Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det er blevet onsdag d. 3. juli, vi er blevet enige om at vente med at tage i Magic Kingdom til i morgen, der er det Amerikas uafhængighedsdag, der var åbningstiden udvidet så vi ville have endnu bedre tid til at komme parken rundt. I dag ville vi i stedet tage i SeaWorld, og se om vi orkede mere bagefter. Vi spiste morgenmad i camperen, den var udstyret bedre end mange huse i Danmark, der var både vaskemaskine og tørretumbler, induktionskogeplader ovn og microovn, der manglede absolut intet, så morgenmaden kunne vi sagtens klare selv, madlavning osv. skulle vi ikke brase med, så mindre udstyr kunne sagtens have gjort det. Men nu kunne camperen få lov at blive stående, den lille smarte cabriolet kom til sin ret nu.

Varmen og fugtigheden var virkelig trykkende, huden blev fugtig straks man var uden aircondition, til gengæld behøvede man ikke ret meget tøj på, Sofie og Julie havde taget det måske lidt for bogstaveligt, idet ingen af havde taget trusser på. De skulle blot bukke sig en anelse før man kunne se op under de korte løsthængende nederdele, og da vi kørte, havde jeg alletiders udsigt i bakspejlet. Min puls steg, jeg var glad for der ikke var så langt at køre, Kim sad ved siden af, også hun havde en kort meget stram nederdel på, i det mindste havde hun også taget trusser på, ikke fordi det var mindre ophidsende af den grund, en lille bitte g-streng der ikke overlod meget til fantasien.

SEX I DAG?

Selvom det er mig lidt imod med de store imponerede dyr der lever i alt for små omgivelser, er jeg alligevel imponeret over spækhuggerne og deres trænere, pigerne havde sat sig helt nede foran, de ville have det hele med, Kim og jeg satte os et stykke op på tribunen, der synes jeg vi har et bedre overblik. Til slut i showet svømmede en af de store spækhuggere tæt på kanten af bassinet, slog et par voldsomme slag med halen, en stor kaskade af vand sprøjtede ud over publikum på de forreste rækker. Pigerne hvinende, fuck! Eiiii hvor er jeg våd hylede Sofie, Julie sad ved siden af vandet dryppede fra begge pigers hår og tøj, lad os komme væk inden der kommer en skylle mere sagde Julie, de rejste sig begge og løb op til os.

Kim grinte så hun var ved at falde ned af bænken vi sad på, i ligner to druknede mus hihihi så kan i lære at lade være med at skulle føre jer frem i første række hahahaha, ohh jeg tisser snart i bukserne. Sofie og Julie havde lidt svært ved at se det sjove i det, men kunne efter et lille stykke tid heller ikke lade være at grine. Kom hihihi jeg er nødt til at finde et toilet hihihaha hvor ser i bare åndsvagt våde ud, Kim rejste sig, vi andre fulgte efter hen mod det nærmeste toilet. Det er da heldigvis varmt sagde Julie, så vi kommer ikke ligefrem til at fryse, og vi kan jo altid hjælpes ad med et tørre hinanden hvis det skulle blive nødvendigt ikke Sofie, Julie greb Sofie i skridtet, mmmm jo det kan vi altid finde ud af sukkede hun.

Shit fuck! Jeg har fandme fået menstruation sagde Kim da hun kom ud, jeg havde heldigvis et par tamponer i min taske. Ja det var da lidt dårlig timing sagde jeg, tja jeg havde på fornemmelsen det snart måtte komme selvom det ikke er så stabilt som da jeg var yngre, kan det skidt da ikke bare stoppe, jeg skal jo ikke bruge det til noget mere, øv med øv på, Kim stampede i jorden. Så er det heller ikke værre mor sagde Julie, der går da ikke andet en 4-5 dage så er det da over igen. Ja jeg ved det godt, så de næste dage er du nødt til at tage bagdøren Svend. Nå det mener du, der er da to andre fordøre åbne endnu grinte jeg. Du er sgu for meget ind imellem grinte hun, hvad mener i piger? Han er en gammel sjofert sagde Sofie med et skævt smil, men det er jo sådan vi kan li ham, hun tog sig i skridtet, min fordør er i hvert fald åben indtil videre.

Julie kiggede på Sofie, ja bare du husker jeg også skal benytte den lo hun. Jeg ved sgu snart ikke hvem der er den største sjofert, Kim rystede på hovedet, jeg krammede hende og gav hende et kys. Vi var videre rundt i parken, der gik flere timer derinde. Til sidst var der ingen der orkede mere og vi kørte tilbage til camperen. Sofie og Julie satte sig udenfor i et par campingstole, Sofie tænkte vist ikke rigtigt over hun ikke havde trusser på, i hvert fald var der flere der gik forbi mere end en gang mens de sendte stjålne blikke mod hendes skød. Kim og jeg sad indenfor i den kølige stue og fulgte med ud ad de tonede ruder, det var faktisk sjovt og betragte reaktionen hos dem der passerede når de opdagede den trusseløse pige. Julie lænede sig ind over Sofie og kyssede hende da en stor neger på omkring de 30 år for tredje gang gik forbi, (ved godt det er politisk ukorrekt at sige neger, men i min alder hedder det stadig det) hun lod også lige en hånd glide ned mellem Sofies lår.

Nu kunne han ikke bare blive ved at gå forbi, han nærmede sig, hello girls how are you, you look hot startede han, hi, fine thank you sir svarede Julie, hun hold stadig hånden for Sofies fisse, can i help you cool down, i have a nice treatment for hot girls, han kiggede liderligt på Sofie, and what may that be svarede hun. I can show you if you come with me, sagde han og tog sig i skridtet. No thanks, we are lesbians sagde Julie hurtigt, han kiggede fra den ene til den anden, me too grinte han og spillede med tungen. Sorry but we are not interested, i have my girlfriend and she has me, Sofie gav Julie et kys. Fuckin cunts! Han snurrede rundt og gik væk med lange skridt.

Julie og Sofie kom ind, det er da vist første gang jeg har oplevet du har sagt nej til et tilbud om at få pik, sagde jeg til Sofie. Ja men jeg bryder mig bare ikke om sådan nogle mørke nogen, han var jo næsten kulsort, desuden så skulle jeg sgu ikke gå med ham nogen steder hen, hvem ved hvad der kunne ske, og så har vi jo også selv en medbragt, hvis det skulle være svarede hun, skulle det være? Hun greb om bulen i mine shorts. Hov hov, din frække tøs, står du og lægger an på min kommende mand, Kim greb Sofies håndled og trak hende over mod sig, du trænger da vist til en endefuld. Nederdelen blev nærmest flået af Sofie, hun blev lagt over knæene, klask klask Kims øjne lynede blankt mens hun gav Sofie en regulær endefuld, den lille fast røv blev mere og mere rød. Aaaaau aauuuu ohhhh hylede Sofie.

Min pik voksede voldsomt, pikhovedet krøb ud af det ene bukseben, Julie satte sig på knæ ved siden af mig og lod en finger glide drillende hen over, nuur der er nok kommet liv i den sagde hun bukkede sig og kyssede det dunkende pikhoved. Kim fortsatte afstraffelsen af Sofie, hendes baller var efterhånden højrøde, uuuhhhh fuck min røv brænder hulkede hun, Kim lod hånden glide ned mellem Sofies lår, det smaskede da hun kørte fingrene rundt i den våde fisse, åhhhh jaaaaaa Sofies hulken gik over i en høj stønnen, hendes røv vred sig, guuuud jaaaa leg med den sukkede hun. Kim stoppede, rejs dig kommanderede hun og kom med ind i soveværelset.

Julie havde trukket mine shorts af, og suttede min pik, jeg var ved at blive desperat, jeg kunne ikke nå andet end hendes hoved, jeg havde sådan en lyst til pille og smage hende. Nu stoppede hun heldigvis, måske vi skulle følge med og se hvad det udvikler sig til, hun trak i min pik, jeg rejste mig hurtigt og fulgte hende efter Kim og Sofie. Kim trak Sofies tynde top af, hendes ungpige bryster stod faste frem med stive brystvorter, klask klask, Kim lod en flad hånd slå mod dem, aaaaaa aaaa uhhhh, hold op med det hyleri tøs hvæste Kim, hun gav brysterne endnu et par klask, læg dig ned og spred benene, hun skubbede Sofie ned på sengen. Kim trak næsten alt sit tøj af, ikke fordi det var så meget, hun beholdt kun et par små g-streng trusser på.

Jeg løftede Julies nederdel, den faste runde røv fristede, jeg lod en hånd glide om hendes hofter, et par fingre legede blidt med piercingen i hendes fisse, gled videre ned i den varme fugtige revne, Julie lagde nakken tilbage mod min skulder og stønnede sagte, jeg bukkede hovedet og kyssede hendes hals, min pik blev presset mellem de faste baller og gned frem og tilbage mellem hende lår. Hænderne vandrede op over den flade mave og greb om de faste bryster, jeg bukkede hende lidt frem, pikhovedet pressede mod den våde grotte, pikken fandt vej og gled langsomt dybere og dybere op i hende, ohhhh jaaaaa sukkede hun da det stive lem trængte op.

Kim sad ved siden af Sofie der lå med benene spredt helt ud til siden, hendes lille fisse var fuldstændig blottet, klask klask, Kim slog den ene hånd ned i skridtet på hende flere gange i træk, aauuu aaaaa åhhhh Soife ømmede sig, hendes klit rejste sig, Kim klemte den mellem fingrene, så kan det være du kan lære ikke at lægge an på min forlovede sagde hun, og lod fingrene cirkle rundt på klitten, mmmmm mmmm åhhhh jaaa, Kim pressede tre fingre op i det våde hul, hun stak en hånd mellem sine ben og onanerede mens hun fingerkneppede Sofies smaskende fisse hårdt. Julie havde bukket sig længere forover, jeg satte tempoet op og stødte pikken hårdt op i hende. Uuummmm jaaaa knep mig please stønnede hun. Jaaaaa ohh jaaaaa guuuud jeg kommer skreg Sofie, hendes ryg stod i en bue, Kim trak fingrene ud og smed sig ned og slikkede safterne der sprøjtede ud af fissen.

Jeg var tæt på at komme, jeg trak pikken ud og puffede Julie ned på sengen, begravede ansigtet mellem hende lår og slikkede den velsmagende fisse til orgasmen væltede inde over hende. Kim lå med røven mod mig og slikkede Sofies safter i sig, jeg satte mig op, trak hendes g-streng til side, spyttede på et par fingre og gned det ud over hendes røvhul, satte min pik der glinsede af Julies fissesaft mod det og trængte op. Jaaaa ohhhh Kim var tæt på at komme allerede inden jeg pressede pikken i bund. Da jeg for alvor begyndte at røvpule hende, kom hun med et skrig, ringmusklen malkede omkring min pik, de pulserende sammentrækninger blev for meget, med et brøl sendte jeg min sperm dybt op i hende endetarm.

Tungt åndende lå vi nogle minutter, jeg trak pikken ud af Kims røv, en smule sperm sivede ud og rendte ned i hendes trusser. Nu skal jeg altså tisse sagde Sofie, hun rejste sig. Vent! Kim for op, kom med her, hun trak Sofie med ud i bruseren, trak trusserne af og satte sig med spredte ben, kom lad mig mærke det varme pis på min fisse sagde hun og gned fingrene rundt på sin klit. Sofie skrævede over hende, spredte sine skamlæber og de første stråler ramte Kims bryster, Sofie skød røven lidt tilbage, de gyldne stråler ramte nu direkte ned i skridtet på Kim. Åhhhh jaaaa hvor frækt, hun gnubbede fingrene rundt i fissen, den lille hvide snor fra tamponen hang våd ud mellem de opsvulmede skamlæber.

Jeg skal også sagde Julie da Sofie hade tømt blæren for de sidste dråber, hun trådte væk og Julie overtog hendes plads, endnu en gang plaskede det ned over Kims liderlige skræv, jaaaaa uhhhhh min datter pisser på min fisse, åhhhhh den går på mig stønnede hun vildt, hun klappede hånden mod fissen mens Julie pissede i store stråler mod Kims fisse. Da de sidste dryp havde forladt hende lænede Kim sig frem, greb om røven på sin datter og begravede ansigtet mellem hendes ben og slikkede de sidste dråber i sig. Hun blev ved at slikke op over piercingen, pressede tungen ind mellem skamlæberne og stak tungen op i Julie og sugede safterne i sig med stort velbehag. Ååårrrh mooor stønnede Julie, hun lavede samleje bevægelser med underlivet, guuuuud du får mig til at komme skreg hun, hendes ben eksede under hende, hun satte sig rystende ned ovenpå Kim ben, Kim krammede hende ind til sig og kyssede hende dybt.

Gud hvor jeg elsker jer alle sammen sukkede Kim, hun kiggede lykkeligt rundt på os. Det skal nok blive den bedste ferie nogensinde.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.