Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er medlem af en fitnessklub i nærheden af min arbejdsplads og jeg besøger den hver mandag, onsdag og fredag, hvis der ikke er noget, der kommer i vejen. Man kan lukke sig ind på alle tider af døgnet med et keycard, der så bliver registreret, så klubben kan se hvem, der har været der hvornår. Godt sikkerhedsprincip.

Jeg ynder at komme der ved 6-tiden om morgenen og jeg er, så regel, alene. Så her, for en måneds tid siden, begyndte der også at komme en ung kvinde samme tid. Vi kendte ikke hinanden og vi talte sjældent sammen. Vi trænede bare og gik i bad bagefter.

SEX I DAG?

En morgen, da jeg havde været i bad og var ved at klæde mig på, kom jeg til at rive en ophængt plakat på gulvet. Da jeg ville samle den op, opdagede jeg, at der var et lille hul i væggen. Drevet af nysgerrighed, kikkede jeg gennem hullet og så lige ind i damernes baderum.

Jeg trak hovedet til mig; men blev alligevel så nysgerrig, at jeg forsigtigt kikkede igen. Der var jo ikke andre end mig. Først så jeg ingenting; men så kom den unge kvinde, der trænede samtidig med mig, ind i baderummet.

Hun klædte sig af og gik ind under bruseren. Jeg kunne kun se hende bagfra. Hun havde en flot, veltrimmet krop med en smal talje over et par halvbrede hofter. Hendes balder var glatte og rundede smukt. Da hun vendte sig, undertrykte jeg et gisp.

Hendes fisse var helt glatbarberet og man kunne lige ane den lille "tunge" mellem skamlæberne. Jeg kikke opad og mødte et par faste bryster i b-skålsstørrelse og over dem, en slank hals, der bar et yndigt, ovalt ansigt med en lille opstoppernæse mellem 2 mandelformede øjne, der var lukket til af shampoo.

Jeg nød de langsomme og, for mig, sensuelle bevægelser hun brugte til at sæbe sig ind med. Det kulsorte hår, som normalt var sat op i en knude, var nu helt udslået og det gik hende til midt ned på ryggen. Hun drejede sig langsomt rundt under bruseren mens hun lod sine hænder glide rundt, overalt på kroppen.

Jeg kunne mærke min pik var begyndt at reagere på opvisningen. Den var begyndt at stramme i bukserne og jeg kunne mærke pulsslaget i den. Jeg lod min ene hånd glide ned og jeg gned pikken uden på bukserne for ligesom at berolige den. Mit øje var klistret til hullet. Jeg ville ikke gå glip af et eneste sekund af badescenen.

Jeg kunne ikke holde mig til pikmassagen uden på bukserne. Jeg fik hurtigt lynet ned og så begyndte jeg at spille pik. Det lettede. Med øjet mod hullet kørte jeg løs på pikken og det blev ikke ringere, da hun begyndte at vaske sin fisse lidt mere grundigt, end nødvendigt. Det så faktisk ud som om hun også var i gang med at onanere.

Så kom jeg i et ordentligt sprøjt. Spermen skød ind i væggen og løb i en klistret strøm, langsomt ned. Jeg huggede hurtigt et par gange for at få det hele med. Jeg kikke ned og det var noget være grisseri, så jeg skyndte mig at hente et håndklæde i kurven og få det hele tørret op inden der kom andre. Pikken fik også lige en hurtig gang rengøring.

Da jeg kikkede i hullet igen, var hun allerede ved at klæde sig på, så forestillingen var ovre for i dag; men jeg glædede mig til næste gang, hvor jeg nok skulle sørge for at være klar ved hullet.

Næste gang hun var til træning, var først ugen efter. Jeg havde spejdet forgæves efter hende; men altså.

Da vi havde trænet, som vi plejede – uden andet at sige end et god morgen – skyndte jeg mig ind i omklædningsrummet, måske lidt før, jeg plejede; men jeg ville ikke risikere at gå glip af noget. Plakaten blev taget ned og denne gang ventede jeg med at gå i bad, til jeg havde set "forestillingen" i damerummet.

Der gik da heller ikke mere end 10 minutter, så dukkede hun op. Klædte sig af og gik under bruseren. Hun sæbede sig langsomt ind, som sidst med sensuelle bevægelser og fissen fik igen en grundig afsæbning.

Allerede da hun klædte sig af var jeg begyndt at spille pikken langsomt. Mine bevægelser blev hurtigere og hurtigere efterhånden som hun kom længere hen i rengøringen. Inden hun var begyndt at skylle sæben af, var jeg allerede kommet med et stort slask af sperm op mod væggen. Jeg kom i lange stød, mere end sidst og jeg kunne næsten ikke holde mig på benene.

Jeg skyndte mig under bruseren og fik mig vasket, tørret og klædt på i et ruf, så jeg måske kunne nå at møde hende ved udgangen. Det kunne jeg lige netop. Da jeg kom næsten løbende ud af omklædningen, var hun ved at gå ud af fordøren. Hun hørte mig og holdt galant døren, så jeg kunne komme med ud.

Vi smilede til hinanden og sagde endnu et "god morgen" og et "hav' en god dag", inden vi skiltes. Hun til sin scooter og jeg til min cykel.

De næste gange, jeg var til træning, kom hun hver gang og forestillingen i baderummet var den samme. Hun vaskede sig sensuelt og jeg spillede pik. Så en dag, hvor "rutinen" var i gang, gik hun pludselig ud af badet. Der stod jeg. Var næsten ikke kommet i gang med at spille pik og så forsvandt hun bare.

Jeg stod lidt og ventede på, hun skulle komme tilbage. Pikken havde jeg stadig i hånden og den lå stiv og kampklar til vi skulle fortsætte; men intet skete. Så med et blev døren til omklædningsrummet skubbet op og ind "skred" hun, kun "iklædt" skum fra shampoo'en.

Dér stod jeg. Splitter nøgen med pikken i hånden og med hagen hængende ned mod brystet. Under andre omstændigheder, må det have set morsomt ud; men nu var det ikke spor sjovt. 1000 tanker fór gennem mit hoved: Politi. Fyring fra job. Skilsmisse. Flytte til en anden landsdel eller måske et andet land. Fængsel. Skændsel. Ydmygelse i venners øjne.

Men så skete det forunderlige, at hun bare grinede. Hun stod Gud hjælpe mig bare dér, skumklædt og grinede. Jeg forstod ikke en disse og jeg sagde ingen ting. Bare stod og måbede.

Hun kom hen til mig og omfavnede mig. Jeg fik et stort, vådt kys og jeg kunne mærke hendes bryster trykke sig ind i min brystkasse og hendes hænder glide ned ad min ryg, hvor de fik fat i mine balder. Min pik reagerede automastik og begyndte at rejse sig til kampstilling igen. Hun trak hovedet lidt tilbage og jeg så ind i de tindrende, blå øjne og så sagde hun: "Jeg har godt vidst, at du nød min forestilling. Jeg har vidst det fra første færd, hvor jeg hørte noget falde på gulvet her inde. Jeg vidste først ikke hvad det var; men da jeg betragtede væggen, kunne jeg se et lille hul, godt skjult i malingen og da jeg lagde øjet til, kunne jeg se ind til mændene."

Det må have været mens jeg samlede plakaten op, for jeg havde ikke bemærket noget. Hun fortsatte: "Først vidste jeg ikke, hvad jeg skulle gøre; men jeg besluttede mig for at optræde normalt. Det var måske ikke helt normalt, for jeg kunne ikke lave være med at lege med fissen, for jeg var næsten sikker på, du kikkede med og den glæde ville jeg gerne unde dig. Jeg har jo set dig mange gange og du er ikke helt ueffen som krop betragtet." Jeg gryntede nogle uforståelige lyde i stedet for at tale, hvilket var mig umuligt.

"Det var derfor, jeg ikke kom i et stykke tid. Jeg havde brug for at tænke det hele igennem; men jeg besluttede mig for, at indlede et forhold til dig. Det skulle selvfølgelig være uden, du vidste noget, så min optræden hver gang under bruseren, var i fuld bevidsthed om, at du sikkert muntrede dig på den anden siden af væggen og det tændte mig usigeligt."

"Så i dag kunne jeg ikke klare det mere. Jeg måtte have fysisk fat i dig og det var derfor jeg kom herind. Er det OK, eller skal jeg gå igen?" spurgte hun med et stort smil. Jeg havde fået talens brug igen og fik fremstammet, at det skulle hun sør'me ikke, altså gå igen. Hun skulle endelig blive.

Vi havde stået tæt sammenslynget i 10 år, sådan føltes de 2 minutter, det havde varet, så nu gav vi hinanden et stort kys igen og jeg begyndte at kæle med hende. Vi stod og kælede og kyssede og min pik dunkede. Vi trippede og hoppede ud i bruserummet og jeg fik os vendt, så hun havde ryggen op mod væggen. Da vi havde fundet god støtte, hev hun sig op så hun kunne få benene rundt om mine hofter og så passede det lige med, at hun kunne lade sig glide ned, så pikken gled op i fissen.

Det var en herlig fornemmelse. Jeg kunne mærke hendes våde, varme fisse på det nærmeste suge sig ned over pikken. Hun lod sig sidde dér, helt i bund, i et lille stykke tid. Så begyndte hun at hæve sig langsomt og sænke sig igen. Jeg stødte blidt i modtakt og sådan stod vi længe. Pikken gled stille op og ned i fissen og den sugede sig så fast til pikken, at der lød et lille "svup" når hun af og til løftede sig for meget.

Vi øgede takten. Vores åndedrag blev heftigere og heftigere og til sidst hoppede hun op og ned som en afsindig. Jeg stødte imod det bedste, jeg havde lært og så kom hendes første orgasme. Da hun gik i bund udstødte hun et højt skrig og hun klamrede sig til mig. Jeg stødt opad og hun fulgte med og hver gang hun var i bund, udstødte hun lyde. Hendes mund var suget fast til min og vi kunne næsten ikke få vejret.

Da hun havde fået de første orgasmer og var ved "at komme ned" igen kom jeg. I lange seje sprøjt skød min sperm op i fissen og lydene far vore underliv, fortalte, at der var meget vådt. Det svuppede og klaskede når fissen gik i bund. Stønnende gled vi langsomt ned på gulvet. Pikken gled ud af fissen og vi lå dér som strandede hvaler, våde og trætte.

Efter den dag, fik vi et fast ritual. Jeg skyndte mig ind i omklædningen og fik øjet sat til hullet og så kom hun ind og lavede sin "forestilling". Efter en kort optræden, kom hun så ind til mig og vi havde den skønneste gang sex. Enten stående i baderummet eller liggende på gulvet i en stor bunke håndklæder. En gang imellem skiftede vi så hun kikkede ind til mig mens jeg "badede" og så kneppede vi hos hende.

Vi har nu været hinandens morgenbollere i 3 måneder og vi kender stadig intet til den andens liv, ikke engang vore navne har vi nævnt. Vi er "bare" 2 mennesker, der kan lide uforpligtende sex.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 39 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.