Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter en kort gåtur stoppede Johanne ved en opgang i en ældre bygning i en sidegade til Vesterbrogade. Hun fandt nøglerne frem fra sin håndtaske og låste os ind. Hun gik foran mig op ad trappen til 3. sal, og kiggede flere gange bagud og smilede til mig. Et smil, der på én gang var selvsikkert og lidt nervøst; forventningsfuldt og udfordrende.

Det stod skrevet i hendes ansigt, at hun var lidt usikker på, hvad det var hun havde rodet sig ud i, men også, at hun glædede sig helt vildt. Det forekom mig, at jeg kunne dufte hendes fisse. Det ville ikke være helt urealistisk i betragtning af, hvor liderlig hun havde været allerede på caféen.

SEX I DAG?

Nu var vi et skridt videre end vi havde været der. Hun havde overtalt mig til at hjælpe hende med at få lidt seksuel selvtillid. Blive en god elskerinde, om man vil. Og for ikke at trække det unødigt ud havde hun også overtalt mig til at fortsætte direkte hjem til hende, så vi kunne begynde med det samme.

Selvom vi ikke havde aftalt noget mere konkret end at vi skulle "gå i gang", vidste vi begge at hendes varme studinefisse inden længe ville være fyldt ud af min pik: Spørgsmålet var bare hvor og hvordan. Stående bagfra i køkkenet? Missionæren i hendes seng? Doggy i sofaen? Overskrævs på en stol? Måske dem alle? Ingen af os sagde et ord på vej op ad trappen, men jeg er ret sikker på, at Johanne tænkte på det samme som jeg.

Jeg synes, hun gik uendeligt langsomt. Det gjorde hun måske også. Sænkede tempoet bevidst for at drille mig. Men uanset hvor hurtigt det var gået, tror jeg at det ville have været for langsomt for mig. Godt nok havde jeg prøvet at afvise hendes forslag, men da hun først havde fået mig med på ideen om at lære hende op, tænkte jeg ikke på andet end at mærke hendes snævre studinefisse igen. Så snart som muligt.

Jeg må have været helt hypnotiseret af hendes vrikkende røv, for da hun stoppede, var jeg lige ved at støde ind i hende. Hun smilede til mig. Gav mig et artigt kys på kinden. Fumlede demonstrativt med nøglerne for at drille mig. Tabte dem på gulvet.

"Ups!" sagde hun koket og gik ned i knæ for at samle dem op, så jeg fik en god udsigt ned på hendes bløde, velformede bryster og kavalergangen mellem dem.

Hun kiggede op på mig. Selvbevidst. Der var ingen tvivl om, at hun vidste præcis hvad hun gjorde. Hun havde en imponerende kropslig selvtillid i forhold til at hun var stort set uerfaren seksuelt. Jeg glædede mig til at udforske, hvor langt den rakte. Måske gik den lige akkurat til kanten af dobbeltsengen?

I det øjeblik besluttede jeg mig for, at jeg ville udfordre hende. Det var muligt, at hun selv havde en idé om, hvad hun gerne ville prøve af, men som den læremester hun havde overtalt mig til at være, var det mit ansvar at flytte hendes grænser lidt. Som nybegynder ved man jo ikke, hvad man har behov for eller lyst til at lære.

Endelig fik hun låst døren op, og hun åbnede ind til det, der viste sig at være en treværelses lejlighed.

"Jeg deler den med en veninde hjemme fra Odense, men hun er på Fyn i dag, så vi har den helt for os selv," sagde hun.

Det var, som om hendes smil var blevet lidt mere usikkert nu. Nu var vi ankommet. Det var alvor. Hun vidste, at hun havde gjort mig så liderlig, at hun ikke bare kunne sende mig hjem igen, hvis hun fortrød.

"Kom," sagde hun med et lidt genert udtryk.

Hun tog mig i hånden og førte mig ind i et værelse med en stor dobbeltseng. Vi satte os på kanten ved siden af hinanden. Hun holdt fast i min hånd. Ingen af os turde tage det første skridt.

Jeg lagde forsigtigt min ene hånd på hendes venstre lår. Lod den glide lidt op under den løse sommerkjole. Jeg kunne næsten mærke varmen stråle ud fra hendes fisse.

Jeg lagde den anden hånd om hendes nakke og bevægede langsomt min mund mod hendes. Kiggede hende dybt i øjnene. Hun fugtede læberne. Bed sig i underlæben med et forventningsfuldt smil, der sagde "så er det nu."

Vi startede lidt fumlende, men det blev hurtigt et dybt og liderligt tungekys. Det var som om der bare skulle prikkes hul på bylden. Den unge studine kyssede mig, som gjaldt det livet. Hun skubbede mig bagover på sengen, så jeg lå på ryggen med benene ud over kanten og fødderne i gulvet. Så satte hun sig på knæ foran mig og åbnede mine bukser.

Hun trak mine bukser af mig, så min pik stod lige op i luften som en flagstang. Uden omsvøb begyndte hun at slikke op ad skaftet som var det smeltende softice på en varm sommerdag.

"Umm," sagde hun. "Jeg fik ikke lov at nyde din pik ordentligt på caféen. Den er virkelig lækker."

Jeg kiggede bare taknemmeligt på hende. Den smukke, 19-årige blondine med den søde fynske dialekt, der sad på knæ mellem mine ben og beundrede min pik. Smagte på den. Forkælede den.

"Må jeg godt tage den i munden?" spurgte hun og lagde hovedet koket på skrå.

"Du skal," sagde jeg. "Tag min pik i munden. Jeg vil se den glide ind mellem dine læber."

Hun fugtede læberne og lod dem omslutte min pik. Hun åbnede ikke munden helt, så jeg mærkede modstanden fra hendes våde, bløde læber hele vejen mens hun langsomt tog min pik i besiddelse.

Jeg kunne mærke hendes tunge på mit pikhoved. Den cirklede rundt om det dunkende hoved, mens læberne strammede om skaftet, og hun lavede undertryk. Det var en vildt intens fornemmelse.

"Søde, jeg kommer, hvis du ikke passer på," sagde jeg. "Du er alt for god til at sutte pik."

"Øv," svarede Johanne. "Nu var jeg lige så godt i gang. Men jeg vil altså også mærke dig i mig. Du er her jo ikke for din fornøjelses skyld." Det sidste blev sagt med et skævt smil. Hun havde sgu humor, den tøs.

Hun rejste sig op og tog kjolen af, så hendes smukke, velsiddende bryster kom ud i fri dressur. De sad så godt, at man næsten skulle tro, de var lavet, men der var ingen tvivl om at de var, som Gud havde skabt dem. Jeg havde bare aldrig set et sæt 19-årige bryster i virkeligheden før.

"Du må gerne røre," sagde hun med et let fnis. Det var vist ret tydeligt, hvad jeg kiggede på.

Hun kravlede ind over mig, kun iført et par lyserøde hotpants. Hun knappede min skjorte op, én knap ad gangen. Jeg kunne se, at hun varmede op til at sige noget.

"Søde, jeg vil gerne have at du tager mig ligesom du tog de andre piger," sagde hun, mens hun kiggede lidt genert ned i gulvet.

"Ja?" sagde jeg spørgende.

"Du ved...det så ret frækt ud, den måde du tog Frederikke. At du bar hende, mens du tog hende op ad væggen. Og som du tog Anna bagfra. Det så ud, som om det var virkelig dejligt for hende."

"Ja, hun kom da i hvert fald, så vidt jeg husker," sagde jeg med slet skjult stolthed.

Da min skjorte var knappet helt op, begyndte hun at gnubbe sit underliv mod mit. Der var kun det tynde trussestof imellem os. Jeg kunne mærke varmen og fugten fra hendes duftende studinefisse på min pik. Hun var en drøm, som hun sad dér på mig med sin bolleklare krop og tydeligvis var i sine lysters vold.

Jeg tænkte, at hun ikke havde nævnt Sofie, den tredje af de andre piger fra studiekredsen, der havde fået lov at blive fyldt ud af min pik. Sofie havde som den eneste fået den i røven. Var det her, Johannes grænse gik? Hun skulle i hvert fald ikke slippe.

Hun havde bedt om at blive taget som de andre piger, og dermed også som jeg havde taget Sofie. Jeg glædede mig allerede til at mærke hendes forbudte hul, men jeg ville ikke afsløre min plan på forhånd. Hun skulle ikke have tid til at tænke over det. Hun skulle bare mærke, når jeg satte min pik mod hendes stramme hul og pressede den ind.

Jeg håbede næsten, hun ville skrige lidt. Jeg var opfyldt af en dobbelt følelse af omsorg over for og tiltrækning mod denne søde, smukke pige, og en lyst til at presse hende ud over kanten. Få hendes facade til at krakelere lidt. Ikke gøre hende ondt for alvor, men bare chokere hende lidt. Få hende ud af comfort zone.

Jeg havde egentlig lyst til at smage hendes fisse før jeg trængte ind i den, men da hun begyndte at hive trussen til side og gnide sin blottede fisse mod min pik, virkede det mindre vigtigt. Jeg førte min jernhårde pik hen til åbningen. Jeg mærkede med det samme, at hun var klar til min pik. Helt klar.

Hun løftede sig let, så hovedet kom inden for, og så sænkede hun langsomt sin stramme, våde studinefisse ned over min pik. Hun var så stram, at det først føltes som om min pik ville gå i stykker. Heldigvis var hun også så våd, at det ikke var noget problem at trænge helt ind i hende. Jeg var ankommet til det forjættede land.

Da jeg var helt i bund, sukkede hun dybt og blev siddende sådan på mig et øjeblik. Hun tog et par dybe indåndinger og sad bare og nød fornemmelsen af at være fyldt ud. Hun havde lukkede øjne og støttede med sine små hænder på min brystkasse.

Så åbnede hun øjnene. Vi fik en intens øjenkontakt.

"Fuck, hvor er det lækkert at mærke dig igen," sagde hun. "Du er ikke sur over, at jeg fik overtalt dig, vel?"

Jeg smilede bare stort til hende. Det kunne ikke være bedre. Hendes slanke ben udenom mine. Hendes brandvarme fisse, der omsluttede min dunkende pik og fedtede den ind i hendes duftende safter. Hendes uimodståelige smil og hende små hænder på min brystkasse.

Hun begyndte at vippe hoften frem og tilbage, så min pik bevægede sig ud og ind af hende i ganske små bevægelser. Det var måske kun et par centimeter frem og tilbage, men hun strammede så vidunderligt om mig, at jeg ikke kunne få et ord frem. Jeg lå bare og kiggede betaget på den smukke skabning. Lod hende udnytte mig seksuelt, mens jeg bare nød det i fulde drag.

"Du skal tage mig. Besidde min lille, uartige studinefisse med din store mandepik," stønnede Johanne. "Du skal fylde mig helt ud med pik og tage mig hårdt, så jeg kan mærke, hvad der sker, hvis man byder sig til over for ældre mænd. Og til sidst skal du sperme dybt oppe i min fisse. Du skal sperme territoriet af. Vise, jeg er din."

Hun fortsatte med at bolle mig. Bevægelserne blev større, så jeg gled næsten ud af hendes lille, liderlige studinefisse, inden hun kørte mig helt i bund igen. Jeg havde aldrig prøvet noget så fantastisk. Jeg var i en helt anden verden. Det var, som om min krop løftede sig fra sengen og blev vægtløs.

"Du skal kneppe mig. Du skal fylde min lille, uartige fisse helt ud. Pumpe mig. Bruge mig," hviskede hun i mit højre øre. "Tror du, du kan klare det?"

Jeg stødte hårdt imod, så luften blev pumpet ud af hende. Hun udstødte et lille skrig.

"Ååååh, Jesper! Du fylder mig helt ud! Du er så stor!" stønnede hun, og vendte det hvide ud af øjnene.

Hun kneppede mig lidt sådan, og jeg kunne mærke, at hun var ved at komme. Jeg rullede os rundt, så hun lå på ryggen, og stødte hårdt op i hende. Helt i bund. Næsten helt ud. Helt i bund. Det var fantastisk, at se hvordan hendes ungpigebryster gyngede hver gang jeg stødte dybt op i hende. Men jeg ville have mere. Jeg ville vise hende, at det var mig, der bestemte.
Jeg vendte hende om, så hun lå på maven, og satte pikken mod hendes stramme bagerste hul.

"Nej, ikke der!" nærmest skreg hun, og prøvede desperat at fjerne min pik.

"Du sagde, du ville kneppes lige som de andre piger," sagde jeg hårdt. "Nu får du den i røven ligesom lille, uskyldige Sofie. Hvis hun kunne klare det, kan du også."

Johanne vred sig, men jeg holdt hendes arme fast ud for hendes hoved og trængte langsomt ind i hende. Jeg kunne næsten ikke få pikhovedet ind, så stram var hun.

"Det her kommer til at gøre ondt på dig, hvis du ikke samarbejder," sagde jeg.

Hun fortsatte med at kæmpe lidt imod, men jeg holdt hende så godt fast, at hun indså at der ikke var noget at gøre. At jeg ville komme til at tage hende i røven, uanset hvor meget hun kæmpede og hvor højt hun skreg.

Jeg holdt hendes arme fast og fortsatte millimeter for millimeter med at bane mig vej ind i hendes snævre, forbudte hul. Hun spjættede stadig lidt, men det blev mere og mere halvhjertet, efterhånden som hun mærkede at jeg var for stærk til at hun kunne vride sig fri.

"Er du færdig med at gøre modstand, tøs?" spurgte jeg, mens jeg strammede grebet om hendes håndled for at vise at jeg mente det alvorligt. "Hvis du lover at lade mig tage dig uden brok, slipper jeg dine arme, og tager det stille og roligt, så det ikke gør mere ondt end højst nødvendigt. Men hvis du bliver ved med at skabe dig, er der ingen kære mor. Så trænger jeg helt op i dig lige nu, så det vil føles som om du revner på langs. Og jeg vil pumpe hårdt i dig, til jeg ikke kan mere. Hvad vælger du?"

Hun klynker med ansigtet ned i madrassen. Havde ikke regnet med, at hendes aften skulle udvikle sig på denne måde.

"Jeg siger det til din kone, hvis du bliver ved," prøvede hun, selvom vi begge vidste, at det ikke ville komme til at ske.

Jeg pressede min dunkende pik lidt længere ind i din studinerøv, så hun skreg af smerte.

"Okay, okay, så tag mig dog. Knep min røv. Brug mig," klynkede hun.

"Godt, smukke. Det var en klog beslutning."

Jeg trak mig tilbage og stødte ind i hendes stadig drivvåde fisse. Fik smurt pikken godt ind i hendes safter, og prøvede så igen i hendes snævre studinerøv. Det gled allerede lidt lettere. Jeg tog en hånd ind under hende, så jeg kunne massere hendes klit, mens jeg trængte ind i hendes forbudte hul. Som jeg trængte langsomt ind i hende, kunne jeg mærke at hun begyndte at slappe lidt mere af. Da jeg trængte helt i bund i hende samtidig med at jeg masserede hendes klit, udløste det ikke et skrig, men et dybt, liderligt støn. Jeg trak mig næsten ud og stødte helt i bund igen.

Få sex i dag

"Åh ja, Jesper! Ja! Knep min røv!" hviskede hun stakåndet.

"Jeg kan ikke høre dig," sagde jeg drillende.

Hun gentog det med lidt kraftigere stemme.

"Jeg kan ikke høre dig!" næsten råbte jeg.

"Knep min røv, Jesper! Brug mig!" råbte hun tilbage.

Jeg kvitterede ved igen at trække mig næsten helt ud og støde hårdt i bund i hendes røv. Næsten helt ud og hårdt i bund. Hver gang jeg stødte helt i bund i hende, lød det som om jeg pumpede al luften ud af hende.

Pludselig bankede det på døren. Tre korte bank. En fynskklingende stemme kalde forsigtigt på pigen under mig, hvis stramme studinerøv var fyldt helt ud af min pik, der føltes som om den aldrig havde været stivere.

"Johanne, er du der? Er der noget galt?"

Jeg fortsatte med at kneppe hende. Pumpe i hendes snævre røv. Johanne var tilsyneladende blevet stum af en blanding af smerte og voldsom liderlighed. Det var, som om hendes mund forsøgte at forme nogle ord, men måtte give op, hver gang jeg stødte i bund i hendes forbudte hul.

Efter at pigen udenfor havde kaldt og banket på et par gange, blev døren åbnet. Jeg kiggede mig bagud og stoppede et øjeblik arbejdet.

En overordentlig køn brunette med en lang pandehårsfrisure havde åbnet døren på klem og kiggede ind. Hun så først en lille smule chokeret ud, men det blev hurtigt til et stort smil.

"Johanne dog," udbrød hun. "Du går da lige til den. Analsex på første DATE. Sådan gjorde man altså ikke, da jeg var ung."

Jeg morede mig over den sidste bemærkning, da pigen så ud til at være på alder med Johanne. Men hvis hun hentydede til dengang hun selv startede med at have sex, kunne det jo sagtens være fem år siden. Ungdommen er så fremmelig i dag. Det var bare mig selv, der var kommet alt for sent i gang.

"Vil du ikke godt fortsætte?" klynkede Johanne, der stadig lå på maven under mig, med sit stramme røvhul helt udspilet af min dunkende pik.

Jeg genoptog langsomt arbejdet. Undrede mig lidt over, at brunetten blev stående i døren, men synes på en måde også, det var ret frækt, at der stod en smuk, ung pige og kiggede på at jeg kneppede hendes veninde analt.

"Gør det noget, hvis jeg sætter mig lidt? Jeg skal nok lade være med at forstyrre," sagde pigen. Uden at vente på svar satte hun så på en stol i hjørnet. "Jeg hedder Malene, for resten."

Selvom Johannes røv var helt utroligt stram, føltes det som om jeg ville kunne blive ved med at kneppe hende i evigheder. Måske var det, fordi hun havde taget trykket da vi mødtes på caféen.

Da hun åbnede mine bukser under bordet og lukkede sin bløde hånd om min stive pik, troede jeg, det var det frækkeste, jeg ville komme til at opleve i dag. Det troede jeg også, da hun smuttede ned under bordet, suttede mig færdig og tog ladningen i munden, inden hun slugte det hele.

Nu lå jeg ovenpå Johanne i hendes soveværelse, hvor alt var holdt i hvid og lyserød. Hun lå på maven på sin seng, som hendes forældre sikkert havde købt til hende, da hun flyttede til København for at starte på sygeplejerskeuddannelsen. Man skal jo have noget ordentligt at sove i, når man skal studere.

Jeg lå på hende med al min vægt og straffede hendes lille studinerøv, og der var intet hun kunne gøre ved det. Og hendes lækre veninde sad gudhjælpemig ved siden af og kiggede på, og lignede én, der gerne ville være med i legen.

Jeg fortsatte mit arbejde i Johannes røv. Selvom hun havde åbnet sig lidt, var hun stadig utroligt snæver. Hun havde løftet underlivet en smule, så hun kunne få en hånd ind under sig. Hun legede med sin fisse, mens jeg pumpede i hendes bagerste hul.

Effekten udeblev ikke. Jeg kunne mærke, at hendes krop begyndte at ryste lidt. Det virkede, som om en serie små kramper ramte den sprøde, veltrænede studinekrop.

"Orh! Ååh, knep mig, knep miiiiig!", skreg Johanne.

Jeg pumpede hårdere i hende får at få hende ud over kanten.
Der var ingen tvivl om, at hun var ved at komme nu. Samtidig med at hun skreg sin orgasme ud, var der noget smukt og skrøbeligt over den måde, hun kom på. Det var spontant, så ukontrolleret. Som om hun selv var overrasket over, hvor liderlig hun var blevet og hvor stærk orgasmen var.

Der var intet forsøg på at gøre sig til eller tage sig ud på en bestemt måde. Hun lå bare der og mistede kontrollen totalt, mens hele hendes krop sitrede og hun hyperventilerede med ansigtet ned i puden.

Synet af den smukke, unge tøs, der lå og rystede i orgasmekramper under mig, var for meget til at jeg kunne holde. Hendes liderlige skrig. Følelsen af hendes stramme røv, der nu under orgasmen strammede endnu mere om min pik. Der var ikke andet at gøre end bare at nyde det nu.

Jeg kunne mærke, hvordan det snurrede helt ned i tåspidserne, og op gennem benene, til det ramte mit underliv.

"Jeg kommer, Johanne!," brølede jeg. "Jeg spermer dig til. Jeg kommer i din lille studinerøv!"

"Ja, fyld mig op!" stønnede Johanne. "Straf mig! Brug mig som din lille kneppedukke!"

Hendes orgasme var ved at stilne af, men hun var tydeligvis ikke blevet mindre liderlig. Fra sin låste position på maven under mig prøvede hun at bevæge underlivet for at intensivere min piks bevægelser i hendes stramme studinerøv.

Så kom jeg. Spermen pumpede ud af min pik, der føltes stivere end nogensinde. Det føltes som en enorm mængde, selvom det ikke var mere end en times tid siden, Johanne havde fået mig til at komme på caféen. Tre-fire kraftige sprøjt dybt op i hendes gennemkneppede studinerøv, der indtil for kort tid siden havde været lige så jomfruelig som hendes fisse havde været inden jeg kneppede hende til studiekredsen.

Jeg blev liggende ovenpå hende, da jeg var kommet. Udmattet. Jeg ved ikke, hvor længe. Måske bare et minut. Jeg havde helt mistet tidsfornemmelsen, da jeg med en svuppende lyd trak min stadigt stive pik ud af hendes tilspermede røv og rullede om ved siden af Johanne.

"Fuck, det var godt, Jesper," grinede Johanne forpustet, da hun var kommet til sig selv. "Det kan vi altså godt gøre igen."

Hun havde vendt sig om mod mig. Aede mig i nakken, mens hun bed sig i underlæben og så næsten nyforelsket ud. Hun gav mig et dybt tungekys, mens hun kiggede mig dybt i øjnene med et blik, der udstrålede ren taknemmelighed.

"Ja, det så ud som det var ret dejligt," sagde Malene fra stolen i hjørnet. Jeg havde næsten glemt, at hun var der. "Jeg får da helt lyst til at prøve," sagde hun med et frækt smil, der var så tilpas uudgrundeligt, at jeg ikke kunne vurdere om hun bare spillede op for at tirre mig, eller hun virkelig spurgte om jeg ville kneppe hende også.

Jeg lå bare og stirrede ind i Johannes søde øjne, der var helt blanke af liderlighed. Tanken om, at jeg kunne tage hende igen og igen, og at hendes veninde nu også bød sig til, var berusende.

"Bliver du og spiser, handyr?" spurgte Malene.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 38 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.