Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Klokken var blevet 7.30, du har da været tidligt oppe sagde Kim da hun kom ind, tja svarede jeg, jeg skulle på toilet og kunne ikke rigtigt falde i søvn igen, så jeg blev enig med mig selv om at så kunne jeg lige så godt stå op. Det var nu også meget godt, for Julie har haft mareridt så jeg måtte trøste hende lidt. Nååe hvor meget trøst blev det så til spurgte hun, det endte faktisk med at blive en del trøst der skulle til, det endte faktisk med at Sofie også trængte til noget. Bare du ikke glemmer mig, Kim kiggede mig alvorligt i øjnene, det kunne aldrig falde mig ind, jeg tog om hende og kyssede hende lidenskabeligt, du vil altid komme først min lille varme eksotiske frugt.

Kim havde ikke klædt sig på endnu hun stod lige som jeg i sin morgenkåbe, mine hænder gled ned ad hendes krop, de skønne faste bryster, den slanke talje og de lidt bredere hofter, jeg fandt ind bag morgenkåbens vamsede stof og lod hænderne vandre om til den vidunderlige lille faste pariserrøv. Jeg trak Kim tæt til mig, vi kyssede mens mine hænder fortsatte deres vandring over hendes marcipanbløde skin. Ummm Kim sukkede let, morgenkåben gik op, min hænder fortsatte op til hendes skuldre, jeg skubbede morgenkåben bagud, den gled fri af skuldrene og faldt til gulvet.

SEX I DAG?

Jeg beundrede atter en gang den smukke figur, hendes lyse nougatfarvede hud og de smukke mandelformede øjne. Du er så smuk Kim sagde jeg stille og kyssede hende endnu en gang inden jeg lod min mund og tunge gå på opdagelse ned ad hendes krop, langsomt gik jeg i knæ, holdt om hendes røv og lod tungen glide let over navlen videre ned til venusbjerget. Mmmmm Kim Sukkede og spredte benene da tungen nærmede sig den skønne revne, duften fra hendes safter kildrede lokkende i næsen, jeg trak hende mod mig og slikkede hen over skamlæberne og pressede tungen mere og mere mod dem indtil de til sidst skiltes og tungen gled op mellem dem, jeg sugede på hendes klit der stivnede i munden på mig.

Åhhh Gud, jeg kan ikke blive stående sådan, Kim lagde sig på gulvet, hun spredte benene helt ud til siden, hendes åbne skød fristede med den glinsende fisse som centrum. Jeg hold en hånd på hendes ben og kyssede og slikkede mig vej op ad inderlårene inden jeg grådigt kastede mig over fissen. Synet, smagen og duften fik min pik til at rejse sig, den stod stiv og dunkende frem bag morgenkåben, jeg krængede den af. Ummmm mmmm Kim stønnede højere og højere, min tunge cirklede rundt om klitten, ned over fissen, pressede mod det saftige hul og fortsatte ned til hende lille stramme røvhul som fik en ordentlig slikketur. Åhhhh jaaaa jeg kommer skreg hun, røven og benene rystede, havde jeg ikke haft hænderne på hendes ben ville hun have klappet dem sammen om hovedet på mig. Nu kunne jeg i stedet nyd safterne der flød ud af fissen på hende.

Åhhhhhhh FUCK! Det bliver ved skreg hun, hun vred sig som en ål, jeg måtte til slut opgive at holde hende fast, hun rullede om på siden i fosterstilling og rystede og dirrede over hele kroppen mens orgasmen langsom klingede af. Jeg satte mig op i en sofa, Kim kom langsomt op på knæ, hold da kæft en orgasme udbrød hun. Hun kravlede på alle fire hen til mig, rejste sig lidt og tog min pik i munden, hendes læber gled stille ned over den til hun havde slugt den til roden. Hendes hoved hævede og sænkede sig mens hun sugede pikken helt ned i halsen hver gang. Ahhhhh jeg sprøjter dig snart i munden hvis du fortsætter, stønnede jeg, jamen så gør jeg ikke det svarede hun og stoppede, jeg skal mærke den pik inden den bliver tømt.

Kim rejste sig og kravlede op i sofaen med et ben på hver side af mig, hun lænede sig frem og kyssede mig intenst mens hun med den ene hånd gned mit pikhoved mellem de opsvulmede skamlæber, hun trak pikken lidt længere bagud og satte sig langsomt ned. Pikhovedet pressede mod ringmusklen som gav sig og lod pikken forsvinde op i det stramme røvhul. Uuummm jaa sukkede hun da pikken trængte helt i bund, hun begyndte nu at ride op og ned, mine hænder kærtegnede hendes bryster, brystvorterne stod stive, jeg suttede og slikkede på dem, lod hænderne glide ned omkring hendes baller. Kim havde fingrene mellem sine ben, hun gnubbede ihærdigt på fissen mens hun red min lange stive pik.

Jeg ville snart komme kunne jeg mærke, det summede og snurrede i pikken. Aaahhhh jeg fylder dig snart stønnede jeg, Kim satte tempoet op som tegn på hun ville have det hele skudt op i tarmen. Jeg tog et fast greb om hendes baller og stødte pikken hårdt op i hende et par gange. Uhhhh jaaaaa, røvpul mig til du kommer, hendes røvhul klemte vildt omkring mit dunkede jern, aaarrrghhh jeg pressede pikken i bund endnu en gang og lod spermen sprøjte langt op i den det stramme røvhul, der pulserende malkede min pik. Jaaaa ohh jaaaa Kim kom og faldt frem mod mig, jeg holdt hende fast mens orgasmen gennemrystede hende og min pik tømtes dybt oppe i hendes røv.

Stadig med pikken begravet i røven rettede hun sig op igen, kyssede mig og kiggede mig i øjnene, mmmm jeg kan da se og mærke du ikke her glemt mig. Kim blev siddende mens min pik blev mere og mere slap, hendes røvhul holdt den dog som i en skruestik, vi kyssede og krammede, de faste bryster der blev presset mod min brystkasse og mine hænder der kærtegnede hendes røv, gjorde sin virkning. Pikken begyndte ganske langsom at vokse igen fastlåst i hendes indre. Jeg begyndte ganske forsigtig at lade den gilde ind og ud, mmmmm hvor skønt at mærke den vokse, sukkede hun, hendes røv kørte frem og tilbage.

Hun løftede røven så meget at pikken kom helt ud, med en hånd dirigerede hun den mod sin fisse og satte sig atter ned. Jaaaaa knep så min fisse sukkede hun og lagde armene om min hals, jeg rejste mig, hun sad spiddet på pikken, safterne rendte ned af den, jeg vendte mig og satte hende på kanten af sædet, stadig med pikken dybt i hendes våde fisse. Jeg løftede hende røv og kneppede det smaskende våde fissehul hårdt og brutalt, pikken blev presset helt op mod livmoderhalsen i hvert stød. Åhhhhhh Guuud jaaaaaa, knep mig hårdt, pikken glinsede af hendes safter der løb ud af hende, en lille hånd kørte rundt om hullet der blev blokket ud at den stive kæp, der ubønhørligt stemplede ind og ud. Mmmmm mmm hun suttede og slikkede fissesaften af sine fingre og lod igen hånde forvinde ned mellem os.

Denne gang kunne jeg holde mig meget længere, jeg nød den stramme våde fisses pulsere omkring pikken. Synet af den stive pik der pressede hendes store skamlæber fra hinanden, Kims høje støn og hendes liderlige udtryk fik til sidst overtaget. Jeg kunne mærke den kriblende fornemmelse helt nede fra nosserne der klaskede mod hende røvballer der var våde af sperm der var rendt ud af hendes brugte røvhul. Arrrgghh jeg kommer, med et dybt brøl stødte jeg pikken langt op i hende flere gange i træk, for hver gang sendtes en stråle af sperm op i den dampende varme våde fisse. Ohhhhh jaaaaa, Kim kom også, hendes underliv hævedes og sænkedes i takt med bølgerne fra orgasmen rullede gennem hendes krop.

Jeg trak langsom den halvslappe pik ud, sperm og fissesaft i skøn forening rendte ud af den åbne fisse, Kim satte sig op, kom med den pik, jeg vil sutte den ren, hun tog pikken i munden og slikkede og suttede de klistrede safter i sig. Jeg lod en hånd glide mellem hendes ben, fingrene blev smurt ind i blandingen der rendte ud af hende, jeg stak fingrene i munden på hende, mmmm stønnede hun mens fingrene blev slikket helt rene for safter.

Vi sad nu i vores morgenkåber igen, med morgenkaffe i hånden og en dejlig tilfredsstillet følelse i hele kroppen. Godmorgen! Pigerne kom løbende nøgne gennem lokalet, de faste bryster hoppede lystigt, to store plask i poolen og de tøsede hvin sagde med al tydelighed at mareridtet var kommet på afstand. Hvor er det dejligt at se dem så glade for hinanden sagde Kim, jeg gav hende ret.

Resten af dagen gik med hygge, spisning, en lang gåtur, lidt mere hygge, badning og en tur i sauna. Sofie og Julie lå på en af de tynde madrasser da Kim og jeg kom ud fra saunaen, de var helt optaget af at slikke hinandens fisse, de ænsede end ikke vi satte os og betragtede dem. Hold da op hvor er det et par kønne lækre piger sukkede Kim, man får helt lyst til at spise dem begge. Hvad holder dig tilbage spurgte jeg, jamen den ene er min datter indvendte hun, ja og hun er gammel nok til at sige fra, desuden er det jo ikke første gang i er intime sammen. Du er sgu så fucking fræk sagde hun til mig, det er du også svarede jeg, se så at komme ned og få noget fissesmag i munden.

Kim lagde sig stille ned ved siden af de to, Sofie kiggede på hende, mmmm mere fisse sukkede hun, drejede sig og begravede ansigtet mellem Kims ben, åhh Gud da også stønnede Kim. Julie havde ikke registreret hendes mor havde lagt sig, årrh Sofie, slik mig mere jeg var tæt på, mumlede hun stadig med munden begravet i Sofies våde smaskende skræv. Kim kiggede først på Sofie der ikke så ud til at ville stoppe med at slikke hende, derefter på Julies lækre våde skridt der glinsende bød sig til. Årh fuck det sagde hun, og kastede sig over sin datters ventende fisse, uhhh jaaaa stønnede Julie, hun løftede hovedet lidt, åhhhh mor udbrød hun, åhhhh guuud jaaaa, Julie spændte i hele kroppen da den gik på hende.

Jeg sad og nød det lesbiske show der udspillede sig mindre end en meter fra mig. Kim lagde sig ovenpå Julie og pressede sin fisse mod hendes mund, åhhh så slik da din mors fisse stønnede hun, liderligheden havde fuldstændig taget over, alle moralske skrupler var forsvundet som dug for solen. Sofie suttede på et par fingre og pressede dem op i Kims røvhul, hende fingre kneppede Kim i røven, hun pressede dem ind til de ikke kunne komme længere op. Sofie slikkede omkring dem og onanerede samtidig med den anden hånd i skridtet. Jeg sad stille og gned min pik til det vidunderlige skue. De stønnede alle tre og skreg orgasmerne ud flere gange, min pik var ved at eksplodere. Både Kim og Julie lå og kæmpede om at slikke og fingerkneppe Sofie da jeg rejste mig og lod pikken sprøjte ud over dem alle tre, Sofie krampede sammen, Kim og Julie slikkede spermen af hendes krop og mødtes til sidst i en vådt tungekys, inden de alle tre lå gispende og stønnede over hinanden.

Vi var nu alle så udmattede at vi sagde godnat og tak for i dag, den nat var der ingen mareridt eller andre forstyrrelser der kunne spolere nattesøvnen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.