Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter at vi havde spist gik Susan og jeg ind på mit værelse for at få en lille tøsesnak, så mor og far kunne få lidt fred. Vi satte os på min seng.

”Din far har altid talt så pænt om dig, og nu ved jeg hvorfor. Jeg har naturligvis set dig før, men jeg har aldrig tænkt på dig på den måde som jeg gør nu.”

SEX I DAG?

”Hvordan tænker du da på mig nu?”

”Ja, jeg ved godt, at det er umuligt, men jeg tænker på dig som sådan én som jeg kunne tænke mig at have som kæreste.”

Jeg kiggede Susan dybt i øjnene. ”Hvem siger det er umuligt.”

”Jo, du er min chef datter, og jeg er bare en sekretær.”

Jeg tog Susans ansigt imellem mine hænder og kyssede hende. ”Åh, Susan. Jeg faldt for dig fra den første gang jeg så dig, men jeg troede ikke du ville have noget med mig at gøre, og jeg vidste jo slet ikke, at du var til både piger og drenge.”

Vi lagde os på senge og kyssede. Jeg kunne ikke holde fingrene fra hende og snart lå vi med hænderne nede ved hinandens fisser. Vi endte i en 69’er med en dejlig orgasme til os begge som resultat. Bagefter faldt vi begge i søvn, med ansigterne i hinandens skød.

Jeg vågnede et par timer senere ved at høre et kamera klikke. Da jeg kiggede op, stod min dejlige mor og fotograferede os. ”I er simpelthen så søde. Bare lige et billede til familiealbummet” grinte hun.

Mor satte sig på sengen og vi satte os på hver side af hende. ”Mor, hvad tror du at far vil sige, hvis Susan og jeg blev kærester.” Mor smilede. ”Kære skat. Det ville glæde os begge 2 utroligt meget.” Vi lagde begge vores hoveder på mors skuldre og sad bar og nød situationen.

”Nå, men vi må hellere gå ind til far igen. Jeg tror at han har nogle planer for i eftermiddag.” Vi rejste os alle 3 og fandt far ude på terrassen, hvor han sad og nød en øl. Tøj var efterhånden blevet noget vi ikke brugte, og det var faktisk skønt at være uden den hæmning.

Mor fortalte far om vores beslutning, og far strålede som en sol. Han gav os begge et kys og henvendt til Susan sagde har ”Velkommen i familien. Jeg tror ikke at du vil fortryde det.” Susan smilte lykkeligt og gav min hånd et klem.

Far kiggede på os alle. ”Nu tror i måske nok at jeg er blevet sindssyg, men jeg har gået og spekuleret over noget de sidste par timer. Efter at jeg har opdaget hvilken nydelse Malene har af at få en røvfuld, er jeg faktisk overbevist om, at jeg ville have det på samme måde.”

Vi stirrede alle overrasket på ham. ”Far, siger du at vi skal give dig en røvfuld.” Far smilte tilbage og nikkede. ”Ja, det kunne jeg faktisk godt tænke mig at prøve.” Far rejste sig op og stillede 3 stole ved siden af hinanden med en meters mellemrum.

Så bad han os om at sætte os. Først Susan, så mig og til sidst mor. Han lagde sig nu over Susans lår, og klemte sin pik fast imellem lårene. ”Jeg vil bede jer om at give mig 25 slag hver med flad hånd, og du begynder bare når du har lyst, Susan.”

”Jamen, du er min chef. Jeg kan da ikke bare sidde her og give dig en røvfuld.” Susan så helt forskrækket ud.

”Bare gør som han siger” sagde mor, og Klask … så ramte det første slag på fars røv. Susan fortsatte med at slå til hun var nået til 25 slag, hvorefter far rejste sig og lagde sig over mine lår. Igen blev hans efterhånden meget stive pik placeret mellem lårene.

Nu var det så min tur. Jeg gav også far 25 slag på nogle efterhånden meget røde balder. Endnu havde han ikke sagt en lyd, men jeg kunne mærke på mine lår, at prespermen efterhånden drev ud af hans pik.

Så var det mors tur. Samme fremgangsmåde, men mor var åbenbart ikke så blødsødne som os. Jeg kunne høre på klaskene at hun virkelig ikke skånede ham, og for første gang gav han sig lidt, hver gang mors hånd landede på hans røv.

Han bad os nu om at rygge tæt sammen og holde vores ansigter kind mod kind, for så at spille sin pik af. Der gik ikke lang tid før spermen sprøjtede ud af ham. Han styrede pikken så vi alle fik et par sprøjt i ansigtet. Til sidst stak han pikken i munden på mor, så hun kunne tømme de sidste safter ud af ham.

”Bliv lige siddende” sagde han og hentede kameraet. Han tog nu en masse billeder af vores spermindsmurte ansigter, for så at slikke os alle rene bagefter.

”Tusinde tak, det var en helt ny oplevelse, og i guder hvor jeg nød det. Er der andre som går med nogle indestængte ønsker, så sig frem. Jeg tror dette er det rette forum for at prøve det af.”

Jeg kunne se, at Susan sad og brændte inde med noget. Hendes kinder blev mere og mere røde.

”Jeg ved ikke om jeg tør sige det, men jeg har altså nogle gange fantaseret om at blive pisset på.” Jeg kiggede overrasket på hende, mest fordi jeg selv havde haft de fantasier og faktisk også chattet med en om det engang.

”Super ide” sagde mor som den naturligste ting i verden. ”Læg dig ned på plænen, jeg er faktisk også ved at være trængende.”

Susan skyndte sig ned og lagde sig på ryggen på plænen. Mor skrævede ind over hende og sank lidt ned i knæ. Hun spredte sine skamlæber og så kom strålen. Ved at bevæge underlivet styrede hun sit pis fra Susans fisse, over de små bryster og til hendes ansigt.

Susan åbnede munden og forsøgte at fange så meget hun kunne, og hver gang hendes mund var fuld slugte hun. Det var afsindigt frækt at se hvordan mor stod og pissede på min veninde.

Da mor var færdig, blev det min tur. Jeg sørgede for at det meste af mit pis landede i Susans mund, og hun gjorde sig virkelig anstrengelser for at drikke det hele. Hendes flotte røde hår klaskede totalt til hendes hoved nu.

Da jeg var færdig, blev det fars tur. Jeg skyndte mig at lægge mig ved siden af Susan og trykkede min kind imod hendes. Far så overrasket ud, men stillede sig imellem os, tog fat i pikken og begyndte at pisse. Hans varme pis strømmede ud af hans pik. Han rettede strålen så han skiftevis ramte mig og Susan i ansigtet og ud over vores bryster.

Vi lå begge og legede med vores fisser mens fars pis plaskede ud over os. Jeg var overrasket over hvor dejlig det smagte, og heldig vis kunne han bare blive ved og ved.  Da han var færdig, lagde jeg mig oven på Susans krop og kyssede hende dybt og inderligt.

Vores ansigter og hår var fuldstændig tilsølet af pis, og vores kroppe var helt glatte da vi lå og krammede.

Mor og far stod med armene omkring hinanden og kigge beundrende ned på os. Det var virkelig en fantastisk oplevelse, og garanteret noget vi skulle prøve en anden gang.

Susan og jeg rejste os op og løb ind for at tage et bad. Vi pjattede under bruseren og jeg blev mere og mere glad for hende.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 30 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.