Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Juleferien nærmer sig med hastige skridt, vinteren viste sig fra sin milde side, frost og sne var der ikke rigtig noget af. Der kom stadig mennesker der gik ned ad stien mod stranden selvom de var pakket betydeligt mere ind end i sommeren der havde været den mest fantastiske i mand minde, ikke mindst for mit vedkomne, det var dog ikke kun vejret der havde gjort det. Knud og Elly havde været forbi et par gange det var som så ofte før endt i dobbeltsengen, Elly havde fået så meget pik den ene gang at både hendes fisse og røvhul havde været ømt flere dage efter, Knud og jeg havde kneppet hende både samtidigt og på skift.

Min telefon ringede, jeg tog den selvom det ikke var et nummer jeg genkendte, normalt gider jeg ikke svare på ukendte numre da det som oftest er sælgere eller andre der vil prakke en noget ganske uinteressant på ærmet. Men denne gang tog jeg den alligevel, Det er Svend, hej det er Kim en lille pause, kan du huske hvem jeg er, hej Kim selvfølgelig kan jeg det, hvordan går det på djævleøen spurgte jeg. Det går fint nok, men vi trænger til at komme lidt hjemmefra og så kom jeg i tanke om dit tilbud, gælder det stadig? Ja det gør det da rigtig nok, jeg så allerede den lille lækre brune krop for mig, hvornår havde du tænkt dig, spurgte jeg.

SEX I DAG?

Jamen hvis det kan passe dig, så ville gerne komme i morgen, min datter starter ferie klokken 12, så vi kan være klar til at tage af sted klokken 13. hvis det altså er ok. Ja, ja det er da ok, hvor længe havde i tænkt på at blive? Vi skulle helst være hjemme igen d. 28. december, men hvis du skal noget i julen så, jeg afbrød hende, jeg skal ingen steder i julen, der kommer nogle gæster i løbet af juledagene, men plads er ikke et problem så i skal være velkommen. Jeg prøver lige at finde nogle flybilletter til jer, så ringer jeg tilbage, jeg ventede ikke på svar med afbrød blot forbindelsen. Et kvarter efter ringede jeg tilbage, det er Kim, bare lyden af hendes spæde stemme kunne tænde mig, jeg så allerede min stive pik trænge op i hendes smukke fisse.

Ja hej igen Kim, det er Svend, nu har jeg booket plads til jer fra Kastrup med afgang i morgen klokken 15.25 den lander i Karup omkring klokken 16.15, så vil jeg være der til at hente jer, det er returbilletter med returnering d. 28. Jamen det var jo ikke fordi du skulle bestille flybilletter til os, vi kunne da have taget toget og det kunne jeg da selv sørge for, ja men jeg havde jo sagt at det ville jeg sørge for og nu er gjort, jeg glæder mig til i kommer, det gør jeg også og Julie bliver helt vild når hun hører vi skal på juleferie svarede Kim. Vi ses i morgen klokken 16.15 eller cirka deromkring, jeg skal nok være der.

Dagen efter var jeg i Karup klokken 15.50 så jeg satte mig med en kop kaffe og ventede på flyet skulle ankomme. Kim kom glædestrålende trækkende med sin kuffert, lige bagved gik hendes datter, jeg mistede næsten pusten da jeg så hende. Hun var ikke så meget højere end hendes mor, vel omkring 160 cm, slank med en flot figur så det ud til. Hun var iført nylonstrømper i et par elegante højhælede sko, kort stram nederdel og en faconsyet jakke i et kraftigt gobelin stof med etnisk motiv, et smukt ansigt omkranset af lange viltre krøller, stort smil og de smukkeste brune øjne. Det slog mig med det samme at hun næsten var en tro kopi af Sussana Hoffs fra 80er pigegruppen The Bangles i hendes unge dage, Jeg var solgt på stedet.

Kim slap sin kuffert og slog armen om mig og gav mig et kram, hun vendte sig, Julie det er Svend jeg har fortalt om, han havde det store hus i Gentofte jeg viste dig den anden dag, Svend det er min datter Julie, Julie sagde hej og rakte hånden frem, jeg tog hendes hånd løftede den op og kyssede den, velkommen til Jylland sagde jeg, skal vi, jeg viste vej med en håndbevægelse. Nu skal jeg tage jeres kufferter. Vi gik ud til bilen, orr fed sagde Julie, det er en Tesla, ja sagde Kim, men så skal du nogen af de andre biler Svend har, det er rigtig gamle superflotte biler. Vi satte os ind og kørte tilbage mod huset.

Værsgo og træde indenfor, jeg trådte til side og lod Kim og Julie gå først. Hold da kæft et stort hus udbrød Kim, vores lejlighed kunne være flere gange herinde i dette rum. Det var ikke første gang jeg havde hørt den slags udbrud så jeg kommenterede det end ikke mere. Nu skal jeg tage jeres jakker sagde jeg, Kim trak sin jakke af og gav mig den, hun var klædt næsten som sin datter, hun så sindssyg lækker ud. Julie rakte mig sin jakke, hun var iført en løsthængende bluse med dyb udskæring, man kunne se kavalergangen mellem de faste bryster, jeg klædte hende af med øjnene og tænke hvor godt hun ville se ud med min pik i munden. Jeg viste dem deres værelser, jeg havde i forvejen lagt et par dildoer i natbordene, og tænkte på min overvågning, jeg ved godt det er forkert, men det er eddermame frækt at se igennem.

Mor udbrød Julie, du kunne godt have sagt der var pool, jeg har ikke badetøj med. Jamen det vidste jeg da ikke svarede Kim. Det burde jeg måske også have fortalt, men jeg har ikke tænkt på det, dem der kommer i huset, plejer bare at hoppe i nøgne, jeg kiggede efter en reaktion. Jamen det kan man da også sagtens sagde Kim. Der kommer lidt mad lige om lidt, jeg havde bestil fra restauranten og dækket bord så det hele var klar. Jeg går ind og pakker ud sagde Julie, da hun var gået, kom Kim hen til mig, jeg har sådan glædet mig til at komme, jeg håber jeg kan få den fede pik at mærke igen. Hun smilede frækt og lod sin hånde glide ned over bulen i mine bukser, det håber jeg da også svarede jeg, din fisse er noget af det strammeste jeg kan huske at have kneppet, jeg stak min hånd op under hendes nederdel, du er klar, kan jeg mærke, hendes trusser var gennemblødt.

Maden kom og vi fik spist, efter maden satte vi os i over i sofaerne, klokken var ikke andet end omkring 21 da Julie rejste sig, jeg vil gå i seng nu, jeg var så tidligt oppe og havde en anstrengende dag i skolen, godnat. Så er der kun os der er friske, sagde Kim og lagde en hånd på mit lår, det har du da ret, jeg er i hvert fald frisk hvis du er, jeg stak igen hånden op under hendes nederdel, der er da ikke blevet mindre fugtigt her kan jeg mærke. Kim rejste sig og trak trusserne af, hun satte sig på knæ og åbnede minde bukser trak min halvstive pik frem og gav sig til at sutte den, jeg trak hende op, så nemt slipper du ikke, jeg lagde mig ned, kom så og sæt den lækre fisse ned i munden på mig. Kim kravlede op svingede det ene ben over mit ansigt, sænkede sit hoved og tog igen pikken i munden, jeg kunne nu ligge og se direkte op i den vidunderligt smukke fisse, helt glat med svulmende skamlæber. Jeg lå og beundrede den et øjeblik, så rakte jeg hænderne op på røven og trak hende ned over mig.

Uuuhmmm Kim stønnede da jeg slikkede hendes skamlæber, jeg pressede tungen imellem dem hun smagte himmelsk, Kim sugede min pik dybt ind i munden, det dunkede allerede kraftigt i den, jeg kunne mærke jeg ikke ville holde længe hvis det blev ved på denne måde, alene duften og smagen hendes skønne fisse kunne drive enhver fra forstanden. Kom her sagde jeg, læg dig op på bordet, hun rejste sig or trak blusen af, hun havde igen bh på, jeg trak hendes nederdel af hun lagde sig på ryggen, hvor var hun smuk som hun lå der, brysterne pegede lige mod loftet med de mørke brystvorter stående som små pile, hendes gylden brune hud, hele den slanke spinkle krop og mellem lårene det flot hvælvende venusbjerg og de lidt mørkere skamlæber. Jeg tog fat i hendes ankler og sprede benene ud til siden, fissen åbnede sig indbydende.

For helvede Kim, hvor er du dog lækker udbrød jeg, hun smilede, tak sagde hun. Jeg begravede ansigtet mellem hendes lår og smagte på hendes fisse igen, lod tungen glide over hendes røvhul op mellem skamlæberne ug sugede på hendes klit. Ååhh ja! Hun stønnede højt og pressede underlivet op mod min grådige mund. Nu er jeg nødt til at mærke den våde stramme fisse om pikken tænkte jeg, jeg satte pikhovedet mod det fugtige hul og pressede pikken ind, uuhhhmm knep mig, Kim kiggede på mig med halvt lukkede øjne, fyld min fisse med din pik. Jeg stødte pikken i bund, en vase der stod på bordet, faldt på gulvet og gik i stykker med en høj klirrene lyd. Hvad var det, Kim så forskrækket ud, det var bare blomsterne der tog afsked med os, det betyder ikke noget. Jeg begyndte at kneppe hende i langsomme dybe stød.

Uhhh åhhhh, Kim lukkede sine øjne og gav sig hen til nydelsen, hendes fisse smurte min pik ind, jeg nød synet af det glinsende skaft der stille gled ind og ud af den udspilede fisse, jeg lænede mig lidt længere ind over hende og kærtegnede de smukke fast bryster. Det summede i mine ben, jeg satte tempoet op, rettede mig op, greb om hendes ben og trak hendes fast røv mod mig hver gang pikken blev stødt i bund. Oooohh jaaa Kims fisse begyndte at malke min pik endnu vildere, hendes ben dirrede, åhh jeg KOMMER! Skreg hun. Der løb kuldegysninger gennem hele min krop, fissen omkring min på, hendes stønnen og små skrig, den smukke lille skabning som min pik for ind og ud af. Aaarggh min pik sprøjtede sperm langt op i hende, det føltes som om udløsningen ingen ende ville tage.

Jeg kunne mærke Kims fisse trække sig sammen, hendes krop dirrede lang tid efter pikken omsider holdt inde med at pumpe sperm i fissen på hende. Jeg løftede hende op, stadig med pikken begravet dybt i hende, satte mig ned i sofaen og kyssede hende i et dybt og lidenskabeligt tungekys. Den stramme fisse malkede og klemte stadig om pikroden, jeg holdt hænderne på hendes faste baller, lod fingrene glide omkring nosserne som var blevet helt fedtet ind, op til røvhullet og lod fingerspidsen kredsede om den lille stjerne. Uhhhh den kæp kan virkelig flække mig sagde hun stille, mens røven bevægede sig frem og tilbage, sid stille svarede jeg ellers glider pikken bare ud. Det kommer ikke til at ske, hun smilte, min fisse vil ikke give slip på den endnu, hendes fisse knep endnu hårdere om min pik.

Efter 5 minutter mærkede jeg til trods for mine nosser føltes fuldstændig tømt, pikken langsomt svulmede op igen mens den stadig var låst fuldstændig fast i Kims stramme hul. Kim begyndte stille at ride op og ned på den mere og mere stiv pik. Åhhh det er så godt at mærke den kæp vokse i mig stønnede hun, jeg tror der er mere i den, hun kiggede på mig med de smukke mandelformede øjne, der er lidt mere plads i min fisse, hviskede hun. Jeg pressede fingerspidsen ind i hendes stramme røvhul, OHHH! Et højt skrig forlod hendes mund. Hun behøvede ikke fortælle hun kom, det kunne mærkes på hele hendes krop der dirrede, fissen klemte voldsomt om pikken.

Læg dig på alle fire her med røven mod mig, jeg smed en hynde på gulvet, hun gled af pikken og lagde sig på knæ, der løb en lille smule sperm ud af fissen og dryppede ned på hynden under hende. Jeg satte min hurtigt bag hende og pressede pikhovedet mod den spermfyldte fisse, tog fat om hendes smalle hofter og stødte pikken hårdt op i hende. Åhhh Gud du flækker mig, skreg hun og stødte røven mod mig, jeg kneppede hende som en vild, pikken for ind og ud af det i forvejen fyldte hul, det skummede om min pik af fissesaft og sperm i en skøn forening, jeg spredte hendes baller og pressede en tommelfinger mod røvhullet. Jaaa jaa, Kim hulkede og stønnede som besat, hun trak vejret tungt og dybt for hver gang jeg trængte op i den våde fisse. Et lille tryk mere, ringmusklen gav efter og tommelfingeren gled op i hendes røvhul, jeg greb hendes lange hår og trak hendes hoved bagover men jeg pumpede pikken op i hende.

Guuud, det er ikke til at holde til, orgasmen skyllede gennem hende igen, hun sprællede som en fisk der var trukket på land, hendes arme gav efter og hun lå med overkroppen ned mod gulvet og røven lige i vejret, spiddet på min bankende pik og fingeren i hendes røvhul. Endnu et par dybe stød og min pik gav efter, det pulserede i den da jeg med at højt brøl sendte en ladning mere dybt i fissen på den spinkle skabning. Jeg faldt sammen oven hendes ryg og lå pustende i flere minutter mens fissen malkede de sidste rester ud fa mig. Åh hvor var det godt sukkede hun da vi atter sad i sofaen, nu kan jeg sove godt i nat.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 33 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.