Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er kommet tilbage til hotellet og går ind i lejligheden, Kim og Hanne sidder i hver deres stol, Sofie og Julie sidder tæt sammen i sofaen, ingen af dem har tøj på. Så blev din mor sendt godt afsted sagde jeg til Sofie, ja så må vi håbe hun nyder det sammen med den klamme stodder svarede hun, hov hov nu kender jeg ham godt nok ikke, men han kan da vel ikke være så slem når din mor godt kan li ham, jeg kiggede lidt strengt på Sofie. Det er sgu hans store pik hun godt kan li, jeg synes han er klam, han ser ikke særlig soigneret ud, altid dag gamle skægstubbe, små griseøjne der kigger sultent på alt med en fisse mellem benene, og tøjet hænger bare på ham, jeg bryder mig ikke om ham, det ved jeg. Nej okay, jeg skal ikke kunne sige det før jeg har mødt manden. Har i ellers hygget jer, mmm sagde Kim jeg har da bestemt hygget mig, hun så på Hanne der nikkede, det har jeg også smilte hun frækt.

Jeg tænkte på om ikke vi bare skal bestille roomservice til at komme med noget mad til os, så kan vi blive her i lejligheden og hygge videre. Det var der stor opbakning til, jeg kan sagtens blive her og hygge hele aftenen sagde Sofie og gav Julie et vådt tungekys. Bliver du til i morgen Hanne spurgte jeg, hvis jeg må så vil jeg da gerne svarede hun med et smil. Jeg går lige en tur under bruseren sagde jeg og smuttede ud på badeværelset. Jeg trak kun en par boxershorts på inden jeg gik tilbage i stuen. Hanne havde rykket sin stol helt over ved siden af Kims, hun havde en hånd mellem Kim lår, de var liderlige begge to kunne man tydeligt se i deres øjne.

SEX I DAG?

Julie ville ind og sende en ny ansøgning til universitetet inden vi skulle rejse, nu kunne hun sende en kvote1 ansøgning med et snit på 13.2, hun havde haft flere højniveaufag og havde klaret sig rigtig flot i alle fag, kun et var endt med et 10 tal, ellers var det rent 12 hele vejen igennem. Jeg sagde til hende at det ikke var helt retfærdigt at hun både skulle være afsindig smuk og samtidigt lynende intelligent. Jeg er heller ikke så smuk svarede hun, jo du er sagde Sofie, du vil bare ikke se det selv. De smuttede ind på et af soveværelserne.

Hvis nu jeg bestiller roomservice, er der så en af jeg der tør åbne uden en trævl på kroppen, udfordrede jeg Kim og Hanne, tja, det tør jeg da godt sagde Kim, hvad med dig Hanne spurgte jeg. Det gør jeg da også svarede hun selvsikkert, bestil du bare et eller andet lige nu, så skal vi nok tage imod grinte Kim. Jeg ringede og bestilte to flasker champagne og 5 glas. Der gik et kvarters tid, så bankede det på døren, så er det nu sagde jeg, Kim og Hanne rejste sig, Hanne gik forrest hendes store bryster gyngede, hun åbnede døren, roomservi, tjeneren udenfor gik helt i stå og kiggede som hypnotiseret fra Hannes stor bryster til Kims lille lækre nøgne krop, ahrmm han rømmede sig roomservice sagde han, ja tak kom indenfor, Kim trådte et skridt til side. Han kørte serveringsvognene ind. Han var en lidt kraftig høj midaldrende mand.

Jeg sad tilbagelænet og nød forestillingen, skal jeg åbne en flaske spurgte han, øjnene flakkede op og ned over både Kim og Hanne, ja tak svarede Kim, hun satte sig i en af lænestolene med spredte ben, der var udsigt til alle herlighederne. Tjeneren fumlede med flasken, pop, proppen kom af, hvor mange skal jeg skænke til, han kiggede lidt rundt, alle fem sagde jeg, Sofie, Julie, der er champagne, råbte jeg. Tjeneren begyndte at skænke, Sofie og Julie kom ind i stuen, Sofie havde taget et par bittesmå trusser på, Julie var fuldstændig nøgen. Tjeneren drejede hovedet efter lyden af døren der blev åbnet, han hældte ved siden af glasset da han så de to piger komme inde praktisk talt uden en trævl på kroppen.

Undskyld sagde han forfjamsket, skidt med det sagde Sofie og trådte helt hen ved siden af ham, det kan ske for den bedste, jeg slikker det bare op, hun bukkede sig og lod tungen glide hen over bordet på serveringsvognene, hendes lille faste røv lykkedes det hende at presse ind mod tjenerens underliv. Han havde mere end almindeligt svært ved at koncentrerer sig, han satte flasken fra sig, og lod en hånd ligesom tilfældig glide ned over Sofies ene balle. Hvis der ikke er mere, sagde han, så. Hanne havde sat sig ved siden af Kim igen, hendes fingre legede i Kims fisse, Julie stod med sine struttende bryster lige ved siden af Sofie der havde rettet sig op igen, tog du det hele spurgte Julie, du må da gerne smage lidt, Sofie tungekyssede Julie. Tak sagde jeg, vi ringer når vi gerne vil have noget at spise. Tjeneren bukkede og gik baglæns hen mod døren, en stor bule i hans bukser sagde mig at han havde håbet der var mere han kunne hjælpe med.

Hold da op hans pik var stiv sagde Sofie, jeg kunne tydeligt mærke den da jeg pressede røven mod ham, han skulle da næsten være hjulpet af med den, grinte hun. Havde du tænk dig at amputere den, Julie lo, det lyder næsten sådan når du siger hjulpet ham af med den. Nej men vi kunne da godt have tømt den, hun smilte ved tanken. Kim var begyndt at stønne og vrikke med røven, sidder du og spiller min mors fisse sagde Julie og kiggede på Hanne, ja det gør jeg da, hvis hun kan slikke og lege med min så gælder det vel også den anden vej. Hanna satte sig nu på knæ og trak Kims røv mod sig, hun begyndte at slikke hele vejen fra røvhullet op mellem skamlæberne og sugede på klitten, tungen spillede hen over inden hun igen bevægede sig ned igen. Uhhhhh jaaaa det er godt stønnede Kim.

Julie gik hen og lod en hånd glide op under Hannes røv, du er da stadig godt våd i fissen, kom og mærk Sofie, hun gik hen til de andre og mærkede efter, ja den er da spiseklar sagde hun, løft røven lidt Hanne, Sofie lagde sig på gulvet med ansigtet mellem Hannes lår og gav sig til at slikke hende i skridtet. Det bankede på døren igen, Julie gik hen og åbnede, ja undskyld sagde tjeneren, men jeg glemte helt at få en underskrift, det skal du ha af Svend sagde Julie, kom med ind. Tjeneren stivnede igen over synet, de tre piger der slikkede og fingerkneppede mens de alle stønnede højt. Jeg skrev under og tjeneren skulle til at gå igen, Julie lagde en hånd i skridtet på ham, skal vi ikke lige hjælpe dig af med den der sagde hun og klemte om hans pik.

Inden han kunne nå at protestere, havde hun åbnet hans lynlås og trukket pikken frem, hun lukkede hurtigt munden om den og gav sig til at sutte ihærdigt på den, aaarrhh et dybt suk, Julie suttede og slikkede hans pik som en professionel, dybt ned i halsen og tungen der kørte op og ned af skaftet, tjeneren skiftevis kiggede ned på Julie der grådigt suttede ham og på de tres lesbiske leg, det varede ikke andet end et par minutter inden han med et højt brøl måtte give los, Julie flyttede munden og spillede hans pik af mens den sendte stråler af sperm ud på gulvet. Hun puttede den halsstive pik tilbage i bukserne, så nu skulle du kunne få lidt mere ro for den det næste stykke tid sagde hun med et smil. Tjeneren skyndte sig lidt forlegen ud ad døren.

Kom herhen sagde jeg til Julie, min pik stod stiv i mine boxershorts, jeg har også noget der trænger til hjælp. Jeg trak boxershortsene af, hvis du ikke er alt for øm, ville det være dejligt at mærke din fisse min lille skat sagde jeg. Jeg lover ingenting, Julie satte sig langsom ned på skødet af mig, pikken gled ubesværet op i det stramme hul, hun var så våd så det næsten dryppede fra fissen. Åhhhh guuud jaa sukkede hun da hun gled ned over det stive lem, så øm er jeg ikke kan jeg mærke stønnede hun og red stille op og ned. Jaaaa jaaaa aaaaa Kim skreg højt da hendes fisse gik i munden på Hanne, også Hanne var tæt på klimaks, Sofie slikkede hende med en finger der pumpede ind og ud af røven på hende. Læg dig på alle fire så du kan slikke Sofie sagde jeg, Julie kastede sig nærmest over den lille frække fisse, uhhhh Julie hulkede Sofie, jeg satte med bag Julie og trængte forsigtigt op i hende, ganske langsom satte jeg tempoet op indtil pikken blev presset i bund i hvert stød.

Kim satte sig op, Sofie lå stadig under Hanne og slikkede hendes fisse, Kim krammede Hanne og kyssede hende lidenskabeligt, Hanne rystede over hele kroppen, jaaaa jeg kommer skreg hun, Kim bukkede sig og suttede på hendes brystvorter, Sofie smækkede benene omkring Julies hoved, et stort sprøjt stod ud af hendes fisse, Julie tog så meget i munden hun kunne. Julie faldt helt sammen over Sofie med min pik pumpede ind og ud, fuldkommen indsmurt i safterne fra den våde fisse. Med en sidste kraftanstrengelse stødte jeg pikken helt op, mine nosse klaskede mod Julies klitoris, hun skreg højt da jeg lod spermen sprøjte dybt op i hendes indre, igen og igen stod stråler ud hver gang pikken blev trykket helt i bund.

Udmattede ligger og sidder vi og sunder os, jeg ringer og bestiller mad til os, ingen magter næste at åbne døren da roomservice kommer med den, men Kim får alligevel taget sig sammen, det er en yngre kvinde denne gang, hun skæver lidt rundt i stuen, men siger ingen ting, jeg skriver under på regningen og hun går hurtigt igen mens hun ryster på hovedet. Vi spiser mens vi snakker forventningsfuld om vores forestående rejse, Hanne ville ønske det var hende der skulle på sådan en rejse, hendes forældre har dog sølvbryllup om 10 dage, så om så det havde været muligt ville hun ikke kunne tage med. Vi sidder og snakker, smånusser og hygger os inde sengen kalder. Pigerne går alle tre ind og lægger sig på samme værelse. Kim og jeg lister stille ind på et af de andre, lægger os tæt og falder i søvn i hinandens arme.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.