Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Natten til søndag, jeg kan mærke nogen kravle op i dobbeltsengen til Kim og mig, jeg åbner øjnene og kigger søvndrukken på Julie, der nøgen og smuk er ved at trække dynen til side for at lægge sig ved siden af, hvad sker der spørger jeg stille. Jeg kunne ikke falde i søvn, Sofie og Hanne breder sig alt for meget, eller også er min seng bare for lille til tre personer, så jeg tænkte der var bedre plads her hos dig og mor, jeg håber det er ok, hun smilte med det bla bla bla. Hun kravlede ned under dynen, lagde sig ind til mig i ske og pressede sin lille lækre faste røv mod mig. Jeg lagde en arm omkring hende, hånden strejfede hendes bryst, faste og lækre, jeg kunne ikke dy mig for at lukke hånden om det ene, Julie sukkede og pressede røven lidt mere mod mig.

Fik i hygget jer spurgte jeg, mmmmm meget svarede hun stille, jeg kyssede hendes kind og kunne fornemme duften af fisse, min pik rørte på sig og pressede mod hendes baller. Vi har næsten drukket al den Bailey du havde med fniste hun, har i drukket alle fire flasker? Jeg løftede hovedet og kiggede på hende, ja, det vil sige det var mest Sofie og Hanne der gik til den, de drak af ølglas og havde vist en lille dyst om hvem der kunne bunde et glas på kortest tid, grinte hun. Jeg aede over hendes bryster, brystvorterne var blevet stive, mmmmm sukkede hun, hånden gled ned over den flade mave mod skridtet, Julie lå lidt uroligt med røven, min pik lå presset ned mellem de skønne baller. Det lød som om det ikke kun var en drikkedyst hviskede jeg i hendes øre, uhmmm nej ikke kun, hun løftede det ene ben en smule da min hånd nærmede sig hendes skridt.

SEX I DAG?

Mine fingre gled langsomt ned over venusbjerget, åhhhhh mmmmm Julie små stønnede og spredte benene lidt mere, jeg lod mine fingre glide ned mellem skamlæberne, de var opsvulmede og store, klitten hård og spændt, hendes fisse var så våd at safterne rendte ned mellem hendes baller, uhhhhhh jaaaa, jeg har fået så meget fisse i aften sukkede hun, men ikke rigtigt noget pik, hun løftede benet lidt mere, min pik slap fri af sit fangeskab, med et svup klaskede en op mellem hendes ben og ramte skamlæberne med et klask. For helvede Julie sagde jeg, og hold pikken mod fisseåbningen, jeg pressede stille og den gled ubesværet ind i det stramme våde hul, vi burde da ikke ligge her og kneppe ved siden af mor. Hvorfor ikke sagde hun, det er da med til at gøre det ekstra frækt, hun pressede røven mod mig, pikken gled helt op til roden, ummmm jaaa det er godt stønnede hun stille og kørte røven rundt.

Kim sov tungt, hun småsnorkede og ænsede intet af hvad der forgik i sengen ved siden af hende. Jeg tog et fast greb om Julies ene bryst og kneppede hende i lange langsomme bevægelser. Åhhhhh uhhhmmmm Julie stønnede still hver gang pikken kom i bund, læg dig på knæ på gulvet stønnede jeg, jeg har lyst til at kneppe din vidunderlige fisse hårdt. Julie gled ned på gulvet, hun lå med overkroppen på sengen, jeg var hurtigt bag hende, pariserrøven vrikkede fristende, jeg spredte de faste røvballer og slikke hendes fisse og røvhul, uhhmmm mmmm, giv mig mere pik tryglede hun, jeg var helt beruset af dufte og smagen af hendes ungdomssafter, stadig denne skønne let krydrede smag hun delte med sin mor. Jeg rettede mig op, hold på de smalle hofter, pikken hård som granit mod det glinsende hul, jeg stødte den i bund.

Åhhhhh jaaaaaaa, Julie hold sig for munden for at kvæle det skrig der kom. Med hænderne på hendes smalle hofter kneppede jeg nu hendes fisse i hårde stød, ind og ud tonsede den saftindsmurte pik, det smaskede fra den våde fisse, Julies safter rendte ned over mine nosser. Uhmmmm knep mig dybt hulkede hun, Kim vendte sig i søvne, hun lå nu med ryggen til os, hendes skønne røv stak udenfor dynen, jeg kunne i skæret fra månelyset se den lille stjerne og den fugtige fisse mellem hendes baller. For satan hvor er du stram, fissen strammede helt vildt om mit dunkende lem. Aaarrghhh minn pik har bare lyst til at sprøjte stønnede jeg. Uhhhmmm mmmmm jaaaaa tøm din pik stønnede Julie, lad min fisse malke dig tom, jaaaa jaaaa jaaaaaaaa, Julies røv kørte op og ned, hende ben dirrede og det forplantede sig videre til hele kroppen rystede, jaaaaaaaaaaa skreg hun, uden at kunne stoppe det. Jeg kom med et højt suk og spermede dybt oppe i hendes fisse der krampede sig sammen om min på og holdt den som i en skruestik.

Kim vendte sig, hun blinkede mod månelyset der ramte hende lige i øjnene, for fanden da Julie som du dog kan skrige, sagde hun søvnigt, Svend sidder du der og knepper min datter? Hvad skulle jeg gøre svarede jeg, Julie kunne ikke falde i søvn fordi hun trængte til at få fyldt fissen. For hulen din gamle buk, hvis i ellers er færdige med at stønne og skrige, så se at komme i seng igen grinte hun. Jeg trak pikken ud af Julies stramme fisse, der løb kun en smule sperm med ud, resten holdt det stramme hul på. Min pik var helt fedtet ind, du kan da ikke lægge dig til at sove med den der sagde Kim, hun sugede pikken ind i munden og slikkede den ren. Vi krøb under dynerne igen, jeg faldt hurtigt i søvn mellem de i mine øjne, verdens to smukkeste skabninger.

Hvorfor ligger du her? Jeg vågnede ved Sofies spørgsmål. Julie var vågen, fordi der var for lidt plads i min seng, svarede hun på Sofies spørgsmål, kom her sagde hun og løftede dynen, Sofie smuttede hurtigt ned ved siden af Julie, de krammede og kyssede hinanden. Jeg stod ud af sengen, jeg vil gå ud og lave noget kaffe, sagde jeg, vist nok mest for mig selv, de to piger havde travlt med at kysse og kramme. Jeg stod i køkkenet kun iført mine boxershorts og ventede på kaffen skulle blive brygget. Godmorgen, Hanne stod og kiggede rundt om dørkarmen til køkkenet. Tror du der er nogle Panodiler et sted spurgte hun, der er nogen der er ved at opføre en bjælkehytte i mit hoved. Jeg ved ikke lige hvor der skulle være svarede jeg, måske de er på badeværelset, jeg gik ud af køkkenet, Hanne rettede sig hurtigt op og stak en hånd mellem benene.

Uhhh! Jeg har ingen trusser på fniste hun, jeg kiggede på hende, det eneste hun havde på var en tynd t-shirt, hendes store bryster rejste den som et telt, de mørkere brystvorter kunne tydelig ses gennem det tynde stof. Hvorfor har du ikke taget dine trusser på spurgte jeg dumt. Hun kiggede lidt flov på mig, fordi de gik lidt i stykker i aftes, svarede hun stille. Okay sagde jeg blot, kom så går vi ud og kigger efter hovedpinepiller. Hanne fulgte efter, stadig med den en hånd der dækkede for fissen. Jeg åbnede et lille skab på væggen, det var som jeg havde gættet medicinskab. Der var Panodiler, jeg rystede to stk. ud i hånden, greb at tandkrus og fyldte vand i, jeg rakte det hele frem mod Hanne der stod i døren. Tak sagde hun og tog pillerne i den ene hånd og uden at tænke over det rakte hun ud efter tandkruset med den anden.

Åhh udbrød hun og hold hurtigt hånden med pillerne foran skridtet. Det bliver ikke nemt at få dem i munden med hånden dernede grinte jeg, tag du blot dine piller, jeg er vant til at kigge på nøgne piger, fortsatte jeg med et glimt i øjet. Hanne kiggede på sin hånd løftede blikket og så mig i øjnene, så fjerne hun hånden og førte den op til munden og puttede pillerne ind, hun drak lidt af vandet og sank. Mit blik havde låst sig fast på den store sorte dusk mellem hendes kraftige lår, pikken voksede i mine boxershorts. Skal vi ikke se efter en ekstra gang om ikke dine trusser kan bruges spurgte jeg. Hanne nikkede, jeg tror godt nok de er helt i stykker. Vi gik ind på værelset, jeg samlede hendes trusser op fra gulvet, de var revnet i skridtet næsten hele vejen rundt i kanten.

Nej de er vist ikke meget værd sagde jeg, har Julie ikke et par du kan låne. Dem kan jeg da ikke få min fede røv i grinte hun. Din røv er da ikke fed sagde jeg, den er bare lidt større men ser da dejlig fast ud. Synes du spurgte hun og vendte røven til, hun rystede den lidt. Ja det synes jeg da helt sikkert, jeg lagde en hånd på den ene balle og gav den et kram, den føles også dejlig fast, min pik voksede yderligere. Jeg hørte nogen pusle i køkkenet, jeg må hellere gå ud og se hvem der pusler rundt, sagde jeg til Hanne, så kan du også lige slappe lidt af til pillerne virker. Hanne så lidt skuffet på mig, hendes blik søgte ned til pikken der efterhånden havde rejst sig som en teltpæl.

Kim stod i køkkenet, hun havde klædt sig på, godmorgen sagde jeg, godmorgen svarede hun. Det er sgu den rene sexrede når du er i nærheden Svend grinte hun, i nat vågner jeg ved at du knepper min datter, og her til morgen vågner jeg ved at Sofie og Julie slikker fisse på hinanden, er der noget at sige til man er konstant våd mellem benene. Hvor er Hanne blevet af spurgte hun, jeg har lige fundet et par Panodiler til hende, jeg tror hun har lagt sig lidt igen, tømmermændene er vist lidt hårde ved hende her til morgen. Hmmm de ligger som de har redt de unge mennesker sukkede hun, jeg smutter lige til bageren efter noget morgenbrød, hun kyssede mig, opfør dig pænt indtil jeg kommer tilbage, hvis det ellers er muligt, hun havde et frækt glimt i de smukke øjne.

Jeg kiggede ind i soveværelset, Sofie og Julie lå på siden i en 69er, begge havde fingre dybt begravet i hinandens fisser, de slikkede og stønnede om kap. En ophidsende duft af fisse hang tæt i rummet, det havde en voldsom virkning i mine boxershorts. Jeg ville lige kigge til Hanne og høre om pillerne var begyndt at virke. Jeg åbnede døren og gik ind på værelset, hun lå på sengen. Hvordan går det med hovedet? Det går lidt bedre, de har sat byggetempoet ned grinte hun, jeg gik hen og satte mig på sengekanten, det ser ud til du også skal have et eller andet til at tage den toppen af det der hæver i dine shorts, hun smilte. Har du noget der virker mod det spurgte jeg og stak en hånd under dynen, ohhhh Hanne så helt overrasket ud da min hånd gled direkte ned mellem hendes lår.

Det har du da vist, jeg smilte frækt mens mine fingre fandt mellem skamlæberne ned til det varme fugtige hul. Hanne lagde en hånd på bulen i mine shorts hun klemte om pikken, lod hånden ni i dem og greb igen om mit dunkede jern, hun spillede min pik i små bevægelser. Jeg slog dynen til side, Hanne havde spredt benene så jeg bedre kunne komme til, hun sukkede og stønnede højt. Du har en rigtig flot og tæt dusk sagde jeg, mmmmm ja jeg er ikke rigtig hoppet med på trenden stønnede hun, hun havde fisket min pik frem, jeg fik skubbet mine boxershorts ned og sparkede dem af. Jeg lagde mig op i sengen og svingede det ene ben over Hannes hoved, hun greb den stive pik og gned op og ned ad den inden hun lukkede læberne om den. Jeg skilte hendes skamlæber, den piercede klit tittede frem, jeg satte tungen mod den, jeg lod tungen slikke hele vejen ned over fissen, hendes safter smagte lidt syrligt men alligevel ophidsende, jeg spredte hendes baller og lod tungen fortsætte ned over røvhullet.

Hanne suttede på min pik så den var ved at eksplodere, jeg vendte mig om, og satte mig med pikken pegende direkte mod den kraftige behåring, jeg trak hendes t-shirt op over brysterne. Jeg lænede mig frem og sugede den ene brystvorte ind i munden, samtidigt pressede min pik mod hendes fisse, åhhhhhh jaa, Hanne rakte en hånd ned og tog om pikken, hun satte den på plads lige ud for den våde indgang. Hun løftede røven, pikken gled op og omsluttedes af en fugtig varme. Jeg stødte den i bund, ahhhh aaaaaa, jeg kneppede hende i højt tempo, hendes store bryster gyngede frem og tilbage, mine nosser klaskede mod de store baller hver gang pikken blev presset helt i bund.

Hanne løftede røven og slog sine ben om mig, lagde armene omkring min hals og tog højt stønnede mod min pik der røg ind og ud af hendes behårede fisse. Mmmmm der nok en der får pik, Sofie og Julie stod i døren og kiggede med blanke øjne. Hannes røv trykkede sig mod mig, åhhhhhhh jaaaa udbrød hun, hendes fisse trak sig sammen, jeg bankede pikken hårdt i til roden, aaarggh min pik sendte den første stråle sperm op i hende, jeg trak pikken ud og tømte resten ud over fisse, mave og bryster. Mmmm Sofie skyndte sig hen til os, hun slikkede spermen af Hannes bryster, jeg elsker smagen af den fede sperm, sukkede hun. Julie kom ind, Sofie rejste sig og tungekyssede hende.

Kim kom tilbage fra bageren, jeg havde lige trukket pikken ud af Hanne, hun lå stadig stønnede i sengen med sperm ud over kroppen, jeg tænkte nok jeg ikke kunne vende ryggen til jer i fem minutter inden i knepper som kaniner, hun grinte højt, jeg håber ikke du er blevet helt tømt sagde hun til mig, jeg skal have et ordentligt put inden i rejser hjem igen, men nu skal vi allerførst have noget morgenmad. Vi sad alle på nær Kim nøgne eller næsten nøgne, tak for mad, pigerne rejste sig, vi går lige i bad, de smuttede alle ud på badeværelset, det lød som om det muntrer drilleri fra aftenen før fortsatte. Kim kiggede på mig, kunne du ikke trænge til en lur spurgte hun med sovekammerøjne, hun trak mig med ind og lukkede døren og skubbede mig om på sengen.

Senere tog vi en følelsesladet afsked inden Sofie og jeg igen begav os hjem til Jylland.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 33 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.