Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg vågner tidligt, Kim ligger ved min side, smuk som altid, jeg løfter dynen lidt og betragter den slanke nøgne krop. Hmmm jeg har faktisk lyst til hende igen, min pik er morgenstiv, jeg drejer mig om på siden og trækker hendes ene ben hen over min hofte, små kneppebevægelser og pikken glider mellem skamlæberne, prespermen begynder at sive ud af pikken og blandes med safterne fra hendes fugtige revne. Mmmmm Kim giver sig lidt i søvne og presser røven mod mig, pikhovedet glider op i fissen, jeg presser den lidt længere op, hendes fisse trækker sig sammen om den, for helvede det føles godt tænker jeg. Jeg er nødt til at mærke min pik længere oppe i den varme våde grotte, et par centimeter mere glider ind, jeg begynder stille at kneppe den skønne skabning. Mmmm mmmm Kim stønner sagte i søvne.

Jeg rækker en hånd op og lader den glider over hendes bryster, lægger mig helt tæt op ad hende, jeg pressede pikken helt op i hende, kyssede hendes kind og hviskede godmorgen i hendes øre, men min pik gled ind og ud af den stramme fisse, mmmmm godmorgen mumlede hun med en let stønnen, hun drejede hovedet mod mig og mødte min mund i et dybt tungekys. Uhhmmmm hvor er det skønt at mærke en stiv pik glide ind og ud af min fisse sukkede hun, jeg satte tempoet lidt op, fissen malkede og klemte om min pik så jeg var ved at blive vanvittig. Jeg vendte Kim om på maven og trængte igen dybt op i hende, åhhhh jaa pres den helt i bund stønnede hun, jeg hold hænderne på hendes små faste baller og kneppede hende voldsomt, pikken gik i bund ved hvert lange stød, jaaaa jeg kommer nuuuu, et lille skrig forlod hendes læber.

SEX I DAG?

Julie og Sofie stod i døren, Julie stod bag Sofie, hun havde begge hænder mellem Sofies lår, Sofie pressede røven bagud mod Julies underliv. Jeg trak pikken helt ud da den første spermstråle stod ud af den, pressede den igen op i fissen og tømte pikken dybt i Kims fisse der pulserende klemte de sidste dråber ud af den. Vi ville egentligt bare spørge om vi skulle dække bord, sagde Julie med indestængt åndedræt. Kim vendte sig og satte sig op, godmorgen tøser sagde hun forpustet, det ville da være dejligt hvis i dækkede bord og lavede noget kaffe, så kan jeg lige komme til mig selv igen. Sofie stod og åndede tungt, Julies fingre legede stadig med hendes fisse, det kan godt være det lige tager en halv times tid sagde Julie, med blanke øjne, vi havde jo ikke lige forudset at vi skulle se at ophidsende liveshow. Kom Sofie vi går lige ind på værelset lidt, der er vist noget jeg skal have gjort færdig inden morgenmaden, mmmm det er en god ide stønnede Sofie.

Jeg går nøgen ud og satte kaffe over, Kim tog et brusebad og kom ud kun med et håndklæde viklet om det lange hår, du har altså noget af den mest sexede lækre lille velskabte krop sagde jeg og lod en hånd glide ned langs hendes side, timeglasfiguren var ikke til at tage fejl af, jeg tog om hendes lille faste røv og pressede hende ind mod mig, hun løftede hovedet og kiggede med sine smukt mandelformede øjne op på mig, jeg tog hende om nakken og kyssede hende dybt, mens høj stønnen strømmede ud fra Julies værelse.

Kim havde været ved bageren og hentet morgenbrød, pigerne havde ikke fået dækket bord, de havde haft for travlt med at spise hinanden i stedet for. De kom ud fra værelset kun iført minimale g-strengstrusser, de faste røvballer fik liderligheden til at boble i mig med det samme, de var smukke som de stod der sammen, de smukke unge velformede bryster med de stive brystvorter der drillede alle sanser, den ene med den lyse hud og det lange lyst hår den anden gyldenbrun med lange mørke viltre lokker og et smile der kunne få enhver til at tabe pusten. Kom og sæt jer inden jeg bliver helt desperat, i kan da drive enhver til vanvid sådan som i ser ud alle tre grinte jeg. Julie vrikkede lidt ekstra med røven da hun gik hen og satte sig.

Det meste af formiddagen sad vi og hyggesnakkede uden nogen af os havde taget mere tøj på, det var heldigvis blevet helt normalt vi gik nøgne rundt mellem hinanden, jeg nød i fulde drag syne af dem alle tre. Julies studiekammerat skulle komme klokken 13, så til sidst gik den jo ikke længere, vi var nødt til at klæde os på. Sofie tog nærmest hendes signatur påklædning på, leggings, en meget kort nederdel og en løs bluse med meget dyb halsudskæring, hun bar sjældent bh, og havde da heller ikke taget en på i dag, hendes små faste bryster kunne ses hver gang hun lænede sig lidt frem. Kim og Julie lignede en million, elegant klædt som altid, de havde også begge en kort nederdel på hvide nylonstrømper der stod flot til deres lidt mørkere hudfarve. Kim havde taget en hofteholder på, det så supersexet ud når hun sad men benene over kors og nederdelen gled lidt op i siden så hofteholder og strømpekant kunne ses mod de lækre slanke lår. Julies strømper var af den selvsiddende type, ikke mindre sexet når man kunne se kanten.

Det ringede på døren, Julie gik hen og trykkede på dørtelefonen, hun åbnede døren der lød skridt på trappen, hej sagde Julie, hej Julie tillykke med fødselsdagen, det var åbenbart en pige kunne jeg høre på stemmen, jeg havde slet ikke fået spurgt om det. Julie kom tilbage ind i stuen fulgt af hendes veninde, det Hanne sagde hun og det er Svend og Sofie som jeg har snakket så meget om. Hej Hanne kom hen og hilste pænt på mig, hej Sofie sagde hun med et stort smil, du er lige så yndig som jeg har forestillet mig ud fra alt det Julie har fortalt, hun gav Sofie et kys på kinden. Tusind tak, Sofie rødmede lidt over Hannes komplimenter. Hanne selv var en lidt mere buttet pige en de to andre, hun havde store tunge bryster så det ud til, lidt tykke lår uden de var fede, brede hofter og ret store røvballer så det ud til, alligevel udstrålede hun en sexet charme, med sit gode humør og store flotte smil.

Jeg har tænk mig vi skulle ud og spise senere sagde Kim, men først skal vi synge fødselsdagssang og have lagkage, hun hentede en fin lagkage hun havde bestilt hos bageren, den havde hun haft med hjem da hun hentede morgenbrød, hun havde sat atten lys i, vi sang i dag er det Julies fødselsdag, og så skulle lysene pustes ud, Julie tog et dybt åndedrag og pustede alt hvad hun kunne, kun et lyst brændte stadig, nå hvem er så den kæreste sagde Hanne med et skævt smil. Det er Sofie kom det prompte fra Julie, hun kiggede kærligt på Sofie der rødmede let, tak sagde Sofie helt overvældet, hun gav Julie et hurtigt kys, og så lidt forlegen ud.

Nu skal du have dine gaver sagde Kim, hun fandt to gaver frem fra klædeskabet i soveværelset og rakte dem til Julie, Julie pakkede den en op, der var en masse pænt moderigtigt tøj, den anden var ikke så stor, masser af avispapir var proppet ned i en kasse, på bunden lå en kuvert, hun åbnede den, det var en bankcheck på 10.000 kr. Julie blev helt stum, hun sprang Kim om halsen kyssede og krammede hende, tusind tak mor, sagde hun, men det er da alt for meget. Det er det bestem ikke, min smukke datter bliver kun atten en gang og jeg har sparet op til du skulle have en stor gave i dag, jeg elsker dig min skat, Kim kyssede Julie i hele ansigtet. Ja så er min gave jo ikke noget særlig sagde Hanne og rakte sin gave frem.

Få sex i dag

Du havde da slet ikke behøvet komme med nogen gave sagde Julie, jeg er da bare glad for du er her, du er min bedste studieveninde, du er faktisk også den eneste grinte hun og pakkede gaven op, det var et gavekort på 250 kr til en lingeributik i nærheden. Tak Hanne, Julie kyssede hende på begge kinder. Sofie rendte ind på værelset og hentede en lille aske i sin taske, her er min gave til dig sagde hun med tindrende øjne. Julie flåede papiret af, der var øjenskygge, neglelak, og diverse andre ting som jeg ingen anelse har om hvad hedder, men Julie blev glad for det hele, hun kyssede Sofie på munden i hvad der føltes som flere minutter, der var ingen tvivl om deres tunger legede tagfat, Sofie stønnede let forpustet da Julie langt om længe slap hendes mund. Hanne kiggede på dem, jeg synes at hendes øjne skinnede lidt ekstra.

Så må du også hellere få min gave sagde jeg og trak en kuvert op ad inderlommen på min habitjakke der hang over stoleryggen. Jeg håber du kan lide den, for den kan ikke byttes sagde jeg, Julie åbnede kuverten, jeg havde lavet en aftale med en lokal kørelærer, med et ubegrænset antal køretimer, til hun havde bestået sin køreprøve. Hvis det forudbetalte beløb var ved at være brugt op, havde vi an aftale om jeg sørgede for ekstra betaling. Julie kiggede på gavekortet, der stod blot til kørekort, hun kiggede op på mig, jamen…det..  hvad har du fået spurgte Kim, det er et gavekort til kørekort svarede Julie mens en tåre rendte ned ad hendes kind. Svend hvorfor giver du mig sådan en stor gave spurgte mens tåren dryppede ned på gavekortet. Fordi du har fortjent det og fordi jeg har mulighed for det svarede jeg. Julie kom hen og krammede mig, jeg tørrede tårerne væk fra de smukke øjne og kyssede hende på panden.

Efter vi havde været på restaurant og spise, tog vi tilbage til lejligheden jeg havde taget cognac og bailey med som vi fik til kaffen. Kan Hanne sove her i nat spurgte Julie, jo men hvor skal hun ligge spurgte Kim, vi kan da godt ligge i min seng svarede hun, det er da kun en ¾ seng sagde Kim, ja og hvad så, der er da masser plads. Ja det må i jo selv finde ud af, Hanne er velkommen til at blive. Cool Julie kiggede på Sofie og Hanne, kom lad os gå ind på værelset, så kan vi se om vi kan være der alle tre grinte hun. Pigerne forsvandt, vi kunne høre de grinte og fniste højt derinde. Du er altså ikke rigtig klog sagde Kim til mig, hvad hvis hun skal have 50 køretimer inden hun består? Tja så skal hun jo have 50 timer, men det er jeg nu slet ikke så nervøs for svarede jeg, Julie er en intelligent pige, hun skal nok klare det med langt færre.

Kim gik på toilet, døren til Julies værelse var ikke lukket helt, hun kiggede ind ad sprækken, pigerne lå henslængt i senge og pjattede og pjankede. Vi kunne tydelig høre dem inde i stuen, hihihi i må ikke kilde så meget, jeg kan slet ikke klare det hulkede Hanne, arrg skal du gramse på mine patter hahahaha, nu skal jeg sgu ordne dig Sofie sagde hun, Sofie hvinede højt, hjælp mig Julie, hun trækker mine bukser af, neeeej Julie grinte Sofie, du skal da ikke hjælpe med at trække dem af. Guuud dine trusser fulgte med grinte Hanne, vel gjorde de ej for jeg havde ingen på, Sofie skrald grinte. Der sker da noget derinde sagde jeg til Kim, jeg var ikke upåvirket af at høre pigernes kamp, ja det tror jeg da lige, det varer ikke længe så bliver jeg så nysgerrig jeg skal ud at lure lidt svarede Kim.

Hanne fniste tøset, hvorfor har du ingen trusser på Sofie? Fordi det er meget nemmere at lege med den når der ikke også er stramme trusser, hold kæft hvor er fræk, haha grinte Hanne. Kan du da ikke lide at lege med din måske, nej hahaah det må du ikke, Julie sig noget til hende Hanne lo højt, noget til Sofie, sagde Julie og grinte, nu har jeg sagt noget til hende hi hi, jeg sætter mig på dig hvis jeg ikke må se de babser hylede Sofie. Nej nu bliver det for meget. Kim rejste sig, sammen listede vi ud i gangen, der var en stor sprække i døren så vi havde ingen problemer med at se hvad der foregik.

Ej hvor er det tarveligt, to mod en hi hi hahahaa, Julie sidder i hovedenden af sengen hun holder fast i Hannes håndled og har trukket armene op over hovedet på hende, Sofie sidder overskrævs på hendes ben, Sofie nøgne røv stritter lige mod os, Hanne spræller grinende med benene, hendes en lår gnider mod Sofies skridt. Sofie løfter Hannes bluse op over de store tunge bryster, Sofie hun krammer brysterne og klemmer brystvorterne, Hannes bare mave viser med al tydelighed de ekstra kilo hun har i forhold til de andre to piger. Sofie trækker Hannes bh op over brysterne der falder tung ud, de er nok dobbelt så store som Sofie og Julies, åh haha nej altså, Hanne småskriger, shhhh du vækker jo de døde siger Julie, jamen det kilder hun sætter det ene knæ hårdt op i skridtet på Sofie.

Uuhh nåårhh det skal du få betalt sagde Sofie, hun kravlede helt op mod Hannes hoved og satte sine ben på Hannes arme der stadig var trukket over hendes hoved. Julie træk hendes bukser af grinte Sofie, jeg har hendes hænder. Nejjj ahahaha ha ha Hanne vred sig af grin, Julie havde åbnet Hannes bukser. Sofie sad med sin nøgne fisse lige over Hannes ansigt, hun satte fissen lige ned i ansigtet på hende, kan du så holde din mund fniste Sofie, pyha hvor er der varmt herinde, Julie trak blusen af og smed den på gulvet, hun sad med bar overkrop, hendes bryster dirrede da hun kæmpede videre for at trække bukserne af Hanne. Du kan ikke hmsmmff Sofie pressede sin fisse direkte mod Hannes mund, Hanne fik den ene arm vristet fri i det sammen som det lykkedes Julie at trække bukserne ned til knæene på hende. Alle tre piger hvinede under kampen.

Hanne fik væltet Sofie om på sengen, hold op hvor er i strenge råbte hun, hihi hi hi jeg tisser snart i bukserne, hun fik sig vredet rundt hen over Sofie som sprællende forsøgte at komme ovenpå igen. Det lykkedes Julie at trækken Hannes bukser helt at, hun havde sorte thai trusser på, Sofie tog fat i skridtet med den ene hånd og begynde at gnide fingrene rundt udenpå trusserne. Kim og jeg stod tæt i gangen og fulgte slagets gang med tungt åndedræt, min pik stod stiv i bukserne jeg holdt om Kim og kælede for hendes bryster, min hånd gled op under blusen og klemte de stive brystvorter, Kim trak vejret i dybe stød. Sofie kiggede direkte mod døren, der var ingen tvivl om hun så vi stod der, hun greb om Hanne om nakken og trak hende ned mod sine bryster.

Åh haha uhhh Hanne trak vejret dybt og tungt, Julie havde nu også smidt sin nederdel, hun sad nu kun i trusser og selvsiddene strømper der efterhånden var gledet ned midt på lårene, hun trak voldsomt i Hannes trusser, de gled lidt ned og afslørede en stor sort dusk. Hanne sprællede som besat, nej ha haha ikke mine trusser Julie, jo der hele skal af grinte Julie og trak trusserne længere ned, en ildevarslende lyd fortalte at de gav ester for det voldsomme træk, Hanne trak i Sofies bluse, de faste bryster dirrede lige i ansigtet på Hanne, hun bed i en af brysvorterne, av av hi hi uhhh Sofie æltede Hannes stor bryster i hænderne, skal du bide mine bryster råbte hun. Jeg havde stukken en hånd i Kims trusser fingrene gled hen over klitten det var hård som sten, hendes fisse var drivvåd.

Kim lagde hovedet tilbage og stønnede højt, ummmm mmmm jaaa, Hanne fik sig vendt så hun fik sat sig på alle fire, Julie greb straks chancen og trak de flåede trusser helt ned om knæene på hende, vi havde nu udsigt direkte op mellem de kraftige lår, Hanne var bestemt ikke trimmet, der var en kraftig hårvækst omkring revnen, Julie stak fingrene mellem Hannes lår og lod dem skille de behårede skamlæber, en lækker fugtig lyserød fisse åbnede sig, det så ud som om hun havde en piercing i klitten, Julie pressede resolut to fingre lang op i hende. Uhhhhh neeej Julie det må du ikke åhhhhh haha ohhhhh jaaa, Hanne stønnede både af lyst og anstrengelse, Sofie trak hendes hoved ned mellem sine spredte ben, slik min lille fisse, Sofie kørte røven op en ned.

Kim havde vendt sig og trukket min pik frem, hun satte dig på knæ og suttede den som besat, jeg var tæt på at fyre hele ladningen af med det samme så jeg holdt hende tilbage, vent ellers går den på mig hviskede jeg. Julie stak hånden under dynen og trak påspændings dildoen frem, hun fastgjorde den hurtigt, slåskampen var slut så det ud til. Hanne slikkede nu grådigt mellem Sofies ben, mmmmm uhmmmm Sofie kærtegnede begge sine bryster og stønnede højt. Skal du ligge der og slikke fisse på min pige sagde Julie, hendes øjne strålede af liderlighed, hun gned sig lidt mellem benene, uhhh mmmm nu skal du få pik, hun satte dildoen mod Hannes fisse og pressede den helt i bund, Hannes løftede hovedet et kort sekund og udstødte en guttural hæs serie af lyde inden hun igen pressede sin mund mod Sofies åbne glinsende fisse.

Julie gav sig til at kneppe Hannes behårede skræv i et rasende tempo, alle tre piger stønnede højt og nød deres lesbiske leg. Kom her, jeg trak Kim med ind i hendes soveværelse, skubbede hende omkuld på sengen, smed bukserne, min pik stod stor og dunkende, nosser var spændt til bristepunktet. Jeg trak Kims nederdel op om hofterne, hendes trusser var så våde de glinsede i skridtet, jeg trak dem til side og trængte op i den våde fisse i et lang stød, ååårhhhh jaaaa Kim hulkede og stønnede øjeblikkelig da hun mærkede pikken glide op i det stramme hul. Jeg greb om hendes ben og bankede pikken ind og ud, jeg fornemmede prespermen ligefrem rendte ud af min pik, de smaskede lyde, min pik der smurt ind i elskovssafter, og duften af Kims fisse fik mine nosser til at trække sig yderligere sammen, med et brøl som en bjørn lod jeg spermen skyde op i hendes livmoderhals. Kim krampede fuldstændig sammen, jeg faldt ned over hende og lå længe tungt åndende mens hendes fisse malkede de sidste dråber ud. Vi kunne høre pigerne ikke var færdige med hinanden endnu. Selv trak vi bare af tøjet og smed os på sengen, arm i arm faldt vi begge hurtigt i søvn.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.