Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Et par dage efter Steens besøg har Jytte inviteret hendes mor til at komme et par dage. Jyttes mor har aldrig fået taget et kørekort, så Jytte har derfor lovet at hente hende, det er også en anledning til at få prøvet min nye bil smiler hun da hun sætter sig ind. Jeg er tilbage om et par timer, hun smiler og giver mig et hurtigt kys, vi ses, siger hun, starter bilen og kører ud ad indkørslen. I morgen skal Sofie hentes, så kan de tre generationer få et par hyggelige dage sammen. Jeg har dagen forinden ringet til Margrethe og bedt hende kigge forbi. Hun kommer gående glad hen ad vejen, hun ruller fra side til side som et skib i søgang, Margrethe er som tidligere nævnt en stor bred kvinde, med kæmpe bryster og en lige så kæmpe røv.

Nå, du har tøj på i dag ler hun da jeg åbner døren, så skal du ikke gå rundt og svinge med pikkemanden. Hun griner endnu højere, de store bryster hopper op og ned. Nej jeg tænkte det var bedst du ikke skulle gå rundt med våde trusser svarede jeg, Margrethe grinte endnu mere, de bliver ikke våde i dag, jeg har nemlig ikke nogen på, så er der frit slag for min mand når jeg kommer hjem, så skal han nok sørge for at sætte en prop i, lo hun idet hun skred forbi. Margrete du er en forfærdelig kvinde, sagde jeg og gav hendes røv et ordentligt rap, de store baller vibrerede faretruende. Hun sukkede let, og du Svend er den frækkeste her i byen var svaret der kom tilbage.

SEX I DAG?

Margrethe gik i gang med rengøringen, jeg sad og læste lidt nyheder og hyggede mig med min kaffe. Margrethe gik rundt og smånynnede mens hun vaskede gulvet, I er altså nogen grisebasser sagde hun, lagde sig på knæ og skrubbede lidt på gulvet under bordet. Du kunne da godt sørge for at tørre op når i har spildt noget, når først det er tørret ind er det endnu mere besværligt at få af, jeg ved da ikke hvad det er for noget klistret stads. Hun kravlede lidt baglæns for at få fat i en skuresvamp, hendes store røv gned mod underkanten af bordet med det resultat at hendes kjole blev trukket helt op over bagdelen. Det passede da hun havde sagt hun ingen trusser havde taget på, et par kæmpestore hvide røvballer stod som skarp kontrast til den mørke kjole, hendes fede lår gjorde at man ikke kunne se hvad der ellers måtte være mellem dem.

Margrethe bemærkede ikke at kjolen var blevet trukket op, hun fortsatte ufortrødent sin skrubben på gulvet. Jeg stak instinktivt en hånd mellem ballerne, der er da noget for din mand at fornøje sig i, sagde jeg og kunne mærke en stor fugtig revne. Uhh for helvede Svend, du er altså det mest frække mandfolk her på egnen, tja svarede jeg, men når du nu ligger der med din bare røv strittende lige ud i luften, så kan du da ikke fortænke mig i at tjekken tingenes tilstand. Margrethe rejste sig og kiggede på mig, næ det kan jeg vel ikke svarede hun, tog min hånd og kørte den mellem lårene og pressede den mod hendes fisse. Så mærk da ordentligt efter, det har du jo haft lyst til længe ikke sandt? Jeg lod et par fingre glide op i hende som svar. Det bliver vist en ordentlig omgang han skal have når du kommer hjem sagde jeg. Det bliver vist først senere svarede hun og trak min hånd væk, vi har et af vores børnebørn på ferie for tiden.

Hvor gamle er jeres børnebørn, spurgte jeg. Tja, lad mig se, Margrethe tænkte sig om, der er to piger, de er vel blevet 24 og 26 og så er der Steen, han er lige blevet 21 svarede hun. Det er Steen der er på efterårsferie hos os, han nyder altid at komme og blive forkælet, denne gang virker han endnu mere fornøjet end han plejer, han er en dejlig dreng, Margrethes ansigt strålede af kærlighed mens hun begejstret fortalte om hvor glade de var for at Steen stadig gerne ville bruge sin ferie hos dem. Jeg kunne ikke lade være at tænke på om det var den samme Steen og han havde arvet sin store pik fra sin bedstefar, det ville trods alt kræve noget pik at nå ind mellem Margrethes store baller.

Margrethe var færdig, vi sagde på gensyn og hun gik glad ind mod byen igen mens hun nynnede for sig selv. Jytte og hendes mor kom en halv times tid efter, jeg havde sørget for lidt frokost stod klar. Jyttes mor hedder Erna, hun var en attraktiv kvinde flot klædt med skønne former, en barm der viser det ikke er tilfældigt at Jytte og Sofie er flot udstyret på det område, eller rimelig slank med brede hofter. Goddag igen sagde hun, da de trådte ind ad døren, det ser da ud til at være et fantastisk hus, hun så sig imponeret omkring. Tak svarede jeg, jeg nyder selv der er god plads, så er der også rigeligt plads til at have overnattende gæster, kom nu ind, jeg har stillet lidt frem så vi kan få noget i maven. Erna var god til at snakke, hun spurgte nysgerrigt til både området og huset, det er da en vældig masse kameraer du har udenfor bemærkede hun, ja de er lige blevet sat op for et par uger siden svarede jeg, både fordi de virker præventivt, men også hvis der skulle ske noget, så har man dokumentationen i orden og optagelserne kan måske også være med til at kaste lys over hvad der er foregået og hvem der står bag.

Da vi havde spist, viste jeg Erna hende til det værelse som Sofie tidligere havde brugt, åh den seng ser indbydende ud, hun gik hen og trykkede på madrassen, jeg kunne godt trænge til en middagslur, sagde hun. Det er da tilladt, så skal jeg sørge for din taske i bilen kommer ind, jeg smilte til hende og trak døren i efter mig, den lukkede dog ikke helt. Din mor har lagt sig lidt sagde jeg til Jytte, jeg henter hendes bagage. Jytte takkede og sagde hun ville tage en dukkert i poolen. Erna havde to tasker i bilen som jeg bar ind, kiggede ind til poolen, Jytte svømmede rundt uden en trevl på kroppen, mmmm jeg kunne mærke bukserne begyndte at stramme. Nå, men det må altså vente lidt sagde jeg til mig selv, hankede op i taskerne og gik ind i værelsesgangen.

Da jeg nærmede mig døren ind til Ernas værelse kunne jeg høre en sagte stønnen, det var lige godt satans tænkte jeg, jeg skubbede let til døren, en sprække lod mig kigge ind. Erna lå på sengen med spredte ben, med hånden om den store DILDO Sofie tidligere havde hygget sig med. Nu lå Sofies mormor og kørte den ind og ud af sin fisse, Erna havde en let behåring mellem benene, hendes skamlæber var store og hævede, med fingrene på den frie hånd gned hun på sin klit. Synet fik mine bukser til at stramme endnu mere, jeg kunne slet ikke få øjnene væk fra det frække syn. Erna befriede sine bryster fra BHen, størrelsen var som hendes datters, store og tunge faldt de ud til hver side, hun greb det ene, løftede det og slikkede på brystvorten der trak sig sammen og blev stiv. Jeg satte stille forsigtigt taskerne fra mig og nød den liderlige stønnen der strømmede ud fra værelset.

Sover hun siden du stiller taskerne fra dig? Jytte hviskede sit spørgsmål. Det gav et sæt i mig af forskrækkelse, jeg havde overhovedet ikke hørt hun kom. Øhh nja nej det vil jeg ikke påstå hviskede jeg endnu mere stille tilbage, men tror ikke hun mangler sine tasker lige nu. Jytte kom nu helt hen til døren, hun havde kun et badehåndklæde slynget omkring kroppen, hvorfor går du så ikke bare ind med, hun stoppede midt i sætningen da hun kunne se ind ad sprækken. Fuck, Jytte hviskede nu så stille det næsten ikke var hørbart, hun ligger og knepper sin kusse. Jytte lod den ene hånd gribe om bulen i mine bukser, står du og får stiv pik af at se på min mor onanerer og knepper sin kusse spurgte hun stille. Det var jeg jo ikke i stand til at nægte, så i stedet rakte jeg en hånd frem og trak håndklædet af Jytte, ja hviskede jeg, det har altid en forbløffende virkning på min pik når jeg ser en kvinde lege med sig selv.

Uuuhh ohhhh Erna lod dildoen glide ind og ud i højere og højere tempo, hun gned heftigt fingrene rundt i fissen. Jytte havde fisket min pik frem og spillede den mens hun betragtede sin mor der stønnede mere og mere. Jytte bukkede i hoften, knep mig hviskede hun, stik din pik i kussen på mig og pres den i bund. Kun hiv du lover at være musestille svarede jeg og gik om bag hende. Jeg lod pikken glide ind mellem ballerne, Jyttes fisse drev allerede af safter og jeg pressede stille pikken op, mmmm mmmm, knep så den kusse det var næsten ikke til at høre hvad hun sagde, giv mig pik i det sultne liderlige hul, du skal tømme dine nosser, lad pikken sprøjte min kusse fuld af sperm.

Ohhhh oohhhh ooooohhhh, Erna kørte dildoen hårdere og hårdere op i fissen, ooooooh ooooooooooohhh, hun samlede benene og spændte så ryggen stod i en bue, hele kroppen rystede. Åååh jaaaa Jytte sukkede stille, hun stødte røven hårdt bagud så min pik blev presset endnu længere op, åååhhhhh knep den kusse, fyld den op, Jytte stønnede nu højere end før, bange for hendes mor skulle høre det holdt jeg den ene hånd for munden af hende, stødte pikken i bund et par gange mere og lod spermen sprøjte ud af den. Jyttes ben gav efter, hun sank ned på knæ, min pik røg ud af hendes fisse, jeg greb om den og spillede pikken mens de sidste sprøjt stod ud over Jyttes ryg og røv. Jyttes ben dirrede og rystede helt uden for hendes kontrol, hun hold nu selv en hånd for munden, mens orgasmen stille klingede af. Vi forlod stille gangen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.