Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Pludselig gik døren op, jeg lå stadig med pikken i Jyttes fisse. Sofie kiggede, århh hvor er det uretfærdigt, ligger i bare her og knepper udbrød hun. Hun lukkede hurtigt døren bag sig og kom hen til sengen, hun havde kun et par bittesmå trusser på, der sad stramt op mellem skamlæberne, jeg havde rejst mig mere op, pikken var gledet ud af Jyttes fisse, sperm rendte ud af både fisse og røvhul på hende. Det er snyd klynkede Sofie, du er blevet pulet i begge huller, og jeg trænger så meget. Hun smed sig ned med hovedet mellem sin mors ben, og slikkede begærligt både fissen og røvhullet rene. Jytte pressede Sofies hoved ned mod sig, lige nu må du så nøjes med at slikke din mor kusse og røvhul rene for sperm stønnede hun.

Jyttes røv kørte rundt i cirkler mens Sofie skiftevis slikkede hendes drivende hul og sugede klitten ind i munden og suttede den som var det en minipik. Åhhhh jaaaa min lille liderlige datter, kom og pres din kusse ned i ansigtet på din mor så jeg kan smage dine safter. Sofie kravlede helt op i sengen og sænkede fissen ned mod Jyttes mund. Jytte trak trusserne til side og borede tungen op mellem skamlæberne, hun slikkede på et par fingre og lod dem cirkle et par gange rundt i Sofies lille stramme røvhul, før hun pressede begge fingre op og gav sig til at fingerkneppe hende i røven. Uhhh jaaaa Sofie klynkede og sugede på Jyttes klitoris, slikkede ned over fissen, spredte ballerne og pressede tungen op i røven på sin mor.

SEX I DAG?

Jeg havde sat mig op for ende af sengen og nød synet af mor og datter der begærligt slugte hinanden. Der gik ikke længe før de begge rystede over hele kroppen. Sug safterne ud af din mors kusse stønnede Jytte højt, hun løftede røven fra sengen, og sprøjtede en stråle ind i munden på Sofie som forsøgte at fange det hele. Guuuuuud jaaaa mor, hvor smager dine fissesafter bare godt, mmmmm uhhhhh slik min lidelige fisse dybt klagede hun, og lod fissen komme i munden på sin mor der med tungen presset op i hullet, stadig kneppede sin datter i røven med sine fingre.

Udmattet og forpustede lå de i nogle minutter, jeg rejste mig, måske det er på tide vi får lidt morgenmad. Din mor vil også blive chokeret hvis hun pludselig skulle finde på at komme herind, for at se om du er vågen sagde jeg til Jytte. Du har ret svarede Jytte, hun er nok vågen, hun plejer ikke at sove så forfærdeligt længe. Sofie lignede en der vidste bedre, og det gjorde jeg jo også.

Jeg trak i min morgenkåbe og gik ud i køkkenet for at lave kaffe, ja undskyld Elna stod allerede med kaffe i hånden, men jeg tog mig den frihed at sætte en kande kaffe over sagde hun. Det skal du da ikke undskylde svarede jeg, tog et krus og skænkede kaffe op, det er da skønt det er klar. Jeg hældte resten på termokande og satte at ny kande over. Jeg tror Jytte og Sofie må være lige på trapperne sagde jeg mens vi gik ind og satte os. Elna havde allerede taget tøj på og var lige så elegant klædt som dagen i forvejen. Jeg fik sat mig så min morgenkåbe gled lidt til side uden jeg bemærkede det, men det gjorde Elna til gengæld. Hendes blik fæstnede sig ved min pik der hang slapt ned mellem benene.

Jytte og Sofie kom, de havde begge været i bad og var påklædt, Sofie havde et per meget stramme leggings på, der var en tydelig cameltoe, hendes røv struttede og brysterne blev fremhævet at en bluse der sad tæt til kroppen med en meget dyb halsudskæring. Jytte havde en stram sort nederdel, sorte nylonstrømper og en løs bluse på. De så brandgodt ud begge to. Det ser ud til jeg er den eneste der endnu ikke har klædt mig på sagde jeg, så det kan være jeg skulle tage mig sammen, det haster vel ikke Erna kiggede intens på mig, og lod blikket vandre op og ned. Jytte kiggede undersøgende på mig, mor sidder du og glor på Svends ædlere dele spurgte hun med et smil, jeg kiggede ned og så den halvt åbne morgenkåbe, Elna svarede, ja når nu udstillingen er åben så kan jeg lige så godt nyde den, det er flere år siden jeg sidst her set sådan en live.

Jeg rejst mig og samlede morgenkåben, undskyld Erna, det var ikke min mening at sidde og flashe med sagerne. Det skal du ikke tænke på svarede Erna, jeg har nydt synet, hvis jeg er heldig, kan det være jeg kan nyde synet igen. Mormor! Sagde Sofie, sådan kan man da ikke sige.

Jeg gik ind tog et bad og klædte mig på. Vi sad og snakkende en times tid om løst og fast. Elna kunne tænke sig at se strandingsmuseet, så vi blev enige om at køre derud. På vej ud af byen så jeg Knud der var ude at gå en tur, han så lidt nedtrykt ud, jeg rullede ruden ned, hejsa, hvor har du gjort af Elly i dag? Hej, Knud lyste helt op da han så os, Elly er på besøg hos hendes søster, hun kommer først hjem i morgen. Okay, vi kommer hjem igen først på eftermiddagen, du er velkommen til at kigge forbi, jeg regner med vi bestiller noget mad nede fra restauranten, og der er du da også velkommen til at gøre os selskab. Jo tak svarede Knud det vil jeg meget gerne, vi ses.

Da vi ankom til museet, skulle Jytte og Elna på toilettet, Sofie og jeg ventede i garderoben, Sofie stillede sig lige foran mig, synes du ikke jeg snart har fortjent noget rigtig mandepik sagde hun og tog på bulen i mine bukser, jeg trænger til at få fyld min lille fisse ordentligt ud, hun tog min hånd og gned den mellem benene. Jo Sofie, du har altid fortjent at få den lille fisse fyldt med pik er jeg sikker på, men lige nu kan det i hvert fald ikke lade sig gøre. Jytte og Elna kom tilbage, og vi gik rundt på museet i et par timer inden vi havde været det hele igennem. Sofie havde ved flere lejligheder kommet og gnedet sig op af mig, en våd plet havde vist sig i hendes leggings.

Da vi skulle hjem satte Sofie sig ind på passagersædet, Jytte og Elna steg ind bagi, vi kørte tilbage mod huset. Det havde jo været sent inden vi kom i seng dagen forinden, kombineret med bilens stille rumlen over asfalten gjorde det at Elna ret hurtigt faldt i søvn, Jytte sad småsovende og nikkede. Sofie sukkede og tog sig i skridtet, min fisse er så våd hviskede hun og stak hånden ned i de stramme leggings, jeg kunne tydeligt se hvordan fingrene arbejde dernede. Hun stønnede let, jeg trænger faktisk til at tisse sagde hun, kan du ikke vente til vi er tilbage, spurgte jeg. Hvor lang tid varer det? Omkring 50 minutter svarede jeg. Til den tid har jeg tisset i bukserne, Sofie kiggede på mig, og så bliver jeg altså for alvor våd mellem benene, hun trak hånden op, den våde plet var vokset i skridtet på hende.

Sofie stak fingrene hen under næsen på mig, de duftede skønt af ungdommelig fisse, jeg tog fat om hendes håndled og smagte på de skønne safter. Min pik voksede i bukserne, Sofies hånd lagde sig på bulen mens hun kælent hviskede, trænger du ikke også til at komme på toilet. Jeg kiggede i bakspejlet, Jytte og Elna sad lænet mod hinanden, de sov tilsyneladende begge to nu. Det dunkede i min pik, duften af Sofies fisse hang stadig i næseborene, og tankerne fløj allerede rundt langt oppe i det våde hul. Jeg drejede ind på den første rasteplads vi kom til, der var en ældre toiletbygning, der holdt en bil fra vejdirektoratet så jeg kørte lidt forbi og parkerede. Kom sagde jeg til Sofie, vi steg stille ud af bilen uden at vække de sovende på bagsædet.

Dametoilettet var spærret af så vi forsvandt hurtigt ind på herretoilettet, jeg bemærkede på en seddel at der lige var blevet gjort rent for mindre en et kvarter siden. Nu kan du gå ind og tisse sagde jeg naivt til Sofie, fuck det svarede hun, jeg skal bare mærke noget pik i fissen, hun gik ind i en toiletkabine og trak resolut sine leggings ned om anklerne. Hun stillede sig med hænderne op ad væggen og struttede med røven bagud. Kom nu Svend, jeg trænger til at mærke din fede pik i fissen, sukkede hun. Jeg gik ind. lukkede døren og bukserne ned og pressede min allerede stive pik mod hendes fisse, hun var våd så det drev ned af hendes inderlår, pikken gled op uden andet modstand end det den stramme fisse altid gav.

Det var et typisk herretoilet, med masser af skriverier på væggene, et hul i den tynde plade til nabokabinen viste med al tydelighed at bygningen kunne trænge til istandsættelse, men det var nu slet ikke der tankerne var nu. Bare knep min fisse til din pik sprøjter den fuld, sukkede Sofie. Jeg stødte pikken i bund og begyndte at kneppe hende i lange dybe stød, det var vidunderligt at mærke den stramme våde fisse omslutte pikken.

Ohhhhh jaaaaa, hvor har jeg savet at få pik, Sofie stønnede højt for hver gang pikken hamrede op. Ingen af os hørte at nogen kom ind og døren til nabokabinen blev lukket. Sofie havde løftet det ene ben og stod med foden på kanten af toilettet, hun pressede røven mod mig hver gang jeg stødte pikken op så den kom helt i bund. Fyld den fisse ud, lad mig mærke din dunkende pik lang op i mit liderlige hul, stønnede hun. Pludselig kom en halvstiv pik til syne gennem hullet i væggen, ohhhh Sofie greb omkring den, hvad er det nu for en frækkert der kommer her, hun gav sig straks til at gnide op og ned ad den. Jeg lod hænderne glide op langs hendes krop og trak blusen med op, mine hænder fandt brysterne og de stive brystvorter som jeg klemte mellem fingrene mens min pik stadig dumkede ind og ud. Åhhhhhh jaaaaaa hvor er det godt at få pik, nærmest skreg hun inden hun bukkede sig lidt længere ned og tog pikken der nu stod helt stiv gennem hullet i væggen i munden.

Ahhhhhh mmmm lød en dyb stønnen gennem den tynde væg da Sofie lod pikken forsvinde mellem sine læber. Uhhhhh mmmmm aaaaaa, Sofies ben dirrede, hendes fisse malkede min pik så jeg så både sol, måne og stjerner. Sofie stødte røven hårdt mod mig, jeg blev presset helt op mod væggen. Aaaaaaarrrrhhhh et langt dybt brøl fra nabokabinen, Sofie tog pikken ud af munden, jaaaaaaa hvor frækt nuuuuuu skreg hun, hun spændte i hele kroppen og gennemrystedes da orgasmen kom rullede. Pikken fra nabokabinen sendte en tyk stråle sperm i Sofies åbne mund, hun spillede pikken der skød endnu et par stråler ud i ansigtet på hende. Jeg stødte min pik i bund i hendes våde drivende fisse endnu et par gange, inden pikken trak sig sammen og sendte hele ladningen afsted.

Jaaaaaaaaaa fyld min fisse, sperm mig til, fyld mig med de fede safter, Sofie lukkede igen munden om pikken og slikkede den ren, manden på den anden side trak pikken til sig og mumlede et eller andet inden man kunne høre døren blive åbnet. Jeg tømte pikken fuldstændigt i Sofies frække fisse og trak den ud, sperm og fissesaft løb ud og ned af hendes inderlår. Åh det var lige hvad jeg trængte til, Sofie vendte sig mod mig med et lykkeligt udtryk i øjnene, der dryppede sperm fra hendes hage ned mellem brysterne. Hun trak sine leggings op, våde striber viste sig på hendes inderlår og pletten i skridtet blev endnu større.

Du må hellere vaske dit ansigt lidt inden vi kører videre. sagde jeg. Og så trænger vi vist begge til et bad når vi kommer hjem, jeg trak bukserne op over min spermindsmurte pik. Vi gik ud mod bilen i samme øjeblik som bilen fra vejdirektoratet blev startet, en midaldrende mand kiggede mod Sofie med et sagligt udtryk i ansigtet inden han kørte bort.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.