår. Kunne mærke hendes lange negle i min hovedbund. Hun begyndte at gispe, hendes skede omsluttede min finger og hun gav et lille sprøjt. Gispede mere og vred sig imens hun brummede tilfreds.

"Sluk...", gispede hun og jeg slukkede vibratoren. Hun pustede ud, grinede og sagde: "Hold da op...! Fedt...! Megafedt...! Hvordan bliver lektion 2 så...?".

Det var en skøn tid! Nogen havde åbenbart fortalt om min hjælp til Sofie. For kort tid efter spurgte forældrene om jeg ikke også kunne være Sofies lektiehjælper.

Sofie var frækkere end storesøster...og sprang nogle lektioner over!

Døtrene gik til deres lektier med gå-på-mod. Jeg mailede hver uge mine evalueringer til de travle forældre, døtrene fik flotte karakterer og alle nød min hjælp.

En dag mødte jeg forældrene på Strøget. De roste mig igen meget og håbede jeg kunne fortsætte lektiehjælpen. For de ønskede det bedste for deres døtre. At de fik hjælp, støtte og var forberedt.

"Apropos forberedt: Både Mathilde og Sofie bad selv om p-piller ret hurtigt. Det var lidt pudsigt, måske for tidligt, men helt fint. Så var de forberedt når de en dag fik lyst til at lege med drenge", sagde døtrenes mor.

Jeg var meget enig...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 123 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.