Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg havde kun været ansat siden maj måned; men de ville have mig med til julefrokost alligevel. Min kone havde sagt OK, da hun syntes, jeg skulle blande mig i gruppen. Jeg var, på det tidspunkt, 38 år og min ansættelse i det store firma (450 medarbejdere) var kommet godt i gang, jeg var allerede blevet udnævnt til chef for en lille afdeling på 23 M/K.

Nå, julefrokosten skulle, som den vist plejede, afholdes på den lokale restaurant og næsten hele afdelingen skulle med. Der var også medarbejdere fra flere af de andre afdelinger i firmaet og jeg tror egentlig, at det kun var firmaet, der var repræsenteret denne aften. Vi var 19 om bordet og frokosten gik, som den slags nu gør. Der blev hældt en del spiritus ned og stemningen blev meget hurtigt temmelig animeret. Som chef, måtte jeg lægge bånd på mig selv, det kunne jo ikke nytte noget, jeg faldt igennem her til den første julefrokost.

SEX I DAG?

Jeg klarede det udmærket, syntes jeg selv, der var selvfølgelig et par af mine medarbejdere, der syntes de absolut skulle fortælle mig hvor dejligt det var, at jeg var blevet chef og hvor godt alting var. Der var da også et par stykker, der syntes det modsatte; men der var ingen optræk til store skandaler.

Jeg kunne mærke, at jeg var ved at have fået for meget og jeg undskyldte mig overfor selskabet og sagde, jeg blev nødt til at tage hjem. Der var selvfølgelig de sædvanlige fuldemandsprotester; men dem affærdigede jeg, og gik.

Da jeg kom ud på gaden og begyndte at gå hjem, blev jeg indhentet af en pige, som jeg svagt kendte som værende elev i én af de andre afdelinger. Jeg vidste at hun hed Caroline og at hun vist nok var 19 år, andet vidste jeg heller ikke. Hun tog mig under armen og spurgte om hun måtte følges med mig, for hun ville også hjem nu. Jeg sagde OK og spurgte om, hvor hun boede, så ville jeg følge hende til dørs. Det viste sig, at hun boede alene i en lille etværelses lejlighed i den sydlige ende af byen. Det var ikke lige på vej hjem til mig, da vi havde en villa i nordbyen; men nu havde jeg jo lovet at følge hende hjem og jeg ville sikkert have godt af den friske luft, så vi gik sammen, arm i arm ned gennem byen.

Caroline lænede sig tæt op ad mig og hun talte i et væk. Jeg kunne mærke, at hun havde fået godt at drikke og hendes gang var også noget usikker. Godt, at jeg kunne støtte hende. Da vi kom hjem til hendes hoveddør, ville jeg sige farvel; men hun trak i mig og spurgte bedende om ikke jeg godt ville få hende helt op i lejligheden på 2. sal. Jeg tøvede lidt; men så overgav jeg mig og fik hende bakset op ad trappen.

Vi fik, ved fælles hjælp, låst døren op og så vaklede hun ind i stuen og faldt om på sofaen, halvt nede på gulvtæppet. Jeg lukkede døren og prøvede at få hende op på sofaen. Det lykkedes og så vendte jeg mig for at gå, da der lød et bump og hun var faldet ned på gulvet igen. "OK", tænkte jeg "så må man vel til det igen". Jeg smed overtøjet og bøjede mig for at løfte hende op igen; men hun greb om mig og fik i stedet mig trukket ned på gulvet.

Jeg var helt uforberedt og jeg faldt ned over hende. Vore næser mødtes næsten og hun kikkede mig lige ind i øjnene, smilede lidt og så gav hun mig et stort, vådt kys. Det havde jeg sgu' ikke set komme; men jeg var ikke helt upåvirket af det. Hun smagte godt og hendes tunge fandt hurtigt min og så gengældte jeg kysset. "Hva' fa'en", tænkte jeg "det er sgu' kun Jul én gang om året".

Jeg var ikke helt appelsinfri og vi ved jo, at kultur kun er et tyndt lag fernis, der nemt fjernes med alkohol, så jeg gav mig i hendes og fandens vold. Vi begyndte at kramme, kysse og i øvrigt udforske hinandens kroppe. Hun var en lækker sag, med lidt hvalpefedt på kroppen endnu; men også med store, dejlige bryster, der med stive brystvorter presset mod min brystkasse, udfordrede mig til sex.

Vi begyndte at klæde hinanden af. Mellem kyssene og afklædningerne hviskede jeg til hende om hun godt var klar over, hvad vi havde gang i? Hun svarede at det var hun sandelig og det var da også gået helt som hun havde planlagt.

"Planlagt?" røg det ud af mig, "hvad mener du med planlagt?" Så fortalte hun, at både hende og hendes medelev i lang tid havde gået og fantaseret om mig, ham den nye i firmaet. De syntes begge, at jeg var en lækker fyr, som de gerne ville lære nærmere at kende og da lejligheden viste sig til julefrokosten, hvor hun havde siddet ved at andet bord, havde hun simpelthen taget chansen og havde forladt sit selskab, da hun så jeg gik.

Hun indrømmede også, at hun spillede meget fuld for at få mig lokket med hjem; men at hun ikke havde drukket mere end at hun helt var klar over, hvad der var gang i. Jeg var målløs. Her ligger jeg, næsten helt nøgen, på gulvet med en pige, der kun er halvt så gammel som mig og er i gang med at forføre hende og så fortæller den lille noksagt, at det hele var hendes ide. Først blev jeg stødt og følte mig krænket på min stolthed som mand; men så hørte jeg hende grine og kunne pludselig se det barokke i situationen

Uanset hvad, så ville jeg jo få, hvad jeg havde regnet med, bare på en for mig mere anstændig måde. Jeg havde jo været parat til en grum forførelse og udnyttelse af et beruset pigebarn.

Jeg kikkede på hendes og så gav jeg hende et stort kys og sagde tak fordi hun havde forført mig og ikke omvendt. Vi fik resten af tøjet af og jeg lagde mig på ryggen på tæppet og trak hende op på mig. Vi lå lidt og kyssede mens vore hænder gik på opdagelse. Mine hænder gled over hendes krops bløde og varme hud. De fandt ned til hendes balder og hun lod benene falde ud til siden, så min stive pik smuttede op mellem dem og lagde sig op ad den våde fisse. Hun klemte benene sammen igen og begyndte at vugge med underlivet.

Den var en skøn fornemmelse, at ligge dér med en dejlig pige ovenpå sig og mærke hendes unge, bløde hud og få sin pik bearbejdet af hendes våde underliv. Med et fik hun, med en fri hånd, fat i pikken og fik den trukket ind i fissen, der opslugte den med et lille vådt svup. Jeg var lige ved at komme, bare ved den handling; men jeg holdt mig. Så rejste Caroline sig i armene så jeg fik frit udsyn til hendes fulde bryster med de stive brystvorten og så begyndte hun langsomt at ride mig mens hun udstødte små gisp og suk.

Hun øgede takten og til sidst kunne jeg ikke holde mere igen. Jeg fik lige gispet, at nu kom jeg, så skød min første sending sperm op i hendes fisse og med hurtige modstød til hendes underlivs bevægelser, kom den ene ladning efter den anden til jeg var helt malket tom. Jeg faldt sammen oh hun faldt ned over mig. Hendes underliv bevægede sig stadig; men nu ganske langsomt og æggende. Jeg fornemmede, at hun ingen orgasme havde opnået og at hun stadig var meget liderlig; men hun var åbenbart så erfaren, at hun vidste at mænd ikke er helt på mærker sådan lige efter de var kommet.

Hun begyndte at bevæge sig ned over min krop mens hendes bløde læber kyssede hver en kvadratcentimeter, ned over navlen og ned til den våde, noget slappe pik. Hun begyndte at kysse og nappe i pikken og jeg kunne mærke, at den langsomt fandt liv igen. På næsten ingen tid var jeg begyndt at få liderligheden tilbage i kroppen og jeg begyndte også at blive lidt mere aktiv.

Jeg skubbede Caroline ned at ligge på ryggen og kravlede selv ned og lagde mig med hovedet mellem hendes ben. Jeg havde frit udsyn til hendes glinsende fisse og begyndte langsomt at slikke og sutte hele vejen rundt om skamlæberne. Det rykkede i hende og hun tog fat i mit hoved og forsøgte at holde det fast, så min mund kun kunne være ved hendes fisse. Jeg sagde til hende, at hun skulle ligge helt stille og lade mig gøre arbejdet. Hun lystrede og jeg kyssede videre omkring fissen. Jeg begyndte at stikke tungen ind mellem skamlæberne et par gange og så ud til venusbjerget og skamlæberne igen.

Jeg kunne mærke på Caroline, at hun var helt oppe at køre og at det ikke ville vare længe før hun fik en orgasme. Jeg fik et par fingre stukket ind i fissen. Tommelfingeren til at manipulere med hendes stivhårde klitoris og pegefingeren til at forsøge at finde hendes G-punkt samtidig med at jeg slikkede på hendes skamlæber som en gal. Der gik kun meget kort tid, så blev hun gennemskyllet af en kæmpe orgasme. Hendes lår klemte sig sammen og hendes ryg bøjede sig så hun næsten stod i en bue op fra tæppet. Jeg slap ikke hendes fisse men satte tempoet ned og hun fulgte med i den ene orgasme efter den anden.

Så klingede det ud. Hun faldt mat helt sammen og jeg trak mig op ved siden af hende og kærtegnede hendes bløde krop mens jeg hviskede små idiotiske ord i hendes øre. Sådan lå vi et stykke tid, så rejste vi os og hun trak os ud i hendes lille badeværelse, hvor vi sammen gik under bruseren. Vi stod i det meget lille bruserum og sæbede hinanden ind mens vi grinede som 2 teenagere og det var jo rent faktisk kun hende, der var det. Virkningen udeblev da heller ikke. Min pik begyndte at røre på sig og Carolines krop reagerede også mere liderligt end et almindeligt bad burde kunne starte.

Caroline tog fat i min nakke og fik sine ben bakset op bag min ryg og så sænkede hun sin fisse ned over min stive pik. Langsomt begyndte hun at glide op og ned mens hun strammede fissen sammen om pikken. Jeg kærtegnede hendes ryg og balder og hjalp med til at løfte hende. Hurtigt kunne jeg mærke, at jeg ville komme og jeg hviskede til hende, at nu skete det altså, hvis hun ikke slappede lidt af. Hun sagde bare, at hun var lige før en orgasme, så jeg skulle bare give los.

I en vild rytme, som jeg troede ville vække hele huset, hoppede Caroline op og ned på min pik og jeg løftede og sænkede i samme takt mens jeg stødte mit underliv opad i modtakt. Så kom jeg. Jeg troede ikke, der var mere saft i røret; men orgasmen kom i hvert fald. Det kan godt være, der ikke var sperm med; men fornøjelsen var ikke mindre af den grund. Caroline småhyle umiddelbart efter i sin orgasme og vi stod begge og forsøgte at bevare balancen.

Da vi havde fået sundet os, gik vi ud og stod og tørrede hinanden mens vi stadig kyssede. Vi gik ind i stuen og jag fandt mit tøj liggende spredt rundt på gulvet. Caroline havde taget en lille kimono på og hjalp mig med tøjet. Da jeg var klar til at gå, gav hun mig et meget kærligt kys og hun sagde, at jeg til fulde havde levet op til hendes store drøm og at hun, hvis det var OK med mig, meget gerne ville gentage seancen og måske invitere hendes veninde med. Det sidste sagde hun med hovedet lidt på skrå og med et par grinagtigt plirrende øjenvipper.

Vi brast i grin begge to og jeg sagde, at det var OK; men at hun måtte huske, at jeg var gift og ikke havde tænkt mig at lave om på det. Det syntes hun var OK; men hun ville gerne være min bolleveninde alligevel.

Med et stort kys forlod jeg hende og gik hjemad til min kone og jeg lovede mig selv, at jeg nok skulle finde plads til både hende og begge piger.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 42 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.