Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi fik udleveret nøglerne til lejebilen, og gik ud på parkeringspladsen og fandt frem til den. Da vi havde kørt et stykke tid, spurgte jeg om ikke Sofie ville have noget tørt tøj på, jeg pegede på den store våde plet der var komme i hendes leggings. Tjo det kunne da godt være en god ide mente hun, jeg kørte ind på parkeringspladsen ved en boligblok, Sofie fandt et par andre leggings i hendes taske, hun satte sig ind på bagsædet og trak de våde af, hendes trusser var gennemblødt, de blev også trukket af, hold da kæft hvor er den fisse våd sagde hun, hun satte et par fingre mod hullet, det smaskede hver gang hun bevægede fingrene, hun tog sine trusser og tørrede fissen med dem. Fuck! Det hjælper ikke en skid sagde hun, den bliver ved at være lige saftig, jeg skubbede førersædet helt frem åbnede døren og satte mig ind ved siden af Sofie på bagsædet.

Jeg kiggede lidt rundt, ingen mennesker i syne nogen steder, spred dine ben sagde jeg, Sofie lagde et ben op på hver af forsæderne, hendes frække fisse åbnede sig, den glinsede af safter der rendte ned mellem ballerne og over røvhullet. Jeg løftede hendes ene ben og satte mig ned på gulvet, for helvede tøs sagde jeg, den fisse er jo ikke til at stå for, jeg pressede ansigtet mod hende og slikkede fra røvhullet hele vejen op over den saftige fisse, åhhhhhh gud jeg er så liderlig sukkede hun, jeg sugede og slikkede hendes safter, nu ænsede jeg intet andet omkring mig. Sofie stønnede mere og mere højlydt hun sad med lukkede øjne og holdt mit hoved fast mellem de slanke lår, ingen af os ænsede den gamle vicevært der stod ved siden af bilen og kiggede ind.

SEX I DAG?

Uhhhhh uhhhh jaaaaa den går snart på mig hulkede Sofie, shit! Oh gud, hun pressede de dirrende lår mod mit hoved, der står en og spiller pik nåede hun lige at sige inden orgasmen overmandede hende totalt. Hun kastede hovedet bagover og skreg højt ohhhhhhh jaaaaaaaaaaaa! Viceværtens pik sprøjtede sin klistrede sperm op på ruden i bagdøren, hvide striber løb langsomt ned ad den sorte bildør. Jeg blev ved at slikke Sofie til hun skubbede mit hoven væk, uhhh jeg kan ikke holde til mere lige nu Svend, viceværten puttede pikken tilbage i bukserne, vendte sig og gik sin vej. Jeg kiggede på Sofie, kom her sagde jeg, hun tog benene ned og lænede sig frem, jeg slog armene omkring hende og gav hende et kys, Sofie du er både smuk og skøn, tak fordi du optog mig på stranden sidste sommer. Selv tak Svend, Jeg kan slet ikke forstå det ikke en gang er et år siden endnu svarede hun. Det kan jeg heller ikke svarede jeg, men nu skal du altså trække noget tøj på inden der kommer flere og sviner bilen til grinte jeg, jeg er også sikker på Julie, venter utålmodig.

Sofie tørrede endnu en gang fissen, og tog de tørre legings på, denne gang uden trusser, der gik ikke længe før en lille fugtig plet viste sig midt i den smukke cameltoe. Vi kørte til Gentofte og fandt adressen, Julie stod og ventede på gaden, hun sprang Sofie om halsen, hvor har jeg savnet at mærke dig, hun klemte Sofie ind til sig som om hun var bange for hun skulle fordampe for øjnene af hende. Sofie kyssede Julie, længe stod de blot og krammede hinanden. Julie gav mig et hurtigt kram, hej Svend dejligt at se dig, jeg kunne mærke hendes underliv mod min stive pik, tak i lige måde svarede jeg. Kom lad os gå op, mor venter sagde Julie til sidst, vi gik op, lejligheden var på anden sal, jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har gået helt op på anden sal grinte jeg. Kim stod i døren smuk som altid, hej sagde Sofie, Julie og hende forsvandt hurtig ind i lejligheden. Jeg gik hen til Kim og krammede hende tæt ind til mig, hun kiggede op på mig, tak for sidst sagde hun, jeg har savnet dig Svend, i lige måde Svarede jeg og kyssede hende. Er du bare rigtig glad for at se mig eller her du puttet en telefonpæl i lommen grinte hun og lagde en hånd på min stive kæp.

Den er vi da vist nødt til at få gjort noget ved, de frække brune øjne var blanke og tungen gled frækt over hendes læber. Det var en lille lejlighed, tror det hedder en to et halvt værelses, der var toilet og bad, et lille køkken, stue, et soveværelse og et meget lille værelse hvor Julie havde sin seng, et lille skrivebord og en stol, meget mere var der ikke plads til. Jeg tænkte at mit kosteskab var større. Jeg tænkte det ville blive besværligt at gøre ret meget uden alle der var i lejligheden vidste besked, på den anden side vidste de nok besked alligevel, Kim satte sig ned på gulvet mellem mine ben, hun åbnede mine bukser og fiskede den dunkende pik frem. Jeg skal da lige love for den er spændt til bristepunktet, det måtte jeg indrømme, jeg fortalte om videoerne Sofie havde vist mig på flyet, fortsæt med at fortælle mig om det sagde Kim og lukkede munden om min pik. Jeg fortsatte, og hun sad frækt der i flyet os onanerede sig til orgasme, mmmm mmmm Kim suttede på min pik der var tæt på bristepunktet. Og så skulle hun have skiftet bukser fortsatte jeg stønnende beretningen om vores tur, ja og så mmmmm Kim fortsatte, jeg så… så…. Blev jeg nødt til at slikke hendes frække våde, arrrrghhh min pik eksploderede i munden på Kim, hun forsøgte det bedste hun kunne at synke det hele, alligevel rendte der sperm ud af mundvigen.

Wow! Hold da kæft mor, du går da lige til sagen. Julie og Sofie stod frækt smilende i døren til stuen, Kim kiggede på dem, jamen jeg er jo nødt til at yde førstehjælp når Svend har været udsat for ekstrem ophidsende adfærd, Sofie fniste, Julie kiggede på hende, det må du vist hellere fortælle mig om, kom sagde hun, de forsvandt ind på det lille værelse igen. Kim tørrede sig om munden, jeg fik sat mit tøj på plads, kyssede Kim, det var lige hvad jeg trængte til, senere skal der nok mere til grinte jeg. Det håber jeg da svarede Kim og tog sig i skridtet, min fisse er våd, pik sulten og klar. Men nu skal vi altså have den kaffe jeg har lavet. Hun hentede kaffen og vi satte os og snakkede.

 I morgen fejrer vi Julies fødselsdag selvom det først er mandag hun fylder år, sagde Kim. Hvem kommer mere spurgte jeg nysgerrigt. Der kommer kun en af Julies studiekammerater fra gymnasiet. Hvad med Julies far spurgte jeg, det ville da være naturligt han var med til at fejre sin datters 18-års fødselsdag. Hendes far kommer ikke, han har siddet i fængsel de sidste 5 år, Julie har ikke set ham siden hun var tre år, han sidder inde for narkosmugling og vold, Kim så trist ud. Undskyld, det er jeg ked af jeg spurgte om, jeg kunne have bidt tungen af mig selv, det skal du ikke tænke på, det kunne du jo ikke vide noget om, jeg er bare glad for at vi ikke har kontakt til ham mere.

Der var ikke meget der kunne skjules i den lille lejlighed, jeg hørte ret tydeligt Julie komme med et udbrud, ejjiiii har du taget den med, hvor fedt Sofie, jeg tænkte hvad det var hun havde med, Kim og jeg fortsatte vores samtale, kommer i til Jylland i vinterferien spurgte jeg, hvis du vil se os svarede Kim, jeg er sikker på Julie også gerne vil med igen, men vi kan da spørge hendes selv. Kim rejste sig, det samme gjorde jeg, Kim åbnede døren til Julies værelse og stoppede op som ramt af lynet, åh undskyld udbrød hun, Sofie lå med røven lige mod os, Julie sad bag hende med en strapon DILDO spændt om den smukke stramme røv, dildoen var dybt oppe i Sofie der stønnende tog imod den. Mor altså, du må lære at banke på sagde Julie, mens hun fortsatte med at kneppe Sofie i lange dybe stød.

Kim så helt forlegen ud, og skulle lige til at lukke døren igen, det er der da ingen grund til nu sagde Julie, nu er i her jo, så kan i lige så godt blive. Min pik var begyndt at rejse sig igen ved synet af de to pigers leg. Uhhhhh gud ja, knep min liderlige fisse i bund klynkede Sofie, Julie holdt om hendes smalle hofter og stødte dildoen op i det våde skræv med stor kraft. Jeg trak mine bukser af og satte mig i stolen, min pik var næste helt stiv, Kim kom hen, lagde sig på knæ og suttede den til den stod lige i vejret. Åhhhhhh jaaaa den går på mig hulkede Sofie, hun faldt forover og rystede over hele kroppen. Kim rejste sig, løftede op i hendes nederdel og trak trusserne af, hun vendte sig med ryggen til mig så hun stadig kunne se de to piger på sengen. Hun tog min pik og førte den hen til fissen der glinsende tog imod, ubesværet gled den op, hun satte sig med et suk helt ned over det dunkende lem.

Julie havde smidt strapon dildoen til side, Sofie var rullet om på ryggen, Julie satte sig helt op til Sofies ansigt mens hun gned sine fingre rundt i sin våde fisse, ohhhh fuck Sofie jeg er så liderlig, slik min våde fisse næsten tiggede hun. Sofie løftede hovedet en anelse og satte tungen mod den indbydende revne. Julie gned stadig sine fingre rundt på klitten der spændt og blodfyldt stod tydeligt frem. Ummmmm mmmmm Julie stønnede højt da Sofie pressede tungen op i fissehullet, hun have hænderne på Julies baller og trak hende hårdt mod sin mund. Åhhhh jaaa Kim red min pik, jeg løftede hende nederdel så jeg kunne se pikken helt fedtet ind i hendes klæbrige safter glide ind og ud, jeg lagde en hånd omkring hende, mine fingre legede cirklede rundt på hendes klit, åhhh jeg kommer skreg hun højt og satte sig helt ned over pikken, hendes fisse pulserede på mit stive lem, Kim kørte røven frem og tilbage, jeg greb op om hendes bryster og hold hende fast ind mod mig.

Julie havde vendt sig hun lå med hovedet begravet i Sofies fisse, Sofie havde stukket et par fingre op i Julie og fingerkneppede hende samtidig med hun slikkede på den spændte klit, safterne sivede ud af fissen på dem begge. Uhhhh ja nu koooomer den hylede Julie, hendes røv kørte op en ned, hun sugede sig fast mellem Sofies ben. Jeg havde rejst mig med Kim spiddet på pikken, skubbede hende blidt forover, hun stod nu med begge hænder hvilende på kanten af Julies seng, mens jeg kneppede hende bagfra. Guuud jaa Julie sug den fisse ind i din mund, Sofie spændte ryggen og hendes ben dirrede, de to pigers orgasme var et ophidsende skue, med et brøl lod jeg pikken gå op i Kims smaskende fisse, jaaaaa skreg Kim igen, hendes ben eksede under hende, pikken røg ud og sendte de sidste stråler ud over hendes ryg og røv.

Det skulle nok blive en god weekend tænkte jeg.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.