Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg betragtede hende og kunne slet ikke kapere, at denne skønhed var interesseret i mig. De brune forførende øjne, som havde et liderligt blik,  tydelige kindben, smilehuller og den mest indbydende mund med fyldige læber.  Hun rakte sin hånd frem. "Vil du med?" Om jeg ville ! Jeg tog hendes hånd og trippede efter.

Vi gik ud i baggården bag cocktailbaren, hvor det var sparsomt med lys. Kun lyset fra nogle sørgelige lamper gav et lille skær, men det gjorde ikke noget, for den måde lyset faldt på hende, forstærkede  hvor fræk og lækker, hun så ud. Hendes hår var brunt og halvlangt med naturlige store krøller. En top med en V-udskæring fremhævede hendes bryster, som jeg skød til en god d skål. Hun havde former,  og så der sad en god fyldig røv på hende, som fik nederdelen til at strutte. Et pragteksemplar af en kvinde.

SEX I DAG?

Hun skilte sine læber lidt ad og kiggede forførende på mig. Trak mig ind til hende, så mine bryster blev presset mod hendes. Jeg kunne have kigget på hende i en evighed, men jeg var nødt til at kysse hende. Smage på den guddommelighed. Jeg bed hende let i underlæben, trak den lidt ud og pressede mine læber mod hendes for at kysse hende dybt. Tungespidserne fandt hinanden og kæmpede lidt,  indtil vi fandt rytmen. Kysset gik direkte igennem min krop.  Jeg begyndte at sitre.

Vi kyssede blidt og vådt.  Det var så intimt og lækkert at stå så tæt op af denne bløde kvindekrop og mærke hendes våde mund og legende tunge. Jeg var helt i trance.
Så slap hun min hånd og tog ved min røv, og den anden hånd kælede min nakke og ryg. Jeg havde en kjole på med bar ryg, og min hud brændte under hendes fingerspidser.

Jeg tog rundt om hende og og lod mine hænder udforske hendes nakke, ryg,  og baller. Hun var blød som bare fanden, og jeg ville mærke hende - hud mod hud.
Jeg var nøgen under kjolen, så jeg trak kjolen over hovedet og stod nøgen i stiletter. Jeg håbede på, at vi ikke blev forstyrret.

Hun kiggede ned på mine bryster og smilede. "Fuck du har store dejlige bryster", sagde hun tændt og tog dem i hænderne. Jeg blev helt overrumplet af mine sanser, da hun gav sig til at slikke og sutte på mine bryster. Jeg blev så liderlig og tændt, at jeg ikke kunne være i min krop. Jeg var nødt til at stønne højt for at komme af med min krops reaktioner.  "Shhhh" hviskede hun smilende, men jeg havde ingen kontrol. Jeg var fyldt med elektrisk liderlighed,  som jeg ikke havde oplevet før.

Hun trak mig tilbage i nuet ved at tage min hånd op på hendes bryst.. hun havde taget toppen af og 2 perfekte bryster bød  mig struttende nærmere. Jeg tog en i hver hånd, og jeg æltede dem blidt og pirrede hendes brystvorter med min tunge. Hun lænede sig eftergivende op ad muren, og lod armene falde. Hun nød mine slik og kærtegn og kunne ikke selv være stille. Hun sukkede og pressede mit hovede nedad.

Jeg kiggede mig omkring og så et borde bænkesæt. Vi gik derover,  og jeg bredte min kjole ud, så hun kunne ligge på den. Jeg løftede hendes nederdel op og fandt en glatbarberede smuk fisse.  De indre skamlæber var synlige,  og de så fugtige ud. Hun spredte benene så meget, hun kunne. Jeg kyssede hendes navle og mave, og overdækkede hendes inderlår med våde kys og en drillende tunge.

Hun tog ved mit hovede og førte mig hen til fissen. Hun var varm og fugtig.  Hun så lækker ud. Den smukkeste og mest indbydende fisse, jeg længe havde set. Helt glat og hun lignede en smuk blomst. Jeg slikkede langsomme slik udvendig. Jeg ville nyde hvert sekund.

Med min tunge skilte jeg hendes skamlæber lidt. Jeg ville smage hende. Slikkede forsigtigt op og ned, fandt klitoris i sin lille grotte og slikkede roligt omkring den. Satte læberne på og suttede blidt. Skiftede mellem at sutte og slikke, og jeg nødt hendes stønnen imens.

Jeg forkælede hende efter bedste evne. Pressede min mund mod hendes fisse og slikkede så dybt, jeg kunne. Tog to fingre til hjælp og fingerkneppede hende . Hendes åndedræt afslørede at det virkede. Hun sejlede af liderlige safter,  og jeg forsøgte med 3 fingre, som hun tog uden problemer. 
"Fuck ja fyld mig ud", stønnede hun.

Jeg slikkede hende mens jeg kørte 3 fingre i bund. Når jeg trak fingrene tilbage var de glinsende af fugt, og jeg kunne ikke selv undgå at gøre bænken våd, for min fisse hungrede efter hendes tunge og fingre

Jeg forsøgte med 4 fingre, og det strammer godt om dem. Hun stønnede højlydt,  og jeg var i tvivl, om hun nærmede sig klimaks. Jeg gav klitten en omgang og tog  mig god tid med de 4 fingre. Jeg ville fiste hende med min hånd, hvis det kunne lade sig gøre,  men jeg måtte være tålmodig.

Jeg gjorde min hånd spids, forsøgte stille og roligt at udvide den lækre fisse. Er der mon plads? Hun stønnede og klynkede, og tog fat om sine struttende bryster, "Mmmmmm", lød det , og hun trak i de strittende vorter.  Hendes underliv vuggede  utålmodigt, " fyld mig ud ", tiggede hun.
Frem og tilbage kørte jeg forsigtigt ind og ud af den smaskvåde fisse, mens jeg så den forsvinde stille og roligt. 

Så lykkedes det, og min hånd forsvandt helt, og hun klynkede af velvære. Jeg bevægede forsigtigt hånden frem og tilbage. "Århhh jeg er fucking liderlig" brølede hun knap så diskret, "knep mig med den der".
Jeg øgede tempoet lidt og satte tommeltotten om mod det bagerste hul.
"Jajaja gør det" kom det liderligt. Jeg spyttede på hendes stjerne og masserede den for at få den til at slappe af. Jeg bevægede stadig hånden i fissen i lidt tempo,  og brød jeg igennem med tommeltotten.
"Fuuuuuuccckkkkkk", råbte hun, og jeg får en stråle i ansigtet. Jeg havde ikke oplevet en sprøjteorgasme hos andre før, kun mig selv. Hendes underliv gav ryk og hendes fisse klemte sammen om mine fingre. 

Jeg arbejdede stille og roligt min hånd ud igen. Slikkede hende nænsomt, kyssede hendes lår og fisse. Kravlede op og lagde mig på hende. "Det var for vildt", smilede hun forlegent, og jeg kunne kun give hende ret.

"Nu er det din tur", hviskede hun.  Der var intet jeg havde mere lyst til,  men jeg var mæt af oplevelsen og hendes krop. Jeg ville hjem i bad og bearbejde alle indtrykkene. "Hvad nu hvis du får mit nummer, så aftaler vi en dag,  hvor vi kan fortsætte?" "Absolut ", siger hun.

Vi klædte os på, og vi var ikke i helt samme stand,  som da vi ankom til cocktailbaren.
Vi tog afsked med et kæmpe vådt kys, og mens jeg går hjem, sender jeg en tanke til dem, som skal spise på bænke bordsættet næste gang.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.