Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Der var gang i snakken efter vores aerobictime. Vi havde givet den gas, og stod nu svedige og trætte i omklædningsrummet. Vi, - det vil sige Tina, Eva, Jeanne, Yvonne og mig.

Ferien nærmede sig, og vi snakkede om, hvilke for planer de forskellige havde for de 3 uger i industriferien hvor firmaet holdt lukket.

SEX I DAG?

Tina og Eva skulle til jazzfestival på Femø, og de spurgte, om vi andre ville med.

Det lød jo rigtigt godt, især når man som jeg kun var mig selv, så jeg sagde OK, og efter lidt snakken sagde også Jeanne og Trine OK til at tage med.

Vi blev enige om at tage hen på et lokalt ”listigt sted” og aftale nærmere om turen.

På bodegaen aftalte vi alle de praktiske detaljer, - hvem der skulle køre med hvem og hvem der skulle dele telt med hvem. Eva og Tina skulle dele telt, og Jeanne og Yvonne skulle dele telt mens jeg havde mit telt for mig selv. Eva fortalte begejstret om pladsen, og anbefalede vi tog derover allerede om mandagen, så vi kunne få de bedste pladser på teltpladsen, som lå direkte ud til Østersøen.

Ugerne gik og det blev uge 31, og tidligt mandag morgen fik jeg pakket min gamle Opel og kørte ud til Eva. Vi havde aftalt, at Eva og Tina skulle køre med mig, og Jeanne og Yvonne skulle køre sammen i Jeannes Morris Maskot.

Tina var allerede kommet ud til Eva, og vi fik anbragt vores grej i mit bagagerum, og satte kursen mod Bandholm.

Da vi var kommet næsten til køge kom der et, “Arhh”, fra Tina,”Jeg har glemt noget”, sagde hun.“Hvad”, spurgte Eva. Tina rystede bare på hovedet og sagde, at det ikke var noget vigtigt, - hun havde bare glemt at tage ekstra trusser med. Eva så på hende med et smil og spurgte,”Hvad er problemet”. “Næh”, sagde Tina,”Det kan du have ret i”. Jeg skævede over til Eva, som sad og smilede for sig selv på passagersædet. “Har du lyst til at gå uden trusser, så gør det dog. Skulle du endelig komme til at flashe missen, så er det jo ikke verdens undergang, vel”.

“Vi jo ikke alle sammen er lige som dig!”, Sagde Tina med et smil.

“Jeg går da også i kjoler – de er bare ikke så korte, at det kan ses” svarede Eva.

“Njaa, - du går da i ret korte kjoler – den der gule er i hvert fald meget kort!” Kom det fra Tina.

Vi kørte videre og snakken gik om den forestående uge i jazzens tegn. Vi parkerede ved færgen og et par timer efter havde vi fået slået teltene op på campingpladsen. Eva vidste lige hvor vi skulle ligge, - vi skulle bare gennem krattet så var vi på stranden.

Da aftenen faldt på havde vi fået gang i et par flasker vin, og Eva foreslog vi skulle spille spin-the-bottle eller Sandhed-eller-Konsekvens.

Under megen grinen startede vi med at spille Sandhed eller Konsekvens. Vi var lidt berusede, da et af Sandhed eller Konsekvens spørgsmålene var,"Vil du nogensinde trække op bag på din kjole og med vilje vise nogen dine trusser?".

Alle pigerne sagde "Ja!" undtagen Yvonne. Med høj og klar røst sagde hun,"Nej".

Vi så overrasket på hende, og vi sagde,”Hvorfor ikke? Du SKAL sige sandheden."

Yvonne smilede og sagde,” Nej det kan jeg ikke, for jeg ikke har nogen på!”.

Der lød et,”Passer det, er det rigtigt!”. Yvonne så rundt på os,“Selvfølgelig! Jeg sagde jo, at jeg sagde sandheden”.

Så lød det fra de andre piger,”BEVIS DET!”, og derefter et par stykker mere “ja, bevis det!", - og så, "Vi udfordrer dig, - BEVIS DET!"

Yvonne kiggede rundt og rejste sig med et smil, vendte sig om og løftede bagsiden af sin nederdel. Der lød et et gisp og et par OH! WHAUU! Hun lod nederdelen falde på plads og vendte sig om og satte sig ned igen og sagde, at nu var det hendes tur til at udfordre os, så hun udfordrede os alle til at vise vores trusser og til at gå ind i teltet og tage vores trusser af og komme ud igen og vise dem til gruppen. Jeg blev overrasket over, at de alle gjorde det. Jeanne var den første, - og hun fortalte, at hun havde brugt et par lange kjoler uden trusser før, men aldrig en kort kjole som nu, og hun fandt det lidt spændende, og med et stort smil sagde hun, at hun kunne mærke, at hendes fisse blev våd. Jeg blev overrasket over hendes kommentar og jeg tror, jeg var lidt naiv, fordi jeg ikke forventede en seksuel drejning. Vi hyggede os, og da vi nu alle havde været en tur i teltet, spurgte vi Yvonne, hvorfor hun ikke havde trusser. Hun så med et smil på os, og fortalte os, at hun sjældent havde trusser på.

Vi fik noget mere vin, og Yvonne indvilligede i at fortælle sin historie. Hun sad lidt og smilede for sig selv. “OK”, sagde hun, “så skal i få min historie”.

Indtil jeg var 10-11 år gik jeg med drengetøj, - aldrig med kjole eller nederdel, men så skete noget som totalt ændrede mit liv fra den ene dag til den anden..

Det var faktisk min søster, der inspirerede mig, og det var da min storesøster mødte Cris.

Hun var lige fyldt 16 år da hun mødte Cris og hun blev helt forandret, - hun holdt op med at gå med bukser og begyndte kun at gå med kjoler eller nederdele. Det skal siges, at jeg altid har sovet i natkjole med numsen bar. En aften vore forældre var i byen var Cris og min søster inde i på hendes værelse da jeg kom hjem fra håndbold. Døren til min søsters værelse stod lidt på klem, og jeg stivnede da jeg kiggede ind gennem sprækken. Min søster stod med ryggen mod døren og Cris havde trukket hendes kjole op over hendes numse. Min søster havde ikke nogle trusser på, og Cris stod med begge hænder på min søsters bare baller. Et øjeblik stod jeg og betragtede dem før jeg gik ind på mit eget værelse for at tage tøjet af og gå i bad. Tankerne fløj rundt i mit hovede, og jeg kunne ikke lade være med at se min søsters bare numse for mig, og det satte gang i en masse tanker jeg aldrig havde haft før. Jeg plejede jo altid at gå i bukser og t-shirt, men pludseligt følte jeg en stor lyst til at tage kjole eller nederdel uden underbukser på. Jeg var forvirret over mine tanker, så da jeg havde været i bad tog jeg en t-shirt og min badekåbe på og gik hen og bankede let på min søsters dør. Hun sagde “kom ind”. Vi sad og snakkede lidt og det var ved at blive sent, da Cris rejste sig for at tage hjem da han skulle meget tidligt op. Da Cris var gået, sagde min søster, at det er nok var på tide, vi fik os en rigtig tøsesnak, og hun ville dele en hemmelighed med mig. Jeg så forventningsfuldt på hende, og tøvende kom det frem, - Cris havde bedt hende gå med numsen bar. Jeg vidste ikke rigtigt hvad jeg skulle sige, så jeg nikkede bare og sagde, at det syntes jeg var helt i orden og jeg var nysgerrig for at vide, hvordan det var. Min søster smilede lettet og fortalte, at første gang hun var i byen uden trusser, havde det føltes som om alle kendte hendes hemmelighed og det gav hende et kick at tænke på det. Selvfølgelig vidste hun godt inderst inde, at det kun var Cris og hende selv der vidste, hun var bar under skørtet, men at gå med numsen bar gav hende en herlig følelse af frihed og en dejlig fornemmelse, når det luftede i skørterne. “Du skulle prøve”, - foreslog hun. Jeg plejede jo altid at gå i t-shirt og jeans, men det var som om der var sket et eller andet da jeg så gennem revnen i døren. Det var som om der der pludseligt var opstået et behov for at gå i kjole eller nederdel, så min søster fik mig hurtigt overtalt. Hun nikkede begejstret, men problemet var, at jeg faktisk kun havde en enkelt kjole, så vi gik på jagt i hendes skab efter en nederdel jeg kunne passe, og efter lidt søgen fandt vi en nederdel som jeg kunne låne.

Næste morgen tog jeg min søsters nederdel og en t-shirt på, og jeg stod og så mig selv i det store spejl og prøvede at dreje mig rundt for at se, om man kunne se min bare numse, før jeg gik ud til køkkenet for at drikke morgenkaffe. Det var en dejlig, behagelig fornemmelse at være helt bar under nederdelen. Ude i køkkenet var min mor ved at sætte tallerkener på bordet, mens min søster var ved at lave kaffe. De kiggede begge op med et smil, da jeg kom ind.”Hvad søren”, sagde min mor, ”Du har nederdel på, - det klæder dig, - prøv at dreje dig rundt!”. Jeg kunne mærke at jeg rødmede, og hun lod en hånd glide ned over min ende. Hendes hånd stoppede som om hun havde fået et elektrisk stød da hun mærkede jeg var bar inden under, og så lod hun sin hånd glide op af mit ben under nederdelen. Hun mærkede omhyggeligt efter og udbrød, ”Nå, - du er nok ved at være en stor pige. Da jeg var i din alder holdt jeg også op med at gå med underbukser”, sagde hun med et stort smil.

Eva smilede og fortsatte:”Det giver mig en helt fantastisk følelse af frihed, og alle mine venner ved efterhånden, jeg ikke går med undertøj, og jeg er sikker på, at de fleste piger går uden trusser en gang i mellem, og der er også mange der som mig ikke ejer et par!”.

Jeg betragtede Tina. Hun sad meget tavs og tankefuld og lyttede til Yvonnes historie, og Yvonne fortsatte direkte henvendt til Tina.” Hvad er din historie”, spurgte hun med et stort smil.

Tina nikkede, og vi så forventningsfulde på hende.

Få sex i dag

“Joh, - jeg har skam gået med numsen bar, og det var oven i købet som en del af mit job”, sagde hun, ”For nogle år siden havde jeg et sommerjob til en ølfestival. Vi var 4 piger der var blevet hyret til at servere til en øl-festival. og vi skulle servere i noget der hedder en dirndl. Det er en slags kjole eller en nederdel med et stramt taljestykke. Hende der repræsenterede Eventfirmaet, - “kromutter”, der stod for vores arbejdstøj udleverede en dirndl med hvad der hørte sig til hver, - en kjole og et livstykke, et forklæde, en hvid bluse med pufærmer og en kort underkjole til os hver.

I omklædningsrummet gik snakken, og en af pigerne sagde med et stort grin, om de havde tænkt sig, vi skulle gå med numsen bar siden der ikke var blevet udleveret underbukser. Vi andre grinede, og en udbrød, at det kunne man da ikke. Vi snakkede lidt om alternativet og blev enige om, at det var et ekstra krydderi at gå uden trusser. “Kromutter” kom ind i det lille omklædningsrum for at hun kunne godkende vores påklædning. Hun så anerkendende på os,”- Ja, de klæder jer”, sagde hun og gryntede tilfreds, og bad os dreje rundt, og med ryggen til hende begyndte jeg at trække op i dirndlèn mens jeg vuggede med hofterne,” Sidder den ikke godt over enden?”, spurgte jeg. “- Bestemt, du ser godt ud i den!”, sagde “kromutter” med et tilfreds smil.

Lige fra den første dag havde jeg vænnet sig til at få nogle solide, anerkendende klask bagi af kunderne, og det giver gode drikkepenge, at man ikke er snerpet. Jeg havde ingen bh på, - det havde ingen af os tjenestepiger.

“En pige skal bare vise patter og vrikke lidt med røven, så har man mændene på krogen!” sagde kromutter.

“Hvordan med dig”, spurgte hun Jeanne,”Hvad er din historie”.

Jeanne sad lidt tankefuld. “Jo, den er faktisk meget enkel”, sagde hun.

“Min søster og jeg blev jo alene med min mor da jeg var 9år. Som jeg husker det var det en tid der var præget af at starte i en ny skole og finde nye kammerater. I skolen var vi en flok piger der holdt sammen, men de piger der kom ind i denne gruppe piger i skolen, var alle piger hvis forældre alle skilt.

Gruppen havde tre krav for medlemskab

1. Kun piger kunne blive optaget

2. Forældrene skulle være skilt

3. Ingen trusser nogensinde


Jeg tror, vi var 11 og 13 på det tidspunkt, da vores mor mødte en fyr der hed Erik.

Han var en rigtig rar mand, og vores mor var meget glad for ham. Efter hun havde mødt ham begyndte hun at Være meget gladere, men også på andre områder ændrede hun sig, og en dag fortalte hun os at de havde noget hun gerne ville spørge os om. Erik havde spurgt om vores mor ville gifte sig med ham og hun havde sagt ja, men der var også noget andet. Vi sad spændte og ventede på, hvad vores mor ville sige. Vores mor tøvede, - så sagde hun,”Erik den betingelse, at jeg for fremtiden skal gå uden bukser”. Min søster og jeg så på hinanden, og så begyndte vi at grine. Vores mor så overrasket på os og min søster sagde,”Jamen mor, det har vi da gjort længe”. Vores mor så overrasket på os da vi løftede vores kjoler, og rystede så smilende og lettet på hovedet”.

“Hvad er din historie, Eva”, spurgte Yvonne. Eva nikkede og smilede. “Det startede faktisk som en udfordring for mange år siden med min daværende fyr. Vi havde væddet, og indsatsen var mine trusser hvis han vandt. Jeg tabte, så jeg måtte vænne mig til at gå uden trusser. De første par uger på arbejdet var jeg meget nervøs og jeg kan huske hvor mærkeligt det føltes, men der gik ikke længe før jeg glemte, at jeg var trusseløs under min kjole, og efter et par dage begyndte jeg at føle, at jeg blev mere selvsikker, når jeg har diskussioner med mine kolleger eller med min chef.

Et par måneder senere slog min fyr og jeg op da jeg fik et nyt deltidsjob, som viste sig at være meget spændende. Jeg begyndte at arbejde som værtinde ved et eventcenter. Den første opgave var en udstilling for ortopædiske hjælpemidler. Vi var blevet orienteret om, at vi skulle medbringe hvide sko med stiletter, men jeg anede ikke, hvad jeg ellers kunne forvente. Påklædningen til denne begivenhed var en hvid tætsiddende kjole.

Da jeg stod og klædte mig af for at skifte, så jeg, at en af pigerne tog sine trusser af inden hun tog kjolen på.

Vores chef var en kvinde på 50 år, - hun kom ind, mens nogle af pigerne stadig var ved at skifte, og da hun checkede vores fremtoning var hun meget nervøs. Trussekanterne var meget tydelige gennem uniformernes hvide stof, og hun bemærkede, at jeg og den anden pige ikke havde synlige trussekanter.

"Du har ikke trusser på?" - konstaterede hun. Jeg nikkedrystede på hovedet, og hun vendte sig mod de andre," I hørte det alle! tag jeres trusser af!".

Næste gang var et bilshow, hvor vi skulle bære en stretch overall og skindjakke.

Kun en af de andre piger og jeg var uden trusser under overallen. Vores chef kom ind igen, og hun kontrollerede vores tøj. "trussekanter, trussekanter..." sagde hun og rystede på hovedet, og mens alle gik, holdt hun os to tilbage. Hun sagde hun kunne lide modige piger som os, og hun havde en meget vellønnet tjans til os hvis vi var interesseret. Der var snart et erotisk show, og hun havde brug for værtindepiger der havde mod på at gå med numsen bar. Uniformen vil være meget mere afslørende - støvler med meget kort skolepige tartan nederdel med hvid skjorte og slips med intet andet under. Jeg havde et par dage til at svare, men efter et øjebliks betænkningstid sagde jeg "Ja" til opgaven, men det er en helt anden historie :-)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.